Hozzászólások

2021.12.02 - 19:15,cs Általános csevejfarm Cool Stuff ugrás a hozzászólásra

Engem levert a víz az arcmimikájától, már akkor is kevésbé lenne parás, ha az arca helyén körfűrészek lennének.

2021.11.27 - 22:45,szo Technika HQ Egerek és egyéb hasznos rágcsálók ugrás a hozzászólásra

Na megjött a Black Friday-es Razer Viper Mini. Nem is annyira kicsi, bár érzésre lehet jobban bejönne a "nagy" verzió, ami kemény 1 centivel hosszabb csak.
Vicces, hogy optikai kapcsolók vannak benne, de a játékosnak éreznie KELL miszerint lenyomta, így tök hangosak a gombok. :D
Valamint sosem volt még könnyített egerem, így picit fura a 61 gramm*, de előnyét még nem érzem. Eléggé fázom a Razer márkától, mert ezer éve mikor boltos voltam, az eladott cuccaik negyede pár héten belűl vissza is jött garanciáztatásra ... Halál biztos nem adtam volna érte 18.000 kemény magyar forintott, de 5.990-ért tartalék egérnek jó lesz ez.

(*És ehhez a 61 gramm tömeghez szét sem kellett lukasztgatnia a gyártónak, mint a többi versenyző szokta.)

Közben az újjáélesztett Mionix oldalán is kitőrt a BF: Link

2021.11.25 - 20:15,cs Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

OFF: Most néztem egy kis videóriportot Youtube-on Arcane szinkronszínészekkel és Ella Purnel (Jinx) konkrétan úgy néz ki élőben mint egy anime karakter vagy Alita a mozifilmben.

2021.11.24 - 10:38,sze Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Mindenki biztos volt benne, hogy az animáció teljesen Mocap, de a készítők állítják, hogy NEM. Azért ha ez igaz ... Engem érdekelne, hogy a 6 évnyi melóból mennyi ment rá ténylegesen csak az animációra.

2021.11.20 - 00:06,szo Technika HQ Egerek és egyéb hasznos rágcsálók ugrás a hozzászólásra

Sajnálatos módon megszenderedett a Rival 650-es egerem. Mondjuk könnyű megszokni a vezetékmentes életet, utána nagyon gáz visszajönni kábeles megoldásra. Viszont az egér töltőkábele valami kritikán aluli volt, alig lehetett betalálni a lukba, mert ugye véletlen sem USB-C hanem mikro USB és akkor már ilyen hülye alakja van, nehogy fordítva akard bedugni, de így meg ha jól próbálod akkor se megy ...
A két tartalék Mionix egérnek meg már dupla kattintós a bal gombja, el kéne vinni valami szakihoz, aki mikrokapcsolót cserél egerekben.

Szóval lőttem ideiglenes egérnek Black Friday alkalmából egy Razer Viper Minit kemény 5.990(*)-ért, nem vagyok a márka rajongója, de ennyiért azért még megteszi. Erre meg jön email, hogy majd valamikor december 3-án megkapom. Erről persze egy büdös szó nem esett míg ki nem lett fizetve. :D

*Persze nem magyarosch BF lenne, ha nem próbálnának átb*szni, a termék oldalán még reális 39%-os kedvezményt írt, de nem írta az eredeti árat. Ami amúgy 12.000 körűl van. Erre a számlázásnál már úgy adta elő, hogy ez egy 17.990-es egér ám és milyen kúrva jól jártam vele. Ahogy olvastam fórumokban a legtöbb áru reggel 7 óra után 4 perccel már nem volt készleten persze.

2021.11.19 - 17:38,p Általános csevejfarm Fegyverszekrény ugrás a hozzászólásra

Lehet rosszul látom, de egy domboldalon ragadtak majdnem nulla fedezékkel és több oldalról lőtték őket, talán fentről és alulról. Lehet direkt csapda volt és eleve körbezárták őket, fekve cseszhették a fegyvereiket, mindent ami feljebb volt arra meg lőtt az ellenfél.

2021.11.19 - 01:18,p Moziguru HQ Készülő filmek, melyek érdekelnek! ugrás a hozzászólásra

Ha ennyire beleállnak a stúdiók az ilyen marhaságokba ... Én megnéznék egy autentikus életrajzi sorozatot Puskinról. Valami perverz módon próbálták az összes képen fehérembernek álcázni félig etióp létére.

2021.11.17 - 11:46,sze Játékok holdudvara Játék a felhőben (Stadia, xCloud stb.) ugrás a hozzászólásra

Külön meg kell rá veni a játékokat.

2021.11.15 - 01:14,h Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Invasion S1E6
Mint írtam az előző részben beindúlt a sorozat, és a mostani rész nem volt lapos vagy unalmas, cserébe majdnem negyed órával rövidebb volt mint az előzőek és a 4 szálból gyakorlatilag egybe engedett csak bepillantást. Ez a rész most inkább volt horror, mint sci-fi.

