Jelenlegi hely

Technikai hírek


Technikai hírek
Szerkesztette: psishock - 2015 már 28


Előrendelhető az intel tv okosító stickje. Elég királyul fest, és az ára is egész normális keretek között mozog!

http://www.engadget.com/2015/04/06/intel-compute-stick-pre-order/
http://www.intel.com/content/www/us/en/compute-stick/intel-compute-stick.html

Well.... f*ck. o.OMivel jobb mint mondjuk egy negyedennyibe kerülő Chromecast?Izmosabb hardware és egy teljes értékű oprendszer van alatta?

Well.... f*ck. o.OAddig ok, de ki az aki tv-n vindózozik? Mert én mondjuk biztos nem tenném. Tv-n van usb, lejátsza a filmeket, chromecastel tudok netflixezni/youtubeozni/amit akarok kb. Szóval nem teljesen értem.

Meg mondjuk itt pont nem, de otthon a pc-m össze volt kötve a tv-vel egy kábellel gond nélkül és akkor ugyanúgy volt egy oprendszerem tv-re. Nem is került 100 dollárba. =/Tudom is én. Biztos van rá piaci igény, ha lefejlesztették. Illetve összelegózták, túl sokat tippre nem kellett rajta fejleszteni :)

Well.... f*ck. o.OPiaci igenyre minden fosra van amit jol marketingelnek. Lasd 600+ dollaros telefonok minden evben. Probaltam utanaolvasni de szvsz ez nagyon egy felesleges cucc raadasul eleg dragan is. Nade majd kiderul.Jah, és chromecastar azonnal lehet mobilról átdobni cuccokat, hogy játssza le. Erre gondolom nem.Intel motyók mindig is mocskos drágák voltak, nézzetek meg NUC (tenyér méret) PC-t, csak "alaplap" procival 400 dodo, komplett gép 7-800 dollár. 150-200 dollár egy alig lassabb kínai atomos Win8.1-es tablet ...A NUC az teljesen más kategória, ne keverjük ide. (BMW M5 vs occsókínai siltes sapka: más célra más hardver, teljesen más árszegmensben.)

Egyébként ilyesmit kínaiaktól már egy ideje lehet venni, meglehetősen olcsón. Persze szar is, gyengus atom proci, 512 ram, épp elég, de lassú on-board flash...Mióta intel konkurencia híján visszafele fejleszt mainstream és ULV vonalon (ide tartozik ugye a NUC is), az atomot meg próbálja felcibálni minél erősebbre hogy az ARM-ot lenyomja, azóta egyre szűkül a rés.

Az új atomok simán elegendőek általános desktop/irodai/HTPC felhasználásra. Árban meg negyedannyiba kerülnek.Jah, egyre inkább nyomják, mióta (késve) észrevették, hogy megint van mobilpiac a WinMo után.

Egyébként tény, nem használok atomot, leggyengébb gépem egy 1037u Celeron. Ugyanakkor ezt se használnám standard desktop gépnek.Mondjuk ezekbe a kínai WinTab cuccokban 4 magos atom és 1-2GB ram van. (Ha többet tennének bele, nem kapnának rá ingyen W8.1 Bink licencet, ugye.) Ugyan ezen cuccok 10-12" és 4GB rammal, no meg SSD-vel márkásból már 110-200K között vannak. És többségén van HDMI kimenet, BT egér és keyboard megy vele, szóval rádugod monitorra, TV-re és megvan a kis fogyasztású HTPC vagy netezős gép.

Más. Kobo Glo HD eBook jön májusban 119.99USD, 109.99GBP áron, 1.448 x 1.072 felbontás, 300PPI, megvilágítás, 4GB memóriával. Ideje volt, hogy olcsó szegmensben is legyen ilyesmi. Remélem ehez is lesz okosított magyar szoftver, mint pár elődjéhez. ;)
Kobo's latest e-reader packs a super-sharp screen for $130
Kobo announces Kobo Glo HD: The highest resolution eReader at the lowest priceÖn mennyit fizetne a reklámmentes YouTube-ért?
http://www.gamespot.com/articles/youtube-to-introduce-ads-free-subscript...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámVárható volt miután elég nagy variálások mentek az ad revenue körül az utóbbi időkben. Remélem ettől függetlenül bebukik ez a hülyeség.Öhm... felrakok egy adblockot, na meg greasemonkeyval még megfejelem a dolgot, plusz alátolok egy ilyet: https://greasyfork.org/en/scripts/494-youtube-auto-buffer-auto-hd , ami ráadásul visszahozza azt, amit elvett a YT, hogy bebufferel? Mindezt ingyé?
Nem kérdés a kérdés...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Azokkal a videók elején hébe-hóba megjelenő reklámoktól nem fogsz megszabadulni. Engem mondjuk azok sem zavarnak annyira, hogy pénzt adjak a nem megjelenésükért.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámVagy rossz videokat nézek, vagy nem tudom mi van, de az utóbbi 5-6 évben nem láttam YT-on reklámokat.
Nem hinném, hogy a flashbock ebben közrejátszana.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Én meg előtte nem. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámÉn meg előtte nem. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám+1, adblock meg egyebek óta nem láttam YT videó előtt reklámot. Alatta sem.

Én egyébként customizált és javított yousabletubefix-et használok, amíg még van flash-es player, addig ezerszer jobb, mint a default YT.Most, hogy mondjátok, saját gépen szerintem én sem, csak amikor sikerült valami mellékesen feltelepített, adblockkal nem ellátott böngészőt megnyitnom átmenetileg, vagy másnak a gépéhez ültem le.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámNa bakker. 390x csak augusztus közepén jön. Mi lesz veled, Witcher 3? (GTA V-tel nem lesz gond az ajánlott konfig szerint.)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.4chan, mint megbízható forrás? o.0http://arstechnica.com/tech-policy/2015/04/nsa-dreams-of-smartphones-wit...

NSA megint nedves álmairól fantáziál, csak az a baj, sokszor rákényszerítik a cégeket...
Oculusba pont jó lesz, telefonba meg minek

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cutMondjuk megnézem, milyen gép kell ahhoz, hogy kettő 4K-s kijelzőt lerendereljen 60+ fps-sel...Az oculus egy kijelzos nem?

edit:Mondjuk jobban belegondolva asszem a 3. protottipusukban is mar ket kijelzorol hallottam +az HTC Viveban is 2db 1080*1200 van

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cutCsináltak egy alumínium-ion akksit, ami már nem csak pár száz töltési ciklust él túl, hanem nagyságrendekkel többet.

A pozitív oldala az, hogy 1-2 perc alatt feltölthető, és baromi gyorsan ki is süthető. Gondolná az ember, hogy ez király, mert akkor 2 perc alatt feltöltöm a mobilom, de zsír is ez.

Sajnos azonban az egyik hátulütője az, hogy fele annyi energiát bír tárolni, mint a mostani Lítium-ion akksik, illetve feszültségben is elmarad.

Minden esetre jó látni, hogy az anyag és részecske fizikusok még dolgoznak aktívan az energiatárolók még hatékonyabbá tételén :)

http://blogs.scientificamerican.com/plugged-in/2015/04/14/stanford-researchers-unveil-new-ultrafast-charging-aluminum-ion-battery/

Well.... f*ck. o.OiGO Navigation SzülinApp ingyen 10 napig:
https://www.youtube.com/watch?v=Z4M-E81O8U0

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!