Hozzászólások

2021.08.10 - 13:24,k Technika HQ 4K, HDR, 3D, VR, újkori nyalánkságok... ugrás a hozzászólásra

Hardveraprón vettem aprópénzért minőségi házat inkább :D Display portot teljesen takarta, nekem meg az kellett volna főleg.

2021.08.10 - 12:23,k Technika HQ 4K, HDR, 3D, VR, újkori nyalánkságok... ugrás a hozzászólásra

Gép átszerelve, mondanom se kell továbbra is "no signal" a displayporton. Aztán találtam egy ilyen "dark magic" youtube videót és működik újra:

Steps to fix the Display Port:
1. Power off the monitor by pressing the Power button. Power off the PC as well.
2. Unplug the power cable and the DisplayPort cable from the back of the monitor. Wait 30 seconds.
3. After waiting 30 sec...

Vicc...

Nem baj, legalább a videókártya már nem lóg a gépben, bőven van hely hátul bedugni a csatalkozókat, szóval kárba nem ment semmi.

2021.08.06 - 11:46,p Technika HQ 4K, HDR, 3D, VR, újkori nyalánkságok... ugrás a hozzászólásra

HDR-hez kell a magas fényerő, ami nem jelenti azt, hogy maxra tekerve barnítod az arcod vele egész nap.

2021.08.06 - 09:32,p Technika HQ 4K, HDR, 3D, VR, újkori nyalánkságok... ugrás a hozzászólásra

Vételeztem egy Acer Nitro QHD, HDR, 165 hz-es monitort. Érdekes hogy nagyobb a fényereje, mint a Samsung Q7FAM TV-mnek, így a HDR pl. kifejezetten jó rajta + minden állítgatás nélkül megy játékok alatt (+ a bevilágítása is megvan rendesen sötét jeleneteknél... :P). Mondjuk most volt valami Win10 frissítés, amitől újra működik a HDR a Samsungon is (egy ideje 4k/30hz-re váltott, ha a HDR-t belőttem - ha egyáltalán engedte a játék). Taps a Microsoft-nak, hogy sikerült megjavítani azt, ami már egyszer 4 éve is jó volt.

Viszont kb. 2 napig tartott az öröm ... Display porton nem ad jelet perpill a videókártya. HDMI megy, viszont ott a sávszélesség korlát úgy sejtem valahol a QHD - 144hz körül van és ennek lehet hála, hogy egyszer csak elkezdi ki-be kapcsolgatni a monitort a videókártya (lefagy a kép egy tizedmásodpercre, kikapcsol a monitor, visszakapcsol kb. fél mp múlva, tizedmásodpercig mozdul az egér egy kicsit, aztán megint lefagy a kép egy tizedmásodpercre... és így tovább gyorsan ki-be). Alvó módból felkeltve, vagy fullscreenre váltva, vagy pl. 120-144hz közt kapcsolgatva instant előidézhető. Úgyhogy most 60hz-en tesztelem, hogy biztos ennyi e a gond (azóta játszani is tudtam rajta, nem jött még elő, de csak 1 napja megy így).

Köv. lépésben gépházat is kell cserélnem, mert a display port szempontból lehet nem a videókártya + monitor párossal van a gond. Az ügyes kis kínaiak úgy vágták ki a gépház hátulját, hogy a videókártya portjaiba maximum úgy lehet dugni valamit, hogy ha nincs becsavarozva a kártya és feszegetni kell, hogy beférjen a csatlakozó. HDMI még úgy ahogy elfér, de a DP csatlakozójához már nagyon erőltetni kell.

Ha valaki találkozott ilyennel, vagy van ötlete, akkor ne tartsa magában.

2021.07.15 - 14:17,cs Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

Hát ez így nagyjából mehetne a negatív HQ-ba is, de muszáj kiírnom, mert felb...

Június eleje óta próbálok venni egy szerencsétlen laptopot. Sikerült egyet kinéznem egy "cégnél", ahol előrendelésre voltak Lenovo-k, amik épp akkortájt jelentek meg. 5 nap szállításból aztán persze nem lett semmi, 1,5 hónapot könyörögtem, mire visszakaptam a pénzem. Szóval átb@szás gyanús volt az egész, csak még nem omlott épp össze az előlegekből épülő piramis (21 januárban nyitott cég, mint utólag kiderült).

