Hozzászólások

2020.02.03 - 01:40,h Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Még ha méltatnék bárkit is hasonló körökből erre a nemes célra s az valamilyen csoda folytán Harvy lenne se biztos, hogy működőképes a koncepció.

Aki egy pináért nem hajlandó lavírozni pár száz kilométert, az az ágyban sem fog megmozdulni.

2020.02.02 - 13:24,v Általános csevejfarm Szobából jöttem ugrás a hozzászólásra

Én: *Vegetáriánus vagyok*

YouTube algoritmus:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=oIuuZLZtnfA

2020.02.02 - 13:12,v Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

Valamit hagynotok is kéne a contentből mire a vírus ide is elér, nem gondoljátok? :D Unalmas lesz így otthon.

ShowHide spoiler #
2020.02.02 - 12:55,v Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Ozzy írta: Na, pontosan ezt érezzük amikor ideírsz...

Ezt el kell hogy fogadd, amíg köztetek vagyok.

Az ajtót tudod merre találod (meg segítek megkeresni az Unalmas gombot is a szennyestartó topikom felett, ha problémába ütköztél vele a nagy, évtizedeket felkaroló oldalismeret után).

2020.02.02 - 12:47,v Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Lépj túl rajtam.

Fura érzés ezt egy olyantól hallani, aki csak nekem való írásra használja a fórumot és ráadásul még abba a topikba is beír, rendszeresen követi, amit simán "unalmasozhatna", ha annyira zavarom. :D

Megkérhetnélek én arra, hogy akadj le rólam, és ne stalkolj?

2020.02.02 - 12:42,v Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Mhmhm...

Bárcsak fele ennyire rajongana a fórumozótársaiért, s őket méltatná szóra helyettem.

rwurl=https://media1.tenor.com/images/20067eb6dfed40fe25ede72dab769cb1/tenor.g...

2020.02.02 - 12:31,v Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Nem tudnál valami olyasmit is írni, amivel újat mondasz? Vagy sokkal inkább... mondasz valamit?

Te tulajdonképpen csak akkor írsz, amikor rólam van szó. Azért kínos, amikor az egyetlen indok rá, hogy kommentelj, én vagyok.

2020.02.02 - 12:17,v Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

The higher we soar the smaller we appear to those who cannot fly.

2020.02.02 - 11:37,v Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Amikor egy sem írni, sem olvasni nem tudó srác azzal a kérdéssel talál be, hogy:

"Bocsi hogy igy irok de tanácsot kérnék nem rég kezdtem és ujvagyok az ijen témákban tudsz segiteni? Pl képeség fejlödés mágia démonok meg ijrnek [...] Hát elöször a démonok érdekelnek elsönek hogy mienek mert nem volt dolgom még velük."

Majd folytatja azzal, hogy ő kezdő nagyon, és hogy ő naponta csak 4 órát meditál.

rwurl=https://media1.tenor.com/images/6b3eabb31c74d63787c178d980f1bde3/tenor.g...

