Jelenlegi hely

Game of Thrones

Utolsó bejegyzés


Ja :-) Amúgy kár érte (az arany iránytűért mármint, jó kis történetből szar film. De azt hiszem épp mostanában készülnek feldolgozni mások)



VAAAAAAAAA! aztaqrva VAAAAAAAAAAAAAAAAA!
nem lesz ebbol meg ket evad sztem!
arya atomcsapas volt 20 masodpercben!

"okey-dokey!"



ott picit felszaladt a szemöldököm
ha jól emlékszem, a sorozatban Sam Tarly mesélte hogy ezzel a mesével (patkánykirály?) tanítják az északi gyerekeket hogy ennél lejjebb nincs... egy északinak se jutna eszébe megfőzni és megetetni más emberrel embereket :-( Igaz Frey papa épp ezt a "parancsolatot" szegte meg amiről a mese szól (a vendég sérthetetlensége)


LY képe
LY
Donator

Wat

Manderly meg akkor mi, ha nem északi?



OK, ott a pont :-)

ShowHide spoiler #


Ezt a szintet kérem még 13 részen keresztül.

ShowHide spoiler #

Shower thougth: Miért nem építenek hajókat a White Walkerek? Vagy tőlem járhatnának a vízen is.



(A könyvekben volt olyan hogy elgyalogoltak szépen a fenéken, persze ott ahol nem volt nagy sodrás.)




Ok, ez epic volt. Cersei "Long may she reign"-je szerintem qrva long lesz :D
Arya rulz és Jon is végre hivatalosan is a helyére került (még ha csak suttogta is az édesanyja, de mi mást mondott volna, mint AZT)...



Promise me Ned...
The prince that was promised?



Nem akarom elrontani az ünneplők jó kedvét.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Már 500 hete mondod, hogy szar, szóval senki sem lepődött meg, és tényleg senkit sem érdekel, mert neked minden egyes rész szar. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az elején a zene harmatgyenge volt, meg is ijedtem, de szerencsére utána visszatértünk a rendes kerékvágásba. Volt megint pár teleportálás, látszik, hogy csaponganak az írók sorvezető hiányában. Ellenben szépen megkurtították a stáblistát. :D

Egyébiránt valamiért nekem Qyburn az egyik kedvenc karakterem, pedig rendre keveset látható, meg hát nem is éppen a jó oldalon áll. Talán most megint több szerepet kap. Hála istennek, Daario képernyőideje remélhetőleg innentől a nullához fog konvergálni. Rendkívül idegesít ez a műmájer csávó, 3 évad alatt nem tudtam megszokni. Mekkora marha volt az elődje, hogy passzolta a szerepet...

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Daarrio az a karakter akinél örülök hogy nem úgy fest ahogy a könyvben :-)
rwurl=http://i.imgur.com/HVZNoeE.jpg



Ez az utolsó két epizód a kisebb-nagyobb hibái ellenére is olyan szinten EPIC hogy az valami hihetetlen.. És itt nem csak a történésekre gondolok, hanem rendezésileg is annyira egyben van az egész, hogy öröm volt nézni. Miguel Sapochnik-ot klónoztatnám és az összes maradék rész rendezését a kezébe adnám.



Akkor szelektív olvasásból jeles. Mivel nem kívántam kibontani mi baszta a csőrömet, hogy mások jókedvét ne rontsam el, csupán jeleztem, hogy a sok repdeső közt akad akinek nem nőttek szárnyai.
A szar és az, hogy vannak dolgok amik nem jöttek be, elég ordas nagy különbség, de tudom rólad, hogy szeretsz mások szájába dolgokat tök feleslegesen belepasszírozni.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Akkor szelektív olvasásból jeles.

Lehet, mert nyilván valamennyire egybefolyik a topik nekem is, de vhogy a te hsz-eidből mindig is a negatív szemlélet jött le. A GoT-tal való ilyen szintű szőrözés nekem mindig is furcsa volt kicsit, mert akárhonnan is nézem, ha éppen rossz hete van a sorozatnak, még akkor is a tévézés csúcsát látod (a mai rész első 20 perce meg úgy alles zusammen a legmagasabb szintű filmkészítés - megnéztem vagy 3x, annyi apró érdekesség és ügyes rendezői / írói fogás van benne, a rész végi koronázós jelenetnél meg erősen ajánlom, hogy mindenki vesse össze a képi világot a Mad Kinges flashbackkel).