Közben nézek egy következő gépet, szerettem volna legalább egy 1650-el szereltet, de horror áron van persze mind (+ használtan is kb annyiért, mint újonnan). Na de mondom fasza itt van 20 km-re egy elfogadható áron, de valami indíttatásból még rákerestem facebookon a típusra. Ugyan az a gép (egyedi matricáról felismerhető) 3 hete eladva, aztán pár napra rá -50ezerért más által újrahirdetve... kicsit sem gyanús.

Nézem kövi gépet, jó lesz mondom postával is akkor, miután hetekig nincs egy új hirdetés se. Na annál meg az úriember ököllel csapta a gépet játék közben, ezért volt szervizben, ja meg csak előreutalás után... aha

Végül leadtam a rendelést egy ilyenre: i5 8300H, 8gb ram, 1050 4gb, 256gb ssd+ 1tb hdd, 10 hónap gari, 90% aksi, magyar bill. 150 pénz. Lehet sok érte így, hogy futotta volna jobbra is valamivel többért, de a célnak végülis megfelel, aztán meglátjuk.

Összefoglalva: továbbra is rohadjon meg a piac, meg a sok csaló ge...

2021.03.13 - 12:23,szo Általános csevejfarm Világkésehangulat és pengeszoba ugrás a hozzászólásra

Spar pontgyűjtős Vivo késekről valami? Semmi infót nem találok neten és annyira olcsónak se nevezhetők.

2021.01.30 - 20:40,szo Általános csevejfarm Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...) ugrás a hozzászólásra

Akkor befolyt ja, hátha kiszárad :/

2021.01.30 - 19:23,szo Általános csevejfarm Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...) ugrás a hozzászólásra

szivárvány színűek a csíkok?

2021.01.28 - 13:01,cs Technika HQ PC-builder HQ ugrás a hozzászólásra

Nagyon jó kérdés mit vennék ha holnap elfüstölne a videókártya a gépben. Egyik nap nézem hardveraprót, akkor van pár bíztató ár. Mondjuk ~rx 470 felbukkan 25-30 körül. Ami nyilván nem olcsó, de legalább ilyen hirtelen kell valamire bőven elég. Ez nagyjából 30%-os emelkedés a korábbiakhoz képest, de valljuk be az a 5-10 ezer Ft nem fog feltétlen földhöz vágni senkit. Viszont 1-2 nappal később meg jó ha találok 50-60 körül. Szóval hogy leírjam az egyértelműt: nyilván ne most akarjon senki upgradezni, de ha valami kell hirtelen, akkor érdemes sűrűn nyomogatni a frissítés gombot, így még annyira nincs minden veszve (MÉG).

2021.01.27 - 16:17,sze Technika HQ PC-builder HQ ugrás a hozzászólásra

Erről jut eszembe a múltkori HDD vásárlásom-ból kikerekedő teljes sztori. Kezdődött azzal, hogy elkezdett haldokolni az egyik vinyó, ugye ilyenkor hajlamos az ember feldobni egy HDD sentinel-t. Az szépen jelezte is a problémát szintén + másolásnál kibukott hogy valóban nagy a baj, fájlok elég nagy része elérhetetlen volt. Mindegy letudtam, új vinyó stb.

Na de ugye fentmaradt a HDD sentinel a gépen a rákövetkező hetekben is és 1-1 óra játék után feltűnően kipirosodtak a vinyók a tálcán. Évek óta leszoktam róla, hogy a hőmérsékletet nézegessem a gépben, így ezidáig fel se tűnt. Oké azt észrevettem amúgy is, hogy rohadt meleg a gép, de hát gondoltam a nyúlszőr meg minden kipárnázza annyira, hogy ez normális. Kezem odatéve éreztem némi légmozgást, de amúgy se foglalkoztam korábban se annyira ezzel.

Sztori másik része, hogy ~éve beszereztem egy rendes zaj/por/poloska szigetelt házat, jó sok ventivel, főleg előre 2 a vinyókhoz, biztos ami biztos alapon. Na most ezen szépen lehet a feszültséget állítgatni a ventilátoroknak. Valamikor a nyár végén gondoltam elég lesz 12V helyett a 7V. Ez így eddig oké is lett volna, ha nem sikerül a kapcsolót 2 állás közé tennem.