2021.11.13 - 00:14,szo Technika HQ Bitcoin ugrás a hozzászólásra

Be akartam linkelni egy videót, de túl sok csatornára vagyok feliratkozva és az előzményekben sem lelem. Van egy magyar manus, aki ilyen "szegény ember Öveges profeszora" módon egy ilyen garázs/műhelyben szokott barkácsolni teszem azt kisüléses lézert és persze elmélettel, rajzokkal, elmagyarázva mindent, hogy értse aki nézi. Rakott ki egy videót számokkal, hogy letseztelte miszerint mennyibe kerűl a műhelye fűtése ha BÁNYÁSZGÉPPEL a CPU és GPU hőjével fűt. Nyilván elmondja azt is, hogy az ingadozó crypto árfolyamok miatt ez seperc alatt átmehet mínuszba is. De a lényeg, hogy HA jó az árfolyam ÉS felhasználod a hulladék hőt, akkor már nem környezetszennyyezőbb mint bármilyen elektromos fűtés.

2021.11.09 - 20:17,k Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Adva van egy kisebb hold méretű űrhajó, ami nem sokára magától ugrik, de ők gyalog se perc alatt odaérnek a vezérlő terembe. Ezen lett volna még mit dolgoznia a forgatókönyv írónak.

2021.11.08 - 15:20,h Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Lehet vén szentimentális hülye vagyok és szar az ízlésem, de engem igen meglepő módon az Arcane (LOL) az év pozitív meglepetése és eddig a játék alapú filmek fostengeréből vulkáni hegyként magaslik ki. Karakter design, world design odabasz, az animáció szuper és meglépő módon még szól is valamiről. Most kínszenvedés kivárni az ACT2-t.

2021.11.08 - 15:15,h Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

Azért vicces, mert az oroszok szerint azért van hiány, mert a hülye osztrákok és németek nem töltötték fel a tározókat. Azt elfelejtették mondani, hogy azokat ők kezelik. Gonosz lennék azt mondanám szándékosan alakították így.

2021.11.08 - 14:57,h Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

HVG cikk alapján az osztrák és német tárolók ruszki kézben vannak, nem értem hogyan lehettek ekkora balekok.

2021.10.31 - 22:13,v Moziguru HQ Denis Villeneuve: Dűne ugrás a hozzászólásra

Emlékeim szerint a régi vidéki mozikban alap volt, hogy a film felénél csináltak egy 10 perces büfé/pisi szünetet és senki nem vette zokon. Ilyenkor általában az utolsó jelenet elejétől indúlt a folytatás, hogy ne veszítse el a néző a fonalat. Aláírom van sok agyalós film, ahol ez nem működne. De nem sok.

2021.10.31 - 18:50,v Moziguru HQ Denis Villeneuve: Dűne ugrás a hozzászólásra

Hoppá, hoppá. Lehet pont azok a dolgok lettek kivágva amit sokan jogosan hiányoltak belőle?

2021.10.31 - 17:13,v Moziguru HQ Denis Villeneuve: Dűne ugrás a hozzászólásra

Amikor Momoa "köpött", hogy van legalább 6 órányi forgatott anyag, akkor ki lett jelentve miszerint NEM lesz belőle rendezői verzió vagy extended cut. Mondjuk nem teljesen értem miért nem.

2021.10.30 - 03:01,szo Moziguru HQ Denis Villeneuve: Dűne ugrás a hozzászólásra

Kenny véleménye a filmről. Igazából nem a kritika miatt, hanem a felvezető és az outro okán érdemes meghallgatni mit mond.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=B8DwtnZklhA

2021.10.28 - 16:16,cs Technika HQ Űrkutatás ugrás a hozzászólásra

Az ugye megvan, hogy tök ugyan ez ment pepitában 2002 és 2010 között. Meg nem nevezett másik fél két hete jelentette fel az akkori kormányokat, ugyan ott.

2021.10.26 - 14:05,k Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Invasion
Első három rész alapján csak szerintem szar, unalmas és elnyújtott a karakterek felvezetése? Talán csak a sheriff kivétel. Remélem a következő részben végre elkezdődik.

2021.10.20 - 23:41,sze Játékok holdudvara Akciós játékok ugrás a hozzászólásra

Ez nem akciós, csak felkerűlt ... hátha érdekel valakit:
https://store.steampowered.com/app/1593500/God_of_War/

2021.10.19 - 14:54,k Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Tehát Dűne IMAX-ban CSAK szinkronnal és CSAK kamu 3D-ben? Szomorú vagyok. Marad a kisebb vászon, bár ahogy nézem eleve a feliratos 2D vetítéseket is vadászni kell.

