Jelenlegi hely

Hivatalos: Michel Ancel a Beyond Good & Evil 2-n malackodik!

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
Hivatalos: Michel Ancel a Beyond Good & Evil 2-n malackodik!
Túl sokszor hallottuk már, hogy Michel Ancel folytatgat(hat)ja a 2003-as kultklasszikus akció-kalandját, de mindig örömteli kapni egy kis reményfröccsöt.
 

Most a UbiSoft Montpellier Facebook-oldalán tette egyértelművé, hogy igenis folynak a munkálatok a francia mester kezei alatt, és a fentebbi, nemrég nyilvánosságra került képet találták ehhez ideális illusztrációnak. Nem véletlen hát, hogy október 12-étől a Ubi 30-as PR-javító osztogató sorozat keretében az első rész lesz a gyöngy a disznók elé – vagy fordítva. (Aki nem eretnek, az persze már úgyis bezsákolta a dobozos, a GOG-os vagy steames verziót, a konzolosok pedig a PS3/Xbox 360-os remastert.)

Maga a játék ugyanis már friss korában is folytatásért kiáltott, részint a befejezése, részint a zseniálisan elkapott mesés, mégis időnként komoly-komorba váltó atmoszférája miatt. Az ügyesen mixelt egyszerűcske játékmenet vagy inkább egyszerű játékmenetecske (főként egygombos harc, járművezgetés, lopakodás) hozzájárult a hangulatbomba felrobbanásához. Most már ugyanaz azonban nagyon kevés lenne, hiszen alig van benne olyan elem, ami ne lenne kötelező minden AAA akció-kalandban. A nehéz feladat tehát adott, és magasnak is tűnik a léc, de Ancel képes fajsúlyos játékmenetet is letenni az asztalra. Amit személy szerint éppúgy elvárok, mint azt, hogy megtudjam, mi lesz Jade és Pey'j, illetve a többiek további sorsa. És persze zengjen csak újból a propaganda!

Emlékeztetül néhány – hivatalos és kevésbé hivatalos – videó a szűk esztendők korábbi stációiból:

rwurl=https://youtu.be/vkCXE1l5MVI
rwurl=https://youtu.be/qy3b5lgvu5A
rwurl=https://youtu.be/xrnuV-9FKLk
Szerkesztette: Zoo - 2016 okt 06


Most már akkor legfőbb ideje lesz bepótolni ezt is. A GOG-on a múlt héten vett The Dig után sort is kerítek rá. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Már akkor is késő lenne! Kezd most!

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=X6GKCObmH-k



Állítólag a következő ingyenes uplay játék a BG&E lesz.

Jó lesz az.



Az első rész egyike volt azon kevés játékoknak, amit demo után azonnal megvettem, és magasról tettem az árára. Azóta is vallom, hogy generációja egyik legjobb játéka volt.



A pletykak alapjan Nintendo NX exkluziv lesz (allitolag a Nintendo penzeli a projectet).


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A Ubi és a Nintendo közelmúltja ebből a szempontból érdekes. Ha már Ancel-játék, a Rayman Legends WiiU-exkluzív lett volna, de végül nemcsak jött mindenre, de direkt beváratták a PC-s és prevgen konzolos verziókat vele. A korábban a WiiU launchára kihozott ZombiU pedig három év után kapott portokat. A szintén exkluzívnak megszerzett Bayonetta 2 más kaliber, hiszen a Platinum Games nem éppen egy góliát.

A Ubi elég nagy kiadó, hogy nehéz legyen vele időleges exkluzivitáson túl másra jutni, szóval a pletykákat érdemes figyelni, de túlságosan ijesztő következtetéseket korai lenne levonni belőlük.

Sors bona, nihil aliud.



Vágom (meg a cikkben is benne volt). Mondjuk nem hiszem, hogy walktrough nélkül olyan gyorsan végeznék a The Diggel, bár úgy érzem, jól haladok...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ubiéktól már vihető a Beyond Good & Evil:
https://club.ubisoft.com/en-US/ubi30

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!