Hozzászólások

2023.09.25 - 21:00,h Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

mondjuk sose értettem hogy miért ilyen gagyin van megoldva a reklámozás, hogy így le lehet tiltani... nyilván nem is akarják máshogy megoldani. yutub esetén érthető, ott direkt nincs drasztikus adblock-ellenesség, mert egyelőre jobban megéri nekik hogy sokan használják. de ennek is vége lesz, és megoldják, hogy letilthatatlan legyen (bele lesz kódolva a stream-be a reklám videó)

2023.09.25 - 16:24,h Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

néztem a yutubot adblock nélkül. oké, értem én, reklám, és sok reklám, és hosszú reklámok. de ez most komoly, hogy van olyan reklám AMI NEM ÉR VÉGET? tehát mindenképp rá kell nyomnom a tovább gombra hogy folytatódjon a videó amit nézek???

2023.09.25 - 13:37,h Játékok holdudvara Játékfejlesztés ugrás a hozzászólásra

felmondtam a cégnél :D
10 évig egy cégnél, hát én hülye vagyok az már biztos :D

2023.09.23 - 10:22,szo Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

talán már írtam itt, hogy a disney sw-ket valszeg chatgpt-szerű valamivel írták. nincs lelkük, nincs gerincük, sablonos semmilyen történetek. (ezzel nem állítom hogy az AI ne tudna lélekkel rendelkező történetet írni, tudni fog majd ha még jobb lesz).
de most még béna, íme :D

----------

Chatgpt, folytasd az eredeti SW történetet mert a Disney szerintem bénán folytatta!

Értem, hogy olyan egyedi történetet szeretnél, amely nem a Disney által készített filmek folytatására épül. Íme egy alternatív elképzelés:

Star Wars: Episode VII - Shadows of the Past

A galaxisban egy békés időszak köszöntött be a Birodalom bukása óta. A Lázadók új köztársaságot hoztak létre, amelyben az erőhasználók, Jedi és Sithek egyaránt megtalálták helyüket. Azonban egy rejtélyes és hatalmas erő ébred fel, amely régen a galaxisban szunnyadt. Ezt az erőt "Az Ősiak" névvel emlegetik, és úgy tartják, hogy ez az eredeti erőforrás mindkét oldal hatalmát meghaladja.

A főszereplő egy fiatal, tehetséges Jediről szól, aki egy ősi jedi hagyatékra bukkan. A köztársaság vezetői és a Sithek között feszültségek nőnek, miközben mindketten meg akarják szerezni Az Ősiak erejét. A fiatal Jedi-nek, akinek neve Lennox, választania kell az oldalak közötti konfliktusban, miközben megpróbálja megakadályozni, hogy Az Ősiak hatalma még nagyobb pusztítást okozzon.

Star Wars: Episode VIII - Echoes of Destiny

A második részben Lennox tovább keresi Az Ősiak eredetét, és közben egyre többet tanul a Jedi-k és a Sithek közötti ősöreg konfliktusról. Az életében olyan emberek és lények segítik, akik mind eltérő nézeteket vallanak a galaxis jövőjéről és Az Ősiak erőforrásáról.

A film fő konfliktusa az, hogy ki uralhatja Az Ősiak erejét, és lenyomja-e a Lázadók és a Sithek közötti konfliktusokat. Lennoxnek és társainak el kell dönteniük, hogyan használják fel ezt az erőt a galaxis javára, és miként hozhatnak létre egy új egyensúlyt a Közelgő Sötétséggel szemben.

Star Wars: Episode IX - Dawn of a New Era

A trilógia záró részében Lennox, a Jedi, és társai felveszik a harcot a Közelgő Sötétséggel és Az Ősiak erejével. Az évszázadok óta tartó konfliktus véget ér, és egy új korszak hajnalára ébred a galaxis. Lennox és társai felismerik, hogy Az Ősiak ereje a béke és az egység szolgálatában áll, és hogy a Jedi és a Sithek közötti örök konfliktusnak véget kell vetni.

A film a galaxis újjászületését mutatja be, ahol az emberek, az erőhasználók és minden más faj együtt élnek, és együtt dolgoznak a galaxis boldogulásáért. Az új egyensúly megteremtése és a béke fenntartása az új hősök és karakterek feladata.

