Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Szerintem a H8ful az egyik legtarantinosabb Tarantino film ever. Imadtam.

Mas:

Ant-Man

Jaj. Nem is tudom, hogy miert neztem meg, csak valamiert ramjott es rakattintottam Popcorn Timeban.
Van 1-2 jo effekt es 1-2 jo poen, ennyit tud felmutatni. A maradek az a bugyuta latvanyfilm vonalan mozog. Egynek szodaval elmegy, _annyira_ azert nem veszes, de az arcomat vakartam neha.

4/10

Regen minden jobb volt.



Generation Um... / Tétova nemzedék

Elöljáróban megjegyezném, hogy véletlenül néztem meg, miután egy félrement szinopszis alapján összetévesztettem valami mással, ami a listámon van. Azt hiszem, elég sokat elmond az, ha megemlítem, hogy Keanu Reeves nevéhez fűződik a legjobb alakítás a filmben. Megkattanás szélén álló karakterének és két züllött hülyepicsa barátnőjének egy napját követhetjük nyomon. Története tulajdonképpen nincs, sem különösebb értelme vagy tanulsága. Kiknek ajánlanám? Elsősorban ellenségeimnek, másodsorban senkinek. A többiek kerüljék messzire.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Oscee írta: Szerintem a H8ful az egyik legtarantinosabb Tarantino film ever. Imadtam.

100% egyetértek, mármint a legtartantínóbb filmben. Én speciel nem bírom a stílusát, kb negyed óráig bírtam, aztán bye-bye. :D De ez tökéletesen leírja a filmet.

Oscee írta: Mas:

Ant-Man

Jaj. Nem is tudom, hogy miert neztem meg, csak valamiert ramjott es rakattintottam Popcorn Timeban.
Van 1-2 jo effekt es 1-2 jo poen, ennyit tud felmutatni. A maradek az a bugyuta latvanyfilm vonalan mozog. Egynek szodaval elmegy, _annyira_ azert nem veszes, de az arcomat vakartam neha.

4/10

Jah, kb nekem is az volt az érzésem, hogy "OK, akkor most mikor kezdődik a film, mert mindjárt elalszok..." Bár a logikai bukfencek állandó facepalmjai ébren tartottak a végéig.



Saul Fia

Remek film. Bar a parbeszedeket nem mindig lehet tisztan erteni de a szoveg nem is fontos ebben a filmben.
Egy nagyon markans vizio az alkotas ami bemutatja egy ember szemszogen keresztul hogy milyen bizonytalan, embertelen, es kaotikus idoszaka volt ez a tortenelemnek. Bar a tema nem ujszeru, a film maga nagyon is egyedi es semmihez sem hasonlithato. Sikerult ujat mutatni.
Technikailag is kifogastalan produkcio, mind az operatori munka mind a vilagositas teren elso osztalyu. A film atmoszferaja es bizonyos kepei meg sokaig velem maradtak a film utan. Borzasztoan tetszett, szurkolni fogok neki az Oscar galan.
10/9



Jobb híján ide.
Vannak benne jelenetek a filmből, tehát akár még spoileres is lehet.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=pJfTfsXFbLk

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



007 - Spectre

Kritikák kellőképpen előrejósolták, hogy ez egy szar darab lesz és azt gondoltam a Skyfall unalasságát és lassúságát nem tudják felülmúlni de sikerült.

Ennél semmitmondóbb, ízetlenebb , vontatottabb, anit Bond filmet szerintem nem is csinálhatnának még1x még ha akarnának sem.

Ezek a Craig filmek az első kivételével mind förtelmesek voltak. Ideje lenne ezt az egész Bond mizériát jegelni most már mert ez már kurvára kínos. 3x filmből nem sokat lehet felsorolni amit az ember egynél többször meg akarna nézni. Nem kéne ezt már erőltetni.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



900 millió dollárt hozott (amiből 700-at külföldön) :3

Egyébként tényleg egy silány szar.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Az ilyen számokon már nem tudok meglepődni. Valahogy mindig a legbutább és legbénább filmek tarolnak iszonyatos csillagászati összegeket az elmúlt 1x évben.
Értékelések sem számítanak már nagyon régóta de azért mindig kicsit elborzadok, hogy pl egy ilyen film hogy lehet 7/10 imdb-n.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Nekem a mexikói nyitójelenet tetszett (különösen a hosszú "tracking shot" a szállodáig) de többi felejthető. Christoph Walzot rémesen elpazarolták ebben a

ShowHide spoiler #

szerepben. A "big borther" szál meg egyenesen broáf, amilyen eröltetett...


ShowHide spoiler #

Parizer forever.



rwurl=https://youtu.be/ZdrwseAC9Jw
Feltöltötte: Gareth Evans


Lou képe
Lou
Donator

én értem, hogy ez csak így gyorsba, meg minden, de akkor is bleh.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



már nincs fent

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



De, csak el kéne olvasni, mit ír ki a youtube :)

Regen minden jobb volt.



