Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés


Jó lesz az.



rwurl=https://youtu.be/fukYzbthEVU
rwurl=https://youtu.be/GlqJ6oKo8to
rwurl=https://youtu.be/zyJvCq4HvQ4

A Hogwarts Legacy meg elmehet a picsába.

Jó lesz az.



Jó lesz az.



Ez jól néz ki, de Voldemort lesz a főellenség? :O

Chief Exorcist



nem, o csak a zenet szerezte ha jol ertelmeztem.:)

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



LY képe
LY
Donator

Most még nem mondhatok semmit arról, hogy van-e bármiféle relevanciája ennek azon túl, hogy új játék trailer:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=1wiclO4a60A


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Jól fest, kár, hogy az AC-s vonások taszítanak benne. Ha én döntenék róla érzelmi alapon, elhagynám őket teljesen, és a címet is megtisztítanám tőle.

Sors bona, nihil aliud.


KMZ képe
KMZ

Persze hogy jól fest, de ez az egész koncepció hogy Odin assáskodik meg a zene is alá, baromi nevetséges sajna

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



+1 :(


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Igen, sajnos pont, hogy az alapok is elég AC-snek tűnnek már ennyi alapján is. Ha elengednék az egészet, talán nem így erőltetnék. De nem sokat láttam az utóbbi AC-kből. A "marveles" ugorva nyilazások pedig úgyis lennének nélküle is, az szép trendkövető lenne mindenképp.

Az Odyssey-vel a görög háttér miatt mindig szemezek, de a Ubi- és az AC-logó, valamint azokhoz méltó promóció mindig elriaszt. A Fenyxtől pedig a Ubin kívül a látványvilág taszít. Hol van ízlésességre egy Hadeshoz vagy fajsúlyra egy GoW-hoz képest?

Sors bona, nihil aliud.




Terminator RTS
rwurl=https://youtu.be/Ju15gIB9_c4



Baszó infografika az évről via GamesIndustry.

rwurl=https://cdn.gamer-network.net/2021/articles/2021-12-21-12-11/GI21_Infogr...

Chief Exorcist






Jó lesz az.



Remek lett az új RTX 3050. Engem legalábbis meglepett mennyire elegendő egy ilyen kártya, ha valaki szeretne 1080p-ben magas beállítások mellett, gyakorlatilag bármilyen játékkal játszani.

Ezt a külföldi srácot már régebb óta követem, szvsz nagyon jó és informatív videói vannak, még arra az esetre is, ha gyengébb gpu lapul a gépben, emiatt az ő 3050-es bemutatóját szemeltem ki linknek.

https://www.youtube.com/c/zWORMzGaming

Ez a csatornájára mutat, de pont azért linkeltem be így, mert látni mennyi különböző fajta régebbi gpu-val is tesztel és elképzelhető, hogy ez érdekelhet egyeseket.

Én azt mondom, ha jó áron lesz az új nvidia belépő RTX 3050, akkor ez népkártya lehet. És végre lesz egy megfizethető, játékra is alkalmas remek gpu, amivel természetesen már RTX, DLSS, no meg a nemrég debütált DLDSR is elérhető.

Már pedig úgy néz ki, idén esni fognak az árak és érkezik ősszel a 4000-es Lovelace széria, ami szintén tolhatja lejjebb az árakat. Egyébként épp tegnap néztem árukeresőn és már ASUS TUF RTX 3060 12 GB kártya akciósan volt 285-295 ezer forint környékén. Ipon-on például, de másutt is. Ipon-t azért gondoltam megemlíteni, mert ott részletre is lehet vásárolni.

180



ezt most nem értem, egy ilyen kártyával csak 1080p-ben???



Persze. Ez a legkisebb tudású RTX kártya a 3000-es Ampere sorozatban. Ettől ezt lehet elvárni.

Egyébként azért hozta ki az Nvidia, mert annyira drágák a piacon (világon bárhol) kapható videókártyák, hogy muszáj volt kihozni egy a bányászok számára lehetőleg nem annyira jó opciót. Így a játékosok végre kapnak egy olcsóbb és a mai játékra is alkalmas kártyát. És nem kell kifizetni a csillagos eget, hogy egyáltalán játszani tudj.

