Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


Sztem a karizmájával nincs gond, karakteres is, meg kicsit érdekes. A lepedőt én sem gyűrném vele össze.
Hogy milyen státusza van, nem tudom. Nem követem a bevételi adatait.
Mindenesetre szívesen nézem meg a filmjeit. A hőskorabeli Matthew Broderick pl. jobban taszított.



Logan Lucky és Last Duel volt eddig vele a kedvencem, azokban nagyon meggyőzött. Azóta bármit is megnézek vele.



Last Duelben tenyleg mukodott



szerintem neki is egyedi fizimiskaja van
es azt is megertem, hogy elvallalta a szar szerepeket is (SW) mert kellett a piz, hirnev.

Parizer forever.



a srac tizenhat evesen behazudta magat a US marinekhez, ott lehuzott par evet. en azota nem birom nem szeretni.:)

"okey-dokey!"





miért kell manapság mindent ennyire eltúlozni? Minden szörny vagy katasztrófa film over the top faszság lett.




mondjuk úgy, hogy elég lenne egy ilyen témába berakni:

Készülő filmek, melyek érdekelnek!




Hát ez eléggé faszverésnek tűnik




Erőteljes The Nice Guys érzete van, jöhet
rwurl=https://youtu.be/Tgg448od3go?si=TiYRyBDciPU3vitK



Hirtelen a semmiből (én legalábbis nem hallottam róla eddig) kijött egy új Silent Hill film trailere. A kinézet alapján egy az egyben a Silent Hill 2 lesz.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=GoSxrZ25qck

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Na jó, ez mondjuk kurva jónak tűnik, nagyon rendbenlévő a kameramunka, ráadásul az, hogy az utolsó részletekig lemodelleztek a játék helyszíneit a trailerben, marha bejövős.
Remélem,hogy a vége nem lesz szájbarágás, mint az első filmnek, had gondolkozzon az a generáció akik még meg se születtek amikor kijött a játék..

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



De ezt az a Chritophe Gans készíti, aki az elsőt is csinálta, ami ezer elég jó adaptáció lett. Megvan a pedigré.



Hangulatban és látványvilágban valóban jó volt az 1, de látszott, hogy fogalma se volt a sztoriról az írónak, nem értette meg, hogy a silent hill egy belső félelmekből, fájdalomból, szorongásokból kivetülő személyes pokol, amit mondenki másképp él meg \ lát. Ha értette volna, akkor Pyramid head nem lett volna a filmben, hiszen az pont James legfőbb belső vívódását testesíti meg. Róla meg ugye szó nem volt a SH 1 filmben.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Eh, nem feltétlenül van ez így amúgy. Piramishaver James agresszivitását, bűntudatát meg miegyébjét akarja szimbolizálni az SH2-ben, de maga a karakter azért kerül elő James piszchéjéből, mert annó látott egy festményt Silent Hillben, ami Pyramid Headet vagy valami hozzá hasonlót ábrázol.

Szóval PH abban a formában, ahogy az SH2-ben látod csak Jamesnek létezik, de ettől még pl. a szekta használhatott ilyen külsejű figurákat. Az SH1-ben meg az abból készült filmben is Alessa csinálja a cirkuszt, ő meg elég sok szektás dolgot láthatott már, szóval bár erőltetett, de nem feltétlenül kurva nagy baromság. Ahogy a Homecomingban sem.



Én kedvelem a Homecoming-ot de ott már alaposan érződött a nyugatias értelmezés. Leplezetlenül reflektált az akkor már bemutatott mozifilmre ami már önmagában is nyugatiasabb lett mint az alapanyag. Meg alapvetően inkább olyan volt mint egy igényes fan munka, nem minőségre hanem tartalomra. Mintha találgatták volna sokszor hogy ez vagy az, elég Silent Hill-es-e, vagy sem. Piramisfej sem azért jött vissza mert nem tudtak volna újat kitalálni (elég király boss-okat pakoltak a játékba) hanem mert túltolt szorgalommal keresték a kohéziós pontokat a brand minden médiumával néha kicsit lebukva hogy annyira elmélyült tudásuk/fogalmuk még sincs.



Én kedvelem a Homecoming-ot de ott már alaposan érződött a nyugatias értelmezés.

Abszolút egyetértek, én pont ezért bírtam, de nyilván a helyén kell kezelni. A Silent Hillben pont az a poén, hogy a japánok elképzelték, hogyan kéne horrort csinálni az amerikai piacra és SH lett belőle. Emiatt simán lehet belőle "igazi" nyugati horror is, illik hozzá, csak oda lesz így az egyedi íze = Homecoming meg Downpour. (Mondjuk azért a Downpournak szerencsére sikerült saját identitást adni, csak azt is kezdő fejlesztők rakták össze.)

Piramisfej sem azért jött vissza mert nem tudtak volna újat kitalálni (elég király boss-okat pakoltak a játékba) hanem mert túltolt szorgalommal keresték a kohéziós pontokat a brand minden médiumával néha kicsit lebukva hogy annyira elmélyült tudásuk/fogalmuk még sincs.

