Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Na támadnak a könyvsznobok :D



Basszus tényleg a Banshee-ben játszott :D Annyira ismerős volt, de így már rémlik :D Hát az alapján minimum pariban kellett volna lennie Vince-szel :D Amúgy nekem nagyon emlékezetes sori a Banshee, rengeteg jó ötlet meg jó csaj volt benne :D Be is fejezem az utolsó évadot. Kösz, hogy eszembe juttattad :D



Nézd kb. átírták az egészet ahogy van. A kulcs "próbák" is mások a történet is meg úgy majdnem minden. Nem annyira szemlélődő mint a könyv, meg agyalás sincs benne. De tényleg olyan mintha Spielberg csak bele bele lapozott volna a könyvbe. 140 perc brutális pulzáló látvány lett a film, annak viszont nagyon intenzív.
Csak hogy tisztázzuk: ez most nem arról szól hogy a könyv a jobb e vagy a film, ezt majd mindenki eldönti magának. (Már ha hajlandó elolvasni) De azért az meglepett hogy ennyire a film 80%a eltért, néha nem kicsit és sokszor indokolatlannak éreztem. A filmben nem érezni az időt se a drámát mert nem szarakodnak, végig sebesen robog a film és kápráztat el a látvánnyal.
Ha nem tetszett a könyv, attól ez még bejöhet amennyiben tetszik a koncepció: a könyv alapjaira felhúzni egy több mint 2 órás geek vizuál orgazmust.



Na ez nagyon jo hir! Koszi. :)



Downsizing

Boring as fuck

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ha végigpörgeted nem olyan vészes.



Vagy ha 5 perc után dobom

És 6666 :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Várható volt, hogy alaposan átdolgozzák. Márt csak azért is, mert a könyvben szereplő utalások szűkebb réteget érdekelhetnek, és talán a mai korosztály nem ismer minden utalást. Gondolom, modernizálták is a játékokat benne.
Én pl. szerettem a könyvben a sok érdekes infót, pl. az Adventure ester egg-ről nem tudtam, tervben van megkeresni, ha szerzek végre egy Atarit, meg a Rush 2112 számát sem hallottam volna soha, ha nincs a könyv. Meg egy rakat érdekesség, utalás, ami számomra élvezetessé tette a könyvet. Ám ezeket filmbe áttenni marha nehéz lett volna.
Én meglesem majd "DVD-n", sajnálom, hogy a moziba nem jön össze :\



Sajnálhatod. A film ugyanis über-mega-giga látványos, gyönyörű és elképesztően kidolgozott. Spoiler tagbe teszem a biztonság a kedvéért, de nem annyira vészes.

ShowHide spoiler #


Ready player one

Ok, nalam az ev filmje. Ugy, hogy kb boritekolom, hogy a vegen is minimum top3 marad.
Nem nagyon tudok reszletezni, minden eleme remek.



A könyvtől elvonatkoztatva: a film vége még Spielberghez mérten is veszett giccses volt és nyálas. Nem részletezem mert spoiler lenne. De azt leszámítva hatalmas mozi élmény belátom.



Ready Player One
Hit and miss. Elnezest, de ez huhbaszki. Remeltem ertelmes dolgokat cserelnek ki ami szar volt a konyvben es jova teszik vele az amugy eleg fasza lehetoseget vele. Hat nem, illetve kicsit. Joforman mindent megtartottak ami bosegesen kozepszar volt a konyvben es ami ertelelheto volt azt lecsereltek jol. Gondolok itt a rengeteg arcade cuccra, d&dre, sulira, infiltrationre, a dozsolesre es meg sorolhatnam.

ShowHide spoiler #

Cserebe van egy otvarszar irl szal es olyan szelsebesen vagtat a film, hogy kettot pislantasz es mar az endgame megy. wtf. Semminek nincs alapja joforman csak megy megy megy. Ha nem ismertem volna a konyvet nem is tudom mikepp tartottam volna a lepest vele. Pedig az elso feleben meg igazabol tetszett is. A verseny habar nem ertettem miert kellett, de nem volt rossz otlet. Sot! Remeltem ha mar lecserelnek ilyen sok mindent akkor vegig hozza majd ezt az otletesseget.

