Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés



Jó lesz az.



Mar csak a Tsusima maradt le ;)



Az érdekelni fog majd, ha egyszer jön PCre.






Bemutató után mindenki azt találgatja, hogy a rengeteg világ olyan üres vagy üresebb lesz e, mint a No Man Sky-ban? Vagy bugosabb lesz e, mint a Fallout 76? Esetleg mennyire lesz meghintve igazi "hand made" küldetésekkel? Szóval ígéretek szintjén üt a játék. Grafika szintjén eléggé "ház izé", nem néz ki nextgen játéknak. Kíváncsi leszek amikor kijön, mi lesz a tömeg véleménye?



ez nem néz ki nextgennek? de hát kit érdekel, ha jól néz ki? amúgy miért nem néz ki nextgennek?

a kérdés hogy sétaszimulátornak jó lesz-e!



most megnéztem újra, mert leesett, hogy bethesda :D hát ez elég jó lesz!
évtizedek óta az első játék videó amit végig tudtam nézni úgy, hogy odafigyeltem. legtöbbet úgy szoktam hogy 15 másodperc után a szemem már valahova a monitor mögé fókuszál, teljesen máshol járnak a gondolataim, és azt se tudom mit néztem :)



ja és a végén van hogy többszáz bolygón bárhol leszállhatunk :)
persze nyilván nem lesz mindenhol valami egyedi, de azért valszeg elég változatosra generálták az egész felszínt...
szóval ez elég komoly cuccnak néz ki...



Egyenetlen a grafika. Atlantis város látképe olyan, mint ha a komplett város lenne annyi poligon, mint a hajód összesen. Meg minden tiszta homály. Nyilván elsőre azt hittem, hogy a YouTube tömörítés, de nem. Meg az arcmimika nem az igazi, sem a karakterek szemei. Ezektől még lehet rohadt jó játék, mert hát a Fallout se volt szar (NEM a 76!), csak túl nagy ígéretek szereplnek itt. Kérdés, hogy lehet ezer bolygóra értelmesen elkészíteni kellő mennyiségű küldetést, helyszínt "kézi munkával"? Ha nem lehet, akkor ugye ott van, hogy nagyobbik része generált. Na most attól még lehet jó is, volt már rá példa, meg nagyon rossz is. Ha minden teljesen úgy van, ahogy ígérik, akkor tényleg nagy játék lesz, amire megérte "várni tíz évet", még ha csak olyan 2 éve lehet tudni róla.



Megbízható, híresen őszinte ember mondta a Starfieldről ezeket az adatokat, biztosan úgy lesz ahogy elhangzott ;-)



hat ez azert eleg kibeb@szott oszom!
igaz eleg no man sky feelingje van, de akkor is. akarom!:)

"okey-dokey!"



ja hát gondolom olyan játékokkal hasonlítod össze, ahol százada ekkora pálya van, és ezrede ilyen interaktív... ahol oda se lehet menni a távoli dolgokhoz...



Mondjuk ilyen grafikával is lesz vagy 200 giga minimum, ha ekkora mint állítják. Én nem hasonlítgatom semmivel, mivel hasonló nagyszabású űr RPG nemigen volt még. A Mass Effect ehhez képest igen csak "csőjáték", sokan a No Man Sky-t hozták fel, de az meg procedurális ennek összes hátrányaival, meg az egy kraftolós túlélő játék utólag betuszkolt nyomozós szállal. De azt nem is többszáz ember csinálta 10 évig.



Komplikato írta: Bemutató után mindenki azt találgatja, hogy a rengeteg világ olyan üres vagy üresebb lesz e, mint a No Man Sky-ban? Vagy bugosabb lesz e, mint a Fallout 76? Esetleg mennyire lesz meghintve igazi "hand made" küldetésekkel? Szóval ígéretek szintjén üt a játék. Grafika szintjén eléggé "ház izé", nem néz ki nextgen játéknak. Kíváncsi leszek amikor kijön, mi lesz a tömeg véleménye?

Majd a Star Citizen megmutatja hogy kell ezt csinálni!