Szóval igen, 0 ventilátor ment a gépben és bizony mért az SSD-m 68 fokot is, de egy óra játék után bőven 60 fok fölött volt a gépházban... átcsaptam 12V-ra, fél óra múlva már 30 fok volt a gépben és azóta is tartja bőszen... Szerencsémre csak egy régebbi vinyó hullott emiatt el.

Mentségemre válljon, hogy elképesztően kényelmetlen helyre fért csak be a gép, így se oldalról nem látom, se ház falát levéve nem tudom nézegetni, mert mire mindent kirángatok hozzá az 1 órás szerelés.

2021.01.27 - 13:39,sze Technika HQ Egerek és egyéb hasznos rágcsálók ugrás a hozzászólásra

Szokásos, ami kb. mindenben van:

Omron D2F and D2FC series

Mostanában főleg ezzel találkozok (Logitech is ezt használja minden G-s egérben), veszek belőle egy zsákkal: D2FC-F-7N . 4-5 alkalommal javítottam már különböző egerekben a lapkarugó hajlítgatásával, de egyre csökken az élettartama utána.

De ha valaki mikrokapcsoló szakértő, akkor szívesen veszek ajánlást ezekből a szériákból :D.

2021.01.27 - 09:54,sze Technika HQ Egerek és egyéb hasznos rágcsálók ugrás a hozzászólásra

Gyorsan meg is léptem a vásárlást és egy Asus Rog Gladius II Core boldog tulajdonosa lettem.

Ez az a fajta egér, amit írtam, hogy a ház a talpak levétele nélkül bontható és a mikrokapcsolók nincsenek beforrasztva, hanem simán ki-be cserélgethetők.

Első benyomás:
Pro:
- Kellőképpen pontos az érzékelője
- A kis talpak ellenére is szépen siklik
- Relatív nagyobb férfi kézhez is kényelmes (L 126 x W 67 x H 45 mm), hüvelykujjam pont a 2 oldalsó gomb közé esik, bal/jobb gomb hatalmas és különálló, így szerintem bárkinek jó helyen vannak.
- Pontos görgő, könnyen érezhető fokozatokkal
- Összhatás teljesen pozitív
- 15.000 Ft körüli ár

Con/Semleges:
- Nincs kisujj tartó, de kellőképpen magas, így oldalról jól rá lehet fogni
- Szokásos feleslegesen ~250megás, nehezen megtalálható driver, semmi extra, de szükséges kezelőfelülettel.
- Engem nem zavar, de brutálisan nehéz: 110g
- A különálló (bal/jobb) egérgombok sajnos csörögnek, és a görgő is elég zajos, ami nagyon rontja az anyagminőség érzetet
- Gyári kapcsolójának indokolatlanul nagy az ellenállása, érezhetően erőt kell kifejteni a lenyomásához

1-2 dolgot azért megejtek még, hogy az ASUS-t ekézzem. A Core verzió, bár a többi hasonló egérhez képest még kifejezetten olcsónak mondható, még is érthetetlen, hogy filléres szarokat spóroltak ki a dobozból. Konkrétan az egéren kívül SEMMI nincs benne. +10 ezerért meg nagyjából ennyivel toldják meg az Origin verziót: kapsz 2 extra kapcsolót (500 Ft), cserélhető kábelt (1 rövid, 1 hosszú), 1 zsákot (gondolom mindenki zsákban hordja lanpartira az egerét 2021-ben).

Így igazából marad a vásárlás után a kapcsoló + extra talp rendelés.

rwurl=https://i.imgur.com/ta3ckPo.jpg

2021.01.22 - 10:31,p Technika HQ Egerek és egyéb hasznos rágcsálók ugrás a hozzászólásra

De érted, hogy abban az egérben is ugyan az a mikrokapcsoló van (amiből egyébként 2 db 500 Ft kisker áron), mint az én összesemben. Nyilván lesz olyan felhasználás/szerencse stb. hogy 3 évig ne produkáljon semmit, de itt alapvetően, fizikailag lehetetlen hogy eltérés legyen. Ráadásul a Zowie is gondosan ügyel arra, hogy benyomja a csavarokat a talp alá. 4-5 ezer forintos corepad talpakat kell eldobálnom, hogy felnyissam a házat, akkor kis túlzással vehetnék már új egeret is, ha mindent összeadunk. És nem nem lehet visszaragasztani, aki szerint vissza lehet ragasztani az nem ember, az gondolom a régi hűtőpasztát is kis nyállal elkeverve visszakeni.

