Jelenlegi hely

Topikok

2019.10.27 - 18:59,v Általános csevejfarm Szobából jöttem

(A Rekeszizomtréning telespammelésének elkerülése végett, ha már "Szobára mentünk" egyszer, onnan ki is kell jönni, ugyebár. Mert a korszakok is elkezdődnek valahol, majd véget érnek.)

@Asycid

Jó, Zaxx jön-megy, de mivel mióta eltűntél, lett egy Rewired Discord csatorna is, valószínű ezúttal ott véglegesíti magát.

Elég felkapott lett a Discord, ezért ez nem túl meglepő. Bizonyos értelemben kényelmesebb is tud lenni, mint egy fórumos felület. Én is évek óta használom és nekem is van saját (igaz csupán 40+ fős csatornám). Ott szoktunk diskurálni a közelebbi ismerősökkel és az esetleges játékostársakkal, noha szeretném teljesen kigyomlálni az életemből a játékokat és amennyire lehet, az elektronikai eszközöket is, de nagyon jó úton haladok.

2017.05.08 - 22:01,h Könyvmoly HQ Könyvek, amik érdekelnek

Ha már van topik arra, milyen könyvet olvasol most; legyen arra is, milyen könyvre vársz, mit szeretnél megszerezni.
Kritikák kikérése nem tilos! Csak bátran.

Amiket én most néztem ki, eltér egy kicsit a Warhammer Világától. Ezeket mindenképp akarom.
Alien: Covenant + AVP: A Harag háborúja-trilógia
És meg is lesz, hisz már megrendeltem.

Ti mire vadásztok most?

2017.05.05 - 19:56,p Általános csevejfarm Profilkép / Avatar ügyek

Azon gondolkodtam, miért ne lehetne egy ilyen topikunk is? Lehetne csevegni arról, ki miért választotta az éppen aktuális Profilképét. Mi alapján válogat? Mi vezette rá - azon kívül, hogy tetszik - hogy az aktuálisat használja és mióta? Vagy esetleg épp azon agyal, cserélje-e vagy sem.
Volt valaha animált Profilképetek? Mi volt az? Szeretnétek újra, vagy nem túl csábító a gif ötlet?

Ó, és persze lehetne újakat ajánlani XY személyeknek.

CJ! Ezt egyszer kötelező lesz betenned!

rwurl=http://kephost.com/images/2017/05/05/18341977_1304311209652304_892944695...

2017.04.23 - 21:32,v Nagybetűs játékok Bendy and the Ink Machine

Ahogy elnézem, elég felkapott játék lett mostanában. Ha jól hallottam, lesz még több része is - a Játék állapotáról rendszeres tájékoztatást Bendy itt ad.

Különben örülök, hogy hasonlóval találkozok. Mindig is oda voltam az ilyenért, még ha elég nehéz is elérni nálam azt, hogy megijedjek. Azt hiszem elég Jumpscare horrorral toltam már, hogy ne sikítsak olyan könnyen a semmitől (és mástól sem). Nem, én sokkal inkább kapok infarktust akkor, ha a mellettem ülő egyén ordít. Mint ők:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ICrcySP0v_k

[center]Itt egy rövid kis Trailer - ez már Chapter 2.[/center]
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=WudIbADJ1lc

Igazából nagyon érdekel, hogy mit akarnak beleszőni a készítők. Az ilyen Játékok általában egész kis izgalmas háttérsztorival rendelkeznek, ráadásul ezek köré újonnan imádnak összeesküvés elméleteket is szőni. Talán lehet, hogy hasonló sikere lesz, mint a FNAF-nak, ami önmagában 'korszakalkotó' volt a maga nemében és azóta a második könyv is íródik.

2017.04.20 - 19:29,cs Általános csevejfarm Para-Normális

Úgy isten igazából fogalmam sincs, mi hajtott arra, hogy megnyissak egy ilyen kategóriájú témát. Valószínűleg értelmetlen is, hisz az eddig olvasottak alapján sokan elhatárolódnak ezen témától, szóval vagy trollkodás vagy kihaltság szagot érzek - minden bizonnyal a tapasztalat hiánya végett, így hát nem is igen lehet hibáztatni őket.

Itt viszont alapvetően bármiről lehet szó, ami belefér ebbe a témakörbe. Kriptozoológia, a más dimenziók teremtményei, kísértetek, UFO és egyéb parajelenségek. Lehet videókat osztogatni, lehet akár városi legendákról is beszélgetni, vagy képekkel teleaggatni a topikot. Nem utolsó sorban saját élményekkel, vagy paranormális gyanús történéseitekkel (esetleg mástól/máshol hallottakkal).

Nyilván sok hamisított kép és videóra lehet rábukkanni, hisz ma már bármit ki lehet hozni a vásznon mozgó képekből. De, amit nem lehet meghamisítani az a tapasztalat és a szerzett tudás.

