Jelenlegi hely

Topikok

2024.01.30 - 23:43,k Agyturkász HQ Malacka rácsodálkozik a médiára

Nyelv-dekonstruálás topik.

2023.03.09 - 03:45,cs Teszt Beágyazás teszt

itt tesztelem oket egyenkent.

2022.09.30 - 09:17,p Hírek 2022 hosting kalapozás

Csááááá RW!

rwurl=https://i.imgur.com/lAXbg59.jpeg

Lényegre törve, ahogy nézem pár hét múlva lejár az előzőleg 2020-ban, 2 évre előfizetett hostinggunk.

A jelenlegi árakat skubizva ha 2 évre szeretnénk előfizetni megint, akkor hozzá kellene zöldséget darabolnunk a levesbe:
rwurl=https://i.imgur.com/kP1P6Qc.png

Ha nincs zöldség csak kőleves, akkor a jelenlegi donáció mérleget nézve 1 extra évvel még kihúzzuk, azután meg meglátjuk mit eszünk Babi néninél:
rwurl=https://i.imgur.com/nDHpCL2.png

Donációs topik link, ha valakinek belefér valamennyi:
https://rewired.hu/content/donaciok

2022.02.17 - 11:17,cs Nagybetűs játékok Slipways
2022.01.18 - 15:30,k Hírek Fogta magát a Microsoft, és bedobta az Activision Blizzardot a kosárba

Részletek és hivatalos bejelentés itt. Minden is jön Game Passba:

Upon close, we will offer as many Activision Blizzard games as we can within Xbox Game Pass and PC Game Pass, both new titles and games from Activision Blizzard’s incredible catalog.

A Wall Street Journal szerint 68,7 milliárd dolláros üzletről van szó, és mindenki kedvenc CEO-ja, Bobby Kotick marad a helyén az üzlet nélybe ütésének végéig, utána Phil Spencernek, az MS játékmestere alá kerül az egykori (?) gigász.

 
2021.10.28 - 04:13,cs Cikkek Elder Scrolls Online

Az előző írásom folytatása. Kicsivel több, mint 1 hónapot toltam le, minden nap játszottam valamennyit. Most járt le az ESO+ előfizetésem, nem újítottam meg. Szóval:

Kraftolás, kereskedelem: felejtős. A kraftolás a szokásos - legyen nyersanyagod és kész. Semmi agy nem kell hozzá. A kereskedelem meg guild szintű dolog, ha a guildnek van kereskedője (egy NPC valahol), akkor lehet, de egyébként csak üvöltözöl a zónában, hogy WTS. Mivel az NPC-t hetente pénzért kell újítani, csak a nagy vagy direkt erre szakosodott guildeknek van, a jó helyek sok pénzbe kerülnek.

Stabilitás: Kitűnő. Egyszer sem fagyott szét.

Dungeonök: A 4+ személyes kontent. Alapból sajnos csak rohanás, máig nem tudom egyetlen dungeon sztoriját sem. Gondolkoztam rajta, hogy szervezni kellene egy Slow dungeon csapatot, ahol végighallgatjuk az NPC-k mondandóját. Egyébként jól néznek ki, a bossok nagyon változatosak, sok extra játék mechanikát használnak, több tucatnyi dungeon van. Magas szinten meg van Veteran verzió, amik nagyon nehezek. Vannak további Trial-ok, amik 12 személyes dungeonök, ott már erősen észnél kell lenni.

Sima kalandok: Ezek miatt megyek majd vissza még valószínűleg. Nagyon kidolgozottak, sehol egy "Ölj meg 5 farkast" feladat. Ehelyett pl találsz egy hirdetményt, hogy színházi előadás itt és itt. Odamégy, és találsz egy kis vándorkomédiás csapatot, de előadás az nincs. Mondják, hogy itt nem nézik őket jó szemmel, mert az utóbbi időben fura dolgok történnek a faluban. Egy-egy ember eltűnik napokra, majd visszatér, de furán viselkedik, régmúlt dolgokról beszél. Aztán valami szörnyű balesetben meghal, de úgy, hogy semmi sem marad belőle. Most is eltűnt egy ember, és a falusiak bizalmatlanul néznek minden idegenre. Itt egy nyomozás jön, több emberrel lehet beszélni, a halottak ismerőseivel, illetve megpróbáljuk megtalálni az eltűnt lányt. Találunk új helyszíneket, további új szereplőket, stb. Kb 1 óra végigvinni a küldetést, ha mindenkit meghallgatsz. A végén még dönteni is kell. Szóval 1 átlagos küldetés miatt legalább 15 NPC-vel tudsz beszélni, és van 3-4, csak a küldetés miatt készült kis helyszín. Ami viszont még jobban meglepett, hogy később, ha találkozol a szereplőkkel, akkor is van néhány új mondatuk. Szóval ez nagyon pozitív.

