Jelenlegi hely

Autómánia

Utolsó bejegyzés


lol

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Mazdánál az a helyzet, hogy rétegelt lemezből van a küszöb, hátsó ívek, és még pár része az autónak. Na. Ha látsz rajta kis porsenest, akkor az belülről indult, és szét van rohadva valszeg az egész. Majd megbontják, akkor jön a meglepi.

MX-5-öm van, szóval van ebben tapasztalatom :D Tudok képet mutatni, hogy milyen volt belülről a "kívülről csak egy pici rozsdapötty" :D

Alvazvedo segít, de valójában a konstrukció miatt pont szart sem ér, alapos üregvédelem ami kell, az talán be tud folyni a dupla lemezek közé, késleltetve az elkerülhetetlent.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



ha annyira gáz, akkor hagyom ahogy van, kb. 3 évig ne essen még szét, kapjon műszakit jövőre, aztán felőlem mehet a roncstelepre is

viszont, ha annyira gáz lenne a rozsdásodása, akkor már korábban kellett volna szétrohadnia, nem?



hogy ezek a japanok milyen fos autok bazmeg. asszonynak is alvazvedoztette a yarisat a szereloje, nekem ugye a kuszob rohadt (igy most mar a passziv biztonsag 0) es akkor itt ez a ket szetrohadt mazda is.

foshulladek autok, a ronyon nem volt semmi ilyen uri huncutsag, az ecceruen nem rozsdasodott. 1990 utan gyartott serulesmentes autonak nem szabadna rohadnia sehol.

Parizer forever.



miert nem egy 2007-es meganet vagy cliot vettetek? azt se tudjak mi az a rozsda, 1.4, 1.6 benyas mocik meg elnyuhetetlenek.

Parizer forever.



Gabikát hagyjad, ő már teljesen beleőrült a francia punciba. Ellenben a Mazda az egyetlen ilyen japán,- azért is kerülnek ennyibe. Amíg kívülről nem nagyon látszik, a kocsi sem fog szétesni, csak minél előbb kiszállnék belőle.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



megjegyeznem, hogy nincs mar ronyom, csak totojam meg opelem. mindketto jo kis auto amugy, de ez a totoja rohadas ez kicsit sziven utott :) (plusz mar fater is javitotta, mint lakatos :P)

az opel bazmeg :(
ezek a nemetek hulyek

semmi tarolo nincs, kibaszott telefont nem tudom hova rakni
olyan szivargyujtot csinaltak, amibe semmi adapter nem megy.

Parizer forever.



1.6os benzines motorja van, onfeszitos lancos erőátvitellel, nem műanyag szíj van.

Most atfutottam par cikket, ezekben azt irjak, hogyba tobbi japan marka is rozsdasoott abbol az idobol, pl. Corollat kifejezetten emlitik tobb helyen is.



Sajnálom, hogy bele kell rondítsak, de az én Corollám nem rohad.



veletlen vagy 2010 utani
addigra valoszinuleg felvettek valami ejropai festomernokot :P

Parizer forever.



Japán kocsijaim visszafelé sorrendben

RX450: A lengőkarokon felületi rozsdapöttyök. Most 13 éves. Ha a kocsi 20 éves koráig cserélni kell őket, sem baj, az max lötyögés miatt lesz. = nem rozsdásodik

Szétütött Avensis, tippre 350e km után: Az eredetvizsgán becsülték, hogy olyan az alja, mintha új lenne, ellenben volt a motorban egy olajat vivő vezeték, ami teljesen elkorrodált.

350z: Sehol semmi, patika, de mondjuk ez hobbi autó.

Honda Prelude: 91-ben vette apám újonnan. Sokat állt használatlanul utcán, majd kertben, füvön. 30 éves kora körül elkezdett a hátsó kerékjáratnál hólyagosodni, ami aztán 35 éves korára bedurvult, és kellett rajta csinálni egy full lakatolást. De nem az alját, az csak felületi rozsdát kapott.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Akkor kizárásos alapon a véletlen műve.



