Jelenlegi hely

Topikok

2017.05.25 - 21:43,cs Nagybetűs játékok GWENT - The Witcher Card Game

A Witcher 3-ból ismert minigame különálló játékká nőtte ki magát. Stílusát tekintve gyűjtögetős kártyajáték, nagyon egyedi játékmenettel.

A public béta fázis most nyílt meg két napja. Innen letölthető a játék ingyenesen.

Elvileg nem lesz már account reset, tehát aki most elkezdi, az a megjelenés után is megtarthatja az összegyűjtött lapjait.

Mivel a legtöbben a Hearthstone-al játszotok, így írok egy kis összehasonlítást:
- Nagyon más a két játék, a HS sokkal csicsásabb boarddal rendelkezik, de ugyanolyan prémium szintű termék ez is. Azt várják, hogy ez lesz a nr. 2 online kártyajáték HS mögött, tehát rengeteg játékosra és contentre lehet számítani.

- Elsőre jóval bonyolultabbnak tűnhet HS-nél, de pár nap játék és esetleg egy-két videó megtekintése után hamar bele lehet jönni. A HS-hez képest jóval kevesebb az RNG elem és nagyon balanced az egész.

- Nagyon sok segítséget kapnak a kezdő játékosok az elején, az összes faction Hero-ját (amik legendary lapok!) unlockolni lehet Single player módban, és közben rengeteg "goldot" is gyűjthetünk, amiből kapásból az első pár óra után lehet vagy 10 pakkot venni. A napi quest és a szintlépés is sokkal javadalmazóbb, naponta 2-3 pakkot bőven ki lehet termelni. Ráadásul minden pakliban az 5. kártyát te választhatod ki háromból, így elkerülhető a túlzott duplikáció vagy kifejezetten azt választhatod amire szükséged van. A craftolás is nagyjából fele annyiba kerül, mint HS-ben.

Twitchen most sok HS-es ezt tolja, nézzetek esetleg bele, ha felkeltettem az érdeklődéseteket vagy kérdezzetek bármit nyugodtan.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!