ShowHide spoiler #

Hat nem sikerult. A vege meg egy akkora nyaladzos faszsag, hogy az komolyan mondom kozel elviselhetetlen volt.

Latvanyosnak kurva latvanyos, porgos, milliard apro hulyeseggel teletomve ami igy moziban nezve megmelegiti a gamer ember kicsi szivet, de egyszeruen bosszant az egesz filmborzalmas felepitese, a kurvaszar pacing es a nyaltenger befejezes. A leheto legkevesebbet vartam tole es meg igy is sikerult csalodast okoznia osszessegeben. well done. Azert egy fel ora kb tok jo, meg a latvany is nagyon fasza. Persze aki leszarja mit nez csak szep latvanyos legyen meg huuuh geek utalasok mindenutt omgomg annak tuti bejon majd nagyon.



Detto.
Hiányzott a sok régi kocka game érdekesség, hiányzott az idő múlása hogy lássuk hogyan éli meg a főhősünk pl. az elszigeteltséget vagy a kedvenc részem a

ShowHide spoiler #spoiler

Túlságosan át lett alakítva a szerkezete mert a könyv alapvetően egy értelmes írás rengeteg érdekes infóval. A film meg csak egy eye candy roller coster. A vége pedig fullasztóan giccses.

ShowHide spoiler #spoiler


Dante rant 1,2,3...



Ready Player One, avagy referencia film.

Minden pillanatban van valami utalás. Egy-két jelenet mentette meg az egészet. Amit említettek már a többiek.



LOL :)



Cold Skin

The Shape of Water before it was cool.

Sőt. Ez egy olyan B film amiben minden 'A' kivéve a forgatókönyvet. Vagyis olyan mint bármelyik mai Blockbuster.... ööö
Nagyon szépen van fényképezve, és a zene is meglepően jó.
Mindenesetre a legLovecraftibb Lovecraft film amiben szinte semmi Lovecrafti sincs....szinte.

7,87951235/9,12483154

Jó lesz az.



Mi van?!

Non serviam



Ready Player One

Nem olvastam a könyvet, állítólag az nem akkora durranás.
De ez a film odabasz. Gyermekkorom óta várom, hogy egy-egy film lenyűgözzön, mint ahogyan azokban a régi szép időkben... Nem tudom, hogy mi az oka, de ennek a filmnek most sikerült. Volt van 2 és fél óra, de nekem nagyon rövidnek tűnt. A fiaim is imádták. Spielberg nagyon tudja, hogy mitől döglik a légy!



dióhéjban?
rwurl=https://www.chaostrophic.com/wp-content/uploads/2017/03/011-J2Z8o6P.jpg

ShowHide spoiler #

Vill du bli ihop med mig?


Tno képe
Tno

Imdb: "A young man who arrives at a remote island finds himself trapped in a battle for his life."
Beszarsz.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ja megérkezik a szigetre ahol egy időjárási megfigyelő állomáson kell a széljárást feljegyeznie egy évig. De nincs ott akit le kéne váltania, egyedül a világítoronyban talál egy faszit aki látszólag zakkant és azt mondja, hogy tífusz vitte el a kollegát. Egybéként tényleg nem sokkal több a sztori és a forgatókönyv is döcög, én pl nem szeretem ha úgy mesélnek történetet, hogy a karaktertek direkt nem beszélnek meg semmit aztán ez okozza a bonyodalmak nagyját. De ettől függetlenül a látvánnyal, a zenével, a hangulattal és az akciókkal semmi baj. Egy patront szerintem simán megér. És igen, kár érte, hogy nem lett ennél jobb mert ez a film is lehetett volna sokkal jobb ennél.

Jó lesz az.



Ready Player One

Szoval van ez a rengeteg IP, ismert karakter, targy, stbstb es ezek tulajdonkeppen NEM kepezik szerves reszet a tortenetnek. Gondoljatok csak bele: barmivel be lehet helyettesiteni az osszeset, az egyenisegukre jellemzo dolgok (azt a parat kiveve, amit mar emlitettek tobben is, vagyis ez kb 3-4 dolog) semmit nem szamitanak. Nincsenek kihasznalva, ugy is mondhatnam, csak optikai tuningok.

Oriasi csalodas volt :(

Az NEM kreativ, hogy belepakolsz mindent egy filmbe/konyvbe, ha ezeket nem hasznalod.

