Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


Erre most írtam egy elég nagy wot-et, de félúton rájöttem, hogy nem vagy rá méltó.

Mindenesetre folytasd csak a termékeny munkád az oldalon, nálam már elérted, hogy negyed annyit se nézzek fel ide mint előtte. :D Pár hónap és totál elveszed a kedvem az egész oldaltól. (bár még azokat a topikokat amiket többnyire olvasok nem basztad szét úgyhogy van hova fejlődni) Hajrá hajrá! ^^



Szerintem nem írtam semmi bántót, csak megjegyeztem, hogy végletes reakcióid vannak. Ha ez rosszul esik, akkor látnod kéne rám miket írogatnak :D



Maul sokkal badassebb, hogy meg sem szólal, vagy nem hallottál még erről a filmes trükkről?

Ja, hogy már művészileg és ér valamit? :D Figyelj, pubikám, egy dolgot érdemes tudni a jó filmek néma karaktereiről: azért működnek, mert van mögöttük valami, amivel a film felépíti őket. A Frankenstein-szörny némán hagyott verziói pl. azért tudnak némák maradni, mert rengeteg más elem van, amivel felépítik a karaktereiket. Amikor a szörny belenéz a víztükörbe, és meglátja benne saját magát, máris megérted, hogy miért dühös és miért gyilkolászik össze-vissza, tehát van személyiségük, rendes karakterük motivációkkal meg minennel. Darth Maul-nak ehhez képest abszolút nincs személyisége, totálisan nincs felépítve belőle semmi azon kívül, hogy Sith és kétpöcsű a fénykardja. Ha neked ez elég, akkor én őszintén örülök, de nehogy már azon kelljen tapsolni, hogy egy filmben van egy random thug, aki tud kardozni.

Vagy mit szóljunk a "fénysebességnél kézivezérléssel lépünk be a bolygó légkörébe" dolgokhoz :D

Az SW-től mégis mit vársz? A Star Wars nem komoly sci-fi, a Star Wars egy kurva jó sci-fi fantasy film, amiben a science fiction inkább körítés, mint komolyan vett tartalom. A komolyan vett, lényeges tartalom kb. az Erőnél kezdődik benne, vagyis a kicsit filozófiai, vallási fantasy-nál (amiből aztán a Phantom Manace midiklioriánokat csinál, mert hülye a film), az meg senkit sem érdekel, hogy a lightsabert a való életben soha nem tudnád használni, mert nincs olyan súlyeloszlása, mint egy kardnak, meg egyébként is szétvágnád vele magadat a picsába.

A többi meg faszság, de ezt már megszoktam tőled, a világvégés performanszod után meg egyébként is elmész a picsába, szóval helyettem inkább valamelyik most éppen elnyomott személyiségedet hülyegyerekezd le. Örülj, hogy még szóba állok veled kb.

Szerk: Ha valami értékelhetőt kéne mondanom a prequelekből, akkor hosszas fejvakarás után egyébként azt mondanám, hogy az Ep3 kb. a második felétől egész oké, ha a jót kibányászod a sok fekáliából. Anakin végre kap egy egész jó karakterívet Palpatine-nal egyetemben, szóval annyit elér vele Lucas, hogy ne teljesen csalódottan menjél ki a moziból.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Csak azért "bántó" mert baromság. 1-2 véleményem sarkítod rá az összesre. Mondjuk Reaper is ugyanezt csinálja szóval nem újdonság, csak továbbra is faszság és zavaró. Ne aggódj amúgy, lelkembe nem gázoltál.



Áruld már el, hogy ha így lenne ahogy te leírod, akkor miért lett mégis ikonikus karakter? :D Semmilyen személyiségre nincs szüksége, mert az ő szerepe a filmben az, hogy veszélyt jelentsen a főszereplőkre. Az meg tökéletesen fel van építve, mert ahogy megjelenik onnantól egyből tudod, hogy na itt baj van. És nem is okoz csalódást. Pont ilyen egy erős villain, aki nem pofázik hanem cselekszik. Minden egyes mozdulata, grimasza tökéletesen ki van találva, csak a te csökött agyad ilyeneket nem fog fel. Pedig te úgy hallottam beszéled a filmek nyelvét :D

Ismét gyarapítottad az iskolás szintű érveléseid számát :D Attól, hogy a SW nem komoly sci-fi egy bizonyos szint alá nem lehet süllyedni, nem lehet Halálos iramba átmenni a hülyeségekkel, de ez még ott is kirívóan nagy baromság lett volna. Mindenki elfogadta SW-ben, hogy van hang az űrben, meg a többi dolgot, senki sem tartja egy percig se hard sci-finek, ilyen marhaságot, hogy lehet egyáltalán leírni :D
De a kedvencem a végén jön: "A többi meg faszság, de ezt már megszoktam tőled". AHA :D Ha nincs érv, akkor bedobsz egy ilyen jolly jokert. Biztos faszságokat írtam, végül is csak az összes ep7-el kapcsolatos vitában felhozzák ezeket, ha annyira igénytelen vagy, hogy ezek neked nem tűntek fel magadtól.
Annyira jó ez a fórum, hogy azért támadják az embert, mert egy igényes SW filmet szeretne :D



Ha nincs érv, akkor bedobsz egy ilyen jolly jokert.