Igaz :D

Nagyon vigyáznak egymásra...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Straight Outta Compton

Tetszett, nem vagyok nagy rap-fan, a brigádból is csak Dr. Dre meg Ice Cube van meg, de őket se hallgattam túl sokat. Jó kis film volt az NWA-ről meg a háttérben folyó mocsokságokról, csak néha hiányzott nekem a tetőpont, mintha minden olyan egyszerűen el lett volna intézve a filmben. Ja és a műkeménykedő szinkron miatt tuti újranézem még feliratosan is egyszer, mert sokat elvett az értékéből szerintem. Amin nagyon néztem, hogy beszarás, mennyire hasonló figurákat találtak eljátszani őket.

A detroiti koncert baromi jó lehetett. :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Lolita

Már régen meg akartam nézni. Még jobb is, mint vártam.

Dzseremi Ájrönsz FTW <3

Már az elejétől szolidalítottam vele, mint nagy Bánk Bán rajongó, de film második felétől, totál bele tudtam képzelni magam a szituba. Szvsz mindent pont ugyanígy tettem volna onnantól, mint ő. (kivéve, hogy nem jön rá egy egyértelmű dologra)

Filmnek talán pici hibája, hogy két jelenetben picit túl álomszerű, és néztem, hogy wtf, ez most a valóság? Viszont még a Tom és Jerryből a házvezető is szerepel benne :D

Jah, hogy miről szól a film? Arról, amire a címéből következtettek :)

rwurl=http://orig13.deviantart.net/8916/f/2011/177/9/2/pedobear_approves_by_jo...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Pedig a könyv annyira zseniális, hogy ez is és a korábbi Kubrick-film is csak blaszfémia tud lenni mellette.

Sors bona, nihil aliud.



Van benne több poresz? Akkor lehet, elolvasom.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Természetesen nem pornó a regény, bár a Kubrick-film látványosan visszafogott hozzá képest, a könyvkövetőbb újabb kevésbé, de emlékeim szerint azért kissé az is.

Sors bona, nihil aliud.



Saul fia

(Hétvégén néztük, Puskinban, teltházzal, popcornos-késős-mobilozós plebsekkel. Úgy látom, hogy bőven többen nézik most, mint az első bemutató idején)
Technikailag, rendezésben, képi világában zseniális film, ez kétségtelen. Egyéb viszonylatban szerintem inkább a simán jó felé, mint a zseniális felé hajlik. A történetet és a karaktereket nem érzem annyira maradandónak, amik az ember agyába vésődnének, ha nem ilyen köntösben kerülnének bemutatásra. Persze ez nem baj, összességében nagyon jó film így is, de nálam egy éves top5-be nem férne be és szerintem tömeges fogyasztásra is csak mérsékelten alkalmas.

Ha pontozni kéne, talán 8/10, de egy újranézést mindenképp adok még neki a nem túl távoli jövőben.

Southpaw

Nem túl eredeti történet, ahol konkrétan még a logikát is kidobták kicsit itt-ott az ablakon a túldramatizálás és a borderline giccs érdekében. De nálam működött, ez van, nagyon élveztem a filmet. Gysfklsdaaall elképesztőt alkot ismét, a bokszjelenetek nagyon jók voltak és engem a hangulat is elkapott. Ennyi nekem elég, imádtam.

8/10

Regen minden jobb volt.



Inglourious Basterds

Ismétlés 6 év után, de ez a film még most is egyszerűen zseniális.

Non serviam



Scouts guide to the zombie apocalpyse

A címe elárul mindent róla (illetve a trailer is, ha csekkolnád). Van benne egy-két jó poén, de amúgy egy a sok közül, egyszer fogyasztható zombifilm.



Spotlight
Nagyon erős film. Rémlett még régről, hogy volt egy ilyen hatalmas pap balhé tizenéve, érdekes volt látni honnan indult az egész. Nem nagyon tudom eldönteni hogy ez vagy a Revenant érdemelné meg a legjobb film oscart. A téma miatt kétlem, hogy ennek adnák, de fene se tudja. Mindenesetre nagyon nagyon jó film volt, érdemes megnézni (bár nem feltétlen mozi materia ezt aláírom).



The good dinosaur
Érdekes, hogy a Pixar egy évben kihoz egy Inside Out és egy ilyen minőségű filmet. Ég és föld a különbség, ez az egész koncepció szinten nem állt össze igazán. Nyilván nem segített a klisés sztori és a papírmasé főhős sem, de ennél azért jóval többet vártam. Sebaj, next time.



Kojima megnézte a Saul fiát és igencsak tetszett neki, egész pontosan már febrárban az év filmjének nevezte:
https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN



Én az ő rendezésében nézném meg. Engine renderként ofcóz.

Igazi csemege lenne.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Macbeth (2015)

A nagyrészt értelmetlen dialógusok ellenére is nézette magát, ami nem kis teljesítmény.



Joda is dicsérte, csak dátum nélkül. Én meg nem igazán gondoltam át, úgyhogy megnéztem így a pár-tíz évvel ezelőtti verziót. Silly me... :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Wow... :D Ez gondolom nem volt elég hint, hogy viszonylag friss film:

Fassbender meg Cotillard

:D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!