Mint film is megbukik. A sztori, a karakterek irto laposak. A filmnek hol a ritmusa? Spielberg mar csak ennyit tud sajnos. Nincs ennek a filmnek lelke bazz, amiben anno annyira jo volt az oreg. Iparosmunka...

Azt ertem, hogy sokaknak elmeny volt nezni, nekem sajnos "nem jott at", tenyleg masra szamitottam.



Mondjuk abban én is reménykedtem, hogy a trailernél több időt kapnak a cameok. Pl egy két mondat legalább. De hogy ugyanannyi ideig voltak mint ott... az kár

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Game Over Man
Elvileg ez egy vicces film lenne három idiótáról, akik elmennek túszokat menteni, de igazából csak pénz miatt, ami kell nekik a Skintendo Joying System nevű új "konzol" fejlesztésére. Valójában az indokolatlan altáji poénok, indokolatlan mennyiségű vér és belek, indokolatlan sok "ez annyira perverz és beteg, hogy nem hittem valaki ilyet betesz egy vígjátékba" jelenet van benne, hogy utólag letagadod, de minimum nem dicsekedsz vele, hogy megnézted ezt a SZART. A fura az, hogy lehetett volna talán ilyen egyszer nézős szórakoztató (anti)akció vígjáték, de nem sikerült.

Valamiért azt hittem olyasmi lesz, mint a Futureman sorozat.



Angry Video Game Nerd: The Movie
Nos, aki nem ismeri Nerd "munkásságát" (ő ihlette Freddy a Rossz PC-s játék soriját) az "önálló" filmként ne nézze meg, mert annak szar, érthetetlen. Aki csak pár AVGN videót látott, annak sem biztos, hogy bejön. :D
Én szerintem a részek 80%-án túl vagyok, de még nekem is fájtak a poénok, de hé, ez AVGN, szóval tőle ilyet várjon az ember. Meg a lényeg, a film végén megkapjuk a várva várt E.T. bemutatót is. Egyszer nézhető volt.



A Quiet Place
Fasza volt bár sajnos minél többet gondolkodik a cselekményen az ember sajnos annál jobban esik szét az egész darabjaira. Hálistennek azért látták, hogy másfél óránál több nincs a dologban úgyhogy nem is húzták el feleslegesen 2 órára. Bár lehetett volna, mert a világ maga egy pillanatig sincs kifejtve. Nagyon mikrokörnyezetbe lett rakva és kizárólag a családdal foglalkozik. Ami probléma is meg nem is. Egyrészt fogalmad sincs mi a fasz folyik itt végülis, meg mi miért történik csak így van aztán annyi. Másrészt viszont pont emiatt hagy a film teret a továbbgondolásra, nem pedig a szokásos "mindent aprólékosan szájábarágunk a közönségnek, hogy megértse jól" mint a filmek többsége mostanában. Viszont pont emiatt ha belegondol az ember kicsit logikátlannak tűnik néhol. Nehéz ezt így kifejteni rendesen, de ha megnézitek érteni fogjátok. Krasinskiék nagyon jók, de mondjuk én külön-külön is birom őket. A gyerekek már annyira nem, lehetett volna kicsit tehetségesebb gyerekeket is találni, de ohwell. Összességében azért bejött a dolog, feszes, izgalmas másfél óra csak nem kell túl sokat gondolkodni rajta. =/ Szóval aki szeret minden részletbe belekötni egy filmnél az messze kerülje el inkább.


CJ képe
CJ

köszi, hogy írtál róla!
még olvasok pár kritikát mielőtt beülök rá, nálunk csak májusban jön..

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Én már mindegyik játékos videóját minimum 2x láttam, de nagyon ajánlom, hogy nézd végig a Board James szériáját is. Az egy fenomenális történetté kerekedik, és van benne pár olyan rész, hogy szarrá röhögöd magad. A filmmel kapcsolatban az volt a megérzésem, hogy marha sok idő elmegy vele, amikor videókat is kaphatnánk, és valszeg nem lesz olyan jó - nyilván igazam lett, csak két részletben bírtam megnézni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ja, Board James is megy közben :D
Amúgy, ja AVGN film pont egy órával hosszabb lett, mint kellett volna :D Meg jó pár ziccert kihagytak.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!