Hát haver, tökre tele volt érvekkel a kommentem, de arra nem lehet mit reagálni, hogy te csalódtál Phasmában (én is, de legalább vicces volt) hogy szerinted Boyega gyenge színész (nem az, csak egy kicsit keveset használták, amikor meg igen, akkor többségében nem tudtak vele mit kezdeni, mert érezhetően a folytatásra tartogatják, ami wtf) meg hogy te két másik jelenetet máshogyan csináltál volna (biztos, hogy én is, rohadt sokat). Senki sem mondta azt, hogy az Ep7 egy mestermű, igazából csak a prequelekkel szemben hozza le a csillagokat, de azokhoz képest kurvára lehozza. Az Ep8-ra ennyi már nem lesz elég, de sokkal szarabb New Hope remake-et is el tudok képzelni.

Áruld már el, hogy ha így lenne ahogy te leírod, akkor miért lett mégis ikonikus karakter? :D

Szerintem egyáltalán nem lett ikonikus karakter, de egyébként elég menőn nézett ki meg kétágú volt a fénykardja. Simán megveszed a gyereknek a Hasbrótól karácsonyra.

Attól, hogy a SW nem komoly sci-fi egy bizonyos szint alá nem lehet süllyedni

A prequelekkel ellentétben az Ep7 nem is süllyedt, még akkor sem, ha úgy gondolod.

Annyira jó ez a fórum, hogy azért támadják az embert, mert egy igényes SW filmet szeretne :D

Szerintem téged főleg azért támadnak, mert fájdalmasan buta és hazudós vagy, ez pedig erős arroganciával is találkozik (ugye leginkább azokat a hülyéket nehéz szeretni, akik okosnak hiszik magukat), de csak tipp, nem kell magadra venned. Kevesebb flamebaitet kéne dobálni meg több, alaposabban kifejtett érvvel megtámogatni a bicskanyitogatónak ígérkező dolgokat - ha ezt megtennéd, akkor valószínűleg senki sem hegyezné a kaszát.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



mert fájdalmasan buta és hazudós vagy, ez pedig erős arroganciával is találkozik (ugye leginkább azokat a hülyéket nehéz szeretni, akik okosnak hiszik magukat),

:DDDDDDDDDD esküszöm ugyanezt akartam írni rád(-hazodozast, mert azt elismerem, h az vagyok néha), csak nem akarok Grifter sorsára jutni.

Az a baj veled, hogy nem akarod tudomásul venni h nem te vagy a világ középpontjában. Attol, hogy neked 10/10 a Witch nem az imdb pontozást kell fikázni, hanem elismerni (ahogy később Végülis megtetted) h réteg film. Attol h neked nem ikonikus karakter Darth Maul attól még tisztában kéne lenned vele, hogy a világ számára az. Nekem pl. Boba Fett nem volt soha se nagyszám, de tisztában vagyok vele, hogy mindenki oda van érte.



Indexen is jókat írnak róla habár csak kb feléig olvastam mert kurva hosszú. Ott pedig ekézni szokták a filmeket.



Ez rendben is lenne, csak az a baj, hogy az az "argumentum ad publicum", amire itt annyira hivatkozol (és amivel egyébként imádsz szembemenni, mert látszólag élvezed, hogy veled végre foglalkozik valaki amiatt, hogy nem érthet veled egyet), nem igazán létezik Maul esetében. Lehet, hogy 15 éve ez még máshogyan volt, és valami vonzereje most is van a karakternek, elvégre egy vizuálisan érdekes szereplőről van szó (nem sok mindenki mondhatja ezt el magáról a prequelekből), de ennyi. Nincs az az SW-fan, aki komoly pofával fogja előadni, hogy Darth Maul ikonikus szereplője a szériának és erre van egy tök jó oka: nem az.