A másik fontos dolog, akinek GTX 1050 Ti volt a gépében vagy hasonló, de már nagyon szeretett volna váltani, az megkapja jó pénzért (és végre nem kell a GTX 1650-1660-1660Ti kártyákban gondolkozni, 200 ezer feletti árakon) az olcsósított RTX kártyát.

Egyébként ha engem kérdezel, jó ez a kártya 1440p-re is, maximum le kell venni a beállítások zömét közepes-alacsony tartományba és biztosan hozza azt a szintet, mint 1080p magas beállításoknál.

Amúgy az RTX 3060 is az 1080p-re van főleg, igaz annál befigyelhet az 1440p, mert nem minden játéknak kell PAKS 2 és természetesen ultra vagy nagyon magas beállítások mellett kell ezt érteni, mert azért az egy lényegesen erősebb kártya, mint a 3050.

A 3050 a 3060 lecsupaszított, butított változata tulajdonképpen.

180



aha, hát mondjuk én régebbi játékokkal játszok az új gépemen (pl far cry 5), de inkább 4k-ra állítom kisebb beállításokkal mint hd-re, mivel 55colos tévét nézek 1 méterről :) (gef1660)
na jó, a far cry 5-öt se viszi 4k-ban de 1440-ben közepes beállításokkal teljesen jó.
ja és persze 60fps!



Így értem már a kérdésed. :)

4K végül is megoldható egy gyengébb kártyán is, ahogy írod. Vagy 1440p-vel és akkor már annyira nem vészes a szemnek, vagy minden low és 4K. És valóban, régebbi játékokkal kell játszani. Sajnos ugye a régiek nem tudják a DLSS technológiát, pedig ha tudnák! Mert azzal sima ügy lenne a 4K játék is. Sajnos tenzor mag kell hozzá. Ami az RTX-ek kiváltsága.

Sokszor végigpörgetem a Steam listám, mit lenne jó újra elővenni, akár 8K-n próbából lefuttatni, hadd szóljon, de sajnos én az a fajta diák voltam 'gamer' korszakomban, aki mindig a gép előtt volt, mikor kijött valami újdonság és letolta.

Újrázni meg már nem olyan jó. Tudod mi fog történni és egyéb triviális dolgok, amiket nem sorolnék fel. FC5-el kellemes időtöltést, remek kis játék.

180



Biztos vagyok benne, hogy ennek is indookolatlanul magas lesz az ára.



Hát igen, erre én is biztosan fogadnék. Talán annyi lesz a mentsége, hogy ez legalább valóban a legolcsóbban beszerezhető RTX lesz. Jó lenne, ha az RTX 2060 alatt nyitna itthon, később picit esne és ha megállna valahol 150 ezer környékén, na arra már azt mondanám: WoW.

Persze még mindig röhej az egészben, hogy ez tulajdonképpen egy ~80 ezres kártyának van beárazva gyártói oldalról, de ugye a többit nem is kell magyarázni. Evidens.

180



RTX 3050 infó (magyar nyelven) az Ipon jóvoltából:
https://www.youtube.com/watch?v=_Al6XbhdVk8

180



Az Alzán feltűnt, majd eltűnt 111 ezres 3050 kártyák már fel is tűntek a Hardverapron a Ninjon nikcknevű boltosnál, bontatlanúl 220 ezres áron. A dolgot picit árnyalja, hogy ennyiért már (190-220e) kapni használt 2060-at, ami gyorsabb.
Ami vicces, hogy sok webshopban beárazták 420-490 euró közé a kártyákat, így pont befér a Radeon 6500xt és a 6600 scalper ára közé.
Az is vicces, hogy akik késve, most közölték le RX6500 teszteket, ami hihetetlen szar kártya, véletlenűl se tettek a tesztben RTX3050-et, ne lógjon ki a lóláb.



Komment szekció:

tiszta szívből kívánom, hogy rád rohadjon :-)



Komplikato írta: Az Alzán feltűnt, majd eltűnt 111 ezres 3050 kártyák már fel is tűntek a Hardverapron a Ninjon nikcknevű boltosnál, bontatlanúl 220 ezres áron. A dolgot picit árnyalja, hogy ennyiért már (190-220e) kapni használt 2060-at, ami gyorsabb.

2060 asamat 120 ért vettem a nagy árrobbanás előtt. Így nézve még a 111 ezer is drága.



Jó lesz az.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!