Jelenlegi hely

Rekeszizomtréning

Utolsó bejegyzés




Így kávézik egy norvég úr
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=SLs-egzZxS4



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Jövőre kipróbálom.

rwurl=http://i.imgur.com/ComxeUw.png

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.





Jó lesz az.



jut eszembe az ezereves vicc

I was at the bar the other night with my buddy having some beers. We had been there a while when two large girls came up to the bar and ordered some drinks. I noticed when they ordered they both had strong accents so I said ‘Hi, are you two girls from Scotland?’ One of them spoke up, with quite an attitude and said ‘it’s WALES you idiot!!!’

So I immediately said ‘Sorry, are you two Whales from Scotland?’

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




:D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



:-D
"...vény nélkül lesz kapható a Viagra, viszont vényköteles lesz a gumióvszer. A kábelszolgáltatóknál kötelező lesz az M69-es közszolgálati pornócsatorna továbbítása, ahol negyedóránként megtermékenyítésre szólítja fel a nézőket a vízszerelőnek öltözött, kantáros nadrágos Semjén Zsolt.
Az intézkedéscsomag tartalmazza, hogy a munkahelyi cafeteria csak akkor lesz igénybe vehető, ha a munkavállaló igazolja, hogy hetente legalább kétszer védekezés nélkül létesített szexuális kapcsolatot ellentétes nemű emberrel. A KDNP javaslata az is, hogy a betlehemezés és a locsolkodás mintájára ifjú kereszténydemokraták járják majd a szingli háztartásokat, ahol miután bebocsátották őket, megtermékenyítik az otthon tartózkodót. Az új népszokás neve pocsékolás lesz.
A Tinder mintájára jön a KINDER alkalmazás is, a Keresztény Ifjak Népesedésmentő De Erkölcsös Reprodukciója, ahol megtermékenyítetetlen fiatalok gyermeknemzési szexuális kapcsolatát segítik majd elő. A KDNP irodáiban létesített szvingerklubokban kellemes zene, afrodiziákumok és gyóntatófülkék várják majd a fiatalokat és idősebbeket, akik rögtön bűnbocsánatot nyerhetnek a házasság előtti szexuális kapcsolat létesítése miatt.
A művi terhességmegszakítás szabályai is szigorodnak, 2016 nyarától csak férfiak részére lesz engedélyezett az abortusz."

-Hírcsárda



Kicsit rosszalkodik a Lou-tól vett routerem, de ez akkor is vicces :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=tsZqq0T-dtU

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



10 perce TGNS snippeteken röhögök, pl. ezen:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ubyo5eZz_Jc

Non serviam



Ez állítólag vicces de én nem értem..
"How do you generate a random string?
Put a web designer in front of VIM, and tell him to save and exit."



Lépj be VIM-be.....

...és próbálj kilépni :D
Igazi sírvaröhögős



Azért nem vicces neked mert nem használtál meg vimet :)

Ddddddddddd

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



A google előbb segít (mint a gyökerek, akik sorban állnak, hogy közölhessék veled az egyértelműt, de ne válaszoljanak a kérdésedre) ;)

https://en.wikipedia.org/wiki/Vim_(text_editor)

Gondolom arról lehet szó, hogy 'nincs miből kilépni' (nincs grafikus felület), vagy vmi hasonló.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Nem, van miből kilépni. Viszont azt a billentyűzetkombináció-sorozatot megtalálni ahhoz, hogy valamit szerkessz, aztán kilépj.... nem igazán lehetséges, ha nem vim-eztél korábban.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



UNIX-on a lyukkártyás és katódsugárcsöves korszak környékéről van egy VI editor nevű beépített szövegszerkesztő, amiben C kódot is lehet talán fordítani. Pár byte-ból összehozták, az autista aki tervezte akkor még nem tudta, hogy ha senki nem ért meg attól még nem vagy művész, így olyat csinált, amit még más autisták se igen tudnak használni pár hét szoktatás nélkül. Kilépni pl. úgy lehet asszem, hogy ESC, majd kettőspont, majd "q!"? Vagy vmi hasonlóan evidens, 10+ éve volt hála égnek. Visszajelzést nem ad semmiről, usability mint szó a szövegkörnyezetében úgy nem értelmezhető.

Na erre a remek eszközre total commander - DOS párhuzamú retro faszságokhoz hasonlóan (mert így a vektoros korszakban évek óta benne járva mi más lenne evidensebb) kiadtak egy utánérzést víáj iMproved vagy hasonló néven. Szerencsére unixnak környékén se járok már, de feltételezem attól improved, hogy úgy lehet kilépni, hogy rácsapsz a homlokodra, majd rárántasz kettőt, beírod, hogy i<3linus, majd kimész a kertbe, megbaszod a szomszéd pitbullját, és még búszúzóul lehogyozod marikanéni (eredetuileg rozsdavörös, mára már inkább sárga) törperózsáját, amire IE logót ragasztottál, bár a húgysav már kicsit kikezdte a festéket rajta. Ha jól csináltad, visszaülsz a gép elé már visszajött a fekete fehér konzol, ami fényévekkel barátságosabb.



Megszokás kérdése, a helyi rendszergazdák csak ezt használnak meg parancssort, és nem azért, mert nincs más, hanem mert ha már tudod kezelni, akkor ennél gyorsabban _nem lehet_ dolgozni az adott munkakörben.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



10 éve használtam kb VI-t az akkori munkahelyemen és nem hipszterségből, egyszerűen csak em volt más, így kellett tanulni. Egyébként meg túl van kicsit misztifikálva ez a VI/VIM. Pár parancsot meg shortcut-ot kellett megtanulni és simán lehetett használni.


ShowHide spoiler #


ha már shell vs gui beindult, VIM vs EMACS vita valaki? :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



egy kontroller vs egeret toljunk, az régebben volt!



"Watching the last release on Friday at 6pm unfold" :D
rwurl=http://imageshack.com/a/img903/6436/pLJL0K.gif

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!