Tango

"Lagging is a lifestyle."



mondjuk ez is procedural, területi %-ban 99.9999%-ban, mivel valszeg a bolygók 99%-a üres lesz, de úgy néz ki azért az is tök jó lesz. és mivel többezer bolygó lesz, ezért az a 0.001% helyszín is marha sok lesz. úgyhogy jó lesz ez.
meg hát a terepgenerálás is új szinten van itt...



Értem én a humort, de ezt témylegesen sokan leírták a Starfield videók alatt. Márpedig világ összes pénzéből, majdnem egy évtized alatt van egy alfa fázisban lévő játék, amiben az ígért dolgok jó része még be sem kerűlt, de legalább van benne űrhajó mit tudom én 20.000 real world amerikai dollárért.



Volt a Bethesdának egy nagyobb (?) ballépése a Fallout 76-tal. Rendben. De maga Todd Howard igazából mikor hibázott hatalmasat, vagy nem teljesítette legalább többségében az elvárásokat?

Chief Exorcist



Ez egy No Mans Sky 2.0 ának néz ki.



úgy érted 200.0



Lényegében ugyan olyannak néz ki csak itt sokkal szebb a körítés.



Shut up and take my money!

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Sors bona, nihil aliud.




Megújul a Conan exiles, lesz benne mágia (boszorkányság).
Lesz erről egy hivatalos teaser videó is, de ez kiszivárgott, és abból néztem ki ezeket. Nem linkelem ide mert úgyis leszedetik, majd a hivatalosat.

Sword and sorcery műfajban a mágia gonosz dolog szok lenni, hát itt se lesz szivárvány és csillámpóni... Démonológia, nekromancia, ilyesmi. Lehet elátkozott helyeken corruptiont gyűjteni és így gonosz befolyásra szert tenni, ezáltal pl. kevesebb HP-d lesz de a követőID sebzése gyógyít... ez azért is érdekel mert 1 aktív követőd lehet - de úgy látszik a mágusoknak több.
Anális inkább, mert úgy tűnik, fel lehet majd áldozni elfogott egyéneket (ezekhez aránylag könnyű volt jutni eddig is), és mindenféle szörnyedvényt csinálni belőlük, meg rituálékhoz lelkeket gyűjteni.
Lesz úgy tűnik harci mágia is, meg mindenféle szokatlan efekt, láttam olyat a videóban hogy idéz egy denevér-démont ami lecsap, elragadja, és elviszi másvova, meg hogy elmondja a varázst és minden ami tud olyat elpusztul/összedől körülötte, ő meg megkapja a lút
Izgalmas lesz. Meg gondolom lehet sakkozni hogy mennyit áldozzak fel mágiáért és mennyit tartsak meg izomban, meg hogy kombózható a kettő.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A könyvekben Conan egyik legnagyobb mágus ellenlábasa csupaizom, még nála is nagyobb óriás volt. Nem D&D-buzulás volt, hogy nudista botsáskaként tudjanak csak varázsolni. Persze egy játékba kell balance, de ezt itt könnyü lore-idegenné elszúrni.

Sors bona, nihil aliud.



Nem ismerem a részleteket, mert ugye még csak egy kiszivárgott lore videó volt. Csak azért mondom hogy gyengülsz, mert a jelenlegi hatása a corruption-nek az, hogy csökken a max HP és stamina. Itt meg azt lehetett látni, hogy corruption-el nőtt az alternatív stat, ami más perkeket ad (mittomén tizes erő ad X-et, tizes romlott erő meg Y-t). Nem tudni ennél többet még.
Meg aztán ez is biztos hogy le lesz tesztelve mielőtt véglegesedik, az Isle of siptah kísérleti formája is gyökeresen különbözött a véglegestől.

Amúgy nagyon bírom azt ahogy a mágia ábrázolva van a Conan könyvekben. Ritka, veszélyes, idegen, emlékezetes.

( Ami meg a DnDt illeti, a jelenlegi formája sztem nem rossz, továbbá a legjobb közelharcosok között vannak benne az arra gyúró varázshasználók ;-) )



erről eddig valahogy lemaradtam, de érdekesen hangzik: Flintlock
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=PRn2K7FBDoU&ab_channel=IGN

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!