Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


A RetroWIRED cikked alapján azt hittem, hogy már végigtoltad a SNES PoP-ot.
Amúgy egyetértek. Az emulátoros szabad mentésekkel nem volt rossz végigjátszani, jó volt egy színesebb, változatosabb PoP-t látni, de anélkül nem biztos, hogy sokáig lett volna cérnám hozzá.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


CJ képe
CJ

Nincs is telód, min hallgatnád?
:D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Node miért kéne ahhoz valamit végigjátszani/megnézni/elolvasni, hogy az ember véleményt írhasson róla? Nem értelek.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Mondtam volna ilyet?

Várj, csak most jelzett az iróniaméterem.
Nem ír a cikkben semmi olyat a SNES PoP-ról, ami feltételezi a végigjátszást, csak Zaxx akkora ősfan, hogy azt gondoltam, már rég végigtolta.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az első részben bezzeg Jaffar a világ lúzere volt. Persze csak utánam, mert én képes voltam azután is meghalni, hogy végeztem vele.

Szerk.:

@Strato

Zaxx most is ízt írta, hogy már korábban végigjátszotta:

Először is a SNES változat néhol annyira nehéz, hogy bár nem először verekedtem át magamat rajta, még most is jól jöttek a save state-ek.

A HW-n is írt szerintem róla, éppen az első végigjátszásakor, akkor valamivel hosszabban és pozitívan.

Sors bona, nihil aliud.



Az első részben bezzeg Jaffar a világ lúzere volt.

Én ezt nem éreztem bajnak egyébként sosem: miután leverted azt a rohadékot a nyolcadik pályán, majd felmásztál a világ tetejére, kb. egy kemény bossfight az utolsó dolog, amire vágysz. Az egyetlen dolog, amiben hibádzott, az a prezentáció, de az FM-Towns verzióban ez pl. fel lett pumpolva (nem a 12. pályán van Jaffar, hanem a 13.-on, és egy nagyon kicsit nehezebb is a harc - mondjuk FMT-n egyébként is, mert nem lehet olyan jól vívni benne).

Zaxx most is ízt írta, hogy már korábban végigjátszotta

De nem pont ezt a változatot egyébként. A SNES PoPból 2 verzió van: az eredeti japán és a cenzúrázott amcsi / európai. Hatalmas különbség nincs a kettő között (legnagyobb sajnálatomra még a japánban sincs vér, bikoz Nintendo + 90-es évek), de a japánban van egy extra jelenet az intróban, amiben bucira vernek + a vége tele van sátánista szimbólumokkal (pentagramok, Jaffar tróntermében egy hatalmas kecskefej, stb.). Nem akartam japán szövegekkel játszani, szóval még nem toltam vele, most viszont találtam a neten egy romhacket, ami az amcsi / európai verzióba visszarakja a kivágott dolgokat:
rwurl=https://i.imgur.com/4mdmH0e.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/4jJ0C4b.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/w9GPWov.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/cmBlDl0.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/dgc3boC.png

A HW-n is írt szerintem róla, éppen az első végigjátszásakor, akkor valamivel hosszabban és pozitívan.

Összességében még mindig nagyon szeretem ezt a játékot, csak érdekes belegondolni abba, hogy annó kb. kevesebben vitték végig, mint a Castlevaniákat és a hasonlóan nehéz Nintendo-cuccokat. Tippre egyébként azt mondanám, hogy a japán piacra csinálhatták, mert ott jó nagy sláger volt a PoP, szóval biztosan jól jött egy nehezebb remake.

Szerk: Ja, hogy ennyi képet beraktam, magához a hackhez linket meg nem:
https://www.romhacking.net/hacks/3603/

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Világos, de annak idején úgy jött le - lehet, hogy rosszul -, hogy még az eredetinél is jobban bejött neked. Nyilván ez változhat is idővel.

Egyébiránt én a DOS-os PoP-ba néztem bele nemrég újra, de csak szórakoztam, hogy mennyire van meg még a játék. Sok mindenre emlékeztem, de na, lenne mit gyakorolni megint :)

Sors bona, nihil aliud.



Világos, de annak idején úgy jött le - lehet, hogy rosszul -, hogy még az eredetinél is jobban bejött neked. Nyilván ez változhat is idővel.

