Jelenlegi hely

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Utolsó bejegyzés


Megint ferdítesz, megint hajlítgatod a valóságot. Amikor te megbántva érzed magad, mert az ezredik screenshot után megjegyzem, hogy ez már kezd tényleg marha unalmas lenni és alapvetően senki sem reagál rá, azzal nem megbántani akarlak, hanem levonom helyetted a tanulságot, hogy nem blogon vagy, ha egy feldobott témára senki nem reagál, az nem azért van, mert 40 éves nolifer kockák akiknek nincs idejük arra a platformra, ahol egész nap fent vannak, hanem azért, mert tényleg senkit sem érdekel, maximum, miután már jelezték és szó szerint elküldted őket a büdös picsába és nem szólnak, hanem egy közösségi platformon. Nem hátba szúrás, nem rám írnak priviben, hogy dude, lol, zaxx már megint túltolja, egyszerűen csak velem voltál még - egy ideig legalábbis hittem azt én - olyan viszonyban, hogy talán nem veszed sértésnek. És akkor előrántasz egy aktát (???) a bűneimről 15+ évre visszamenőleg és akkor közlöd, hogy hát ott én tévesen jósoltam meg egy játékról, hogy siker lesz és egy inkompetens fasz vagyok. Aztán találsz egy hibát, közlöd velem, hogy egy életképtelen balfasz vagyok (de azért utólag, tompítandó hozzáteszed, hogy nem az én hibámé, hanem a szakmámé) majd körbekérdezgeted az aktív tagokat, hogy "DE BAZDMEG EZT MÉG TE IS TUDOD", és akkor most közlöd, hogy ez ám amúgy egy vicc volt? Ember, ne már.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Mondtam: ha nem tetszik, le lehet zárni a regisztrációt és lehet verni egymásét, illetve ki lehet vágni a nem tetsző tagokat, s el lehet hagyni az indoklást is, mert annak itt már rég nincs se hitele, sem jelentősége. Pusztán még nevetségesebbé teszi magát az, aki a büntetésünket magyarázni próbálja, miközben mások ezeknek táptalajként szolgálnak.

csak nezd meg az aranyokat. itt habzojazaol te meg zaxx mester kb a maradek elleneben. miert a tobbseg huzzon el?-raadasul nem ok/mi elegedetlenek az oldallal.

Az arányok nem érnek semmit. A tények beszélnek, a tények pedig azt mutatják, hogy kurvára el vagytok tévedve, és jelenleg a Fórum és a Discord szerveretek az egyetlen hely, ahol ezt a kisebbségi komplexust ki tudjátok élni pár emberen, akik elég tökösek ahhoz, hogy ne zuhanjanak össze, amikor pár elégedetlen szerencsétlen próbál kiskirályt játszani az egyetlen felületen, ahol még megtehetik.
Ezt viszont csak a legnagyobb idiótákkal tudnátok legfeljebb beetetni: balszerencsétekre sem én, sem Zaxx nem tartozunk abba a kategóriába. Viszont akkor felmerül egy kérdés, amire a Facebook most válaszolt is nekem. Habár rég nyilvánvaló, hogy a saját szarjában nevetve táncoló véglényekkel nem lehet szót érteni, így minek is rá a sokadik kísérlet?

szal nem fogok neked cifra ariakat frocsogni, mint ahogy te tetted itten feljebb nekem

Természetesen, hisz egyrészt az eddig általad felmutatott teljesítmény alapján továbbra is leszarom a rólam alkotott véleményed, másrészt ahhoz képességed sem igen volna, sem alapanyagod hozzá, hogy hozd azt a szintet, amit én megtettem.

Legjobbakat ~

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Aztán találsz egy hibát, közlöd velem, hogy egy életképtelen balfasz vagyok (de azért utólag, tompítandó hozzáteszed, hogy nem az én hibámé, hanem a szakmámé) majd körbekérdezgeted az aktív tagokat, hogy "DE BAZDMEG EZT MÉG TE IS TUDOD", és akkor most közlöd, hogy ez ám amúgy egy vicc volt?

Gondban vagy egy kicsit az időrenddel: ez mind azután volt, hogy hirtelen aljas, tapló meg ízléstelen lettem.

