Hozzászólások

2017.09.28 - 09:19,cs Technika HQ Telefonok - okosak és buták egyaránt ugrás a hozzászólásra

Automagic. Hasznaltam sok fajtat mar (Taskert is) de ez a legjobb szerintem. Konnyu hasznalni cserbe kb mindent meg lehet vele csinalni.

Kemeny 800 HUF de ennyit talan neked is meger.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.gridvision.ppam.androidautomagic

2017.09.20 - 13:27,sze Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

Nem a szaros Zaxx féle picsogás vagy könyörgések miatt írtam ezt be. Tényleg régóta gondolkoztam ezen amúgy is, hogy koromhoz képest túl sokat lógok ilyen helyen és érezhetően egyre kevesebb az értelme.

Van életem (szerencsére) fórumon kívül is bőven ide szimplán megszokásból járok. De nem létszükséglet és nem is lesz érvágás.

Szóval még1x kérem. Töröljétek a faszba az accomat (profilban nincs ilyen opcióm).

Köszi. thxbye

2017.09.20 - 13:19,sze Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

Strato írta: - Konklúzió: mindenki f@sz, akinél csillag meg szamóca van.

Nem ez a konklúzió és nem is ez van leírva. Egyszerű megint lerendezni a témát azzal, hogy itt bizony embereknek sérelmei vannak és emiatt van az egész és hát jaj nem lehet ezzel mit kezdeni.

Lehet mindennel kezdeni valamit csak szartok bele. Zaxx jelenleg a csúcspéldája ennek de nem ő volt az egyetlen itt sem ahogy a HWn sem egy troll volt akit kezelni kellett, hogy nyugalmas, értlemes akár ellentétes véleményeket szembeállító beszélgetéseket folytasson az ember.

Csak ne áltassátok már magatok azzal a dumával, hogy jaj ez egy kirivó incidens ami csak most csak véletlenül pár ember között alakult ki.

Mastodon tökéletesen megfogalmazta az én gondolataimat is miszerint:

A tolerancia, a felnőtt viselkedés követelménye vagy mindenkire vonatkozik, vagy senkire. Ez számomra egy eszkapista fórum, ahol nem kell eltűrnöm az ellenszenves, destruktív, elmebajos elemeket, mint a való életben.

Mivel szartok a rendtartásra az oly nagy sandboxos tolerancia és YT hirezési hitvallásotokban ezért itt már rég nem lehet eszkapista dologról beszélni.

Pont ezaz, hogy épp elég fasszal és faszsággal kell élőben is az embernek ebben a nyüves országban naponta szembesülnie de ha az ember pár normális emberrel szeretne két-három kommentben eszmét cserélni akkor ne kelljen lépten nyomon kerülgetnie az ilyen kis szarjankó névtelen aggitátorokat.

Én konkrétan pár ember miatt járok még egyáltalán ide vissza akikkel jól esik néha játékokról meg filmekről sorozatokról véleményt cserélni. Viszont nincs kedvem ugyanazt a szintű köpködős ignoráns, magamutogatós megmondós szarjankó stílust olvasni itt amivel az ember kb minden magyar fórumon találkozik.

Tudjátok mit. Le van szarva az egész. Töröljétek a picsába az accomat légyszi (és nem úgy mint Zaxxnál) hanem rendesen és legalább nem lesz meg többé a késztetés, hogy olvassam ezt a pöcegödrőt amit itt neveltek ki és posztoljak ide bármit is. Danny Glovert idézzem túl öreg vagyok én már ehhez a szarohoz. Van elég más forrás hírekre meg még vicces módon közösségre is de ha itt ez a jövő akkor én köszönöm szépen nem kérek belőle.

Úgy mellesleg szerintetek rengeteg régi motoros miért nem jött többé ide vissza? Vagy akár Birdy miért tünt el teljesen? Mert nincs igény az irányítatlan fertő és mocsoknak egy bizonyos kor felett.

2017.09.20 - 12:17,sze Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

Nem érted de nagyon nem. Az, hogy Zaxx itt hivatalos kontent gyártó az csak hab a tortán de azért jól mutatja azt is, az amúgy sem magas cél szentesíti itt az eszközt. A baj az hogy szartok a rendre és hagyjátok az ilyen és hasonló elemeket elburjánzani a "sandbox" jellige mögé bújva.

Inkább vállaljátok fel, hogy ide minden kretén és értelmileg sérült kis nethuszár jöjjön bátran mert pontosan ez építi a közösséget és az értelmes társalgást. Ja nem!

A drága kontentet meg az emberek többsége nem fogja megsíratni mert szinte senki nem ezekért jár még ide.

Purgálni akarsz akkor hajrá purgáljál. Nem fog vissza magad!