Ha most ezt mondjuk összevetem a szerintem tökéletes Witch-csel, akkor azt látom, hogy az össznépi népszerű vélemény szerint nincs igazam, ha viszont a szűkebb kritikai és szakmai visszhangot nézem, akkor már eléggé igen. A lényeg: engem egyik sem érdekel, nekem az a film sokat jelentett, és mivel ez a vélemény bennem alakult ki, bármilyen külső behatás nélkül ki tudja milyen indíttatásból, senki sem fog tudni meggyőzni az ellenkezőjéről (hiszen az ellenkezője nem létezik, mivel te akarsz engem meggyőzni arról, hogy a nekem kurva jó film NEKEM IS rossz volt)... mert nekem 10/10-es attól, hogy te bealudtál rajta, és semminél sem érdekel kevésbé az, hogy te bealudtál rajta. Én ki tudom neked fejteni, hogy szerintem miért nincs igazad és szívesen meg is teszem, de nem meggyőzni akarlak, csak azt megértetni, hogy bizonyos okokból és nézőpontból sokkal többet is lehet találni ott, ahol neked semmit sem sikerült. Nem azért nincs igazad, mert nem valid a véleményed, hanem azért, mert kizárod vele az enyémet, pedig már a létezése is a Pokolba cáfolja a te arroganciádat (hiszen ugye ha igazad van, az én véleményem nem is létezhetne).

Egyébként állítólag a könyv, amit írtak Maulhoz már egész jó, de ezt se megerősíteni, se cáfolni nem tudom, mivel nem volt hozzá szerencsém.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


LY képe
LY
Donator

Ne kezdjétek elolvasni a kommenteket a Geeks blogon.



Hát öcsém.... komolyan :D :D :D

In popular culture
Since the release of The Phantom Menace, Darth Maul has proven to be a popular character. IGN named Darth Maul the 16th greatest Star Wars character, noting, "Of the countless characters to walk in and out of the Star Wars saga, none looks or acts more badass than Darth Maul."

Vagy nézzünk egy 10 milliós nézettségű videót:

https://www.youtube.com/watch?v=yHqdESArkqU

Kiválogattam a legnépszerűbb kommenteket a kedvedért, különösen az első 2-t ajánlom figyelmedbe :D Annyira közöd nincs a SW-hoz (se), hogy komolyan fizikai fájdalmat érzek tőled órák óta. De gondolom még erre is képes leszel reagálni valami ordító baromságot. Pl. hogy biztos nyugdíjasok látták csak ezt és az ő véleményüket nem szabad figyelembe venni :D

What made maul good was that he didn't have to say anything written by George Lucas

The fact Maul says nothing during the fight and you see very little reaction on his face just adds to his fear factor.

Say what you will about the prequel trilogy, this fight is fucking awesome.

The best lightsaber duel of all 7 movies.

Despite how shit the prequels were, this is easily one of the best fight scenes in movie history

Darth Maul should not have died... great antagonist...



De még mindig ott tartunk, hogy fasza volt a bunyó (+1), jól nézett ki a karakter (+1) és belevitt egy kis változatosságot a lore-ba is a dupla fénykarddal (+1). Nekem ez maximum annyira lenne elég, hogy vizuálisan ikonikus, de arra semmiképpen sem, hogy összességében, a karaktert tekintve is az legyen.

Még abban is igazat tudok adni az egyik kommentnek, hogy a vívós jelenet azért is frankó, mert Maul egy lelketlen, félelmetes gyilkológép benne... csak nincsen benne a filmben az, ami erre ráerősítene, ezért mondtam azt, hogy ott egy nagyon jó vívós jelenet, viszont egy jobb filmben sokkal erősebb lenne az is amiatt a mögöttes tartalom miatt, ami egész egyszerűen nincsen benne a Phantom Manace-ben. Ha te nem tudod felfogni, hogy ezt miért és milyen okból mondom, akkor nem bennem van a hiba.

És tudod, hogy mi az igazán durva: hogy egyébként még beszél is kb. egy darab jelenetben, de annyira semmilyen abban is, hogy csak most kezdett el rémleni:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=gug3R-bKt9U
Szóval érted, még az a filmes trükk, ami szerinted annyira fontos hozzá, még az sem volt tudatos Lucastól (igazából azért működött valamennyire, mert annyira szar volt ez a jelenet is a tipikusan prequeles "megyünk egymás mellett és sétálgatunk" felállással és a dögunalmával, hogy elfelejtettük a létezését :D), sőt, ez a jelenet kb. még szembe is megy azzal a félelmetes aurával, aminek egyébként társulnia kéne hozzá. Ha te Jason Vorheesként kezeled az egyik szereplődet, akkor ne rakj a filmedbe egy olyan jelenetet, amiben nyalizik a góréjának.

