Jelenlegi hely

Game of Thrones

Utolsó bejegyzés

Game of Thrones

George R.R. Martin Developing ‘Captain Cosmos’ for HBO

Martin is in the early stages of development on a sci-fi show for HBO called Captain Cosmos (that’s a working title), which sounds like it might be a cross between The Twilight Zone and The X-Files.

At the dawn of the age of TV in 1949, a visionary young writer creates a science fiction series that tells stories no one else will dare to tell.

Michael Cassutt (Z Nation) is scripting the pilot, and Martin would be a producer on the show. The two worked together on a revival of The Outer Limits many years ago, so this sort of sci-fi based in the early days of TV isn’t new ground for the pair. (Cassutt, in fact, also wrote for the 1985 revival of The Twilight Zone.)

A legjobb:

Asked to predict how Winds might compare creatively to previous entries in the series, Martin says he couldn’t begin to guess. “On Tuesday, I think it’s the greatest thing I’ve ever done,” Martin says. “On Wednesday, I think it’s all garbage and I should throw it all in the fire and start again.”

:DDDD

http://www.ew.com/article/2015/04/03/george-rr-martin-winds-date

Szerkesztette: Strato - 2016 okt 07


Hátha érdekel mást is, én még nem néztem végig:
https://www.youtube.com/watch?v=7NY12HKxveQ

Ez ellenben megvolt tegnap, jópofa:
https://www.youtube.com/watch?v=TfvVluNxujc

Non serviamOké, az első videó alapvetően retarded, de a második változatlanul jó.

Non serviamAngol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Valakit nagyon meg fognak dicsérni az HBO-nál. Pedig páran a cégnél szabadságot is vettek ki hétfőre, hogy hajnalban megnézzék, dehát így...

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Én meg jól le vagyok maradva, viszont végre beértem a 4. évadot. :D 2 nap alatt ledaráltam a 2. és 3. évadot és omg minőség basszus! Nagyon szuper. Viszont az nem tetszik, hogy nagyon össze-vissza ráncigálódnak a szálak. Mint sorozat teljesen jó, csak ez a nagy összevisszaság fura így a könyvek után. Főleg úgy, hogy most megint várnom kell amíg elolvasom a 4. és 5. könyvet, hogy a sorozat ne spoilerezzen bele. -.-" Ha jól értettem akkor meg most az 5. évad le is hagyja a könyveket ami így wtf... :(E miatt ne aggódj, a könyv biztos jobb lesz, a sorozatot meg addig jegeled :)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.No para, nagyon ratyi minőségben csak.Skippelem is, csak innentől esélyes, hogy online vagy IRL belefut az ember spoilerekbe (pláne mivel 5. könyvet félbehagytam anno).

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Megnyugtathatlak, amit láttam az új sorozatból az alapján nem halad túl az 5. könyvön...
...hanem átírja a sztorit. Hát nem feltétlenül jobb tőle. Így ezt viszont talán egyszer tényleg be is fejezik, míg Martinban kezdek kételkedni :-) Pedig milyen ótvar jók a kis spoilerek amiket kiad néha a 6. könyvből, de sose lesz kész :-PHa jól értettem akkor meg most az 5. évad le is hagyja a könyveket ami így wtf... :(

Nem feltétlenül mert eddig sem haladtak 100%-osan lineárisan a könyv mentén. Pl 4-es, 5-ös könyv egy csomó részét nem érintették az előző évadban sem úgyhogy sanszos, hogy ezek is befolynak még simán ebbe az évadba.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!Éééés a negyedik rész végén mintha tényleg gyökeresen változtattak volna a könyvek sztorijához képest. Na majd meglátjuk.Éééés a negyedik rész végén mintha tényleg gyökeresen változtattak volna a könyvek sztorijához képest. Na majd meglátjuk.

Én nem sajnálom. Az eredményt elnézve csak segítettek ezzel a 4-5. könyvön, ami csigalassú tésztanyújtás. Élvezettel olvastam a minden apró részletre kitérő történetet, de ez már szigorúan könyvmoly kategória. Visszanézve, egyértelműen nincsenek azon a szinten, mint az első három.

Azért viszont morgok, hogy GRRM eladta a lelkét az iparnak. A sorozat haladásának sebességét elnézve (azért a főbb fordulópontok még beazonosíthatók), simán szinkronba kerül a könyv és a sorozat az évad végére. Ennek fényében a 6. kötet elhalasztása 2016-ra egy, a sorozatnak kedvező gazdasági döntés. Búhú.Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Zseniálisak :D

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.Első rész megvolt, de nem húzott be, hogy folytassam...
Lehet ez lesz az az éved ahol ki fogok szállni.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseA bal oldali kép és az aláírásod épp összepasszolnak.:DDD

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron SwansonHm. Tényleg. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseKövezzetek meg, nem tudtam megállni, hogy ne nézzem meg a leakelteket is.
Totál átírják a sztorit, amit kicsit sajnálok, túlságosan leegyszerűsítik.

ShowHide spoiler #Remek lett az 5. évad nyitóepizódjának szinkronja, 3 kulcsembernek is cserélődött a hangja. Gratulálok az illetékeseknek!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Nightbagolyon kívül ki néz még bármit is szinkronizálva?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4LdrKb. az ország 95%-a.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.És itt a fórumon?Én.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámSzédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swansonaka Tim Burton's Game of ThronesNekem inkább az Addams Family ugrott be, de lehet, hogy a kéz miatt. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámDettó!

A kiscsaj feje is hasonlít.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!