Ez az évad szerintem is az alkotók hentesmunkájáról lesz híres egyébként, de így az utolsó rész után azt kell mondanom, hogy egyértelműen megérte. Nagyon tökösen rántották ezt így össze, szépen megnyirbálták és egybeszervezték a fölösleges szálakat, hogy megtisztítsák a sallangtól a - valószínűleg a következő évadban érkező - végjátékot. Szvsz ez sokkal fontosabb, mint hogy most az óriásnál van-e farönk vagy nincs.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A finálé szerintem is full epix volt. Az első 5 percet végig vigyorogtam, mert tiszta Keresztapa feeling volt, ráadásul szuper volt a zene is. Ami utána jött az is végig tökéletes volt. Felálltak az új frontvonalak, jöhet a következő évad!



Volt megint pár teleportálás

rwurl=http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aDGm6EN_700b.jpg



most nem értem, hogy zombihegy mit csinált septa unával (vagy hogy a tökömbe hívják)
ő most a ribanca lett, és egész évben őt fogja kúrni, vagy csak lemasszírozza róla a bőrt?
mert abból hogy kitakart mindent a bazi nagy testével nekem egyik sem jött le igazán.

meg hogy mit össze fosnak a lannisterektől mostanra hányan maradtak?
dzsémi cersei meg tyrion (aki kb most indult hadba a tesói ellen) szóval kicsit elfogytak nem?

a ned-es rész nekem úgy jött le, hogy jon nem az ő fia, hanem valaki másé (hisz egy toronyban raboskodott) talán robert csinálta fel? ő volt belezúgva

meg ilyenkor a név hogy megy tovább, mert elvileg a (hivatalos) apa nevét viseli a gyerek. ha így vesszük akkor jon most már mégkevésbé stark mint eddig. ami még eszembe jutott, hogy mennyire szét voltak csúszva lilyana szépségétől egyfolytában itt annyira ez nem jöttt át, oké éppen haldoklott de ennél még margery is dögösebb volt amikor a börtönbe rohasztották

szerk: ja és zaxx, nekem is az az ablakos jelenet villant be azonnal :DDD

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




a ned-es rész nekem úgy jött le, hogy jon nem az ő fia, hanem valaki másé (hisz egy toronyban raboskodott) talán robert csinálta fel? ő volt belezúgva

Jon egy Targaryan akárcsak Daenerys szóval elvileg ő is tudja "irányítani" a sárkányokat.



Jó kis évadzáró volt. Első x perc a csak zenei aláfestéssel és felvezetéssel a várt eseményig frankó volt.

Sok meglepetést viszont nem tartogatott a rész. Sok teória igazolást nyert (ami persze nem baj) illetve egy-két apró könyvben másképp zajló momentum beépült ide is.

Varys meg tényleg abbahagyhatná már a teleportálást mert biztos káros az egészségére.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Varys meg tényleg abbahagyhatná már a teleportálást mert biztos káros az egészségére.

Szvsz most egészen jól volt érzékeltetve az időmúlás azért, nekem Varys sem lógott ki a sorból.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


KMZ képe
KMZ

Hát ha Robert csinálta volna fel akkor nem mondta volna a Stark csajszi hogy Robert kinyírná a gyereket ha megtudná ki a fater :) Szóval Rhaegar lesz az apuka, Starkaryen Jon.