Nézd, én nem azt akarom neked megmagyarázni, hogy nekem mindenben igazam van, hibátlanul fejeztem ki magamat minden esetben stb., hanem azt, hogy ezeknek a dolgoknak egyáltalán nem volt valós élük addig, amíg te nem adtál nekik. Igen, az én hibám is, ha nem veszed a lapot, durvulsz és ahelyett, hogy visszalépnék durvulok én is, de szerintem beláthatod, hogy azért te sem az elfogulatlanság szobra vagy. Nem tudom, hogy ki volt az, aki fél napig duzzogott azután, hogy Zoo előszedte a Klónok támadásáról írt "kritikáját"? Ezekről mindenki tudja, hogy nem komolyak, csak hülye ugratások, de te hajlamos vagy mellre szívni őket valamiért, ahogyan amúgy néha én is.

És nem, nincsen rólad aktám, 15 évre visszamenőleg meg főleg nincs, sőt, nem tudom hányadjára már bocsánatot is kérek, ha megsértettelek, mert TÉNYLEG nem akartam. Azt meg sajnálom, ha a szakmáddal kapcsolatos ellenérzéseimet magadra vetted, mert ilyeneim tényleg vannak: röviden összefoglalva én a mainstream média csökkenő színvonalának is betudom a modern jobboldal fake newszal átitatott előretörését. Igen, erre szoktam használni példát a "gayme jurnalzm" területéről, mert egy állatorvosi ló a világon mindenhol és mindenki érti (a jogászok meg elvileg átbasznak mindenkit, na bumm), de a politikai újságírásról van szó.

ShowHide spoiler #

A "nekem ehhez jogom van" dolgot meg hagyjuk, mert én tudom, hogy mire céloztam, de kurva rosszul fejeztem ki magamat és nem jött át. Persze ilyet csak én szoktam csinálni, más meg mindig jól fejezi ki magát, abban sincs semmi fura, hogy Joda engem bannol, Shayt meg lehülyepicsázza a Brexit napján (igen, Jodának szar lesz most, nem, a Brexitet nem én csináltam). Mindenki FAIR itt, mint a kurvaélet, csak én vagyok a csontozó pszichopata.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Na most vagy csinálunk egy új RW-t, vagy kitesszük aki nem ide való. Én nem erre adtam a pénzemet...

Kontextusba helyezem pld a gamekapocs vagy a gamepodot, de akár az ignt is.

Ilyen még talán a 444/hvg vagy a 888on sincs....



abban sincs semmi fura, hogy Joda engem bannol

Mint ahogy ezt megindokoltam itt is tobbszor, nem. Nincs.

Shayt meg lehülyepicsázza a Brexit napján

Maskor is megtettem volna. (btw a beszologatok 10 evvel fiatalabb kiscsajnak dologra itt reagalva, kurvara leszarom hany eves vagy hogy fiu/lany/egyeb. Ez soha nem volt tenyezo, nem is lesz. Felolem lehetne 60 eves meleg feka bacsi, akkor is megirtam volna amit megirtam btw elottem ketten is kozoltek vele, hogy lehet lepni ha nem tetszik, erdekes az nem volt ennyire serto, de ha en irom hogy lehet takarodni akkor egybol itt a vilagvege! ITT EN VAGYOK AZ ALDOZAT!)



RW Discord in a nutshell:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=FwkPgFIjmmA
I don't shine shoes anymore. :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Boz képe
Boz

Szomorú, hogy ez lett az RW sorsa. Régi tagok elszakadoztak, az oldal pedig szép lassan elhalogat.
Többnyire az egyetlen érdekes dolog ami maradt, az az 1-2 bohóc(akik amúgy már többször elmondták, hogy érdektelen szar az oldal meg kb mindenki rajta és minek vannak itt) ahogy néha felhergelik az embereket az irdatlan faszságaikkal és csapnak egy kis bált. Olyankor lehet picit nevetni, hogy milyen jó az élet, hogy én nem lettem ekkora tard.

@Zaxx Téged már geci rég bannolni kellett volna pandora létrehozásnál. Ott amilyen hisztit meg balhét levágtál lehetett látni, hogy mekkora dilibogyó vagy. Ez azóta se változott.

@Shay Te meg csak szimplán kibaszott gyökér vagy, amivel annyira nem is lenne baj, ha megmaradnál a pöcegödör topikodban vagy a 8000 másik oldalon ahol éled az életed meg mittomén milyen moderátor istenkirálynő izé vagy.