Nem tudom eldönteni: egy baromi jó játék remek újításokkal / bővítésekkel az eredetihez képest, de nagyon sokszor hagytam abba a 18-19. pálya környékén (a tipikus "elmentem, aztán majd később" szcenárió... aztán általában nincs "később" :D). Az eredetit félálomban is bármikor végigviszem (pedig a 12. pálya sem piskóta, de a SNESes 18.-hoz képest az :D), itt el tud menni a kedv, ezért mondom azt, hogy a szériával csak ismerkedőknek semmiképpen sem ajánlom az eredeti helyett.

Szerk: Egészen pontosan úgy értem a dolgot, hogy szvsz a SNES-változatban annyi a buktató, amennyit csak úgy lehet asztalcsapkodás / kontrollertörés nélkül megúszni, ha az alapokat már ismered, az alapozásra pedig az eredeti játék tökéletes. Ha azt magabiztosan végig tudod vinni a 60 perc alatt, akkor a SNES port remek szórakozás, mert a szobák egy részét ismerni fogod, és a játék sem tud már annyiszor tökön rúgni, szóval sokkal jobb lesz a flow.

Pl. már kiválóan le tudod nyomni a csontvázat a harmadik szinten, szóval nem fogsz megijedni egy olyan pályától, ahol csak csontváz az ellenfél és végig ezt kell csinálnod különböző szobákban. El is szórakoztál már annyit a mozgással, hogy tudod, hogyan lehet nekifutásból olyat ugrani, hogy egy szinttel lejjebb kapaszkodj meg az "eredetileg elrendeltnél", szóval nem fogod percekig nézni a falat, hogy watdöfakk.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



brianaspirin írta: csak mert nem régi, gondoltam elfér e-mellé
https://soundcloud.com/st-ki/checkpoint-3x19-prince-of-persia

Na, meghallgattam. Ami érdekes, hogy Stöki is azt mondja, amit én is mantrázok a szériával kapcsolatban már egy ideje: hogy teljesen ki lennénk békülve egy 2D-s folytatással.

Mellesleg meg a nagy SNESezés közben pont azon filóztam, hogy a klasszikus párbajos harcrendszert milyen szépen át lehetne ültetni mondjuk a Soulslike műfajba is, sőt, tulajdonképpen maga az Ubisoft is elvégzett már egy ilyesmi irányú modernizációt a For Honorral (és mintha az AC Origins is annak a felvizezett szisztémáját követné bizonyos elemekben). Plusz ott a kedvenc részem a SNES verzióból:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=IvwLuoBDQPA
Meg a film, ahonnan származik:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=TsZzfQNzKMk
Az ilyen részek, a PoP2 egészen elvont romos vára és a PoP 3D totálisan túlvilági helyszínei mindig ráébresztenek arra, hogy bár jó sok PoP-játékban volt már részünk, abból a szempontból még mindig csak a felszínt sikerült megkapirgálni, hogy mennyi fantázia van a mindenféle keleti mitológiákban. Van az egésznek egy nagyon sötét, rejtélyes, fülledten vagy akár groteszk módon erotikus oldala, amit egy videojátékban vagy egy horrorfilmben minimum olyan keményen ki lehetne fordítani, mint amit egy Dark Souls-epizódban lát az ember. Egy ilyen lazán horrorisztikus prezentációval ellátni egy platformert, aztán adni hozzá egy lassú, de taktikus harcrendszert, egy csipetnyi metroidvaniát meg egy eredeti, a mitológia által inspirált történetet = modernizáltad a PoPot, nem költötted el rá a világ összes pénzét és még a PoP és Souls-fanok is örülnének neki.

De nope, mert Ubisoft.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Guild of Dungoneering

Tegnap zsákoltam be Humble-Bundleról.

Ez egy egyszerűen megtanulható, de nagyon összetett dungeon crawler játék. A sztori szerint alakítunk egy új céhet, és hírnévre törünk. A céhet folyamatosan upgradelni kell, hogy új karakterek és felszerelések legyenek elérhetők. Nagyon fontos épület a temető, ahová halott kalandozóid kerülnek, nagy rendszerességgel.

Természetesen a kalandozás a fő profilja a céhnek. A dandzsönök több szintesek, egyszerre csak 1 szint teljesíthető. Mindig csak 1 karakter megy oda, egy szál kukiban, a harcok során kell felerősíteni.

