Jelenlegi hely

Önreklám


Önreklám


Önreklám!

Szükségem lenne egy kis segítségre. Tudjátok, hogy imádom a szir-szarjaimat rátok testálni.

Arra kérlek szépen titeket, hogy szeressétek like-al a szállodánk fész oldalát, és az utolsó, nyereményjátékos postot osszátok meg az ismerőseitekkel:

https://www.facebook.com/szentistvanhotel

Nem szeretem ezt az egész fészt, nem is azért teszem, mert éheznénk, de a cégen belül helyre kell tennem pár dolgot, és szükségem lenne rá, hogy a fész oldal nagyobb ismeretségre tegyen szert. Bónuszként, ha érdekel titeket, elírom holnap a story-t.

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."itt aztan lehetne tartani egy egesz szep, par napos rw talit. :)

covfefeTegyük hozzá, hogy (talán az előző nyár kivételével, mert már meguntam) mindig fel is ajánlottam, hogy lehetne nálunk tolni valamit nyár elején vagy végén, de a társaság soha nem tudott kiállítani egy 3-4 embert, akikó kimozdulnának több napra a monitor elől.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."jah, hogy nincs net a szallodadban? akkor vissza minden! sosenem lesz ott rw tali. :)

covfefeBiccs plíz. wifi van minden szobában.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."
Nem tom, honnan veszi ezeket az adatokat. Amúgy egy rendes pár megás net van szétosztva. Mindenki annyival tölt, amennyivel bír.

Még egyszer plíz, osszátok meg a hirdetést. Köszi.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Esélyegyenlitős nidhoggot játszunk.

www.twitch.tv/csopi84/

Ha esetleg valaki akarja nézni.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4LdrSzóval az van, hogy én is akarok vennki Hollywoodban egy kurva nagy házat ezért indítottam egy gamer youtube csatornát.

A mostani technikai feltételek azt engedik meg, hogy ps4ről streameljek majd az ki is kerüljön automatikusan.

Vágásba, meg ilyesmibe még nem nagyon bonyolodtam bele, esetleg a jövőben, ha két kollégámon kívül bárki más is megnézi a videomat.

Néha beszélek, néha nem, és videok is tök random kerülnek fel.

Like subscibe és mindenek felett kattints a reklámra:

Csöpi plays

Köszi

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4LdrA savanyú infós és vaszkalapos jogász csörtéhez némi kapaszkodó következik. Az infós kollégám próbálkozása bizonyítja, hogy csak másolni tud, és azt is bénán.

Jóllakott Mona Lisa
rwurl=http://i.imgur.com/eWofjXX.jpg


Tno képe
Tno

:DD

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Flood!

Public-kompatibilis Urbínói Vénusz
rwurl=http://i.imgur.com/71ByQsC.jpg

Szintén nuditlan de jóval vénebb usz
rwurl=http://i.imgur.com/nThysCR.jpg

Színészek
rwurl=http://i.imgur.com/dNPBDWD.jpg
rwurl=http://i.imgur.com/Fq702Jn.jpg
rwurl=http://i.imgur.com/nYQAZlj.jpg
rwurl=http://i.imgur.com/WbrL4bN.jpgZsenialis :O"Híres" lett az egyik photospherem.

http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/01/06/5_remek_hely_ahova_ne_menje...

Itt a teljes kép:

Nagy-Kevély

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4LdrSzép, gratula! :) Meg is jött a kedvem hozzá, biztos elnézünk majd ide a baráti körrel, ha kijön a jó idő. Ahogy nézem geoládák is vannak a környéken. :)

És ha már témánál vagyunk, közkívánatra:
(Legalábbis lefty érdeklődést mutatott a tali topikban, nekem ez meg már elég is. :D)
Ezt az appot fejlesztgetem szabadidőmben, első sorban saját használatra és az én és az útitársaim örömére. :) No meg persze azért, mert Windowsos appfejlesztő voltam/vagyok egy Windows Phone-nal megverve/megáldva, és nincs egy tisztességes app sem cacheléshez a platformra. :D
Jelenlegi állapotában még nincs fent a store-ban, szóval a kipróbáláshoz egyelőre Visual Studiot kell ragadni. Ha majd feltöltöttem, akkor úgyis fogok itt szólni és akit érdekel, megnézegetheti, kipróbálhatja magának.

Az egész elképzelés onnan fakadt, hogy én szeretem jó előre megtervezni a ládavadászataimat, amit értelemszerűen a desktopomon/laptopomon szoktam csinálni. Mindig nagyon nagy macera volt, hogy erre külön kellett használnom a geocaching.hu-t, a google mapset, és végül a telefonomra is valahogy rá kellett applikálni az egész útvonalat. Na ennek megoldására csináltam/csinálom ezt az appot. Mivel UWP app és nagyon odafigyelek arra, hogy teljesen adaptívvá tegyem a felületet, ezért simán fut mindenen, amin Windows 10 van. Szóval így már megoldható lesz, hogy a gépen összerakom, hogy melyik ládákat akarom összeszedni, az egész útvonal pedig a háttérben átszinkronizálódik a telefonomra. Ha pedig út közben valamit módosítok a dolgokon, esetleg új pontokat veszek fel, akkor az is mind megjelenik a többi eszközömön, az én bárminemű interakcióm nélkül.