Ez az alternatív elképzelés egy új, eredeti trilógia megalkotására irányul, amely különbözik a Disney által készített folytatásoktól. A fő hangsúly az erő és az egyensúly fogalmán, valamint az egység és a béke fontosságán lenne.

2023.09.22 - 20:55,p Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

viszont a császár feltámadt, és bármikor fel tud a jövőben is XD

amúgy érdekes - bár gondolom nem direkt volt - hogy a sw 1-6 nem időrendben készült. előbb láttuk az első 3 részben anakin megmenekülését, majd utána újabb 3 részben a bukását. és emiatt a bukását is úgy néztük, hogy tudtuk, végül megmenekül...

2023.09.22 - 17:02,p Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

na de ez az hogy ma ha nincs autód akkor nincs autód. míg a jövőben ha lesznek normális autó bérlési szolgáltatások, autó megosztás stb, és rendesen működnek, akkor a nincs autód nem fogja azt jelenteni hogy totál nincs autód... és jóval olcsóbb lesz...

2023.09.22 - 14:14,p Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

amúgy, egy fontos dolgot kihagytunk: infláció :D
még egy kisebb értékű cuccnál is, mondjuk párszázezer forint, ha az műxik 10-20 évig, sokkal drágább már ugyanaz újonnan...
egy ház esetén meg még durvább...

2023.09.22 - 13:45,p Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

nyilván sok (talán a legtöbb) autós nem lenne meg autó nélkül, de az is tény hogy marha sokan alig használják és csak olyan kényelmi dolog, amit ha jobban utána számolnak, nem is ad annyi kényelmet amennyi pénzbe kerül...
mondjuk nekem sose hiányzott...

2023.09.22 - 13:08,p Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

de gondolkodtam a klímán is... semmi értelme. csak rásegítésnek használnám a gázkonvektor mellett.
tegyük fel hogy 300 ezerért veszek egyet, ebben benne van a beszerelés is. tegyük fel hogy 3 ezer forinttal megnő a villanyszámlám, ha csak keveset használom. évi pár tízezer a karbantartás is gondolom. ha 10-15 évig jól műxik, havi mondjuk 5 ezer forintba költségem van vele, nagyon durva számolással.
mi értelme van ennek? semmi...

2023.09.22 - 13:02,p Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

ja, az autó az nagyon durva, ráadásul sok családnak kettő is van...
ebből is látszik hogy mekkora jólét van még mifelénk is... meg hogy ez csökken. autómegosztás meg bérautó lesz a jövő...

2023.09.22 - 11:35,p Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

amúgy ez azt is mutatja hogy pl az elektronikai cuccaink valójában marha olcsók. 25 éve működő hűtő, 20-25 éve működő erősítő+hangfalak... és még sorolhatnám...
persze számtech esetén ez nem ennyire egyszerű, számítógépet és a hozzá tartozó dolgokat gyakrabban kell frissíteni

2023.09.22 - 10:40,p Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

ja, ez igaz, ház esetén sokkal több idővel kell számolni, míg "lenullázódik" az értéke, és akkor mondjuk még a telek értéke meg is marad :)

2023.09.22 - 08:55,p Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

na de így még furcsább, mert akkor ezek szerint már előtte megvolt a pénz :D

2023.09.22 - 08:40,p Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

kitaláltam valamit. de valami nem stimmel vele.
tegyük fel, hogy veszek 100 ezer forintért egy hűtőgépet. ha 1 évig használom, durván 10 ezer forintba kerül nekem havonta. ha 10 évig, akkor havi ezer forintba kerül. (most a fogyasztásával ne számoljunk.)
veszek egy fűtési rendszert mondjuk 1 millióért. ha 1 évig használom, havi 100 ezerbe kerül nekem. tegyük fel, hogy 30 évig műxik, azaz havi 3 ezerbe kerül. (szintén ne számoljunk a fogyasztással, bár a rendszeres karbantartás is sokba kerülhet.)
ez még eddig nem is furcsa. :)
de mondjuk veszek egy házat 50 millióért. ha 1 évig használom, havi 5 millióba kerül. ha 10 évig, akkor havi 500 ezerbe. ha 30 évig, akkor havi... stb stb.
és akkor megintcsak nem számoltam még a karbantartással és egyéb költségekkel.

