Hozzászólások

2022.01.14 - 10:33,p Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

Flector kenőcs, pár nap alatt csodát tesz.

2022.01.13 - 11:29,cs Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Hátra van még az Amerika, a Föld és a Felfedezők. Ezek közül csak az Amerikának láttam jópár részét. A Föld és Felfedezők időben sokkal később készülhettek, mert teljesen mások a rajzok.

2022.01.13 - 11:27,cs Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Meh, akkor legyen inkább Deep Space 8, hogy mást is triggereljek.

2022.01.13 - 09:15,cs Moziguru HQ Ki milyen sorozatot látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Egyszer volt, hol nem volt, az ember

Az életnél jobban indít, de a közepe nagyon unalmas. A végére megint jó.
Egyszerűen tök unalmas volt egy-egy epizódig azt nézni, inkább hallgatni, hogy felsorolják a rakás XIV. századbeli művészt, királyt 2 mondattal, hogy mit tettek.

Az elején mókás, mert több részen át lehet nézni, ahogy bohóckodnak az ősemberek, meg a végén, amikor a találmányokkal ugyanezt teszik az ipari forradalom körül.

Most elkezdtük a következőt, a világűrről szól.
Első rész, a fiam azt mondja, ez Star Wars, csak egyszervolttal. Még egy részt sem láttam belőle gyerekként. Kicsit Babilon 5 sorozatra hajaz, csak rajzolva és gyerekeknek.

2022.01.11 - 10:48,k Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

rwurl=https://youtu.be/bDVg0JoaiRE

Ez most nem volt olyan eseménydús.

2022.01.10 - 13:55,h Általános csevejfarm Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...) ugrás a hozzászólásra

beteges, felesleges, ellenszenves

2022.01.07 - 10:03,p Általános csevejfarm Cool Stuff ugrás a hozzászólásra

Kefélni már most is tudnak, egyébként mindig az az első lépés.

2022.01.06 - 22:06,cs Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Spectral

Nekem tetszett. Voltak benne persze gagyi jelenetek, de én jól szórakoztam rajta. Összedobta a szuper geart a mérnök a szétbontott laptopból, távcsőből meg aksiból. =D

2022.01.05 - 22:02,sze Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

Értem mire gondolsz, hogy felemelem úgy a pisztolyt, hogy a kamera is vegye, ne csak kvázi vakon csináljam az ellenfelekre figyelve, ahogy életszerű.

Majd legközelebb figyelek rá.

2022.01.05 - 16:01,sze Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

Hú ezek mind jó meglátások.

Na igen, ami ebből kellene nekem, egy jobb fejkamera, ami nagyobb szögben is lát. Hogy például látszódott volna a pisztollyal baszkódás. Mondjuk ezt pont a visszafelé néző kamera is tudta volna prezentálni.

Futkosós gyors játékokat nyomtam nagyjából egész decemberben. Az utolsón 40+ kilövést produkáltam. Jóval fárasztóbbak persze és lusta disznó vagyok. Ezért is megyek inkább körbe, hátulról, messziről, csendes puskával.

A kamerának szereplés, meg az egész showszerű felépítés még messze áll tőlem, nem úgy mint nekik:
rwurl=https://youtu.be/7hUB2402SsU?t=753

Nekem igazából abból indult az egész, hogy megmutassam a fiamnak mit janiskodok kint a réten a haverokkal. Illetve megnézzem, hogy a lövéseim, amiket nem adtak meg, azok hova mentek valójában.

Meg persze kicsit piszkálta az is a csőrömet a többi yt-s AS-es arc videót nézve, hogy bakker, nekem minden hétvégén az megy, ami náluk látható havonta. Szóval nem valami félistenek.

2022.01.05 - 15:01,sze Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

Hm érdekes gondolat.
Nem tudom teljesen magamévá tenni, mert ha én leülök egy yt videó elé, ami érdekesen indul, a címe alapján érdekelni fog, akkor ha az 20 perces, 1 órás, akkor is meg fogom nézni, max. nem egyhuzamban.

Ha meg nem érdekel pár percen belül, akkor beletekergetek, de kilövöm.

2022.01.05 - 09:14,sze Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

Régebben feldobtak rendes kézi kamerákat a csúzli tetejére. Szépen tudott zoomolni, meg a képe is teljesen jó volt. Viszont nemigen találta meg a fókusz a nagyobb lőtávolság végén a BB-t.

Lassítani sem nagyon lehet egy ilyen régi camcorder felvételét, szerintem nemigen mentek azok 60 fps-el.

A goproknak az a baja, hogy nem tudod zoomolni a képüket erős romlás nélkül. Közelre, épületen belül okésak, de akkor meg felesleges a fegyverre feltenned, elég a fejedre.