A harcrendszer a mostanában divatos kártyás típusú, vagyis minden felszerelés ad bizonyos kártyákat, amikkel támadni és védekezni lehet. Maga a harc az annyi, hogy az ellenfél kijátszik egy kártyát, majd te is és ezt váltogatjátok, amíg valaki meg nem hal. A harcot módosíthatják még a karakter képességei, illetve a pálya által adott bónuszok, negatívumok. A hátránya a rendszernek természetesen a randomitás, hiába vannak erős kártyáid, ha nem kapod meg őket, amikor szükséged van rájuk.

A legérdekesesebb rész számomra az volt, hogy a dungeon egyáltalán nincs legenerálva - ehelyett minden fordulóban kapsz 5 random kártyát (ez egy másik pakli, mint a harcolós), amiből max hármat használhatsz fel. 3 féle kártya van:

Dungeon: Ezek folyosók, elágazások, zsákutcák, vagyis maga a pálya. Ezekkel tudsz utat építeni a cél felé.

Szörny: Le tudsz tenni a pályára tetszőleges üres dungeon területre egy szörnyet. Ennek az az értelme, hogy a szörnyeket legyőzve fejlődik a karakter és kap felszerelést. Itt jön be a képbe a céhbeli építkezés, olyan tárgyakat találhatsz az ellenfeleknél, amiket a céhben elérhetővé tettél.

Trezsör: Szintén üres dungeon területre tehető, szörny mellé is. Garantált pénzecske.

Minden kalandba belépve van egy cél, amit el kell érni, például Nyiss ki két nagy ládát vagy Öld meg az ork vezért. Ezek meg is jelennek valahol az üres térben a pályán, és neked kell utat építeni odáig. Itt jön be a játék lényege, hogy mennyi időt vacakolsz mindenféle oldalágak építésével és harcolászással. Néha ez szükséges is, mert ha rögtön utat építesz az ork felé, akkor agyonver. A halottak a temetőbe kerülnek és a következő kaland után jön egy új karakter.

Az is érdekes, hogy nem te irányítod a karaktert, hanem maga dönti el, hogy merre megy. Ez elég idegesítőnek hangzik, de nagyon könnyű úgy építkezni, hogy arra menjen, amerre akarod.

Ami nagyon jópofa és sokat adott számomra a játékhoz, hogy sok rövidke dal is van a játékban, afféle Bardás Tale feelinget kölcsönözve neki.

Nagyon élvezetes kis játék, javaslom kipróbálását.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



The Evil Within 2

Eddig kb. 4 órát tettem bele. Két dolog tűnt fel eddig: nagyon visszavettek a gore horror stílusból és inkább SH széria felé vették az irányt: Egy eltűnt családtag keresése, feloldatlan bűntudat a főhősben, tisztázatlan konfliktus a múltban, felderítésre váró cselekmény katalizátor.
A másik pedig hogy az abszolút lineáris cső pályákat, nagy bejárható terek váltották fel hozzájuk tartozó új mechanikával. (Rádió jel alapján keresgélni helyeket a térképen).
Eddig kellemes a játék, mert úgy tűnik figyeltek az első rész hibáira. Sebastian is sokkal kedvelhetőbb lett és egyelőre még nem érzem azt a túltolt ázsiai agymenést sem ami az első részt uralta.
Ha a történet nem végig sablon panelekből fog épitkezni és emelik a para faktort is akkor ebből még egy kifejezetten jó játék is lehet.
Bízom benne.



Cryptark

Ez egy Rogue-like kis játék. A keretsztori szerint a cégünk megszerzi a kukázási jogot egy idegen űrflotta roncsainak kibányászásához. Az "űrhajók" random generált 2D pályák, amik teli vannak automata védelmi rendszerekkel. Mi egy powerarmor-szerű űralkalmatosságban járjuk a folyosókat, és harcolunk a védelmi robotokkal (bár ránézésre nem mind robot), hogy eljussunk a Core-ig. A cél mindig a Core kilövése, ezzel ér véget a pálya. Addig azonban egy sor más rendszert is semlegesíteni kell (illetve nem mindegyiket kell, de könnyebb a dolgunk, ha megtesszük). Pl. a Core-t mindig védi egy Shield generator, ami a hajó másik részén van. Van még egy sor egyéb rendszer is, pl. amik gyártják a védőket, javítják a kilőtt rendszereket, telecsapdázzák a hajót, flakrendszert vezérlik (a hajón kívül), az ajtókat vezérlik, stb.

Vannak továbbá elszórva technológiák, amiket felszedve a páncélunkat tudjuk turbózni.