Amúgy nekem a 9es még mindig jobban tetszett, de ez is simán élvezetes volt, inkább az "apróságokat" emelném ki:

- Walder+Jaime párbeszéd, ahogy az öreg próbál párhuzamot vonna a karaktereik között, kb. azt hittem Jaime abban a pillanatban lefejezi (amúgy WTF Arya Jaimevel szemezett egy sort a gyilok előtt? :D )

- Sam lvl1 wizard (najó apprentice) eléggé Alexandria benyomását keltette a könyvtár, elképesztően epic és gyönyörű lett a design (külön örültem hogy white ravenek seregei szálltak épen fel a toronyból) remélem itt a történelmi párhuzam meg is áll és nem sárkánytűz martaléka lesz az egész placc (mondjuk a Targaryenekkel nem volt nagyobb konfliktusuk szóval szerintem egyből fejet hajtanának Danynak - kivéve ha tényleg silencer mestereket képeznek hogy a mágiát kiírtság a világból)

- Davos az egész sorozat legjobb színésze szvsz, végre egy kicsit mérgesen is láthattuk:) Mel+Davos jó kis negatív kémiával rendelkezik, a nőci olcsón meg is úszta, úgyhogy várom hol ütközik Aryával a 7. évadban

- a felrobbanó emberekből egyedül Margareyt sajnáltam, jó player lett volna, amúgy meg nem kellett volna tovább égnie a városnak ha már wildfire? Vagy az csak akkor szar ha víz is van?

- habár tetszett a Darth Cersei level up (lootolt is végre egy vállast) szerencsétlen hülye inkább elhívta a Hegyet kínozni? Wtf? Kb. végig Tommen vállán kellett volna hagynia a kezét és akkor nem ugrik ki a kölyök. Tiszta hülyeség, kivéve ha direkt hagyta ott egyedül az elkeseredett ifjú királyt. De ez meg szerintem enyhén ellentmondana a nagy gyerekszeretetének.

- azért tegyük hozzá hogy ez a rész szerintem 2 hónapot fedett le minimum (mondjuk engem nem zavarna ha néha odabiggyesztenének olyasmit a kép alá hogy "1 hónappal később - Mereen" vagy valami) Varys visszateleportálásából kb. az jön le hogy Dany már Westeros partjainál van, mindezt alátámasztja hogy már Tyrell és Dorne zászlós hajók is vannak az armadában.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



A teleportálásokról:

http://winteriscoming.net/2016/06/27/how-did-varys-travel-between-dorne-and-meereen-so-quickly/

TLDR; A könyvekben is egy-egy fejezet más-más időintervallumot fedd le.




Mandatory Overwatch mashup :)



mellesleg lancel fejét sem fogja megvágni az az éles esze (mostmár főleg), hogy bekúszik-mászik egy kölök után a szűk járatba EGYEDÜL, amikor ezek szerintem még szarni is csoportosan járnak. de nem is baj, megérdemelte a hülye.

az meg most esett le, hogy cersei ölte meg robert-et, valahogy nekem csak az maradt meg, hogy részeg volt és ő baszta el a dolgot. vagy lehet hogy tudtam, de már régen volt az első évad.

tommen-t meg biztos megakarta volna védeni, (különben simán hagyta volna, hogy a tárgyaláson égjen kokszosra a gyerök). ezt csak simán elbaszta mint minden mást is. most már beteljesedett a 3 szemfedős jóslat amit még az (előző?) évad elején hallottunk. viszont most már teljesen átállt a sötét oldalra, nincs ivadék akiért aggódnia kellene, így fullba nyomhatja majd a kretént (szerintem dzsémiért se sírna sokat ha meghalna, ott is inkább a ő van belezúgva ő meg nem annyira)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


LY képe
LY
Donator

szerencsétlen hülye inkább elhívta a Hegyet kínozni? Wtf? Kb. végig Tommen vállán kellett volna hagynia a kezét és akkor nem ugrik ki a kölyök.

De hát pont ez a lényege Cersei karakterének, impulzív és képtelen eléggé előre tervezni, másoik fejével gondolkodni, ugyanakkor a legkisebb személyes sérelemért is muszáj a lehető legkeményebben elégtételt vennie. Ezek a jellembeli hibái akadályozzák meg abban, hogy felmerüljön benne hogy Tommen esetleg valami hülyeséget csinálhat, vagy hogy elhidegült volna az anyjától. Várhatóan ugyanez lesz a veszte, mert azt sem képes felfogni, hogy ezzel (és főleg Tommen halálával) Jaime-t is eltaszítja magátót... de az már másik sztori lesz, bár legalább ilyen érdekes.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!