szóval a lényeg, hogy ha minden dolgot összeszámolok amim van, és kiszámolom hogy havonta az mennyibe kerül nekem havonta, sokkal nagyobb összes jön ki, mint a havi keresetem :)
valami itt nem stimmel :)

2023.09.21 - 19:09,cs Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

https://www.imdb.com/title/tt9362930/
blue beetle
ez a legrosszabb szuperhősfilm amit eddig láttam, pedig sok rossz van, de azok legalább "olyan rosszak hogy", ez meg úgy semmilyenül rossz

2023.09.21 - 18:46,cs Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

magyarország: hívtam egy gáz szerelőt konvektor cserére. mondtam neki hogy be is kéne szerezni a konvektorokat, mert én nem értek hozzá. megbízok benne, szerezze be azt ami jó. eljött, megnézte milyen kéne. 1 hét múlva írt levelet hogy inkább én vegyem meg, és ugyanolyat vegyek mint ami van :))))
ez hihetetlen komolyan...

2023.09.21 - 18:41,cs Általános csevejfarm Vásárolni voltam ugrás a hozzászólásra

ha rendelek egy akármilyen split klímát, és hívok egy szerelőt, az beszereli? vagy van ezzel más macera is?

2023.09.21 - 11:33,cs Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

far cry primal-ban volt ilyen. megtámadtam egy falut, egyik sátorban épp szexeltek, de azonnal felkeltek ahogy megláttak, és megtámadtak :)))

2023.09.21 - 10:35,cs Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

műhold... a gyorsan irányt váltó: valaki lézerezett. bár ezt azért észreveszi az ember hogy lézer...
én olyat láttam egyszer gyerekként, hogy spirál alakban zuhant valami pont a fejem felett, de nagyon kicsi volt, kb hold nagyságú területen spirál alakban ment és eltűnt. talán egy zuhanó meteor? vagy műhold?
aztán olyat is láttam, sőt, ezt az egész általános iskolai osztály is látta, hogy egy nagyon kicsi "tornádó" alakú valami, ami úgy változtatta az alakját, mint egy tornádó tölcsér, de nagyon kicsi volt, kb a hold méretének a negyede. és teljesen tiszta ég volt.

2023.09.20 - 13:48,sze Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

ja, ezen szoktam röhögni, meg azon hogy a streetview-en se látni egy ufót se :)

2023.09.20 - 12:36,sze Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

itt arról van szó, hogy már nem csak magánszemélyek hülyítik a népet, hanem kormányok is. mert rájöttek, hogy ezzel azt lehet sugallni hogy ők hatalmas titkokat tudnak, azaz hatalmuk van. valszeg a marketingeseik kitalálták, hogy ezt a fajta misztikus hülyítést már nem csak magánszemélyek és vallások csinálhatják, hanem államok is...

2023.09.20 - 11:52,sze Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

mit titkolnak el? nem titkolnak el semmit, hiszen nagydobra veri a mexikó kormány, hogy hülye, hivatalosan

2023.09.19 - 20:16,k Játékok holdudvara Ki milyen videojátékkal játszott a héten? ugrás a hozzászólásra

a valóságnak milyen art dizájnja van? :)
sose értettem amikor ilyen nagy scifikben az egész galaxisban ugyanaz a dizájn :)

2023.09.19 - 20:15,k Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

ja, ezt én se értettem

2023.09.19 - 19:40,k Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

szakértő elmondja, már villamos energia termelésben is utolsók vagyunk európában 😃 orbán VIKTOR, azaz GYŐZTES 😃 (gondolom itt arról a %-ról van szó amit magunknak meg tudunk termelni).
bakter orbán teljesen tönkre veri az országot...

https://youtu.be/bLWi-zVCcjg

2023.09.19 - 17:46,k Általános csevejfarm Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok ugrás a hozzászólásra

ezért lesznek jók a kis atomerőművek, épp tegnap mondták a rádióban hogy már a magyar kormány is érdeklődik a billgatesnél, aki beszállt ebbe az üzletbe

2023.09.19 - 16:12,k Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

olyan gazdagok vagyunk mint a nyugat, csak trükkökkel titkoljuk

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!