Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés


Minecraft level 99 :D


Tno képe
Tno

Nájsz

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Death Stranding trailer ami lényegében tök ugyanaz csak a zene más alatta és 4k.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=D7CRk7OMC4Q

Just released the different music track ver of teaser called EASY WAY OUT by LOW ROAR. Pay attention to the lyrics.



Non serviam



"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Annyira bírom, hogy majdnem mindenütt tövig csipázzák a Last Guardiant a sajtóban (sima hírhez is megy már a "varázslatos" meg a "kiváló" jelző), közben meg a korai rivjúk alapján ha nagyon szar nem is lett, de jó sem. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



De jó is volt ez anno! Felváltva játszottam a Witcher 1-gyel. 2007 telén. Nem ma volt!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.




A klasszikus vérfarkasos játék (mifelénk gyilkosos néven futott) újrakomponálva VR-re:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=-k_VtYxEbWs

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Eltolják kicsit a Deathwinget.

In order to ensure Space Hulk: Deathwing is in the best state possible for launch, we've taken the decision to delay the launch of the full game to December 14th, 19:00 CET.

http://steamcommunity.com/games/298900/announcements/detail/548707633889...

Choose your next words with excpetional care!



Jó lesz az.




Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



ez (ha igaz lehet) ugy fest oriasi gyozelem a crackerek es igy a felhasznalok szamara is, gyakorlatilag a munkajuk segitsegevel kinyitak a Denuvot is.

Bethesda-ra visszaterve, fuggetlen hogy mi lehet az igazi oka az eltavolitasra, ha igy marad akkor ismet szamithatnak egy vasarlora a szemelyemben, es biztos vagyok benne hogy sokan masok is csatlakoznak.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Győzelem? A Doom pl. hónapok óta fel van már törve, szóval semmi értelme nem volt bennehagyni a védelmet, nem oszt, nem szoroz, ha meg anyagilag is megéri a Beth-nek, nyilván kiveszik. Néhány hónapig frankó volt, amíg nem volt hozzá törés, gondolom így jó buli is volt nekik, de most már tök mindegy, szóval ne gyártsunk már ebből cracker győzelmet (az akkor lett volna, ha 1 hét után fel van törve a játék, megjelenés után 3 hónappal már a kiadót sem érdekli annyira a baj), mert én úgy látom, hogy itt minden szempontból csak a Bethesdának érte meg a dolog. :D

Azt meg egyébként emlékeim szerint senki sem mondta, hogy örökre benne lesz a játékukban a Denuvo (ez nem olyan, mint a GTA 4, hogy hiába adnak ki 6 év után peccset, azt a kurva GfWL-ot akkor is benne hagyják - wow, most esett le, hogy az a port annyira rossz, hogy még ennyi év után is pont annyira haragszom a Rockstarra, hogy ne vegyem meg az ötödik részt... szerintem sosem fogom kiheverni :D).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Másik cikkben leírják, hogy valszleg amiatt törölték a Doom-ból is, mert a Denuovo-nak van egy pénzvisszafizetéses garanciája, ha X hónapon belül feltörik, akkor nem kell kifizetni. Viszont csak akkor, ha ekkor eltávolítják a játékból. Egyesek szerint itt is ez történt: feltörték, Bethesda felhozta a passzust, Denuovo meg kérte, hogy akkor szedjék ki.



Igen, erre utaltam azzal, hogy anyagilag is megérheti nekik, ha ez igaz, mondjuk nem tudom pontosan, mikor törték meg a játékot, lehet, hogy több volt az 3 hónapnál?

Szerk: Most nézem, a DSOGaming augusztus 5-én hozta le hírként a törést, a játék meg május 13.án jelent meg... egy héten bukhatták el? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ez olyan lehet, mint a háztartási/szórakoztató elektronikai eszközökben a garancia. összeszorított fogakkal épp kibírja azt az időszakot aztán szépen bemondja az unalmast

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Sikeres lett a Bud Spencer - Terrence Hill retró játék kickstartere.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Jó lesz az.



Na, mi ez a sok D visszavon(ul)ás? Szart sem ér a védelem? Vagy gecidrága, és mégsincs annyi kalóz, mint azt szeretik elhintetni -- a.k.a kifogást találni arra, hogy miért nem fogynak a fostalicska játékok?

Non serviam



FF8 Trailer
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=5XBmsl7wbIQ

:DDD Zseniális.



:DD lol



Ez már kibeszéltetett amott, te ignorámusz. Szerződésben foglaltatik, hogy ha x időn belül feltörik a játékod, nem kell fizetned a Denuvóért, ha egyúttal el is távolítod a termékedből.

ibi amentia latet



ibi amentia latet



LOL

Ez így még értelmetlenebb dolog, mint eddig gondoltam. :D

Non serviam



Az eredeti Doom 4-ből meg a 2014-es demóból egy kicsit többet is mutathattak volna, de attól még baromi sok érdekes cucc volt ebben a 28 percben. Annyira meg a fútidzs és a magyarázás bőven elég volt, hogy teljes nyugalommal kijelenthessük: nem kár a Call of Doomért egyáltalán, még ha Kevin Cloud egy kicsit szomi is miatta. Inkább legyen Kevin Cloud bús, mint a Doom fos. :D

A holnapi részt egyébként asszem teljesen Hugo Martinnak szentelik (biztos poénos lesz, elvégre 26:20-nál a mai videó is eléggé üt :D), és az első pályán fognak jó mélyen végigmenni benne.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ez olyan mint a visszafizetesi garancia.

Ha a garancialis idon belul gubanc van a termekkel (a.k.a nem vegezte megfeleloen a dolgat es feltortek), akkor visszakapod a penzed, es "vissza is szolgaltatod" az arut.

Azert idezojel, mivel a Denuvo onmagaban semmit sem er a szolgaltatast biztosito szerverek nelkul, igy ha megvonjak a szolgaltatast onnan, ertheto hogy ki is veszed a jatekbol utana, mivel ellenkezo esetben full mukodeskeptelen lenne.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!