Persze van már most 1-2 más kapcsolóval szerelt, de igazából pl. az optikai kapcsoló működési elve is 1:1 ugyan az, ráadásul ott aztán végképp kukázhatsz mindent, gondolom dörzsölték is a gyárban a tenyerüket a kis rohadékok, akik kitalálták, hogy hogyan tegyék még javíthatatlanabbá. Piacon könnyen beszerezhető alkatrész helyett vadászhasd a külön még véletlen sem kapható saját kapcsolójukat.

2021.01.22 - 09:50,p Technika HQ Egerek és egyéb hasznos rágcsálók ugrás a hozzászólásra

Van itt 30k-s egerem is, bár nem annyiért vettem annó. Nem állítanám, hogy bármelyik mutatott extra tartósságot. Ugye a duplakatt probléma nem véletlen univerzális, gyak. mindegyik egér ua. a mikrokapcsolót kapja (vagy azt a szart, ami már dobozból kivéve se működik rendesen), innentől kezdve nem lehet arról beszélni, hogy xy márka mennyivel minőségibb. Gyárthatod te a házat akármiből, ha ugyan az kerül bele. Oké hogy gyorsan javítható, de amíg a talp alá van rakva a csavar, addig minden gyártó leszophat. Azért se látom a hotsawp-on kívül túl sok midennek az értelmét. Persze ha valamelyik oldalsó gomb, vagy a görgő hal be, akkor megint ugyan ott vagyok.

2021.01.22 - 00:18,p Technika HQ Szoftverhegesztés ugrás a hozzászólásra

Update/Gondolatmenet:

Igazából még nem döntöttem/nem kellett döntenem hogy "kell e" nekem mérnök végzettség mellé egyetemi programozó végzettség (lásd fentebb), de mivel az amúgy is ősszel indul leghamarabb, így van időm elébe menni a dolgoknak. Nyilván nincs 0 tudásom, főleg webes szinten még kapargatni is tudtam össze némi lovettát ebből (értelmes, működő eredményekkel), bár némileg taszít ez a vonal. Sőt elég sok kvázi ingyenes (udemy stb.) képzést nyomtam végig annó az innen-onnan összeszedett tudás mellett... savanyú szájízzel/sok időbefektetéssel.

Most is kicsit beleástam magam és már így a közepén tartva merek csak örvendezni, hogy valszeg aranyat találtam. Teljesen random jött szembe velem, hogy a Harvard IT-s képzései + a hozzá használható IDE, amin a kiadott feladatokat stílus, használhatóság és sok egyéb szempontból elemzi egy "robottanár" program + minden egyéb nyalánkság ami hozzá jár amúgy tök ingyenes. Össze is vetettem a tantervet egyetemi képzésekkel, ami alapján eléggé fedik egymást, szemben azzal, amit a "3 hét alatt programozó leszel" - értsd soroljunk fel minden google szerint legkeresettebb nyelvet, aztán jóleszaz... - képzések nyújtanak. Először érzem azt, hogy magamtól írok bármilyen kódot. Az előadások (videók) pedig abszolút top szintet képviselik (tanár lennék én már kötelet kötöttem volna a nyakam köré ezeket nézve szégyenemben) és az egész felépítése/rendezettsége/háttér támogatása kiváló.

Persze továbbra is elég speciális az esetem, mert 1. van egy 100% otthonról végezhető munkám, sok szabadidővel 2. eddig mellé egyénivállalkozásban végzett tevékenységem megszűnt 3. szeretnék helyette amolyan hobby/ de pénzt is lehet keresni vele elfoglaltságot találni, ami 4. egyébként az 1. pontba tudnék alkalmazni -> főleg programozás vonalon. 5. amúgy sem áll tőlem távol.

Terv így most az, hogy végigcsapatom ebből az "alapképzést", ami kb. fedi azt a magyar egyetemi képzést, amit vagy megcsinálok vagynem. + onnantól jön az elgondolkodtató, ami örök kérdés nálam, hogy milyen vonal is, ami: a. érdekel b. pénzt is lehet vele keresni <- anélkül hogy 8 órában kellene évekig csapatni multinál/irodában stb., vagyis otthonról - azonnal végezhető. Sajnos sejtem hogy ez megint csak a webes vonal, de remélem lesz valami fogódzkodó, ahogy haladok előre (mivel minden irányban van ráépülő képzés) - web/mobilapp/gépi tanulás/hardver/üzleti/jogi/játékfejlesztés stb.

