Jelenlegi hely

Ilyen ez a PoPszakma

Utolsó bejegyzés

Ilyen ez a PoPszakma
Szerkesztette: Doom - 2020 ápr 30


Nálam ez a játék még a backlogban van. El merjem olvasni a cikket?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámA "soha véget nem érő kaland, a soha el nem érkező folytatás" részt hagyd ki akkor. Igyekeztem úgy megírni, hogy csak az legyen spoileres... de az nagyon az. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Egyébként a spoilerekben az a poén, hogy szvsz egy nagyon picit el lett mérve a játék intrója: aki figyelmes, közelítőleg elég jól ki tudja találni, mi a helyzet:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=CTpESK-UEPw

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Lou képe
Lou
Donator

kár hogy dvd változat van meg ebből, és persze ekkor még kulcs nélkül, szóval még regisztrálni se lehet uplay-en.
jelenleg nincs semmilyen dvd-olvasó a gépemben, szóval némileg problémás a beüzemelése :)

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen KingAz enyém még üzemel, de olyan régen használtam utoljára, hogy nem merek 9 éves DVD-ket belerakni, szóval inkább megvettem újra a játékot GOGon. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ez a hátránya - a régi - DRM-menetességnek :) Éppen abban az időben jelent meg, amikor ezzel próbálkozott a Ubi, sőt 6k-s indulóáron mentek Magyarországon a játékaik. Bár ez a társadalmi kísérlet emlékeim szerint a PoP-on kívül csak a Far Cry 2-ig jutott. (Az akkori EA-s aktiválós játékok bezzeg megidézhetők Originen.)

Viszont ha akad valakinek meghajtója, a DRM hiánya miatt egy sima lemezképet is egyszerűen lehet róla készíteni (ami egyébként nagyon bonyolult lenne :), és mennie kell külön bűvölés nélkül. Lemezt én sem járatnék a meghajtóban, ha a PS3-at így használom, akkor is mindig fülelek, hogy a harmadik világháború tört-e ki, vagy a harmadik és a negyedik egyszerre.

A cikket nem mertem elolvasni, mert a játék eddig kimaradt. Kíváncsi lennék az Epilogue DELC-re, de nem csak PC-n mostoha a helyzete annyiból, hogy magyar PSN-en az egész játék nincs fenn, és Xbox One-on sem került be a BC-s listára. Magyarul "becsületesen" magyar accot használva csak az Xbox 360-on érhető el.

Sors bona, nihil aliud.6k-s indulóáron mentek Magyarországon a játékaik.

Ezt egy ideig még csinálták, bár lehet, hogy a 6k-ról feljebb másztak 7-8-ra, de tisztán emlékszem, hogy könnyebb szívvel kapkodtam fel a régebbi AC-ket a megjelenés hetében, mert olcsóbbak voltak, mint a többi cucc.

Egyébként szerintem ott cseszték el, hogy túl korán próbálkoztak ilyesmivel. Én tökre örültem, hogy a PoP 2008 DRM mentes és szép olcsó volt, de egyrészt szvsz emiatt nem jöttek ki hozzá peccsek és a DLC (akkor még se UPlay, se Ubi game launcher nem volt, a Steam meg gyerekcipőben járt-kelt), másrészt meg akkoriban még senki sem figyelt annyira komolyan, hogy most DRM mentes-e egy játék vagy sem. A PoP agyon is lett kalózkodva PC-n, boldog-boldogtalan töltötte, az eladások meg szörnyűek voltak. Ezért is örülnék, ha kapna ez még egy remastert minden platformra, mert egyszerűen több van benne, mint amennyit eladni sikerült annak idején.

+ egyszerűen szomorú, hogy konzolon csak a 720p-s / 30 fps-es verziót tolhatod, mert az animációk gyönyörűek 60-on, és a PC verzió magasabb felbontású textúráit sem kapod meg.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!