Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


oke, ez igy elegge kene

MOSZAD inszájd



Gabika írta: valaki kerdezte, hogy promcsi vagy madmax
promcsi sajnos...

Engedd ki a gőzt ;)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=lUVQqbl-lAE

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



bocs, a 20-i nemraeres miatt csak most lattam :)

Parizer forever.


KMZ képe
KMZ

Így harmadjára átfésülve az OST-t végülis egy vállalható (de semmiképpen sem kiemelkedő) Williams papa téma, de csak egyetlenegy egyedi motívumot tudott kicsikarni magából, az pedig a Rey Theme (amúgy kb. az volt a kedvenc részem, a scavengelés) a többi gyakorlatilag az eredeti SW trilogy reharsh+Harry Potter+Cápa, végülis elfogadható elegy - viszont a Phanton Menacet sehol sem fogja überelni az hótziher.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Nekem ez a kedvenc számom tőlük:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=9__OLQhsARw

Gabika: Nem piszkálódásból írtam... illetve igen, de nemkomoly piszkálódásból. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



oszinten szolva irigyellek titeket
orulnek, ha nekem is tetszett volna

Parizer forever.




+ végtelen

Jó lesz az.




ez a gif megunhatatlan :D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



ezt juttatta eszembe

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Harmadjara feliratosan volt meg.
Kylo a magyarban jobb, viszont a szinkron hianyos, eredeti nyelven tobb es pontosabb volt az info.



Tegnap megvolt szinkronosan is. Kritikán aluli a magyar vernyákolás. Sokat elmond róla, hogy édesanyám is húzta a száját miatta. Pedig nem nagyon néz eredeti nyelvű filmeket. Másodszorra megnézve azt kell mondjam, hogy az első fele nagyon jó és persze mindig van kurva jó jelenet benne, de átlagban a lejtmenet akkor indul be, mikor befut a

ShowHide spoiler #

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Ohh van itt meg lehetoseg

ShowHide spoiler #

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Halálmidikloriánok

Jó lesz az.



Tök megértelek, hogy irigyelsz, komolyan. Teljesen érthető, nem lehet jó a bőrödben, de nem is tudlak sajnálni, ez van, fogadd el. Az élet nem igazságos.



biztos van még az univerzumban legyőzendő főgonoszság.
valamelyik sw-játékban volt egy olyan csajszi, akinek olyan befolyása volt az erő felett, hogy kvázi hadseregeket tudott egyszerre mind trickelni, ezáltal akinek az oldalán harcolt, nyeregben érezhette magát.
és őt kellett elfogni, józan észhez téríteni vagy nem tudom már.
pl szerintem ebből lehetne filmben is potenciál, milyen para lenne már, ha egy kis csapatot küldenek rá, kinyíratja egymással magukat, egy százezres hadsereggel ugyanezt tenné. kicsit kiszínezik a sztorit és már lehetne is izgulni

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A KotOR-ban Bastila bírt a Battle Meditation képességgel. Nem spoiler, kb. a játék első percében derül ki (éppen most játszom újra).

Sors bona, nihil aliud.





Időgép lesz reboottal.



Felíratos 2D:

Harmat gyenge volt, sehogy se jött át. Buta történet, amit még bénán is adnak elő, zavaróan sok 'homage', szinte nulla varázs a régiből, ugyan akkor folyamatos durva túltolások.
Rey karaktere pozitív csalódás volt (és pont nem a szintén túltolt képességei miatt), meg még talán a kis narancs csaj - és ennyi.
A vége is jobb lett volna, ha nem tolják túl a helikopteres kamerával.

Szóval az egész kurvára túl volt tolva. (A szétváló, több célpontra külön támadó nyalábok... facepalm.)

Ennél konkrétan jobbat vártam. (Nem reméltem semmit.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




Akivel néztük most, előtte IMAX-ben látta szinkronnal: aszonta, hogy pl. a szinkronosból hiányzik a T-17-es poén (a két gárdista beszélget róla, mint a New Hope-ban), csak háttér motyogás van. Míg angolban jól kivehető.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



ibi amentia latet



Hétfőn volt meg a film, 2D feliratos, és jó volt. Srsly. Igen, sokat koppintott az újreményből, igen túl náci a försztorder, de szórakoztató és pörgős.

Nem vagyok rajongó. Nem voltak elvárásaim. Objektíven nézve, lehetetlen helyzetben voltak a készítők és szerintem a legjobbat hozták ki belőle. Mármint lehetetlen volt megfelelni a mindenféle elvárásoknak, de sikerült olyan középutat megválasztani, ami bejött a népnek, és a laikusoknak is nézhető (még ha nem is emlékezetes). A Force Awakens egy jó SW film.

A folytatások iránt azonban már nekem is vannak elvárásaim: több divergenciát. JJ megalapozott, a fejekbe ültette, hogy mi is a SW, hogy mit lehet rajta szeretni (meg nem szeretni), viszont most jöhet valami új.

Amúgy mintha JJ vagy valamelyik kreatív fejes mondta volna, hogy a midi-chlorianok mentek a lecsóba az EU-val együtt. Vagy ha nem is törölték, mert ugye az I-III. rész sajnos megmaradt kánonnak, nem nagyon fogják emlegetni. Mert egy SW filmben nem az a fontos, hogy mi hogyan működik, teszem hozzá én.



Bocsi, nem ezt mondta a Midichlorianokról, hanem szvsz. jobbat: Nem a Midichlorianok miatt vagy erőhasználó, hanem aki erőhasználó, annak több lesz a vérében a Midichlorian, mert vonzza és kész... ezzel a téma lezárva...:)



Ez volt már?
Star Wars Begins - The Complete Filmumentary
https://vimeo.com/32442801

Az eredeti trilógia egy egészen különleges verziója: van itt kérem kommentár, helyükre tett kimaradt jelenetek (pl. Luke a Tatooine felszínéről nézi az eget, hogy valami történik), alternatív jelenetek és még sok-sok más dolog

Erről én eddig még nem hallottam, már az első 10 perc lenyűgöző



Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!