Egyelőre ennyi, krumpli stb.

2021.01.21 - 23:37,cs Technika HQ Egerek és egyéb hasznos rágcsálók ugrás a hozzászólásra

Kicsit már a tököm kivan, hogy van itthon x+1 darab nem kevés pénzbe kerülő egér, aminek a kapcsolója (pontosabban a benne lévő fostos kis rugóként működő lemezke) szeret ~fél évente javításra szorulni (értsd- szétszed, egyenget, hajlítgat, visszarak, visszaszerel). Ez a kisebbik probléma lenne, ha nem kellene a relatív drága (így is folyamatosan utánrendelt) talpakat kidobni a fenébe, hogy hozzáférj, mert "holmáshol lenne a csavar". + másik visszatérő probléma, hogy megmakkan a görgő, vagy nem görget rendesen, vagy nem működik a "középső gomb".

Nem állítom, hogy nem ütöm állat módjára az egeret, elvégre van jó ezer órám a rocket league-ben, de dio3 vagy más hasonló se kíméli kevésbé.

Kombinálva ezeket a tapasztalatokat, kacsingatok valami "végső" megoldás felé, mint az ASUS ROG hot swap-es egerek (forrasztás nélkül belepattintod az új kapcsolót + nem kell a talpakat levenni a szétszereléshez). Görgőre valszeg ez se megoldás, de kiváncsi lennék ki milyen "ultimate" megoldást ismer erre. + azért ne gyerekkéz méretű rágcsálókról legyen szó.

2021.01.08 - 23:06,p Technika HQ PC-builder HQ ugrás a hozzászólásra

vagyis a nyúlszőr tipikus esete áll fenn

2021.01.08 - 18:49,p Nagybetűs játékok Cyberpunk 2077 ugrás a hozzászólásra

Szóóóóóóóval megcsináltam mind a 16(?) cyberpsycho küldit és a jutalom

ShowHide spoiler #

Tarot-os szálat meg

ShowHide spoiler #
2021.01.08 - 18:15,p Művészet HQ Önreklám ugrás a hozzászólásra

Úgy is épp a napokban kúrtam ki az ismerőseim 3/4-ét, "mind tudjuk miért", úgyhogy like meg follow. Facebook folyamom most üres vászon, melyen az írásod, mint virág gyökerezhet, növekedhet és virágozhat... játékokban még mindig szar az ízlésed, de majd túlteszem magam rajta :D 2 nyulas poszt közt elférsz :D.

2021.01.08 - 17:30,p Általános csevejfarm 3D-zek, rajzolok, segiccsetek man! ugrás a hozzászólásra

Esetleg dobd ki ide is amit küldtem átalakított képet szavazásra. Hátha valakinek van hozzá jobb anyaga (PS action stb.)/ötlete stb.

2021.01.07 - 22:10,cs Általános csevejfarm 3D-zek, rajzolok, segiccsetek man! ugrás a hozzászólásra

Írtam + csak azért írok ide is, hogy uppolva legyen a topic :D

2021.01.05 - 16:32,k Nagybetűs játékok Cyberpunk 2077 ugrás a hozzászólásra

Szerintem Nagi-nál volt bug-os, jelentsd!!!! :D

2021.01.05 - 16:19,k Nagybetűs játékok Cyberpunk 2077 ugrás a hozzászólásra

HAHA dettó :D Csodálkoztam rajta, hogy elég kaotikusan csinálták meg, de mivel a játékban is így fordul vissza az autó úgy voltam vele, hogy ez nem bug :D.

2021.01.05 - 16:15,k Technika HQ PC-builder HQ ugrás a hozzászólásra

Jelenleg van a gépemben egy Samsung, 2 Toshiba, 1 WD és egy Seagate. Fiókban van döglött Samsung, Seagate, WD, Hitachi, Maxtor + megy hozzá most az egyik Toshiba :D Külső vinyóm van 3 döglött (kockamintás) Maxtor/Samsung + 1 működő Maxtor. + egy rakás félig működő 2,5-es notebook vinyó, istentudja milyen márkájú.