2021.10.19 - 00:32,k Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

My name (Netflix)
Mostanában divat koreai filmet, sorozatot nézni azoknál is (mint pl. én), akik eddig távol maradtak a "kdrama" divattól ami az elmúlt kb. 6-8 évben felfutott. Persze sokszor van, hogy egy egy hypolt film vagy sorozat annyira nem üti meg a szintet. Illetve én azt tapasztalom, hogy sok sorozatnál elég egyenetlen a minőség és vagy a tartalom kitöltés, még a Sweet Home-nál is előjött, pedig za tetszett.

Aztán itt van az a dolog, amibe biztos sokan belefutottunk, meg a főrumon is volt téma, hogy ugye "vasággyal 40 kilós kiscsaj" nem fog nagydarab izmos krapekokat összeverni és kell, nem kell utálni az ilyen filmeket.

Erre itt van ez a sorozat. Bosszufilm, nehéz újat muttatni, tele van klisékkel. De.
Pont erre építették fel az egészet. Jön egy "vasággyal 40 kilós kiscsaj" és kitapossa pár ember belét. Mindezt úgy, hogy a pilót epizódban a "mentora" odamegy és elmagyarázza saját szavaival, hogy az nők bármennyit edzenek, gyúrnak, gyakorolnak, nem sűrűn győznek le nagydarab erős pasikat. Ezért megtanítja neki hogyan lehet gyorsan, sportszerűtlenűl a leghatékonyabban padlóra vagy jégre tennie őket.

Nem vagyok szakértője a harcművészeteknek (sőt), de igyekeztek a bunyókat realisztikusra csinálni. És a sérűléseket is. Ez utóbbi meglepő a rengeteg ázsiai hektoliter vér, meg vérszökőkút megjelenítés után. Viszont pont ezért rengeteg olyan van ami elég élethű, hogy szó szerint fáj nézni. Ehhez adtak hozzá olyan hangkeverést, mások is észrevették tehát nem én képzelem be, hogy a sérűléseknél hallani lehet ahogy pl. átvágja a penge a bőrt meg az izmokat, törik a csont és a porc és egyebek.

Még az elején vagyok a sorozatnak és nem szeretem igazán a nagyon erőszakos filmeket (VHS korszakban kinőttem a Rambo és Commando környékén), de ez eddig elég jónak néz ki.

2021.10.15 - 16:28,p Negatív HQ Szánalom, bulvár, kaka ugrás a hozzászólásra

Mondjuk nem régen volt egy tömeges ragadozó madár mérgezés sorozat, az elpusztult állatok által körbezárt terület mértani középén meg ott figyel egy közismert vadászkastély. Persze nyilván véletlen egybeesés.

2021.10.15 - 01:24,p Játékok holdudvara Virtual, Augmented Reality ugrás a hozzászólásra

Egy tesztvideó alapján van benne egy beépített aksi, csak olyan kicsi, mint ha nem is lenne.
Viszont megint csak tesztvideók alapján Qualcomm XR1 lehet benne, de majdnem 2x annyiért mint egy XR2-es Quest 2. És persze kamu volt a pletyka is, hogy micro oled kijelzős.
Konkrétan többen írták, hogy olyanoknak lehet eladni, akiknek fingja sincs a VR cuccokról és az elmúlt 1-2 évben kiadott cuccokról.

2021.10.14 - 00:40,cs Játékok holdudvara Virtual, Augmented Reality ugrás a hozzászólásra

Hmmm. Volt egy kis szivárgás a VIVE Flow headset-ről amit elvileg pénteken, 15-én be fognak mutatni. Mivel sok minden nem világos, majd bemutató után lehet véleményezni, de ultravékony a cucc így mindenki szerint is mikro OLED kijelzős megoldás. Plusz szemenként állítható dioptria, mert nyilván NEM fél be alá szemüveg.
Na a szivárgás örömére a FaceBook VR részlegétől gyorsan "kiszivárgott" egy kép az ő közeledő termékükről. Ami szintén ilyen apró. Érdekes lesz a következő pár hét.

2021.10.11 - 20:32,h Negatív HQ Szánalom, bulvár, kaka ugrás a hozzászólásra

Volt egyeztetés. Csak senki se tudott róla. De majd lesz ÚJ egyeztetés, hogy kiigazítsák a "piaci viszonyoknak megfelelően" , gondolom Mr. Csempeárusnak másik hülyeséget kell kitalálna, hogy etethesse a felnőttképzési maffiát.

2021.10.08 - 23:58,p Oldalügyek Hírek a Rewired figyelmébe ugrás a hozzászólásra

Mindeközben le is szedik az összes store-ból a régi verziókat.

2021.10.04 - 12:45,h Negatív HQ Szánalom, bulvár, kaka ugrás a hozzászólásra

Lehet bennfentesek voltak és azzal senki nem dicsekedne.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!