2020.02.02 - 03:03,v Általános csevejfarm Szobából jöttem ugrás a hozzászólásra

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=8A2_5DoZQG0

Kihunynak a lámpafények, lecsukja ragyogó szemét az ürességtől kongó szoba: végeztem.
Tiszta tányérok hevernek a helyükön, a forró víztől gőzölgő kezem piros színben izzik: E folyékony lángnyelvek nem barátai egy hús-vér bábnak. Ám ez a kóborló "jelenség" mit sem törődik a fájdalommal. Nem én. Az árnyak leple alatt ablakom felé lépek, s mereven megállok előtte. Megtépázott redőny próbálja elfedni s megóvni előlem az éjszakába burkolózó világot; vagy talán én rejtőzök a világ elől, követvén azt úgy, némán, akárcsak a sebzett vad vérével s vizeletével feltöltött iszapos lábnyomát követő, éhségtől megtébolyodott fekete, kivert kutya, ki húsával a benne tobzódó fertőt élteti meleg fészekként, habzó szájjal elnyelve bármit, amit elé vet az élet: azt, amit érdemel.
Halványan nyúl értem az ablakom fölé magasló utcai lámpa gyenge fénye, de karcsú karja nem ér el, a sötétség az, mi átölel.
Nem mozdulok.
Nincs miért.
Fekete szemeim világtalan tekintete pásztázza végig az üres, eső áztatta kipusztult járdákat. Ében lombú fák hajolnak a talaj felé, mintha csak jeleznék a kimerészkedő lelkem számára, ők majd eltakarják a bátor, balga lelkeket a láthatatlantól. De a csupasz utak másfelé vezénylik a nyugtalant. Az álmatlant. A kóbort.
Az autók rendezetlen sorokban pihennek a szerteszórt kavicstengeren várva a napot, hogy ismét monoton tetteik útjára lépjenek birtokosukkal, amíg azok szíve ver; amíg létezésük jelentéktelen rendszeréért képesek levegőt szippantani napról napra gyengülő tüdejükbe.
Száraz ajkaim közül langyos levegő áramlik a fagyos térbe, táncoló fehér kísértetként. Hajam csuklyaként öleli körül sápadt, érzelemmentes arcom; tudatom nem ebben a mozdulatlan, hideg szoborban lakozik, mely úgy mered a sötétség vasfüggönye mögött, mint egy elnyűtt báb, egy hátrahagyott, megtépázott maskara.
A szemem sarkából megpillantok egy sötét kabátba burkolózó alakot. Tenyerét dörzsölve vágja zsebre kezét. Didereg. Bőre sárga. Annyira élő. Annyira esetlen. Annyira halandó. Hisz nem is sejti...

Milyen különös.
Én követem. Ott vagy előtte, ott vagyok mellette, mögötte és felette is. Mégsem érzem. Nem érzek semmit, csak látok. Testem a magasban áll, elfed az éj. Elfed az otthon, a sötétség melyből megszülettem. A sötétség mely felnevelt. Ez a test... még mindig nem moccan, meg sem rezzen. De nem vagyok tétlen. Vajon hova tart a férfi? Meddig követhetem? Az ablakomhoz közeledve valamiért, a lépései szaporábbakká válnak. Mintha valami üldözné. Nem rázol le egykönnyen, te testedben rekedt halandó. Bármikor elérhetnélek. Bármikor megjelenhetnék előtted, s véget vethetnék titkos utadnak, mely oly értelmetlen és törékeny, mely úgyis az enyészet martalékává válik majd. Akárcsak te magad. Ismét szabad lehetsz. Mégis rettegsz.
Menj csak hát, szürke életét féltő balga teremtés. A fák majd megóvnak. A szíved még nem adja át magát az idő vasfogának, de az ott rajtad, már halott. Érdemeld hát ki, amiért élhettél.

S a porcelán szobor tovább áll. Üveges fekete szemei ismét elmerülnek a térben.
Egy sötétszürke macska karmai csattannak a kemény pult fás felületén, és elégedetten nyalni kezdi mancsait a kiadós lakoma után.
- És te, mivé válsz majd, kedvesem? - vigyorodom el, és a világ ismét színnel telik meg.

"Hazaértem."

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=9PNvWVUAxKs

2020.02.01 - 15:32,szo Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Úgy érted, én vagyok a rossz karmájuk, vagy ők az enyém?

Végül is mindkettőnk szarul járt egymással. De nem én függök a lakást bérbeadó jókedvén, szóval... (:3 」∠)

2020.02.01 - 14:55,szo Általános csevejfarm Szobából jöttem ugrás a hozzászólásra

Abszolút! Dettó így reagáltam le az NPC utasítást a lóháton miután 40 perc masszív szívás után sikerült befognom és feljutnom rá. :'D

Ez a párbeszéd pedig örök. Zseniális apa-fia kapcsolat. <3

2020.02.01 - 14:05,szo Általános csevejfarm Szobából jöttem ugrás a hozzászólásra

Daily BDoR Trash

- Ez a ló úgy tűnik nem szeretné, hogy meglovagold.
- Apád lovagoltam meg köcsög.