Ha már a péncélnál tartunk: Az alap páncélra négyféle fegyver tehető, alapból van egy Medium Machine Gun, egy Pajzs, egy Spike nevű közelharci fegyver és 20 Medium gránát. Van továbbá hely 4 további felszerelésnek, ezek passzív bónuszt adó felszerelések, de általában Hull Repair csomagot is kell vinni (ha valaki olyan béna, mint én). Van továbbá HP-ja is a páncélnak, alapból 10, de fel lehet vinni 12-re.

Az alap felszerelést lehet lecserélni a hajókban talált felszerelésekre. Itt aztán van minden, trükkös energia fegyverek, shotgunok, aknák, rakéták, stb. Eddig láttam vagy 60-70-féle cuccot, de még mindig rendszeresen találok újakat.

Némelyik hajón lehet találni Artifactokat is. Ezeket úgy lehet megszerezni, hogy valamilyen feltételt teljesítünk a hajó átkutatása során. Pl. a legdurvább feltételek egyike, hogy az űrruhád felszerelésének az értéke nem lehet több, mint 45K dollár. Ez arra elég, hogy van 3 HP-d, 1 géppuskád, meg talán még valami gyenge fegyver. Pajzs, vagy valami hatásos fegyver nem fér bele, semmi gyógycucc sem.

A játékban van vagy 8-10 féle űrruha, amiket az Artifactokkal lehet unlockolni. Ezeknek más kezdőfelszerelései és tulajdonságai vannak. Pl. van az Infiltrator, aminek a max HP 6, de le tud tenni egy beacont, és oda tud teleportálni. Alapból van Cloak-ja (láthatatlanná tud válni rövid időre) és ki tudja nyit a zárt ajtókat kulcs nélkül.

A játék egyetlen pontja, ami nem tetszik, hogy van egy Timer, ami alatt végig kellene kutatni a hajót. Ez elegendő a Core kilövéséhez, de én speciel szeretek mindent felderíteni és összeszedni, arra pedig nem elég. Ha lejár az idő, akkor kevesebb pénzt kapsz a végén, ami azért rossz, mert meghalás esetén bukod az űrruhád teljes értékét, ami egy karácsonyfaszerűen felszerelt ruhánál elég magas tud lenni. Ráadásként +100K dollárt is buksz, mint megmentési jutalék.

Ezt a timert nagyon szívesen kikapcsolnám, de sajnos én béna vagyok a Cheat Engine használatában. :)

Szórakoztatóbb, mint amire számítottam, könnyű irányítással, sok akcióval. Approved, 85%.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Hétvégén ingyenért ki lehetett próbálni, megtettem. Erről most nem írok kisregényt csak pár alap dolgot. Nyílt világos kommandózós lövölde, coop móddal.

Bolívia grafikai megvalósítása nagyon jó, max grafikával is nagyon jól fut. Ezek ekem a gyengéim sajnos, szóval meg is vettem.

Nagyon könnyű coop módba lépni, viszont nem egészen bugmentes. Egy belga haver azt mondta, hogy amikor én a kocsiban ültem, ő úgy látta, hogy a a kocsi mögött rohanok, mint egy őrült utánfutó. Később szintén ő trükközött egy motorral, lezúgott egy szakadékba, és kiájult. Lementem, felszedtem, ő meg panaszkodott, hogy szedjem már fel, lejár a timer. Nálam meg már rég talpon állt. Azt látta, hogy merrefelé mászkálok, de a gyógyítás nem ment át.

Az akció elég jó, talán a mesterlövész puska lőszerének van túl nagy esése a távolsághoz képest szvsz, de nem borzalmas. Az is jó, hogy a fejlőtt ember nem kezd el rohangálni, csak simán meghal. Szerintem jól eltaláltak a realizmus és a játékélmény közötti egyensúlyt.

Ha valaki esetleg tolja, és coopozna, szóljatok. :)

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Egy belga haver azt mondta, hogy amikor én a kocsiban ültem, ő úgy látta, hogy a a kocsi mögött rohanok, mint egy őrült utánfutó. Később szintén ő trükközött egy motorral, lezúgott egy szakadékba, és kiájult. Lementem, felszedtem, ő meg panaszkodott, hogy szedjem már fel, lejár a timer. Nálam meg már rég talpon állt. Azt látta, hogy merrefelé mászkálok, de a gyógyítás nem ment át.