Éljenek a videojátékok!


Sajnos ismételten moderátori figyelmeztetésben kell részesítenem Shayt és Zaxxot: úgy felbasztátok Bozt, hogy személyeskednie kellett.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Kösz, nem. Nincs ilyen szabály. Amíg meg van véleményem másról, s jogom ahhoz hogy leírjam, megteszem. Az, hogy más továbbra se tudja megállni off jellegű hozzászólás nélkül ha a véleményünk eltér, azért nem vállalom a felelősséget és nem is engem minősít. Hogy tudok fasz lenni mással? Persze, egy idő után én is megunom, főleg ha nincsenek helyre szedve ezek a nyálas kölykök. Nem bébiszitter vagyok, de ha más nem képes rá, akkor marad ez. Megjegyzem nagyon érett felfogásra vall ez a fajta részleges kitoloncolás, de ezt nyilván te nem érted. Nem baj. Nem hibáztatlak.

Én meg ma is kurva jól fogok aludni, amíg más itt a világ végét éli át s mindezt miért? Mert páran nem bírták megállni személyeskedés nélkül egy funkcióról szóló abszolút normális érv-ellenérv diskurzus lefolyását, ami már rég le lett volna zárva részemről s psi részéről is. Szép munka!

Jó éjt.

Ui.: Jaj, köszi Zaxx! Ez már a harmadik ma. Ügyes voltam? Igen. Ügyes voltam. Nagyon ügyes.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



ExTenebris írta: l egy funkcióról szóló abszolút normális érv-ellenérv diskurzust, ami már rég le lett volna zárva.

Már nem azért, de pont te nem bírtad elmenni a dolog mellett, és te hoztad fel minduntalan a dolgot annak ellenére, hogy psi leírta az okokat, miért nincs, miért nem lesz - te nem tudtad elfogadni ezeket a tényeket, Zaxx meg épp gondolom unatkozott, melléd állt a témában, hogy legyen egy újabb shitstorm.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



A faszt. Leirtam egy utolsó választ psinek egy két pontra reagálva még, közöltem hogy vágom az álláspontját és hogy úgy is az lesz amit döntenek. Ne tettesd magad értelmi fogyatékosnak pls.

Az meg nem szánalmas amúgy, hogy azt nevezed shitstormnak hogy valaki itt ott hasonló álláspontot képvisel mint én, nem pedig azt, hogy egy hülyegyerek személyeskedve beugat egy lezárt diskurzusba, ami amúgy a fő oka volt mindennek? Igazad van az nyilván nem gond. Kész cirkuszhoz asszisztáltok, komolyan mondom. :'D

Na de tényleg jó éjt.
@Zaxx Jöhet a negyedik, ha nem előznek be. o/

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



más itt a világ végét éli át s mindezt miért?

Nem eli itt senki a vilagveget szerintem. Szomoru latni ami van, idezem is magam:

Ez van, fontosabb egy idiótát megtartani, mint a 10+ éves társaságot egyben tartani.

Ezt en mar elfogadtam az elso eljovetelednel vagy Zaxx 100adik flametengerenel (erdekes amikor Grifter amokfutasa volt epp akkor ki lett baszva eleg gyorsan pedig hat O is velunk volt kezdetek ota) csakhat tudod szomoru latni, hogy egyre kevesebb es kevesebb aktiv tag van. Neked ez egy pocegodor csomo faszfejjel, nekunk ez egy 10-15+ eves barati tarsasag volt. Ami morzsolodott Zaxx miatt, Moken miatt, Ripla miatt, biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten miattam is es most jelenleg miattad is. Nem varhatom el, hogy ismerd a tarsasag multjat, de ez az oldal ahogy mikka is irta miattunk van. Mi dobtuk ra ossze a zset, par ember szabadidejebol heggesztette ossze, azert mert alapvetoen birjuk egymast. En megertem, hogy szerinted itt mindenki szaralak (en foleg) es csak segiteni akarsz, javasolni ezt azt mikozben magaslorol osztod az eszt, de nincs ra szukseg. Ahogy irtam nem miattad van az oldal. Legyel itt, nincs vele gond, de ne kepzeld azt hogy te vagy az egesz vilag kozepe mint ahogy itt ezt eloadod. Fogadd el olyannak amilyen, ha ehhez tudsz alkalmazkodni valszeg nekem se lesz veled bajom. Most se azzal volt nekem szemely szerint bajom, hogy javasoltal valamit normalisan, hanem a koritessel. Nehanapjan Zaxx es Moken kollegat is el lehet kapni ertelmes beszelgetesre anelkul, hogy egymas torkanak esnenk ahogy feled is szolt par nem serto vagy beszolni vagyo kommentem a kozelmultban is.