~ 30 perccel később ~

- Büszke vagyok rád, sikerült! Na, most már leszállhatsz, gyere a jutalmadért.
- Meg a nagy büdös lóf@szt. Itt fogok megrohadni!

[ Guardian ] Fenreida Kraillach - 2k20k

2020.02.01 - 01:49,szo Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

Még mindig úgy gondolom, hogy túl nagy felhajtás folyik ekörül ahhoz hogy elhiggyem, hogy csak pár ezer érintett van világszerte. Persze erre most mondhatná bárki azt, hogy hát "fő a még nagyobb mértékű továbbterjedés megelőzése" alapon történik mindez, azért veszik néhol ennyire komolyan (és ezért építenek fel egy konkrét kórházat miatta ~6 nap alatt például?), de a híreket olvasgatva nekem ez az egész így sem stimmel, abba meg egész biztos vagyok, hogy emiatt a pánikolás miatt pláne még több ember fog bármilyen nyavalyát összeszedni, miközben a kórházakban rostokol ne adj Isten, csak egy szimpla megfázás miatt akkor még.

Voltak itt azért a közelmúltban is rettegett vírusok, amik hallatán mindenkinek megfagyott a vér az ereiben, de az én életemre valahogy semmilyen jellegű hatással nem volt egyik sem. Éppolyan jóízűen ettem a parizeres zsömlémet kakaóval, sétáltattam a kutyám az utcán más humanoid létformák között mint azt megelőzően és szerintem ez most sem lesz másképp (leszámítva a parizeres zsömlét).

2020.01.31 - 23:26,p Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Hogy jön ide anyám meg a halott apám? Ezek a felettünk lakó paraszt friss albérlők.

2020.01.31 - 23:14,p Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Vajon milyen módon bosszuljam meg a szomszédok hangos nemi életét, amibe folyton beavatnak? Milyen zenét ordíttassak fürdés és takarítás közben? Harsh industrialt, death steppet vagy válogassak pár mocskos német metálból és rockból? Mondjuk mostanában a rituális dobokból nem kaptak eleget, még a végén lehull a szakálluk. Na kezdődjön a nap.

2020.01.31 - 18:46,p Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

A faszt. Leirtam egy utolsó választ psinek egy két pontra reagálva még, közöltem hogy vágom az álláspontját és hogy úgy is az lesz amit döntenek. Ne tettesd magad értelmi fogyatékosnak pls.

Az meg nem szánalmas amúgy, hogy azt nevezed shitstormnak hogy valaki itt ott hasonló álláspontot képvisel mint én, nem pedig azt, hogy egy hülyegyerek személyeskedve beugat egy lezárt diskurzusba, ami amúgy a fő oka volt mindennek? Igazad van az nyilván nem gond. Kész cirkuszhoz asszisztáltok, komolyan mondom. :'D

Na de tényleg jó éjt.
@Zaxx Jöhet a negyedik, ha nem előznek be. o/

2020.01.31 - 18:33,p Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

Kösz, nem. Nincs ilyen szabály. Amíg meg van véleményem másról, s jogom ahhoz hogy leírjam, megteszem. Az, hogy más továbbra se tudja megállni off jellegű hozzászólás nélkül ha a véleményünk eltér, azért nem vállalom a felelősséget és nem is engem minősít. Hogy tudok fasz lenni mással? Persze, egy idő után én is megunom, főleg ha nincsenek helyre szedve ezek a nyálas kölykök. Nem bébiszitter vagyok, de ha más nem képes rá, akkor marad ez. Megjegyzem nagyon érett felfogásra vall ez a fajta részleges kitoloncolás, de ezt nyilván te nem érted. Nem baj. Nem hibáztatlak.