Ez mondjuk annyiból furcsa, hogy az SH-ban azért olyan sok dolog nincs kőbe vésve, annyira, hogy még a Team Silent-játékok között is vannak néha ordas nagy ellentmondások. Persze ma már tudjuk, hogy ez valószínűleg azért van, mert a rajongók által odaképzelt Team Silent sosem létezett igazából és mind a 4 játék különböző fejlesztőcsapatokkal lett összerakosgatva több-kevesebb olyan visszatérővel, akik mondjuk dolgoztak a 2-n meg a 4-en is.

A legkisebb gondok között van az, hogy Pyramid Headet vissza-visszahozzák mascot karakterként, amit hülyék lennének nem megcsinálni üzleti szempontból, a film a saját kontextusában meg még jól is használja. Ellentétben a második filmmel vagy az SH egyéb szörnyszülött ötleteivel, mint hogy pl. az SH Originsben ott van a "NOT Pyramid Head" fószer, aki mindenben emlékeztet PH-ra, csak kicsit máshogy néz ki meg nem úgy hívják. Akkor már legyen inkább rendes PH egy játékban, én azt mondom.

Sőt, ott van a Book of Memories is, amivel szerencsére senki sem játszott, de abban a csodában pl. intézményesítették a feka postást a Downpourból, mmint hogy ő a csávó, aki leveleket visz Silent Hillből mindenkinek. Tehát James az SH2-ben nemcsak úgy kapta a levelet a halott asszonytól, ez nemcsak valami fura dolog, ami valószínűleg meg sem történt, hanem a néger postás kézbesítette. :D



Na, nekem meg a SH4 a kedvencem valamiért :D Ezért járna a fanok közt a faszkorbács, de hát ez van :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Ja, ez is ilyen "minden szar, csak az nem, amit én szeretek" hozzáállásból jön, ami sajnos elég jellemző dolog SH fanok között. A leghardkórabb szint már a 2-t sem szereti, mert az populáris és nem elég félelmetes, szóval náluk csak az 1 és a 3 játszik. A 4-est azért szokták szarozni, mert más, mint az első három, de amúgy jó az is, csak nem tökéletes. A többi az meg ott kapja a savat, ahol érik őket.

Én összességében pozitívan csalódtam a nemjapán SH-kban is egyébként, igazából ha a Book of Memories nem létezne, akkor azt mondanám, hogy konkrétan nincs rossz Silent Hill-játék.

Pl. A Homecomingban a látvány meg a sztori nekem mindig érdekes volt.

Az Originsben nagyon pöpec a komplex pályadizájn és NAGYON tetszik, hogy szabadon váltogathatsz a "normális" meg az alternatív világ között.

A Downpour tök jól "open world" és szerintem az ottani mellékküldetés-rendszer teljesen ideális evolúciója lenne a klasszikus részek városban mászkálós szegmenseinek is.

A Shattered Memoriesból keveslem a játékmenetet meg SH1 remake-nek rossz (vagyis hát egyszerűen nem az, csak ugyanazokat a karakterneveket használja és kész), de ami van az jó és egy teljesen egyedi játékélményt ad.

Nyilván az első három rész teljesen más szint, a nyugati epizódok meg nem nagyon haladják meg az erős közepest, de pl. Resident Evilből több a szar a számozott részek között is.



A Downpour egy tisztességes játék de én annyira nem élveztem hogy újra elővegyem. A Shattered-el keveset mentem mert nem rántott be és nem terveztem erőltetni. A Book of memories viszont tudatosan maradt ki.
A többit mind szerettem. Az Origins egy biztonságos SH élmény lett a Homecoming pedig rengeteg okból nagyon szerethető és egyik oka tényleg a fasza történet.
Az első 4 rész viszont nekem szent tehén. Imádom mindegyiket, szinte fanatikusan.




Meglepően jól fest



Ez jónak néz ki eléggé!

"Something in the WA-UH"



ez nekem igy eleg oszom, de mar olyan sokat elb@sztak a temaban...

"okey-dokey!"



jah mondjuk en ennel voltam meggyozodve, hogy ez sorozat lesz. :-/

"okey-dokey!"



Nekem olyan Mátrix 4 érzésem van, ahol a trailer tök jó volt, a film meg nem.

Vannak aggasztó jelek, pl. hogy egy 30 év feletti karakter sem lesz a filmben. Ami plot szempontjából is aggasztó.

While scavenging the deep ends of a derelict space station, a group of young space colonizers come face to face with the most terrifying life form in the universe.

Csak pánikoló fiatalokról fog szólni mint egy trash tini horrorban? Hogy oda nem kellene bemenni, de mivel dumb fiatal vagyok yolo!

A chestburster jelenetnél magát világítja át holott a földön kellene fetrengenie kínjában.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!