Zaxx meg épp gondolom unatkozott, melléd állt a témában, hogy legyen egy újabb shitstorm.

Igen, mert nekem a shitstorm kell, tudjuk.... jaj, Istenem.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ebben az a vicces igazából, hogy ti megengedhettek hasonló poénokat egymásnak, pl. azt, hogy mindenkinek a kurva anyját meg hogy Harvy egy életképtelen, munkakerülő szerencsétlen azt vicces elmondani,

Abban tévedsz, hogy én azt nem poénból írtam, hanem komolyan így gondoltam. Ott előtte írtam, hogy láthassa ő is. Nem a háta mögött, hogy ne tudjon rá reagálni.
Ha másért nem is, de ezért megdolgozott rendesen, hogy megszülessen egy ilyen vélemény róla.



Ebből is látszik, hogy szar ügy egymás vérének a szívására fórumot építeni, nem? :D Na de ki gondolja komolyan és ki viccel? Én őszintén nem tudom már, csak utólag látom mindig, hogy aki szerintem engem baszogatott az más szerint csak ugratott haverilag, akit meg én ugrattam úgy gondolja, hogy meg akarom ölni és az anyját sértegettem. Te meg ezt gondoltad komolyan, hát fasza!

Az a baj, hogy van egy szint, ami alatt nem lehet már, és ezért döglődik az oldal, nem Zaxx, Moken, Shay, Joda, Grifter, Psi, Bagoly, Ripla, anyám, te anyád stb. (komolyan, lassan már végtelen listákat kell írni, szerintem Drotak volt!) miatt. Biztos, hogy anyámék macskája miatt is ment el ember az RW-ről, nagyon sajnálom, Nokedli is Zaxx, Moken, Shay és Leslie Nielsen miatt ment el! Én vajon ki miatt fogok elmenni? Tippre Moken, Joda, mikka, Bagoly, James Cameron és Németh Szilárd miatt, de biztosat majd csak azután fogok tudni mondani, hogy elmentem.

Túl öreg vagyok én már ehhez, szerintem egyszerűen mindenki csak kezdi megunni ezt a faszrágást, mert hát kurvára unalmas is. Találjunk ki valami újat!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Hallottam már, hát sírtam, de nem az örömtől.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



így hitelét veszti az "I am too old for this shit" mondás...



Én is ezt mondom Zaxxnek ;)



Mint ahogy azt sem lehet tudni, hogy valóban komolyan mondod a "megverlek, kezedeltöröm dolgot" vagy csak poénból. De elég beteg dolog either way...

És erről jut eszembe aminek asszony volt szemtanúja:

Fagyizott egy padon ülve egy cukrászda előtt a barátnőjével. A pad mögött járda és parkoló tele autókkal. Az egyik belógott a járdára. Ült benne egy fickó akinek csak a feje látszott ki mert le volt csúszva az ülésben. Arra jött egy terminátor alkat testépítő manus aki belekötött a járdába belógó autósba, hogy majd ő, hogy megveri csak szálljon ki. Ott kiabált vele.
Namost az autós kiszállt és az pedig egy másfélszer akkora darab izomhegy volt mint a kötözködő akihez odalépett és lebaszott neki egy akkora fülest, hogy amaz bedölt két autó közé és az egyiknek letörte a visszapillantó tükrét esés közben. Aztán búslakodó, fejjel továbbállt a "terminátor" rájött, hogy nem fog ő itt senkit sem megverni.