Én meg ma is kurva jól fogok aludni, amíg más itt a világ végét éli át s mindezt miért? Mert páran nem bírták megállni személyeskedés nélkül egy funkcióról szóló abszolút normális érv-ellenérv diskurzus lefolyását, ami már rég le lett volna zárva részemről s psi részéről is. Szép munka!

Jó éjt.

Ui.: Jaj, köszi Zaxx! Ez már a harmadik ma. Ügyes voltam? Igen. Ügyes voltam. Nagyon ügyes.

2020.01.31 - 17:27,p Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

Mondtam: ha nem tetszik, le lehet zárni a regisztrációt és lehet verni egymásét, illetve ki lehet vágni a nem tetsző tagokat, s el lehet hagyni az indoklást is, mert annak itt már rég nincs se hitele, sem jelentősége. Pusztán még nevetségesebbé teszi magát az, aki a büntetésünket magyarázni próbálja, miközben mások ezeknek táptalajként szolgálnak.

csak nezd meg az aranyokat. itt habzojazaol te meg zaxx mester kb a maradek elleneben. miert a tobbseg huzzon el?-raadasul nem ok/mi elegedetlenek az oldallal.

Az arányok nem érnek semmit. A tények beszélnek, a tények pedig azt mutatják, hogy kurvára el vagytok tévedve, és jelenleg a Fórum és a Discord szerveretek az egyetlen hely, ahol ezt a kisebbségi komplexust ki tudjátok élni pár emberen, akik elég tökösek ahhoz, hogy ne zuhanjanak össze, amikor pár elégedetlen szerencsétlen próbál kiskirályt játszani az egyetlen felületen, ahol még megtehetik.
Ezt viszont csak a legnagyobb idiótákkal tudnátok legfeljebb beetetni: balszerencsétekre sem én, sem Zaxx nem tartozunk abba a kategóriába. Viszont akkor felmerül egy kérdés, amire a Facebook most válaszolt is nekem. Habár rég nyilvánvaló, hogy a saját szarjában nevetve táncoló véglényekkel nem lehet szót érteni, így minek is rá a sokadik kísérlet?

szal nem fogok neked cifra ariakat frocsogni, mint ahogy te tetted itten feljebb nekem

Természetesen, hisz egyrészt az eddig általad felmutatott teljesítmény alapján továbbra is leszarom a rólam alkotott véleményed, másrészt ahhoz képességed sem igen volna, sem alapanyagod hozzá, hogy hozd azt a szintet, amit én megtettem.

Legjobbakat ~

2020.01.31 - 16:39,p Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

Kihívás elfogadva. Ha legközelebb oda jutok, hogy a dühöngőbe kerülök egy újabb elveszített doksi miatt, szakmát váltok.

2020.01.31 - 16:41,p Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

shay egy atlagos kesonero bakfis

Teljes nyugodtsággal kijelenthetem, hogy ezt eddig sehol nem kaptam meg még, egyedül RW-n mi több, sokkal színvonalasabb és több értelmet produkáló közösségekben is pont az ellenkezőjével minősítettek; amivel egyetértek. Ezeken a helyeken jellemző volt az értelem, az önkontroll, valamennyi magánéleti és lelki probléma pedig megfelelően kordában volt tartva a virtuális felületen kívül, tehát a saját nyomorából senki nem ugrott neki a másiknak, akárki is volt az (ezért, magasabb szinteket megjárva érthető, ha nem adok hitelt a megállapításodnak, de megköszönöm, hogy megosztottad velünk és időt szántál rá!).

