Jelenlegi hely

Készülő játékok

Utolsó bejegyzés


Ncoreról még Zeli sem szedi le!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Csak az Ncore-verziót nem biztos, hogy sokáig foltozgatnák a "ciprusi" fejlesztők. Meg hát nem mindenki PC-n játszaná.

Szerintem nem jön be a szándékuk, de eléggé hisztérikus világban élünk. Érthető, ha valaki most játszaná frissen, ropogósan és "ingyen". Ha lesz rá időm és kedvem, én is inkább letöltöm a közeljövőben, mintsem később pénzt adjak érte.

Sors bona, nihil aliud.



Én azt vettem észre, elég jól crackelik a patcheket is a népszerűbb cuccoknál. Szerintem FPS-t ne szeressen senki konzolon játszani. Az ősi román szokás.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

És a nem létező patcheket? És volt már arra is példa, hogy sosem pofoztak ki játékot (vagy csak a rajongók), meglátjuk, mi lesz a sorsa, én nem rágom le miatta a körmömet, de csak legálisan és ingyen érdekel.

Amúgy Xboxon támogatja a játék a bill+egeret.

Sors bona, nihil aliud.



Egyelőre fel se került a release verzió, csak egy dev version van fenn, bár fogalmam sincs azt hogy tölthették fel egy rendes scene release előtt... oldalszabályzat...

Mondjuk azért Herripotter Empress release nfo-jat erdemes elolvasni :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



bejelentették, hogy dolgoznak a DLC-n:
ELDENRING Shadow of the Erdtree
https://twitter.com/ELDENRING/status/1630478058103734274/photo/1



A szeptemberi closed alpha után ma délután indul a The Finals című multi FPS open bétája. Jelenleg még nem kaptam hozzá kulcsot, de szvsz mindenki meg fogja kapni aki igényelte. Érdekes vegyesfelvágott lesz ez, pénzes dobozokat kell pályáról kihozni és eljuttatni adott pontra, majd a "kivonásig" őrizni. Persze a többi csapat is ezt próbálja és természetesen az összegyűjtött pénzt el is lehet lopni a többiektől, ha hagyják. A kör végére az nyer, akinél több a pénz. A DICE lelépett fejlesztői csinálták a játékot, így a pályarombolás nem elvárható esztétikai eszköz, hanem konkrétan a gameplay fontos része, ahogy a lerombolt útvonalak megkerülése is. Normális értékelhető gameplay videók csak tegnap óta vannak, nem sok. A játék "gyorsasága", pörgőssége közelebb van a jó öreg Quake 3-hoz, mint a mai multi mókákhoz. Kíváncsian várom, mert 16 óra után tuti lesz vagy kismillió élő közvetítés róla. A fejlesztők nem titkolt célja, hogy ténylegesen új eSport játékot tegyenek le az asztalra. Azért elég sok próbálkozás bukott be az elmúlt 3 évben, szóval érdekes lesz figyelni mennyire fog ez összejönni nekik.
https://store.steampowered.com/app/2073850/THE_FINALS/



A Steelseries GG programjában (ha telepítve van és van aktív account) lehet igényelni béta kulcsot. Ennyi haszna csak van csóri megdöglött Rival 650 egeremnek. Biztos a többi hasonló szotveres marhaságnál (Alienware, Razer, stb.) is van hasonló. A telepítő 12GB-ot mond, ami gyanúsan kicsinek tűnik, de hát az összes most 80-130GB-os játékkönyvtár így kezdte. :D



az új stalker kiszivárogtatásával fenyegetnek orosz hackerek.
a tökös orosz fehérkeresztények majd letöltik a mocskos hitehagyott pogány sátáni ukránok fejlesztését, ezáltal kárt okozva nekik, jézus nevében, hallelúya.



Tegnap lejárt elvileg a The Finals open bétája. Érdekes módon a Steam kijelez egy frissítést hozzá Április 1-re, amit persze nem tudok még elindítani. Nem tudom milyen formán térhetne vissza, mert marha sokat kell rajta még kalapálni, kiegyensúlyozni. Lehet teljesen nyílt open béta lesz? Vagy early acces? Minden esetre jó kis játék, csak nekem túl pörgős a sz*r reflexeimmel és borzalmas célzóképességemmel. Viszont még így is tudtam benne meccseket nyerni néha stratégiai trükkökkel. A fejlesztő csapattól jobban várom az Arc Raiders-t, de arról az ezeréves bejelentő trailer óta egy hang sincsen. Na majd azért kíváncsi leszek mit frissít áprilisban a játék.



Úgy látszik a koreaiak csináltak egy saját kihívót a The Finals számára, ez is UE5, csapat alapú multi és a pálya rommá lőhető benne. Az open béta március 30-tól lesz elérhető.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=V6Ki_PHcgyg
IGN beszámoló a zárt bétáról



Hello Descendants! This is the The First Descendant Dev team.