Amúgy a margóra még: kurvára nem értelek téged egy ideje (Zaxxtól függetlenül is vannak fura kijelentéseid). Hwn nem ilyennek ismertelek meg.

2017.09.20 - 11:19,sze Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

KMZ írta: Bocs Zaxx, undorító formában közöltem a dolgokat, sorry.

Mit sajnálkozol? Vállald fel a kommentedet. Kb az ő nyelvén beszéltél szóval így legalább lehet megértette.

2017.09.20 - 09:51,sze Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

Hagyjuk már ezt a szánalmas "miért kell ezt?" meg "jaj Zaxxy kutyuss márcsak egy ilyen kis korlátolt kisstílű troll és nem kell figyelni rá meg cserébe ír néha híreket és emiatt minden oké" dumákat.

Tisztázzunk már pár dolgot:

1. Minden tiszteletem psy-nak meg az eredeti gárdának aki hamvaiból feltámasztotta a HW fórumot sok energia és pénzt áldozva erre RW néven de ez az oldal kurvára nem gamer oldalnak jött létre hanem egy menedéknek a fórumtagoknak a HW-ról akik szerettek volna legalább tovább beszélgetni.

2. A kontent amit itt ti olyan mélyen sajnálnátok, ha elmaradna NEM kontent. Szaros YT trailereket kibaszni az oldalra pár mondatban véleményezve NEM kontent. Tudom jól hisz ugyanezt a szart csináltam a HWn én is és van/volt annyi önkritikám, hogy belássam hogy ez nem hoz olvasókat sem egyedi értéket. Pláne a mai internet világában 5 millió helyről repülnek a pofádba ezek a dolgok és nincs hozzáadott érték abban ha a helyi troll ezeket kibassza hirnek.

3. Az igazi kontent ha már erről beszélni kell az egyedi tartalmi dolgok lennének amiből már elnézést a W40K cikkeken kivül itt kb nulla van. Szóval hagyjuk már ezt a takaródzást.

4. Hangsúlyozom ez a hely a FÓRUM és a benne lévő emberek közti társalgások miatt jött eredendően létre. Ezért volt ez elött is a még bénább template fórum amin szintén vigan elvoltunk.

5. A HWban a fentiek fényében kemény purgálás és rendtartás volt ami működött. Igaz a végére már ez is erőssn felbomlott de az idő többségében működött.

6. Igen nem kell elmondani még1x, hogy ez nem a HW (kurvára érződik) és ti inkább felrúháztok egy elismert rosszindulatú, korlátozott , pitiáner , fürdőskurva (elmegyek, visszajöttem, elmegyek, visszajöttem, elmegyek) önmártirozó, egyértelműen feltünésviszketegségű , többször általatok is bannolt majd visszaengedett gyökeret bármiféle jogokkal az kizárólag csak titeket minősít. E szerint ugyanis nyitva vannak a kapuk az összes hozzá hasonló destruktív, korlátolt gyökérnek aki minden kibaszott topikban ontja a faszságát 60 ezer emberrel már összerúgta a port cserébe mert néha napján kibasz hírnek (mert nem mintha egy kurva főoldal létezne itt amúgy sem) egy-egy YT trailert amit jó esetben amúgy is a fórumból halászott (vagy felölem bárhonnan mert még1x ma már ez nem tartalmom gyártás) mert ez már nálatok az elfogadás sőt tolerálás mércéje.

Nem szóltam semmi ilyenért amióta létezik az RW mert jó sokáig leszartam és úgy voltam vele ti támasztottátok fel a HW fórumot és ez most a ti játszóteretek illetve megillet titeket egy adag riszpekt és óvatos türelem, hogy hová vezet a ti stratégiátok de ez a szintű nem törődés és ami még rosszabb destuktív nyomorékoknak az eltürése ilyen kifogásokkal amiket itt hoztatok az elmúlt kommentekben nevetséges és szánalmas. Nevezzétek akkor át az egész kócerájt Supergamez V2-nek vagy 444 fórum v2-nek és akkor közelebb kerültetek a célotokhoz ha ezt akarjátok.

Ha ez így van akkor bezzeg Grif mi a faszért van bannolva? Adtatok volna neki is inkább eperkét, hogy kibaszhasson néha egy-egy képregény hírt aztán már faszán meglett volna az egyensúly vele is ennyi erővel nem?

Végül és nem utsó sorban megkérdezném. Mégis mi a célotok az oldallal? Mert bocsánat ha azt hiszitek, hogy ezzel a tartalommal bármiféle versenyképességet jelentetek bármiféle komolyabb még létező internetes gamer oldallal akkor ne áltassátok magatokat. És ezt legnagyobb jóindulattal mondom. Mégis hányan nézik az oldalt a fórumtagokon kívül?