Ez így nem teljesen igaz. Tudnék mutatni nem kevés német, olasz (de nem Olaszországban használt!), francia autót abból az erabol, amik finom levelestésztává rohadtak. Mindegyik márkának volt \ van ilyen szériája, amelyik szeret rozsdasodni. Mondjuk bőven benne van a pakliban, hogy akkoriban itthon szerették emlékeim szerint az utakat agyon sózni télen. Pl. volt nekünk egy Ford mondeo MK3-unk (2000-es évek), na az brutális mennyire szarrá rohadt: ajtók, küszöbök, hátsó ívek...

BTW mióta nem használom télen a Mazdit, egy rozsdapotty nincs rajta... hmmm... lehet tényleg van összefüggés a só és a rohadas közt? :D

A japánok legalább minden másban atombiztosak, nagyon ritka volt a mechanikus \ motorikus hiba (mx-5 NC pl. kimondottan időzített bomba volt motorikusan, mert... a motorja Ford fejlesztés, minő véletlen :D )

Azért a Csenik mk1 meg nem rohad ugyan, de most kellene szervizbe vinnem, mert: erősen fogy a hűtő folyadék (szerencsére mondjuk nincs emulzio az olajban és nem füstöl), leomlonel van valami gond, lyukas kipu (ez mondjuk barmelyik autonal jöhet), hideg motorral ingadozó alapjárat, magas CO. Mindezt amúgy fél év alatt hozta össze :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



a mondeo hiresen rohados volt. tag voltam a megany klubban, 96 ota letezik az auto, de abszolut nem jellemzo ra barmilyen rohadas. es minden masban is rettento megbizhato verda, egyetlen szeriahiba a gyujtotrafo, de az nem nagy tetel.

Parizer forever.



Gumis témához annyit hogy a kocsi súlya és a kerék szélessége sokat nyom a latba. Míg passattal szinte alig érzek valamit addig a 15" fabiával virsli szélességű gumival könnyebben kacsázok



Min csúsztál? Meg hány éves, milyen állapotú gumi? Nem kötözködés, kíváncsiság. De hát egyébként meg nincsen csodatevő gumi, mindennel találsz olyat, amin megcsúszik, ezért van az ABS :)



Múltkor fejtegettem, hogy potenciálisan milyen előnyei lehetnek a Teslának hidegben, hogy a Norvégok ennyire veszik. Szerintem tévedtem.

https://444.hu/2024/01/18/olyan-hideg-van-chicagoban-hogy-a-teslakat-nem...

Chief Exorcist



Tetszik valakinek ez a szín? Egyre többször látom bmwken de már toyotát is láttam ilyen vagy nagyon hasonló színnel.
Ennél rondább, jellegtelenebb, fakóbb, szürkét még sohasem láttam.



A szürke autó nem autó, kezdjük ott



Élőben nekem inkább ilyen tört fehér hatású. Ettől függetlenül kurva ronda szerintem :D

Bár biztos nem látszik meg úgy rajta a kosz.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Szerintem irtó nyomorultul fest. Skodákon láttam még ilyet, de olyan, mintha egy játékban low-ra vennéd a textúrákat meg a tükröződéseket.



hat igy kepen tetszik. de epp tvn vagyok. es valoszinuleg mindenki monitoran mas szinu (nalam feher)

Parizer forever.



Mondjuk ez elég kanul néz ki ebben a színben:

https://www.instagram.com/reel/C3pc4hnI64X/?igsh=MWQ3dGIybDY1cmdpbg==



Élőben szörnyű ez a festés.



Én is BMW-ken látom ezt egyre többször, nekem frankón tetszik :)

Chief Exorcist



Szerinted Orbi is sármos

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem csak sármos... SZEXI

Chief Exorcist



Nem veszek veled kocsit

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



SBKMozes írta: A szürke autó nem autó, kezdjük ott

Ez a fegyverszürke metál vagy nemtom mi a neve a legjobb autószín. Haverom Mazda 3-asa is nagyon jól mutat abban, meg kábé minden elegáns szedán.

Chief Exorcist



https://www.dehir.hu/galeria/bemutattak-a-bmw-vision-neue-klasse-x-et

Ez az ocsmányság jobban fáj, mint az akksigyárak... Ezzel a förmedvénnyel fogják azonosítani szép kis városom. Kecsón legalább szépek voltak a CLS-ek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!