Setek: Itt a más RPG-kből ismert páncél és egyéb setekre gondolok. Máshol általában 2-4 elemből áll egy set, és kell mindegyik, hogy a maximum hatást érd el. Itt ez használhatóbb, ugyanis minden setnek van eleme minden testtájra, szóval egy set 10-12 elemből áll. A max hatás eléréséhez viszont elég 5 darab, további darabok nem is adnak bónuszokat. Emiatt persze könnyű összegyűjteni egy setet. Az már kicsit problémásabb, hogy két seted legyen, de az is megoldható, mert megvan, hogy melyik pályán melyik 2-3 set darabjai esnek. Szóval csak az adott pályán kell garázdálkodni, és előbb-utóbb meg lesz.

Új területek: A játék sokszor el akar küldeni új területre (pl végezz ásatást itt, találtál egy kincsestérképet amott, stb). Odamégy egy teleporthoz, kiválasztod a pályát és azt tapasztalod, hogy mivel sosem jártál még arra, nincs teleport-pont, ahová mehetnél. Azt meg csak a vérnőszők tudják, hogy melyik terület meyikkel szomszédos, hogy onnan átsétálj esetleg. Sőt, olyan területek is vannak, amikre küldetés visz el. A megoldás a guild-tagság, vagy a régebb óta játszó barátok. Szólsz neki, hogy ugyan huzintson már el a Clockwork citybe, és amikor odament, akkor rá tudsz teleportálni a haverra.

Ami ugyan logikus, de nem szimpatikus, hogy ezt minden karaktereddel külön el kell játszanod. Az meg csak undorító, hogy ha egy karaktereddel felfedezted az összes teleport pontot egy adott pályán, akkor a többieknél megjelenik a lehetőség, hogy megvedd pénzért az infót.

Classok: Ez se igazán jó. Ha a karakter nem tud vadul gyógyítani, akkor nem sokat ér szólóban. Pl. a legerősebb karakterem max szintű (50) és már elkezdett sok passzív bónuszt is felszedni. Már be tud menni Veteran dungeonökbe is. Szóval elvileg erős. Ezzel a karakterrel képtelen voltam leszólózni egy sima dungeon bossot. World bossok ellen meg végképp nincs esélye. Ezzel szemben a 30. szintű, tiritarka cuccú (épp, amit talál) Templarommal le tudtam győzni egy world bosst, meg az említett dungeon bosst is. Pvp-ben is hasonló az eredmény: az "erős" karakterrel az utolsók között végzek, a Templarral meg elől. Persze a magas szintű pvp-sek ellen amúgy sincs esélye egy nem pvp-re kihegyezett karakternek.

Házak: Ezt nem igazán próbáltam ki, csak 2 szobát nyitottam egy-egy fogadóban. Ez csak egy kis lyuk, de berendezheted. Nagyon sok egyéb hely van, amit megvehetsz, a kis házikóktól akár egy teljes katedrálisig. Persze sokszáz különböző bútordarab áll rendelkezésre, az egyszerű szekrényektől, asztaloktól a szuperritka festményekig, mágikus cuccokig. Sokat te magad tudsz craftolni (ha elég jó a skilled hozzá), másokat csak találni lehet. A menet közben gyűjtött állatkáidat is beteheted a házba, még útvonalat is tevezhetsz nekik. Sőt, még "vendégeid" is lehetnek, NPCk (ezek persze csak speciális bútorok). Minden házat bejárhatsz megvétel előtt, szóval nem kell látatlanban.

Guildek: Itt csak azt a furcsaságot említeném meg, hogy egyszerre 5 guild tagja is lehetsz.

Options problémák: Említettem az előzőben, hogy mindig le kell okézni az EULA-t minden inddításnál, meg hogy nem jegyzi meg a beállításokat. Ezt megoldotta az, hogy admin modeban indítom a Launchert.

2021.09.20 - 18:43,h Moziguru HQ Készülő sorozatok, melyek érdekelnek!

Miért nem volt eddig ilyen topik?

On September 2, 2022, a new journey begins.

rwurl=https://pbs.twimg.com/media/E7zdJNXVkAIPchb?format=jpg&name=4096x4096
18 éve várok erre.
https://twitter.com/lotronprime

2021.10.11 - 14:31,h Kívánalmak Kívánalom: Felhasználótörlés?

Yo, még mindig nincs megoldás arra hogy felhasználó törölve legyen minden létező interakciójával együtt? Ha már van rá mód akkor lehet nukeolni ezt az accot. Ha nincs akkor nvm.

2021.07.18 - 00:20,v Bugok Bug: szavazást tartalmazó cikkek tartalma elveszett

Például a Deus Ex: Mankind Dividedé, a Psychonautsé vagy a Thimbleweed Parké. Az utolsó szerkesztés után még biztos megvoltak. Nem tudom mióta van így, csak véletlenül vettem észre.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!