A helynek egy értelme van/volt a fórum és a régi közösség megtartása és akár normális új emberek beengedése és a HWn kialakított társalgások folytatása. Amit itt nyomattok az homlokegyenest szembe megy ezzel.

De csináljátok ahogy akarjátok. Leszarom. Annyi ilyen példa van erre magyarországon, hogy mindenki szarik mindenbe és eltűri a sok nyomoronc, faszfejet akik ezt az országot is leépítik a picsába és őszintén szólva nem vagyok erre kiváncsi pepitában.

2017.09.19 - 16:14,k Oldalügyek Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban ugrás a hozzászólásra

Ja remek inditványozás, hogy az oldal egyik legnagyobb balfasz értelmileg sérült trolljának adtok cikk írási jogokat ami mellé nem mellesleg korlátlan komment szerkesztési jogok is járnak. Slow clap. Bravo. Értem én, hogy senkinek nincs ideje se kedve menedzselni ezt a cirkuszt de akkor már ha nem akarjátok kezelni a rákos daganatokat egyszerűbb lenne hagyni az egészet az enyészetnek.

2017.09.19 - 15:53,k Játékok holdudvara PlayStation ugrás a hozzászólásra

Új PS4 Shadow of the Colossus trail

Will buy again :)

rwurl=https://youtu.be/txSNn0zIltk

2017.09.19 - 15:19,k Játékok holdudvara Ki milyen videojátékkal játszott a héten? ugrás a hozzászólásra

Freak kihozza belőle azt is, hogy "nem játszottál az Uncharteddal, háhá! UNCHARTED, UNCHARTED!". :D

Nem kell nekem kihozni már semmit. N+végtelenszer lejárattad magad és mindenki tudja ezt (IS) rólad már anélkül, hogy én beírjak bármit is. :)

Zaxx][quote írta: Hülye kis IQ-huszár geciládák.

Huh hát erre a frappáns beszólásra már nincs kontrám..... azaz várj de mégis.....

rwurl=http://enmg.hu/images/2017/09/bud.jpg

Uhhhhhh it buuuuuuuuurnssssssssss..... :D

2017.09.19 - 10:45,k Játékok holdudvara Ki milyen videojátékkal játszott a héten? ugrás a hozzászólásra

Joda írta:

A Resident Evil 5 nemcsak egy rossz, hanem egy elszomorító és dühítő játék is.

vs

Az, hogy fos erős túlzás, mert istenigazából egy egész jól streamline-olt akciójáték

Érdekes, hogy a Resi4 rejszolásod után még teljesen más volt a véleményed. Nemtán akkor még nem játszottál vele? :D

rwurl=http://www.andpop.com/wp-content/uploads/2014/07/Chris-Pratt-as-Andy-Dwy...

rwurl=http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/03/im_shocked.gif

2017.09.19 - 10:01,k Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Halt and Catch Fire 4x05

Meh már csak 5 rész van hátra és úgy érzem nem lesz itt túl sok téren happy ending :( Remélem azért nem lesz igazam és a sorozatzáróra legalább lesz némi pozitív fejlemény.

ShowHide spoiler #
2017.09.18 - 19:18,h Moziguru HQ Készülő filmek, melyek érdekelnek! ugrás a hozzászólásra

A plakátot elnézve akkor ez a játék 2013-as reboot sztoriját fogja 1 az 1ben feldolgozni? Mert nekem kb az ugrik be 100%-osan.

2017.09.18 - 16:15,h Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Volt már egy-két ilyen Stranger Things plakát belinkelve ide de a lenti gyüjteményben van még pár amik még nem voltak.

https://www.boredpanda.com/classic-80s-movie-posters-netflix-stranger-things/?cexp_id=5728&cexp_var=0&_f=featured

2017.09.18 - 11:35,h Negatív HQ Elhunytak ugrás a hozzászólásra

Bobby The Brain Heenan

2017.09.18 - 11:28,h Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Hát így is lehet értelmezni. Mindenesetre Crowley elsőre nekem így kicsit túl van tolva. Nehéz dolguk lesz ezt jól filmre vinni de azért reménykedek.

2017.09.18 - 11:22,h Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

FB poszt szerint ez nem egy régi kép?

David Tennant and Michael Sheen. Crowley and Aziraphale, eleven years ago, beside the duck pond in St James's Park. It is actually happening. And they are every bit as good as you might have hoped.

Azért remélem, hogy a kinézet nem pont ilyen lesz mert én sem így képzeltem el őket. Főképp Crowleyt nem.

2017.09.15 - 18:33,p Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Broadchurch S3 nekem nagyon nem jött be de első 2 évad tényleg jó volt.

