Jelenlegi hely

Elhunytak

Utolsó bejegyzés

Elhunytak


par joember mar egy mas vilagban tolja a metalt:

Anthony Jude Pero, R.I.P.: Mar 20th, 2015
Miklós Küronya, R.I.P.: Mar 23rd, 2015
Scott Clendenin, R.I.P.: Mar 24th, 2015

:(

covfefe


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem is tudom, ez a Negatív HQ olyan lelombozó. Biztos, hogy a tagadhatatlan gyász és a szomorúság okán is itt és így kell megemlékezni?

Sors bona, nihil aliud.jobb ötlet hova illene jobban, kategória szempontjából?

Szerintem tipikusan a halál egy negatív érzést ébreszt az emberben, és igen lelombozó.

az elosztás alapvetően a két poláris "feel" topikban arra alapozódott, hogy egy adott témától "nevet, feldobodt lesz, boldog lesz, örülni fog az illető" -> mosoly HQ, vagy hogy "szomorú lesz, mérges lesz, szánalmat fog érezni, félelmet, stb" -> negatív HQ.

Ez pl abból is adódott hogy ha valaki hepin akarja érezni magát, akkor hirtelen előtte lesz egy csomó kiskutyás, kismacskás, rekeszizmos, szóvicces és hasonló topikok.

Ha meg direkt lelombozni akarja magát, szánalmat vagy rohadt kiáltásokat akar olvasgatni, akár mások agresszív kiáltásait, akkor értelemszerűen ez lesz a mekkája.

Senkit sem akar halál után megsérteni senki most sem, hogy aztán kísértse meg ilyesmi :D, kizárólag kategóriát kapott a topik immáron. Azaz végső soron upgradeződött, proli csevejfarm topikból, szeméttopikok mellől egy kinevezett családba immáron.

Aztán ezután is úgy emlékezik meg mindenki róla ahogy neki tetszik, a besorolás mint mondtam kizárólag azon alapozódott hogy az adott topik tipikusan milyen érzést ébreszt általában egy emberből.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Részemről - mivel nem nyelvi kérdésről van szó :) - maximálisan elfogadom, ami a többségnek jó, részletkérdésnek tartom, csak nekem természetemből fakadóan furának hat ez a képzettársítás, és talán a fórumblokk efféle mechanikus felosztása is. Ugyanakkor az igaz, hogy többnyire korábban is hirtelen vagy kevésbé hirtelen csapásokról szóltak a topik elődjei, nem megemlékezésről (nem kritikának szánom), szóval többet nem is offolok ezzel, ha mégis más lesz a népakarat, legfeljebb kitárgyaljuk akkor.

Sors bona, nihil aliud.Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Pap Vera

jajjjjjj
:,((((

bazmeg

Vill du bli ihop med mig?:(

covfefeBB King, a blues koronázatlan királya. Élt 89 évet. :(
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-32747861

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.
Kovácsy Tibor. Újságíró, rádiós műsorvezető, szerkesztő és színész, a magyar közélet kiváló alakja.
"Külpolitikai szakírója volt a Magyar Narancsnak, és a hetilap olvasószerkesztője is volt. Rendszeresen írt a Beszélőnek is. Ő volt az egyik műsorvezetője a Tilos Rádió csütörtök reggelenként jelentkező Nemzeti Felkelés című programjának."
http://www.origo.hu/itthon/20150611-meghalt-kovacsy-tibor.html

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.
Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.RIP :(Nyugodjék békében :(

"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."R.I.P.

Szép kort élt meg, de ettől még hiányozni fog a vászonról. A metálos munkásságáról meg nem is tudtam, totál meglepő, utána kéne nézni.

Non serviamR.I.P.

Úgy látom, még nem volt, hogy elsején elhunyt Kirill Pokrovsky is, a Larian udvari zeneszerzője, a Divinity-játékok zseniális muzsikáinak alkotója. Nyugodjék békében.

ibi amentia latetMi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek."Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése
Akkor megsem ő csinálja az Avatar 2 zenéjét.

RIP amúgy :(:( Nyugodjon békében.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.:(((

Parizer forever.:,(((
ez egyik kedvencem volt
a Braveheartot rongyosra hallgattuk annó
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=uNwkHegeXkI

Vill du bli ihop med mig?


KMZ képe
KMZ

Ehh, top5 composerben bennevolt, picsába...

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólGondolom nagyon örülsz neki....


CJ képe
CJ

Üdv a fórumon! :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....Ez a Karagosz arc azért regelt ide, hogy beszólogasson, vagy csak Dante lépett valahol a tyúkszemére? Kurvára irritáló az ilyen debil viselkedés.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.Ahogy látom avatar-fóbiája van. Hol a kis telefon amikor kéne? :DChristopher Lee kapcsán olvastam, hogy Peter Cushing 1994 (Grand Tarkin Moff - star wars) nagy barátja volt :) Lee énekelni tudott a cimborája meg csodálatos akvarelleket festett.
Mindkettejük nagyon művelt, barátságos és szelíd ember volt.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.Overdose

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!