Jelenlegi hely

Egy év múlva visszatérhetünk a vadnyugatra

Utolsó bejegyzés

Egy év múlva visszatérhetünk a vadnyugatra
Ahogy a Rockstar Games tegnapi viselkedéséből sejteni lehetett (minden közösségi média oldalukat pirosra festették), hamarosan érkezik a Red Dead Redemption 2. Mára kijött a hivatalos bejelentés is, ami csak annyival ír többet annál, mint amit a mellékelt képen is láthatunk, hogy lesz online multiplayer része is a játéknak. A GTA Online sikere után ez mondjuk várható is volt.
Az egy év múlva érkező játék első előzetesét csütörtökön tekinthetjük meg.
 
 


ÁPDÉT: Itt a friss és ropogós előzetecske, PC-logó ezen sincs, de a konzolosok is hiányoznak, szóval ha felerősítjük a kötelező negatív hullámokat, nem jön ez semmire!

rwurl=https://youtu.be/gmA6MrX81z4Thx, max-pain és HNorbert!
Szerkesztette: Strato - 2016 okt 20


Oszt' gyűn-e ez pécére?



Egyelőre csak PS4-re és Xbox One-ra jelentették be. Ha jót akarsz magadnak, nem is várod PC-re, és akkor legfeljebb pozitívan csalódhatsz. Ezt persze aláírhatod, de hát tudjuk, ezeknek mennyi hatása van.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Hát vissza biztos nem fogok térni a vadnyugatra, mivel sose jártam ott.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én legutóbb a Call of Juarezben.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Én a RDR 1-ben voltam ott. Xbox 360 rulz! :)



Érdemes RDR-t kiprobalni még? Nem járt el felette nagyon az idő, hogy élvezhető Legyen? Mindig ki akartam próbálni, de aztán elteltek az évek és nem került rá sor, de ez most indokot szolgáltat.



Rohadt Rockstar Games!

Jó lesz az.



Egy igazán jó játék, mindig jó játék marad.

Choose your next words with excpetional care!



Node, álljunk csak meg egy ásónyomra. Nem úgy van, hogy a xbox one-os játékok win10-el játszhatók? Valami oda-vissza kompatibilitás vagy mi a szösz.



Ez (ha jól rémlik) az Xbox One exkluzívokra vonatkozik, vagyis amit a Microsoft ad ki, vagy valamilyen módon benne van a keze.



Pcsába... Tényleg. :\



Mivel az új konzolok is PC architektúrát használnak, valószínűleg nem akkora meló portolni az új részt pc-re mint a régit.
Szerintem hasonlóan lesz mint a GTA5. Majd 1 év múlva jön PC-re is.

Choose your next words with excpetional care!



Ellenben PS4-es játékokat lehet már streamelve játszani PC-n, szóval van még mibe kapaszkodni, ha direkte PC-s port nem is lesz.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Sajnos az eddigi RDR-ek sincsenek köztük, ahogy más Rockstar-játékok sem. Szerintem előbb lesz PC-s port. Mármint tényleg.

Most komolyan, mi volt az utolsó játékuk, amit egyből bejelentettek PC-re is? GTA 2? Most nyilván rosszabbak az esélyek, de előre belefeküdni a nagy rössel megásott sírba még túlzás. De én senkit nem beszélek le arról, hogy főbe lője magát, távol áll ez tőlem.

Sors bona, nihil aliud.



Csak PS3-as játékokat tartalmaz a PS Now, nem?

Amúgy meg igen, rohadt Rockstar!



Ha olvastad volna a linket bezony láthatnád, hogy csak PS3-as cuccok vannak PS Nowon :(

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Rohadt BlizzRock!

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Olvastam, de az már régen volt. :)
Agyam, mint az összenyomott szivacs mostanában... :(

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A 4-es már fel sem tűnt. Majd a PS5 idejében streamelhetjük azt is. Kíváncsi lennék, mennyit hoz nekik egyáltalán a PS Now, pláne PC-n.

Sors bona, nihil aliud.




Ja, ez nekem is tetszett :-)



Zoo írta: A 4-es már fel sem tűnt. Majd a PS5 idejében streamelhetjük azt is. Kíváncsi lennék, mennyit hoz nekik egyáltalán a PS Now, pláne PC-n.

De miert olyan nehéz venni egy ps4-et egy kozepkategorias vga araert??? Ezt sose ertettem...

Vagy mert pc-master-race? :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Mert drága a kanapé, és nincs neki hely. ;)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Mert nem vesz az ember egyetlen játékért sok 100 ezer forintos eszközt.
Engem pl baromira hidegen hagy minden más ami a konzolokon van jelenleg. Az előző konzol generációból is csak az RDR érdekelt. Ott is ugyan ezért nem vettem konzolt.

Choose your next words with excpetional care!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Szerintem X hónap csúszással lesz RDR2 PC-re, és az lesz a jobb verzió. Hogy mást ne mondjak, PS3 is van itthon, de kimaradt a Last of Us, mert jó lesz az PS4-en is, ráér(ek). (Amit elnéztem a Heavenly Swordnak, azt nem egy Naughty Dog-játéknak :D) Az előző RDR meg egy mélyütés rá (igen, ennek ellenére megvettem), de a második rész szerintem jobb port lesz.

Egyébként manapság a "nagy" platformokon nagyrészt ugyanaz a kínálat, alig van néhány exkluzív, amiért egyikre vagy másikra rávetődik az egyszeri játékos (feltételezve, hogy nem érdekli minden, illetve nincs ideje mindenre). Így ha nem ad-vesz hardvert és szoftvert szívesen, akkor nem foglalkozik a preferenciáján kívül eső platformokkal.

A PS4-gyel is az a baj, hogy jön a Pro, de még nagyon necces, hogy hoz-e valami értelmeset. A 4K-s Blu-rayeket sem fogja vinni (a PS3 mai napig pörög médialejátszásra), rendes BC sincs (Now meg PC-n is), tehát a PS3 nem cserélhető le vele. A DualShock 4 viszont elég jó, használom is PC-vel és PS3-mal :)

A hozzászólásomban keveredtek a személyes megjegyzések az általánosakkal, de aki ügyes, szét tudja válogatni őket. Mindenki nevében viszont nyilván nem beszélek.

Sors bona, nihil aliud.



PS3-on rossz a RDR? Mi a probléma vele?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Borzalmasan fut, és mellé jó homályos a látvány is. De PS3-ról lévén szó egy multiplatform sandboxnál ez sajnos nem meglepő. Mondjuk az AC: Brotherhood vagy az Arkham City sokkal vállalhatóbb, de azok is messze vannak az igazitól.

Sors bona, nihil aliud.



Én semmilyen problémával nem találkoztam Arkham Citynel. Nekem ez azért meglepő, mert azt gondoltam volna, hogy Rockstar rutinos PS3on. Na mindegy ezért nem fogok Xboxot venni :D



Csak a generacio vegere lett az a Max Payne 3-al es a GTA5-el.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Mozgalmasabb jelenteknél azért kínlódott, de valóban sokkal jobb volt a Brotherhoodnál, az meg az RDR-nél. Ettől függetlenül nekem annál is jobbra van igényem.

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!