A nagy youtube celebek szoktak felrakni hátrafelé néző goprot a fegyver elejére, hogy tudjanak onnan is bevágni képet. Nekem soha nem lesz ilyenem.

Egyrészt felesleges kiadásnak tartom, mert így is annyiból áll a videóm, hogy felemelem a csúzlit, célzok lövök, arrébb megyek és ha minden látható killt megjelenítek 8-14 perces a videóm már ennyiből. A YT studió szerint meg úgy nagyjából a 30-40%-át nézik csak meg a videóimnak, szóval tök felesleges hosszabbítanom a videót azzal, hogy látható lennék szemből, ahogy célzok, vagy futok.

Másrészt meg így is elég nehéz a csúzlim és a nagy távolságra leadott lövéseknél még kellemetlenebb, ha remeg a kezem. Nem tetézem.

Ezek a mai topos airsoft scope camok tudnak 120 fps-el fullHD-ban, 60fps-el 2K-ban és 30-al 4K-ban felvenni. Erős zoomjuk van, 50m-en láthatod tökéletesen látszódott lassítva, elmosódás nélkül a headshot hogy lepattan a bb. Szerintem ez bőségesen jó arra, amire nekem kell. Majd remélem a 70-100m-es találat is jobban fog látszódni, mint az előzővel, ahol csak azt láthattátok, felteszi a kezét én meg beikszelem.

2022.01.04 - 21:40,k Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

Bizony! Így tök jól meg tudom örökíteni a játékpuskás kalandjaimat.

A fiúk ha felnőnek fiúk maradnak, csak drágábbak lesznek a játékaik.

2022.01.04 - 14:37,k Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

=D

Nekem rendszeresen keveredik fejben a gyors és a gyros, ha látom felírva. Egyébként is gyors étterem a legtöbb gyrosos. Némelyik gyros meg szaporát okozhat.

2022.01.04 - 13:26,k Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

Köszi mindenkinek!

Ha lett volna rajta maszk, gondolkodás nélkül meglövöm. Jobban megnézve a társa, aki egy fejest nem adott meg előtte, az is egy gyerek lehetett, csak balaklavában, meg maszkban.

De most ha meglövöm és véres lyukat hagy maga után, az meg hogy néz ki? Én dönthettem arról, hogy lövök-e. A karma mondjuk utolért, mp-el azután, hogy mondtam a srácot inkább nem lőttem fejbe, hátba lőttek =D

2022.01.04 - 12:28,k Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

rwurl=https://youtu.be/QllLP3RP-VI

Elégedett vagyok az új kamerával. Talán még a fókuszán kéne valahogy állítanom, hogy nagyobb távolságra is perfekt legyen. De sokkal szebb képe van, mint az előzőnek.

2022.01.02 - 21:50,v Általános csevejfarm Cool Stuff ugrás a hozzászólásra

Kicsit Aikidos, aki támad az kizárólag egyszer üthet viszonylag lassan, az ellentámadó természetesen jogosult a hárítás után akár még két extra támadásra is, a támadónak már csak kinyújtott karddal kell várnia a végéig.

2022.01.01 - 19:56,szo Általános csevejfarm BÚÉK ugrás a hozzászólásra

Nálunk két baráti házaspár a gyerekeivel volt éjfélig. 6 felnőtt, 6 gyerek.

Társasoztunk, beszélgettünk, ittunk és fellőttünk az égre pár tízest. Zabáltunk mindenfélét, amit a három család összedobott.

Kariról meg csak ennyit:

rwurl=https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/270102666_67144399152...

olaszos volt

2022.01.01 - 16:10,szo Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Ics ní shang chi

Egynek elment, a paukembőr jobb volt. Találhattak volna csinosabb főszereplőket is. A huga arca többször is felhúzta a szemöldökömet, nagy kolompár orr, nincs szempilla, az egész ábrázata idegen, furcsa és ehhez az a hajvágás... A főhős szuperíjász nője meg egy kis pufi, nagy segges csaj. A főhős is kicsit tokásnak tűnt ahhoz képest, hogy ninjaedzésben részesült éjjel nappal gyerekkora óta.

Egyébként mi a faszért kell olyan helyekre is CGI (megjegyzem ultra gagyi), ahol csak szimplán szembetalálkoznak az elején az alagútban egy másik kocsival és két motorossal, majd visszatolatnak.

2022.01.01 - 09:34,szo Általános csevejfarm BÚÉK ugrás a hozzászólásra

Most lusta vagyok reggel, klotyón ülve, mobilról feljavítani, de sokkal jobb lett volna úgy hogy jöttömre pitymallatkor számítsatok, négykézláb, kelet felől

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!