ShowHide spoiler #Zárójelbe készült, de spoiler lett

Ehhez megvolt képességünk, holott sokunknak nem volt 45-50 évnyi élettapasztalat a hátuk mögött ennek a "szuper erőnek" az elsajátításához, ami itt látszólag sokaknak nem sikerült ennyi idő alatt sem (de valamire mégis büszkék - csak nem jöttem még rá, mire? - ezt amúgy nyugodtan meg lehet válaszolni). Le kellene vetni a korból eredő hamis egót és önteltséget, amivel sokan próbáltok értéket kivetíteni magatokra meg azt, hogy az életkorral arányosan értelem is szorul az emberbe és bármi példának vehető, tisztelendő érték, ami miatt feltétlenül hajbókolnia kéne egy fiatalabbnak előtte. Senki nem fog azért tisztelni s adni a szavadra, mert lélegeztél 45-50 évig. Sőt, megleplek: ő is fog! Ő is fog még legalább 45-50 évig lélegezni épp úgy mint te, s még százmilliószor annyi, a szemedben csak "fiatal ficsúr" megteszi ugyanezt majd, köztük én is! :)
De te ennyi év után is úgy kommunikálsz az embertársaiddal, mint egy felfújt paraszt (ne vedd csak magadra, vannak itt mások is). Nyilvánvalóan a büszkeséget rúgja tökön, s felháborít egy ilyen alakot, aki nem tud vajmi tiszteletet sem kicsikarni egy fiatalabból, de rákérdezek: ha egy a koránál általában érettebb, talpraesettebb fiatal előtt nem tudtál olyat felmutatni, amitől tisztel, akkor ki előtt voltál képes eddig? S miért ragadsz le ott, hogy a személyéről vitatkozol, nem pedig arról, ami épp téma, s amiről eredetileg ő is beszélt? Személyeskedni tud egy 10 éves, egy 15 éves sőt, még én is! Na-bumm! Tehát, mitől vagy te több most így, hm? Tulajdonképpen miért van itt néhány fórumozó, aki rendszerint csak akkor bukkan fel, ha valakit rugdoshat - majd aztán meglepődik, ha választ kap? (Ráadásul aggódnia sem kell, mert nyilvánvalóan csak félrebeszélés az, hogy mindenki egyenlően van kezelve) Úgy tesz itt pár ember, mint akit ez tényleg zavar, holott úgy tűnik, páran erre hegyezik a cerkát, hogy majd lecsaphassanak, de közben szenvednek, s hattyúhalált halnak. Erre adok egy durva 3/10-et.

Szóval ja... tolerancia, értelem, önkontroll, lelki problémáink megtartása ott ahová való, ez mind nem megy. Ez nem ez a hely, DE elnézem, mert roppant együttérző vagyok akkor is, ha a Jodaféléket visszaküldöm az édesanyjukba, amikor már elég parasztságot vágnak hozzám úgy, hogy a hátam közepére sem kívánom a buzeráns offjukat; s észre lehet venni, akár elő is lehet kapni a zsebkendőt: a legkevésbé sem hat meg, hogy ezekért csak én kapok "figyelmeztetéseket", aki jóformán elsőként kerüli a konfliktust, csak a véleményét fejti ki a felületen - amire meg betriggelődik valahány, magát "egészségesnek" és érettnek feltételező teremtmény, és indítványozzák a vitát. Igen, mert a felbujtó az, aki szándékosan keresi a konfliktust, nem pedig az, aki a felületet rendeltetés szerűen használja. Ezeket szokás első körben figyelmeztetni, halló! Akik ezeket kiprovokálják. Ugyanis előbb-utóbb meg fogja unni az is, aki ezeket nyeli, aztán majd áttör az egész személyeskedésbe, mert amúgy azt nyeli, s akkor még tök elfogadott, az nem sért szabályt ha ők kapják az ívet, de ha egy sokkal kacifántosabb, tartalomban NEM különböző anyagot köp vissza, az már megugorja az admin-modi ingerküszöböt. De miért is? Miért nem a felbujtó kap, még IDŐBEN figyelmeztetést, s miért az, akinek pusztán már elege van abból, hogy ezt sokáig csak nyelte és kerülte a tétlenség miatt? - Mert hát ha egy felnőtt ember képtelen magát kordában tartani, akkor arra vagy a rendőr van ott, vagy a cyber-zsaruk, a modik és admin bácsik.
Na de, ha már annyira bölcs itt mindenki azzal kapcsolatban, hogy mi a teendő akkor, ha valami nem "gyere be": akkor akkor előkapom most a jól bevált ütőkártyátokat: Ha nem tetszik, akkor nem kell olvasni, és el lehet húzni a jó túrós gec*be. Igaz-e? Ki kér itt bárkit arra, hogy olvasson? Nem kell itt lenni. A fórum nem csak X és Y szép szeméért van itt (mert amúgy komolyan kezdem úgy érezni, hogy néhányan kajakra elhiszitek, hogy egy publikus fórum konkrétan a ti létezésetekre van kitalálva, de akkor amúgy a francért publikus? - zárjátok a reget és élvezzétek egymást), hanem egy adott közösségért, aminek tetszik vagy sem, én is a része vagyok és ha a válasz nem: el lehet takarodni. Világos, igaz?