Jo latni, hogy azota is csapnivaloan fos a jatek egyetlen resze ami talan jatekra birna barkit is. Mi is pont ilyenekkel szenvedtunk pedig mar tul volt a jatek egy tonnanyi patchen akkor is.
Amugy ez miota pozitivum, hogy egy felrealisztikus jatekban egy headshot utan nem rohangal az ellenfel? :D nade mind1, a fizika tovabbra is nem efoldrol valo bar allitolag a csapnivalo helikopter iranyitason allitottak valamit, coop tovabbra is ertekelhetetlen es az elso 5 kuldetes utan minden egyes kuldetes ugyanaz maradt ugy sejtem, nulla valtozatossaggal. Remelem valami jo akciot kaptal ra, mert az hogy szep nagyon gyorsan unalmas lesz szvsz. Mondjuk nem teljesen ertem, hogy miert vetted meg mikor utana csak azt soroltad mi szar benne. :D Azert hf. En tovabbra is intenek mindenkit attol a rakas szerencsetlensegtol. 2-3 oraig talan fun amig az ujdonsag varazsa hat, de utana...



Vagy inkább: óvaintenék mindenkit Ubisoft-os játékok vásárlásától :D. (Division után rögtön nem tudom minek kellett ez a játék, nem volt elég nagy bukás már az is)



... és én mindkettőt megvettem, úgy, hogy jellemzően szólóban tolom... :-D Meg nem bántam azért egyiket sem. A Division nekem nagyon bejött a max szintig, főleg, mivel nem a "nekifekszem és egy hétvége alatt végigtolom" módon játszottam, hanem jellemzően hétvégén 2.-3 órát, így igazából a repetitív mivolta sem zavart annyira, és ugyanez a helyzet a Wildlands-sel is - szombatonként előveszem 2-3 órára, és kiválóan szórakozom vele. Nem év játéka egyik sem, az biztos, de az árukat nekem behozták, ennél többet mostanában nem várok el, tetves Dawn of War III még ezt se hozta...



Akad pár tucat kiadó aki ellenne pár ekkora bukással :DD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Pénzügyileg lehet nem volt az, de játéknak se nevezném ezeket a félkész, repetitív foshalmokat.



(Csak mellékesem jegyzem meg, hogy fosból viszonylag nehéz halmot emelni. ;)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Megszárad az. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Körülményes vagy időigényes. Így remélem, megfelel.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Azert ez eros tulzas. A division megjemegjeleskor teljesen fun volt a dark zonet leszamitva meg utana a nem letezo kontent miatt. En beleoltem elso heten 60 orat, baromira elveztem csak utana ahogy elfogyott a kontent ki is estem belole. Az uj cuccok meg nem feltetlen voltak jok. A survibal cuccos az jopofa volt, de nem jatszott vele senki. A mostani kontent se szar annyira, lenne mit csinalni csak lehetetlen csapatot talalni barmire is. Meg mondjuk a Wstch Dogs 2 se rossz mint jatek csak a swag meg tultolt hipsterkedes szetbassza. Szanalom tudom, de ezerszer inkabb egy ubisoft mint egy ea. :( Nekem.

Amugy anyagilag a Division eleg nagyot szolt. A wildlands is otthon az egyik legjobban fogyo jatek allitolag. Valami 5 millio korul tart csak dobozos eladasokkal szoval na... :) Wildlands meg ki tudja de azt hiszem 2 millios eladasra dicsekedtek anno. Vagy 3, fene se emlekszik mar.



South Park: The Fractured But Whole
Így pár óra után simán van annyira zseniális mint az előző rész. Annyit röhögtem... :DD A harcrendszer átvariálása sokat segített a harc élvezeti értékén. A sztori meg folyamatosan dafuq?! :D Imádom minden percét. Sokkal jobban tetszik, mint az előző összességében.



kb +1

a division nekem tokre bejott -hangulat, grafika, iranyithatosag, rendszer mind szuper- a multi pvp reszt leszamitva.

ez wildlands dolog valahogy nagyon felresikerult, open beta, ingyenes hetvege, de meg a kalozobolbol rendelt verzioval sem tudott egy, masfel oranal tovabb lekotni.

"okey-dokey!"



Szintén, de a grafika csak nekem lett kicsit darabosabb vagy csak megszépíti az idő a régit? Amúgy a harcrendszer zseniális és sok esetben könnyű nehézségi fokon is elég kemény tud lenni. 10 órát öltem már bele és még azt se tudom hol a vége.