Ne aggódj értem, Zolin nincs izom. :D

ShowHide spoiler #

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Miért bannoltátok a csajt, ti heterók? Hát mi lesz szegény Harvyval egy ekkora kolbászfesztiválon?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Wait, végül tényleg bannolva lett? :D weeeee



Egy hét pihire ment.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Hát, én azt csak úgy hallottam, szóval a dolog természetéről nem tudok sokat. Mondjuk perma tippre az nem lehet, mert hát így megnézed a kommentjeit és konkrétan nincs ott semmi csúnya, szóval akkor biztos valami más. Pl. írta, hogy reportolgat meg miegymás, szóval ha én mondjuk gonosz mod lennék és bannolni akarnék, tutira előhúznék a seggemből valami kitalált szabályt arról, hogy "izé, zaklatod a moderátorokat, túl sokat lilatelefonálsz, meg egyébként se érek erre én rá, BAN, BICCS!" :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Amúgy fura, mert így elolvasgattam néhány beszélgetést a lurker kíváncsiságával és igazából azt kell mondanom, hogy tisztelem Shay türelmét. :D Ha én kapom ilyen masszívan az áldást, már emberek tűnnek el a Mester utcában szerintem. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hallod, te valami mester assassin lehetsz, vagy már megint a vézna gyerek szívózik belőled. Hagyd már ezt a fizikai erőszakra utalgatást, mert se nem áll jól, se nem hiteles (ezt igazából még az előző eszmefuttatás miatt éreztem közölni, de akkor nem volt rá érkezésem)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Te végül is mondhatod rám, hogy vézna. :D

Mellékesen én azt nem értem, hogy amikor pl. úgymond le akarsz zárni egy vitát, mmint úgy moderátorilag, akkor miért kell belefűzni valamilyen formában egy sértegetést. Kontraproduktív.

Amúgy meg milyen fizikai erőszakra utalgatást? Hosszú utca a Mester, el lehet tévedni. :D A korábbiakban meg semmiféle utalgatás nem volt, egyszerűen csak kifejtettem a véleményemet a fizikai erőszakról, mint konfliktuskezelési formáról. Azt sem értem, hogy "hagyd már abba", mert hát nem mondanám, hogy folyamatosan erről értekeznék. Egyszer megtettem, egyszer meg humorizáltam (egy kurva nagy :D - val), borzalmas (az INTERNETEN vagyunk, miért kell mindent komolyan venni... ja oké, azért, mert én mondtam). Bezzeg ha 20 éves csajokat hülyepicsáznék le, rám se szólnál.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Csupán megjegyeztem magánvéleményként. Talán nem itt volt az aktualitása, majd leszűröd, ha le akarsz belőle szűrni bármit is.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem szívom mellre meg semmi egyébként, csak egy picit furcsa nézni sokszor, mennyire egyoldalúan tudtok elkezdeni ítélkezni. Bizonyos emberek bármit leírhatnak következmények nélkül, mások meg ha nem is kapnak moderátori figyelmeztetést vagy bant, hasonló magánvéleményeket viszont mindenképpen. Biztosan benne van az is, hogy az ember írásban nem tudja magát olyan jól kifejezni, mint szóban, biztosan benne van az is, hogy sokan nem találják viccesnek a fekete humort, csak egy kicsit azért nem tudom... lehetne mérsékelni?

Shayjel kapcsolatban is nem azt nem értem, hogy kapott egy bant, mert biztosan van olyan szempont, ami alapján jogosan lehet bannolni egy hétre, csak megnézed a vitáit és egyszerűen büdös lesz tőle a dolog úgy, hogy ráugrottak vagy négyen (persze, tudom, erre be lehet írni a szokásos "minek ment oda?" érvet, de ennyi év után talán érdemes lenne ezen túl is belegondolni egy kicsit már, kezd egy nagyon picit beteges lenni ugyanis).

Kicsit olyan érzésem támad, hogy van egy "norma", amitől nem szabad eltérni (x számú komment per nap, x téma támogatása, y ellenzése, x vélemény osztása, y elutasítása), ha meg mégis, az maga után von egy ilyen fura, frusztrált picsogást sok embertől. Borzalmasan kirekesztő, ha mindenki csak ugyanolyan lehet egy társaságban (és ja, ezért zsugorodunk amúgy, nem Shay, Moken meg Zaxx miatt, itt igazából a "felelősök" megnevezése is csak egy tünet, mivel jellemzően sajátos gondolkodású emberekről van szó... és bocsánat, hogy ebbe magamat is beleértem).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!