mosmegmar csak maltara kell jonni ha meg akarsz verni. vagy ha shay akar megverni. vagy ha akarki mas.

Fogalmam sincs, miből gondolod azt, hogy olyan primitív szinten vagyok, hogy én egy internetes vita miatt majd megkereslek és megverlek, vagy felcsörgök a keresztapához, és leküldök néhány fekete öltönyös embert, hogy a kicsi lánya kedvéért látogasd meg a Duna vagy a Tisza fenekét. Ez a te túltolt képzelgésed! Sokat elárul arról, hogy mennyire fontosnak véled ezt a virtuális platformot, hogy már konkrétan ott tartunk, hogy verekedés a téma.

Nem. Én ilyen Facebook-farokmérés szintre nem süllyedek le. Számomra egy ilyen jellegű dráma nem ér annyit, hogy bárkire kezet emeljek, vagy pocsékoljam a benzinpénzt. Engem nem érint mélyen, nem ráz meg, nem változtatja meg sem az életben elért sikereim, a leküzdött akadályokat és azt sem, hogy mik a motivációim a jövőre nézve. Ez egy virtuális platform, és nem fogok fizikai cselekményeket bevetni a semmiért, csak mert néhány idióta azt hiszi, hogy ez a cirkusz a valóság. Nem. Egy kibaszott monitor előtt ültök ti is, és veritek a billentyűzetet. Ezt csináljátok, nem többet. Csak amíg én a témákért vagyok itt, más azért ragadja meg a klaviatúrát, mert engem meglát, és máris bekapcsol kontrollálhatatlan vadállatba.

Hát csak remélni tudom, hogy ki tudtok ebből gyógyulni, meg azt is, hogy amúgy csak gyakorló net-színészek vagytok, akik valamiféle darabra készülnek. Bízom az elégségesben, ha ez a helyzet.

2020.01.31 - 14:38,p Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

Ez volna a helyes eljárás, valóban. De mindig akkor talál meg az ilyen, amikor kivételes alapon megpróbálok átslisszolni felette. Meg most egy más jellegű felületre gépeltem mindent, automatikus mentés nem volt opció.
Ez volt az utolsó, hogy könnyelműen a véletlenre bíztam a dolgot. Persze így ma még végeznem kell a másik felével, de lehet azt csak alvás után tudom be.

Így meg a novellarészletemnek sem tudok neki ugrani. :c

2020.01.31 - 10:37,p Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

Joda ezért a kis afférért az előbb bannolt a Discordról

Ez meg se lep. Sok mindent elárul róla és csak a gyanúm igazolja, meg az ezt megelőző állításaim. :D Sokat biztos nem veszítettél ezzel amúgy. A félredumálását meg leszarom, mert nyilván csak a vak nem látja, mi miért történik.

Én pont most mondtam Harvynak Discordon hogy mibe, hogy akinek ekkora farka van a virtuális síkon, szóba hozzám se merne szólni.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!