Pedig milyen frankó lett volna, ha tényleg végig misztikus marad Maul, kapunk pár jelenetet a furcsaságairól (lásd a "maszkfelszerelős" jelenetet Darth Vaderrel a régi filmekben), a mértéktelen gonoszságáról, aztán nem úgy néztük volna a vívást sem, hogy "wow, milyen jó már a koreográfia", hanem úgy, hogy "baszki, ez egy állat, Quai Gon, vigyázz!", miközben a torkunkban dobod a szívünk. Mi van helyette a filmben? "Ő egy sith." Remek, Lucas, tényleg, pedig az Ep1 tökéletes lett volna arra, hogy még ezt is csak a végén tudjuk meg.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Najó :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD És csodálkozol amikor az elvakult Trump fanok a Dunába akarnak lőni téged... :D Az ilyen emberrel nem lehet szót érteni. Mi az, hogy vizuálisan ikonikus? Milyen kategóriákban kéne még hódítania, hogy a karakter is az legyen :D Boba Fettről még ennyit se tudtunk, mint Maulról. A Terminator összetett karakter volt? :D Ez egy kibaszott Sith Lord az isten szerelmére!
Ennek a videónak mégis mit kéne cáfolnia? Teljesen illik a karakterhez, mégis miért ne lenne tudatos döntés Lucastól, ahogy eladta a karaktert? :DDDDD Komolyan, hol van ilyenkor Zoo vagy bárki normális ember akinek pitizel, hogy elérje, hogy fogd már be.
ITT TE MÉSZ SZEMBE PONT A TÖBBSÉGGEL NEM ÉN - csak, hogy vedd már észre.



Oké.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Mokennek (sajnos a válasz küldése gomb már nem opció):

Gondoltam szólok az esetleges próbálkozásokat megelőzendő, hogy betöltöttem a useridedet lefty rwignore Chrome-extensionjébe, szóval innentől nem látom a kommentjeidet.

Ha Joda nagyon ott akarja hagyni a kedvenc topikjait Mokesz miatt, akkor neki is ezt a megoldást javaslom. Mivel tök régi az eredeti komment, ezért feltöltöttem az extensiont ide:
http://www.mediafire.com/file/b49mff9h4sd55a5/rwignore.rar
Használati utasítást nem adok, mindenesetre az alapbeállítást azért a biztonság kedvéért (na meg szeretetből :D) Mokenre tettem. :DDD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ma este 21:50-kor megyek ra. Nincsenek elvarasaim, nem szorongat a hype. De az felpiszkalta az erdeklodesem hogy ilyen sokan rajonganak erte. Mar-mar kivancsi lettem.



Én addigra már majdnem végzek vele :)



Moken írta: az EP7-ben a főgonosz ugyanolyan idegesítő és béna. Maul sokkal badassebb, hogy meg sem szólal, vagy nem hallottál még erről a filmes trükkről?

Kylo Ren a gyerekes dühkitöréseivel, jó és rossz közötti vívódásával, kemény fellépéseivel szerintem egy sokkal hihetőbb, eredetibb és jobb karakter, mint egy BADASS aki csak a fénykaszát pörgeti (azt mondjuk faszán, de ennyi :D). Mindegy szubjektív vélemény nyilván ahogy a tied is persze...



szombaton megyunk a gyerekekkel, remelem jo lesz, addig nem is olvaslak titeket :)

Parizer forever.



csak nehogy az ex megtorpedózza valamilyen indokkal... :(


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Darth Maul Darwin-díjas halála volt a legBADASSebb. Obi-Wan kínosabban oktatta, mint Koplárovics Béla a Manchester Unitedet.

Sors bona, nihil aliud.



az az en napom, plusz szerbiaban leszunk focikupan, es onnan szinte egybol a moziba megyunk (kb. 2 ora gap van, addig ebedelunk valahol), szoval nem tud hol belenyulni. es a gyerekek is imadjak az SW-t, szoval ez megoldva (raadasul kiscsaj / gyereke se jon, a kissrac megfurta a bulit (nem szereti az sw-t (ujabb erv, hogy nem szabad a nonel maradni a fiugyereknek :D)))

Parizer forever.



Szombatig még van pár nap, amikor elviheti őket moziba.



Maul a Clone Warsban (itt szeretttem meg igazán) meg a Rebelsben lett igazán jó karakter. Az ep.1-ben majdnem, hogy felesleges volt.

Choose your next words with excpetional care!



akkor megnezik ketszer a kolkok :)

Parizer forever.



Nocsak. Hanyas adasra mesz es hova?



Zoo írta: kínosabban oktatta, mint Koplárovics Béla a Manchester Unitedet.

Büszke vagyok, hogy ismerhetlek!

:-D



20:30 kor kezdődik. Kecskemét.



CJ képe
CJ

:DDDDD

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!