2017.03.23 - 14:18,cs Zenebona HQ 80 - 90's évek slágerei

Fiatalodjunk meg - emlékezzünk vissza a régmúltban született, ám örökké élő slágerekre, amiket napjainkban is bármikor kellemes emlékekkel közrefogva kapcsolunk be hallgatásra.

Livin' La Vida Loca ( 97' )
Alice Cooper - Poison ( 90' )
Nirvana - Smells Like Teen Spirit ( 95' )
They Don't Care About Us ( 96' )
Baby Got Back ( 92' )
Gonna Make You Sweat ( 90' )

Diszkó Slágerekből pedig:
Snap - Rythm is a dancer
Dr. Alban - No Coke
Reel 2 real - I like to move it
2unlimited - No limit
Dr. Alban - Sing Halleluja
Sash - Equador
Dj. Bobo - Freedom
Scatman - Scatman
2unlimited - Maximum overdrive

2017.03.18 - 02:27,szo Zenebona HQ Német Rock/Metál bandák

Na, ide kérek német Rock és Metál bandákat (a kisebb utazásomra pont jól fognak jönni).

Amiken most rágódok, Oomph, Rammstein, Die Krupps.
Talán a Rammsteint már ismeritek is. Elég nagy hírnévnek örvendtek, illetve én igencsak kortalannak tartom, az ízlésvilágom értelmében. Oomph csak mostanában került az érdeklődési köreimbe zene terén.

Kis ízelítő 'belőlük':
Labyrinth
Augen auf
Gott ist ein Popstar
Sandmann
Ráadás: Wach Auf

Miért a Német? Nos... egyszerű.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=-_xUIDRxdmc

2017.03.17 - 18:40,p Általános csevejfarm Szobára mentem

Akkor, mivel már egy napja 'megérkeztem', itt folytathatjuk, mielőtt kipurgálnak onnan. Szóval...

Ne válts olyan gyakran profilképet. Még a végén azt hiszik, én vagyok.

@rune Ó, király. Szóval te is naponta váltogatsz? Csak mert ez védjegyemmé vált máshol. Amúgy nyugi, nem fogok. Inkább Vectet nézem az avámon, mint a saját pofázmányom.

Egész alakos nincs?

@CJ Van. Vagy is 3/4-es, mert amilyen vacak tükör (...) van itthon, és amilyen fos a fényhatás, vaku nélkül lehetetlen volt megörökíteni magamból bármit is. Viszont aki ismer felismeri a ződ' (pfejj) szobámat.

Te Sheyhaj, nem játszottál te véletlenül Warhammer Roleplayt fórumon? Ismerős az elánnak és az érdeklődési körnek ez a metszete, de valószínűleg csak keverlek valakivel.

@damoqles Fórumon egész biztosan nem. De, mindig is szerettem volna. Volt egy rakás alteregóm, alaposan kiépítve, leírva, kisebb-nagyobb novellák keretében, hogy könnyebb legyen képet alkotni róla. Illetve le is rajzoltam őket. Sajnos azóta se találtam jó WH Szerepjátékos Fórumot. Úgyhogy Word doksi küldés keretében szerepezek másokkal. Noha most az is elhalt...

2017.03.16 - 13:59,cs Nagybetűs játékok Revelation Online

A My.Com sikeresen befutott Skyforge MMO-ja után most egy új remek Játékkal rukkolt elő, amelynek Nyílt Bétája március 7-én állt a nem fizető Játékosok rendelkezésére (is).

A Revelation Online már közel egy éve Zárt Bétákkal manőverezik és nyűgözi le a távolról nézelődőket és a már játékban lévőket egyaránt. Izgalmas Guild harcok, Raidek várnak mindenkire, aki beljebb merészkedik. Igényesen összetett Játékmenetek és PvP Rendszer, amely ma is tökéletesítésen megy keresztül, elvégre még nem nyílt meg a Játék 'végleges' formájában.

Tegnap volt a legutóbbi frissítés (2017.03.15).
Valamint rendszeresen kapunk különféle Guideokat a Játék bizonyos részeiről, amelyek nagyon hasznosak lehetnek mind most, mind később.

Jelenleg 6 Class elérhető.
Gunslinger, Blademaster, Spiritshaper, Vanguard, Swordmage és Occultist.
( Bővebben )

Személyes kedvencem pedig, a Játék nyitása körül fog megjelenni. A Trailer mozgalmassága jól tükrözi az érkező Nirvana/Assassin Class stílusát.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=JSwqw-Qmysc

Minden bizonnyal nem kis jövője lesz a Játéknak (mihez képest, természetesen), mert már most is több ezer ember Játszik aktívan, komoly időt ölve a Revelation Világába.

A Facebookon Magyar Csoportunk is él, aki nem szeretne lemaradni semmiről, vagy társaságra vágyik. Minden bizonnyal a Játék beindulása után mi is jóval többen leszünk.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!