Mondjuk nem mondanám, hogy bármelyik (belső hdd) idő előtt halálozott el. Mostaniak is 1000-3000 nap-ot futottak már. A Toshiba ami elpusztult nettó 1300 napot ment, de az kapta a legkeményebben az ívet. Egyszer vettem gyárilag formázatlan HDD-t, az az egy ami garin belül ment vissza.

Saját tapasztalatból én már nem indulok ki, hogy mi mennyit bír. AMD/GF kártyákból is annyit temettem el, hogy mindre tudok rosszat mondani. Talán egyedül Gigabyte alaplapban bízok indokolatlanul, nem tudom miért, valszeg mert az ASUS nem egyszer szopatott meg, de azért most épp ASUS van a fő gépben ...

2021.01.05 - 13:55,k Technika HQ PC-builder HQ ugrás a hozzászólásra

Nyilvánvalóan. Van külön külső backupom a fontos dolgaimnak, nem is arra használnám.

Szóbeszéd, tesztek, statisztikák alapján voltam kiváncsi arra, hogy melyik mennyire megbízható, mennyire gyakran/gyorsan romlik el. + ne legyen dög lassú :D.

Megnézem az ajánlásokat köszi mindenkinek.

2021.01.05 - 11:10,k Technika HQ PC-builder HQ ugrás a hozzászólásra

~30 körül 3-4TB-s vinyók közül mi most az etalon? Nyilván főleg "biztonságos/hosszútávú" tárolás a cél, de azért nem baj ha 1-2 játék is eldöcög rajta, aminek nem feltétlen kell SSD. PC-be megy, nem NAS-ba.

2020.12.30 - 16:59,sze Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

Már a Covid előtt is mindenki maszkot hordott :°D

2020.12.30 - 17:05,sze Sport HQ Airsoft ugrás a hozzászólásra

A kis kamera korrekten hozza azt amit hoznia kell sztem. Baromi jók ezek a videók.

Premier-nek adj egy kis ismerkedős-hajtépős betanulási időt, utána kezesbárány. Bár manapság jóval ritkábban használom, de azért 1-2 ötletem lenne az ilyen típusú videókhoz:
- Itt-ott rendesen hunyorogni kellett, hogy lásd a bb-t. Én a "Razor tool"-al csinálnék ott 2 vágást, kipkopiznám azt a szakaszt és belassítva (szakaszon jobb katt -> Speed/duration) betenném a normál sebességű rész után. Pro tipp (:D), ha a lassított szakaszon nyomsz egy jobb katt -> time interpolation -> optical flow-t, akkor olyan faszán interpolálja a lassítást, mint ha 3-4* több FPS-el rögzítetted volna a videót.
- Színjavítást/filtereket úgy tudsz feldobni, ha bekapcsolod a window/Lumetri color-t. Ezt állíthatod 1-1 szakaszra, vagy a forrásvideóra is. Az input LUT alatt tudsz betölteni amolyan előre beállított filtereket, amiket találsz egy rakással ingyenes pack-ban, ha rákeresel neten. + ugyan itt mint Photoshop-ban te is tudod állítgatni.
- Ha mondjuk tud a kamera nagyobb felbontást csak kevesebb képkockával rögzíteni, akkor Premier-ben érdemes próbálgatni, hogy interpolálva jobb e az eredmény, mivel egész ügyes. File/export/media alatt a kimeneti videó képkocka sebességét is tudod állítani 60fps-re pl. és ott is megadhatod a Time interpolation/optical flow beállítást.
- Rázkódást (bár itt annyira nem volt) ki tudod szűrni a window/effects -> ezen belül a warp stabilizer-re keresve.
- Zenei aláfestést a https://eoun.com -ról szoktam letölteni.

2020.12.23 - 22:34,sze Játékok holdudvara Akciós játékok ugrás a hozzászólásra

Jelzem a Tropico 5-nek van multija is, úgyhogy amellett hogy a többi játék kvázi abandonware (aka téka vagy g2a-n 2 usd), ezt még értelme is van zsákolni. Aki meg neadjisten single-be akarja tolni és nem találkozott vele, hatványozottan élvehetőbb mint a 6, ami kiefejezetten idegesítőre (amúgy 1:1 ugyan az a játék tropico 3 óta) sikeredett.

2020.12.23 - 10:14,sze Nagybetűs játékok Cyberpunk 2077 ugrás a hozzászólásra

Nem kell elhinni minden hülyeséget... (voltam vele, majd csendben újratelepítettem ssd-re) :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!