The Hunter - Call of the wild
Ezer éve játszottam már vadászós játékkal utoljára, amiből annyi maradt csak meg, hogy órákig csúsztam másztam, mire valami jószágra jó nagyot mellélőhettem. Így az első dolog ami feltűnt, hogy ez már nem az a kategória, ami abból is látszik, hogy minden pályán rögtön elénkrak a játék egy bambit, amit rongyosra lőhetünk.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Exc2b_AZJ7U

Gyakorlatilag 1:1-be Far Cry-ra kell számítani. Minden területen egy vadőr ad ki küldetéseket a telefonodra, pl. lőjj ki ezt-azt, nézd meg a túristák sátrait milyen állat dúrta fel, menj el a kilátótoronyba stb. A vadőr a Firewatch-hoz hasonlóan folyamatosan beszél hozzánk rádión, bár a szinkron egy kicsit erőltetett. Kilátótornyok egyébként pont ugyan úgy működnek, hogy ha felmászol a tetejére, akkor minden fontosabb helyszínt felfed a térkép egy szegletében. Minden kilőtt vadért/felfedezett részért stb. xp-t és pénzt kapsz. Szintlépésekből tudod a képességeid fejleszteni (nyomkövetés stb.), míg az aranyból a már kiunlockolt fegyvereket és speciális lőszereket tudod megvárásolni. Pisztolytól a vadászíjjig elég vegyes arzenált fel lehet halmozni.

rwurl=https://gpstatic.com/acache/31/80/1/uk/s1-976e50ab3ee7acc50a1b75c867bc1f...

A játék elején talán csak az okoz némi nehézséget, hogy a kis kaliberű vadászpuskádtól még az őz is lazán tovább szalad, viszont ha eltaláltad és vérzik, akkor valahol sokszáz méterre ki fog múlni, így egy jó 5-10 percig kell követni a vérnyomokat, hogy rátalálj. Ez időnként idegesítővé tud válni, amikor az állat menekülés közben fordul hirtelen 180 fokot, vagy beletapos más állatok nyomvonalába, akkor könnyű elveszíteni a nyomát és minden hiába volt.

rwurl=https://img.youtube.com/vi/Fit-YafCu98/maxresdefault.jpg

A játék grafikája hihetetlenül szép, talán a "The Vanishing of Ethan Carter"-hez tudnám hasonlítani, amivel simán bennevan a top legszebb játékok listájában. Időjárás effektekben verhetetlen, amikor egy komolyabb zivatar elkapott, akkor szabályosan a bőrömön éreztem az esőt. Vadász/fegyverek/állatok kaphattak volna kicsit szebb modelleket. Tech demo-nak se utolsó a játék, de főleg VR-ban tudnék elképzelni egy ilyet (unoffical mod van hozzá, alapból nem támogatja).

rwurl=http://cdn.edgecast.steamstatic.com/steamcommunity/public/images/clans/2...

Sajnos a Medved Taiga, havas terület külön DLC-ként vásárolható meg, az eredeti 2 helyszín (Közép-Európa és Észak-Amerikai tóvidék) nem túl változatos.

Összefoglalva tehát elég árkádosra sikerült, amit mindenki döntsön el magának, hogy jó vagy rossz. Igazi pihi játék, amiben megáll az ember nézelődni és ha csak fél óránk van rá, akkor is nyújt kellő mennyiségű szórakozást. Rapalával egybegyúrva lenne az igazi, de így is bőven van tennivaló, ami viszi előre a játékost.

Steam link



Tökugyanolyan a grafika szvsz. Semmi nem változott. Én most tartok a második napnál. (időt nem ír a uplay mert fogyatékos program) A Spontaneous Bootay-s részen kicsit megizzadtam mire sikerült. Szegény Captain Diabetes-t fel is áldoztam út közben, muszáj volt... :D De az egész Peppermint Hippo sírvaröhögős volt nekem. Meg a zene is kurva jó volt ott.



Király beszámoló lett (megy is ki majd a főoldalra ;D) ! Miért nincs neked epered? O.o



(időt nem ír a uplay mert fogyatékos program)

Játékban belépsz a Save-be és nyomsz egy mentést és akkor ott kiírja. Én is onnan látom csupán.



Sose tudom, hogy mikor kerül éppen elém beszámolóra érdemes játék. :P

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!