Perpill elég limitált funkcionalitással rendelkezik szegényke: lehet .gpx fájlokat importálni, valamint kézzel megadogatni koordináta-név párosokat, az app pedig megjeleníti az ilyen formán tárolt cach-eket egy térképen. No meg persze szerkeszteni is lehet a már meglévő pontokat. A térkép módozatai váltogathatóak: műholdas, utcakép, domborzat, magyarán amiket a Bing maps control tud alapból. :). Ami még "feature", hogy ki lehet választani a cache-ek listájából azt, amit aktuálisan keresel, és akkor az kiemelésre kerül a térképen, plusz jó igényesen egy szaggatott vonallal össze lesz kötve a jelenlegi pozíciód vele. Értelemszerűen mutatja a felhasználó helyzetét is a térkép, meg ide-oda lehet ugrálni a kiválasztott cél, a saját pozíciód, meg a köztetek lévő utat magába foglaló nézet között. És hogy el ne felejtsem: az aktuálisan kijelölt láda és a közted lévő távolságot is számolja/mutatja az app, egyelőre csak méterben. Ugyanígy jelenleg angol az egész felület, de természetesen lokalizálni fogom ASAP.

A jelenlegi cél a store release előtt, hogy a OneDrive accounton keresztül történő szinkronizációt megoldjam, azaz hogy a cache-ek automatikusan elérhetőek legyenek a felhasználó összes eszközén. Ha ez megvan, akkor távlati célként egy Android portot szeretnék még csinálni ebben a félévben. Mivel most amúgy is a Xamarint tanulom a munkahelyemen, így kb. adja magát a dolog. :) Az architektúrát többé-kevésbé sikerült eddig tisztán, szeparálva tartanom, szóval remélhetőleg nem lesz nagy foghúzás a dologból. Aztán szeretném implementálni azt is, hogy ne csak .gpx fájlokkal, meg manuális pötyögéssel lehessen ládákat hozzáadni, hanem kezelni tudja majd a .com-os API-t, vagy ha addigra elkészül, akkor előbb a .hu-sat (lévén, hogy én azt használom :)). De ez már a jövő zenéje, sajnos nem hinném, hogy erre még nyár előtt lenne kapacitásom. Mindenekfelett nagyon fontosnak tartom azt, hogy ne kötődjön az app egy adott API-hoz sem, hanem később majd simán integrálni lehessen bele bármelyik ország adatbázisának elérését is.
Meg persze jöhet majd a ládákhoz tartozó képek/leírások/hozzászólások megjelenítése, logolhatóság, hozzászólások hozzáadása az appon keresztül, tehát minden, amit a weboldalakon is meg lehet tenni. Sajnos ezeknek az implementációja mind-mind fájdalmas módon a szabadidőmtől függ... :(
Természetesen az egész open source, szóval a kontribúciókra nyitott vagyok, de hát nagy érdeklődés értelemeszerűen eddig nem mutatkozott rá, mivel kb. most mutatom meg családon/barátokon kívül bárkinek először. :)

Tudom, hogy van már jó pár ilyen vagy ehhez hasonló app. Ennek azért álltam neki, mert egyrészt, amint már említettem, az én telefonomra normális alternatíva nincs, másrészt mert nagyon szeretek C#-al bütykölni, harmadrészt pedig ez abban válik el nagyon markánsan a többitől, hogy open source. Ha lefektetem majd a Xamarinos alapjait, akkor pedig aztán tényleg nyitott lesz bárki számára. Gyermeki vágy talán, de reménykedem, hogy ezzel majd sikerül pár kontribútort szereznem a projektnek és hogy átalakul az egész az én magánhasználatra szánt szerelemgyermekemből valami mások számára is hasznossá. :)Uhhhh ez Louis De Funes kép de király :D Simán tudnék találni neki valahol helyet :D

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!Sir, you are my hero! Windows phone-osként mondom :D Geoládázás engem is érdekel, főleg, hogy sokat kirándulunk a környéken, illetve, fogunk, ahogy a gyerek séta skillje növekszik. Szóval, 1-2 éve gondolkodtam rajta, hogy ez jópofa dolog, a gyereknek is érdekessé teszi majd a kirándulást, nem akarom, hogy családi kötelező legyen. :) Biztos élvezi majd a "kincskeresőt". Főleg, ha lesz hozzá windowsos app, az maga lesz a királyság :D Hajrá! :D

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Haha, na, tök jó, tökre örülök! :D Ha már csak egyvalakinek is hasznos lesz rajtam kívül, akkor már abszolút megéri csinálni! :)Köszi!

Régebben nekem is elég macerás volt a ládázás, főleg, amikor még gps készülékem sem volt. Gondosan kinyomtatni a leírásokat, beméregetni térképen a pontokat... Szerencsére androidra van egy mára már egészen használható app, ami persze nem open source (tudtommal), és leginkább a geocaching.hu-ra van kitalálva (ill. gpsgames.hu-ra).
Ha lesz majd androidos portod, szívesen tesztelgetném!Én köszi! :) Mindenképp szólni fogok, ha van bármilyen jelentősebb fejlemény a fejlesztéssel kapcsolatban!D Ha már csak egyvalakinek is hasznos lesz rajtam kívül, akkor már abszolút megéri csinálni! :)

ugy gondolkozol mint egy Rewired fejleszto :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Pontosan!!! :DJó lesz az.azt hiszem végre pejoratív mentesen tudom használni:
mekkora egy köcsög b+!

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Eladásra is van? >.<Ó, ha ezt hamarabb tudom, rendeltem volna februárra egyet; Trónok Harca hétvégét szerveztünk, oda menő lett volna.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Jó lesz az.3D modellezek hobby szinten Blender/Substance (kár, hogy a játékfejlesztős topic döglött, nem mintha ez annyira pörögne, de na... :D )

Íme egy Gázmaszk:

rwurl=http://imgur.com/2ts8R6t

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnökKissé poros:)

Choose your next words with excpetional care!sivatagba lesz... :D (meg a dust/dirt layert ki lehet kapcsolni a materialban..)

Ez meg kissé rozsdás.. :)

rwurl=http://imgur.com/y0BNOLE

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!