Currently, our Dev team has completed the implementation of Unreal Engine 5.1 and is working on the latest version, 5.2. With the latest version, 5.2, we expect to see many positive results, as we attempt to resolve instability issues and improve optimization. Additionally, we're conducting various optimizations to provide a more stable play environment for both low-end and high-end PCs compared to before.

Az optimalizáció, hibajavítás mellett kicserélik a fegyverhangokat, mert nagy volt emiatt a sírás. Plusz a GUI teljesen át lesz tervezve a visszajelzések alapján. Meg persze a kontenteket olyan irányba viszik el, amik tetszettek a béta tesztelőknek a begyűjtött statisztikák és vélemények alapján.



GDC örömére kijött egy ilyen oldal is: https://counter-strike.net/cs2
Szóval nemsokára lesz meghívásos zárt béta, de a játék nyáron jön ki valamikor a CS:GO ingyenes frissítéseként.



Apró probléma hogy én a CS 1.6-nál leragadtam :))))

Chief Exorcist



detto
es de jo lenne ujra 24 evvel fiatalabb lenni.

Parizer forever.



Legjobb az lenne, ha lenne külön VR szekció a lobbyban, ha már Source 2 lesz alatta.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Igazából a különböző bétákkal előtte sokkal többet nyomtuk mint az 1.6-tal így belegondolva.

Chief Exorcist



Unreal Engine 5 eléggé brutálisan tolja :D Nem, ez nem élő felvétel.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=NCYMNmkjRS4

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



kétségtelenül jól néz ki, de ennek okán nagyon ijesztően beüt az uncanney valley, ahogy beszél a csaj :/

Chief Exorcist



Én ezt csak benéztem a színészi túlartikulálásnak. Sajnos nincs mellette az élő rögzítés, simán lehet,hogy tényleg ennyire tuljatszotta.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



én is gondoltam erre, de még ezt beleszámolva is nagyooooooon kilóg a lóláb nekem :(

Chief Exorcist



nyilván nagyon komoly tech ez már, viszont úgy néz ki beszéd közben, mintha valami gumi-habból lenne az arca, főleg a szája körül.
mondjuk ez jellemző nem csak emberi modell esetén. sokszor látni azt pl hogy pikkelyes lények, pl sárkányok bőre úgy mozog, mintha valami puha gumi lenne. ezt azért csinálják, mert ha merevebb lenne (ahogy a valóságban az is), akkor lefikázzák a grafikusokat hogy "nem tudtok fizikai szimulációt csinálni", ezért a grafikus félelemből gumisabbra csinálja meg.



na várj, ez azért így nem semmi :O

Metahuman Animator, which can quickly turn performance capture from an iPhone video into an Unreal Engine-powered in-game asset

Chief Exorcist



Igazából a különböző bétákkal előtte sokkal többet nyomtuk mint az 1.6-tal így belegondolva.

pontosan, én 1.6-nál hagytam abba



Szerintem ki kellene próbálnunk. Megalázlak titeket <3

Vagy nem :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Hupsz :D

De gondolom az iPhone lidarja miatt megy ilyen könnyen. Sima kamera bem elégséges, de azért igy is elég durva.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Pedig van fent olyan verzió is. Az egész felvétel élőben, színpadon lett előadva, kemény 1db iPhone-al vették fel a mimikát. Na most amikor a saját megszerkesztett fejével adják elő, akkor nem akkora a gáz. Ilyesmi eddig is működött ugye, csak egy Livelink plug-in kellett hozzá, meg az Appla FaceWare, ez most saját beépített cucca az Epicnek, cserébe ez már csak Lidaros almás telefonnal működik. Viszont már addig is volt akinek jól nézett ki, volt akinek nem. Ugyan is az animációnál utólag még kellett kézzel az alsó és felső ajak széleit kalibrálni, meg talán a szemhéjakat is. Ha ezeket nem csinálja meg valaki, akkor akadnak anomáliák. Itt ugye nyilván nem tudták megcsinálni, mert egy perccel a felvétel után már rá is tolták a különböző karakterekre.



Hellblade: Senua's Sacrifice
Ami a fenti játék első része, mindenkinek csak ajánlani tudom. Utóbbi idők egyik legjobb, élményét nyújtotta nekem gaming terén.



Ez itt nem egy új készülő játék, de kíváncsi leszek rajtuk kívül hány fejlesztő csapat lesz, aki az UE4-es játékukat upgradelik UE5 motorra? Elég részletesen elmondja mi hogyan és miért lesz jobb ettől.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=dY__x2dq7Sk



Ne is mondd, VR-ban ujraztam pár hete... na az... :D Egy-egy cutscene-nel amikor az arcodba hajolnak, meg amikor Senua kifekszik a varjas boss elején, az brutál... A korom sötét házban mászkálni kell és kerülgetni "azokat", az meg ... pszichopata VR-ban :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!