2017.09.15 - 11:04,p Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Joda írta: Nem tudom ezen miert kell ennyire fennakadni.

És csak azért emeltem ezt most ki mert kb ez volt az n-edik ilyen komment (lehet nem pont itt) ahol ez a hasonlítgatás ment.

2017.09.15 - 10:26,p Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Igen lehet hasonlítgatni de minek? A Stranger Thingsnek nem az volt a célja, hogy kiváltson bármilyen King, Spielberg művet hanem, hogy azoknak a műveknek a legjobb mozzanatait ötvözze egy saját új egésszé amit remekül meg is tett.

Az IT meg IT. Egy king adaptáció / remake. A Stranger Things amúgy pont inkább más King anyagokból merített leginkább mint az ITből. Szóval emiatt sem helytálló a hasonlítgatás az én szemember.

De mindentől függetlenül a hasonlítgatás azért zagyva mert mit akarunk ezzel bizonyítani? Azt, hogy akinek nem tetszett a Stranger Things (khmmm Sterner már kifejtette a sorozatos topikban) most ezzel jól megmondja, hogy bezzeg az IT mennyivel Stranger Thingsesebb holott annak nem ez volt a célja. Vagy esetleg a Stranger Things rajongók mondhassák, hogy bezzeg az mennyire IT-esebb mint maga az inspirációt adó anyag? Mindkettő megközelítés tök meddő.

És csak azért emeltem ezt most ki mert kb ez volt az n-edik ilyen komment (lehet nem pont itt) ahol ez a hasonlítgatás ment.

2017.09.15 - 09:56,p Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Ezt a Stranger Things hasonlítgatást ki találta ki és minek? Miért kellene a kettő dolgot hasonlítgatni? Mert az egyik színész mindkét cuccban ugyanaz? Mert mindkét anyag a 80-as években játszódik? Mert gyerekek a főszereplők?

Az egyik egy King feldolgozás, ami vitathatóan nem került közelebb a forrásanyaghoz akárcsak a korábbi tv film sem. A másik meg egy omázs King, Spielberg, Carpenter anyagokhoz a 80-as évekből.

2017.09.14 - 21:31,cs Moziguru HQ Game of Thrones ugrás a hozzászólásra

Hát ez a magyarázat nekem kicsit túlspírázottnak tűnik. Rohadt részletesek voltak a leak infók részre lebontva pontosan. Szerintem ezeket ilyen megközelítésből ilyen aprólékosan nem lehetett volna összerakni. Tuti kellett ide valami script leak minimum.

2017.09.14 - 14:44,cs Moziguru HQ Game of Thrones ugrás a hozzászólásra

Igen. Minden (egy kivételel) pont úgy történt, ahogy le volt írva részről részre.

2017.09.14 - 10:38,cs Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

Visszatérve egy pillanatra a mindig érdekes akutális Jájfón témához.

380K-437K HUF között lesz azára. Hát a hülyének is megéri ezért a kifinomult emoji machine-ért :D

http://index.hu/tech/cellanaplo/2017/09/14/iphone_x_ar_magyarorszag_legdragabb/

És persze tudom, hogy lesz elég hülye aki boldogan rohan majd megint a boltba, hogy utána villoghasson a vadiúj fél millás telefonjával amit majd lecserél 1 vagy 2 év múlva egy újabb fél millás telefonra. :D

2017.09.13 - 18:48,sze Nagybetűs játékok Overwatch ugrás a hozzászólásra

Patchek vagy Kedd vagy Csütörtökön jönnek. Mercy patch meg szerintem még egy ideig nem lesz max Junkertown. Mercy talán 1-2 hét múlva.

2017.09.13 - 17:43,sze Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

Az agymosott Apple rajongók így is venni fogják mint a cukrot. Ha még drágább az csak annál jobb mert hát státusz kéremszépen.

Amúgy az ujjlenyomat szenzor azért nem került be ebbe mert most akarták eltüntetni a home gombot hasonlóan a Galaxy S8-hoz csakhogy kifogytak az időből a fejlesztők és már nem tudták megoldani, hogy a képernyőn keresztül működjön még ez a ficsőr is ha már van alatta egy rejtett home gomb. Így inkább kiadták most így de majd jöhet a köv szériában ahol majd úgy hirdethetik, hogy hallgattunk a vásárlónk panaszaira és most újra itt van a szenzor. Hipp hipp hurrá!

2017.09.13 - 12:18,sze Hírek Újabb remastert kap az Ōkami ugrás a hozzászólásra

Nekem ez még PS2n volt meg de nem jutottam messzire. Én is mint sokan mások a pozitiv kritika miatt kaptam fel de valami akkor nem fogott meg. Majd kap még 1 esélyt.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!