Jelenlegi hely

Topikok

2020.04.07 - 23:52,k Általános csevejfarm Tőzsde

A téma adott, Uraim!

Kissé megelégeltem, hogy fogy a pénzem, úgyhogy alternatív kereseti megoldásokhoz folyamodok. Mondjuk azt, hogy a szerencsejáték legracionálisabb változatához.
Egyelőre baromi keveset tudok a témáról, de a pénzemet már megforgattam nyereséggel. Eleinte próbáltam biztonságosabb papírokra rámenni, amelyekben láthat a piac potenciált egy mérsékelt erősödésre. Ez be is jött eddig jobbára. Biztonsági intézkedésként "stop piaci" megbízással meghagytam, hogy a részvény nem sokkal mehet az azt megelőző nap árfolyama alá, mert akkor a rendszer automatikusan eladja.
Holnaptól megpróbálom egy kicsit pattogósabbra venni a figurát, akár napi több tranzakcióval. Megnézem, mire van éppen "strong buy", megveszem, és amíg erősödik, tartom, aztán nyomban ülök is át a következő lóra. Ha bukik, kis veszteséggel inkább eladom. Nem maradok benne, hogy várjam a jó szerencsét akár hónapokig. (és ezzel bevállalom, hogy a fejemet verem a falba, amikor kiderül, hogy egy óra múlva ismét magához tér)
0.25%-os kereskedői jutalék mellett ez egy hozható stratégiának tűnik. Holnap kiderül, milyen eredményekkel sikerül gyakorolni.
Egyelőre az árfolyamnyereségre játszom, a shortolást és barátit meghagyom azoknak, akik értenek is valamicskét a témához.

Minden értelmes tanácsot, meglátást szívesen fogadok.

2016.11.11 - 15:57,p Technika HQ Egerek és egyéb hasznos rágcsálók

Jól látom, hogy itt még nem nyitottunk egerentyű topicot?

Az a helyzet, hogy manapság nevezhetjük szarkupacnak is azokat a "gamer" cuccokat, amiket 20+ ezerért sóznak az emberre. Tavaly egy Corsair, idén egy Razer "csúcsegér" adta meg magát nálam tök átlag használat mellett. Katasztrófa, ami itt folyik, kérem.

Legújabb szerzeményemre már nem költöttem milliókat:
rwurl=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61j4iK9q3LL._SL1500_.jpg

Mad Catz Rat 1

10e alatt volt. Azt még nem tudhatom, hogy meddig bírja, de végre kijelenthetem, hogy megtaláltam a közel optimális fingertip grip egeret. A képen látható zöld neon keretet leválasztottam, és csak az elülső gombos résszel tolom. Alig pár gramm az egész, és úgy is csak az elejét fogom az ujjam közé - a többi csak beleakadna a tenyerembe. Végre valami, ami nem akar már egy pici izzadtság után kicsúszni a kezemből.

Faszaság!

2015.06.11 - 07:48,cs Megszavazott témák Megszavazta a nép: Tehát, ahogy megbeszéltük:...

Tehát, ahogy megbeszéltük: Június 26-28 péntek-vasárnap 2 éjszaka, Balatonlellén a Szent István Hotelben RW giga tábor és röffenés/csobbanás. A szobákat még jövő héten konkretizálom a jelentkezők számának függvényében, de leginkább kétágyas elhelyezésre lehet számítani, illetve iker szobákra. Aki nem férne be Goq nagyvonalú támogatási keretébe (vagy szétdobjuk azt az összeget) irányadóként a térítés 1.500 Ft / éj.

Minimalista, de annál több színben tündöklő honlapunk:

http://www.piroshotel.hu/

A képen, az ajtóban a barátnőm látható, akivel majd ti is találkoztok. :)

Az eredeti komment hivatkozasa: http://www.rewired.hu/comment/11367#comment-11367

2015.06.04 - 22:58,cs Általános csevejfarm Hőhullám

Minden, ami nyár, hőség, utazás, bikinivonal. Sírhattok is.

Tök jó volt az első nap most Balcsin, hogy lementünk. Két meló között szépen kiültem a tornácra napozni, és jól meg is kapott.

2015.05.20 - 14:48,sze Általános csevejfarm Ma van a másnap

broáf

2015.04.26 - 10:41,v Kívánalmak Kívánalom: Visszalépésre frissülő fórum főoldal.

Azt meg lehet esetleg oldani, hogy ha az ember visszalép topicból a fórum főoldalra, akkor frissítse magát az oldal? (magyarán látszódjon, hogy hol volt már az ember, és ne írja ki továbbra is olvasatlannak, új hozzászólásokat amik azóta keletkeztek viszont lássa stb) Vagy ez megint egy ilyen web alapvető irányelveit bolygató felvetés?

2016.05.03 - 20:27,k Kívánalmak Kívánalom: Szent Megváltó Kvízshó™

Először is, most fél percig turkáltam, végül feladtam, és beírtam a keresőbe a topic címét, mire kiadta ezt az elérést:

Fórum / Játékaddikt birodalom Játékplatformok, boltok, egyebek / KVÍZ-SÓ

Psi bazz

rwurl=http://simplyreference.com/Media/Ragefaces/n/misc-jackie-chan.png

Ezt mindenhol kerestem volna, csak itt nem.

A Kvízshó első feltétele: szavazó modul - lásd a megnyitott topikját. Nem jó a dudli. Az kell, hogy mindenki szavazzon, nem csak akit külön érdekel.

Konkrét kívánalom: A RW Irodán belül külön Kvízshó™ főtopic.

A topic saját szabályai: A sima "Mentés" mellett lenne egy "Tippelek" gomb is. A gomb mellett visszaszámláló jelezné, hogy mikor lehet újra tippelni, addig beszürkül a gomb. A szükséges idő hosszát admin felületről lehetne beállítani bármikor.

A tippként küldött hozzászólásokat más színű kerettel mutatná a fórum, hogy a többi résztvevő és a szervező is lássa. Egyelőre ennyi is elég, nem kell külön hókusz-pókusz.

Az aktuális téma kikerül a főoldalra, és új képekkel frissül. Ennek a bejegyzésnek mindig a tetején kellene lennie a lapnak, akkor is, ha már több oldalasra hízott a topik. Megoldható?

Most ennyi.

2015.05.13 - 07:53,sze Kész (kész) Kívánalom: Szavazás

Kéne má!

Nem azért, mert kíváncsi vagyok rá, hogy melyik a legjobb kaszt Diablo 3-ban, hanem pl jó lenne végre leszondázni, a Szent Megváltó Kvízshó™ kezdési idejét, hogy ki mikor ér rá a nap folyamán. Szóval haszna is lenne.

Mehet ki egyszerre a főoldalra és a fórum oldalra is, amennyiben csak a regelet juzerek szavazhatnak. Az eredményekhez nem kellene külön felület. Mindenki látná a szavazás után az aktuális állást.

Csinád meg Psi plíz!

2015.04.01 - 14:44,sze Agyturkász HQ Bíborka

Azt hiszem, ebbe a kategóriába illik a leginkább.

Őrült játék designer pápák, és remekbe szabott ötleteik.

Valamit mostanában tudunk amúgy a mester tevékenykedéseiről? Most is osztja valahol az igét?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!