Jelenlegi hely

Rekeszizomtréning

Utolsó bejegyzés


Mindig bírtam, amikor a takarítónő ordítva menekült a sétálgató víziagámánk elől.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



nomen est omen
rwurl=https://i.imgur.com/4TcjQYX.png



sosem értettem h a gyógyszertárban hogy a picsbe tudják elolvasni az orvosok kaparását a patikusok



Nagyjából megvan fejben a legtöbb gyógyszer, azt nézzük melyikre hasonlít legjobban...
Azért nem mindíg segít ez se, pl. volt amikor lengyel importból jött a Pimafucort, és nem az volt a dobozon hogy Pimafucort kenőcs, hanem hogy Pimafucort proznik. A doki meg azt írta fel, hogy adassék a betegnek Proznik kenőcs... meg volt aki a gyártó nevét írta fel, és hát az sok mindent gyárt...
Másik vicces sztori amikor nem tudtuk kibogarászni, de arra tippeltünk hogy inkontinenciagyógyszer lehet, csak nem volt biztos, és hát ebben a szakmában nem hinni kell hanem tudni. Felhívtuk a rendelőt, orvos már nem volt csak egy random Manyika, aszonta ő nem tudja de megnézi mit írt a dáktörúr a füzetébe. Aszongya: Csőrepedés. Oké, akkor megvan mi az :-)


KMZ képe
KMZ

dögöljek meg de nem értem mit kell nézni :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



a tinta az ott az aláírása, azon nincs mit.
A pecsétben ott a neve viszont a doktorbácsinak, aki tényleg Doktor Bácsy.


KMZ képe
KMZ

ahh, DoktorBácsy, látszik nagyon friss az agyam :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Dr. Pecsét Pista és Dr. Bácsyné Pecsét Aranka

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Még mindíg jobb, mint ha az lenne a keresztneve, hogy
rwurl=https://i.imgur.com/s2zxFMB.jpg
...de ismerek egy állatorvost is, aki Dr. Végh Béla...



Farhang...:DDD
Skandar Graun kuzinja?

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Umberto Eco: Hogyan menjünk át a vámon?

A minap valamelyik szeretőmmel töltöttem az éjszakát, majd egy finom mívű Cellini-sótartót a fejéhez vágva örökre elhallgattattam partneremet. Tettem pedig ezt nem csupán ama szigorú erkölcsi neveltetés okán, melyben apró gyermekkorom óta részesültem, s melynek értelmében az olyan asszony, aki érzéki örömöknek engedi át magát, nem méltó a szánalomra, hanem esztétikai megfontolásból, a tökéletes bűntény borzongató öröme kedvéért is.
Feltettem egy angol barokk vizizenéket tartalmazó kompaktlemezt, megvártam amíg a hulla kihűl, és a vér megalvad, majd villanyfűrésszel nekiláttam a tetem feldarabolásának, de csak óvatosan, hogy az anatómia alapelveit ne sértsem, ezzel is adózva a kultúrának, mely nélkül nincs nemes érzemény és társadalmi szerződés. A darabokat ezután két kacsacsőrűemlős-bőr kofferbe csomagoltam, szürke öltönyt vettem fel, és felszálltam egy párizsi hálókocsiba.
Útlevelemet és a magammal vitt néhány százezer frankról kiállított őszinte vámáru-nyilatkozatomat átadtam a kalauznak, és nemsokára az igazak álmát aludtam, mert semmi sem tesz jobbat a pihenésnek, mint a jól végzett munka öröme. A vámosok sem merészeltek zargatni egy olyan utast, aki első osztályú különfülkére jegyet váltva ipso facto kinyilvánította, hogy a vezető osztályhoz tartozik, és mint ilyen, minden gyanú felett áll. Annál is örvendetesebb volt ez a helyzet, mivel az esetleges elvonási tünetek elkerülése végett szerényebb mennyiségű morfium, nyolcvan-kilencven deka kokain, és egy Tiziano-festmény is volt nálam.
Hadd ne meséljem el, hogy Párizsban mi módon szabadultam meg a földi maradványoktól. Ezt az önök képzeletére bízom, Elegendő, ha az ember elmegy a Beaubourg-ba, és a bőröndöket valamelyik mozgólépcsőre rakja: hosszú évekig nem fogja észrevenni senki. Vagy a Gare de Lyonon egy megfelelő méretű csomagmegőrző fülképe helyezi. A fülkék jelszóra működő nyitószerkezete annyira bonyolult, hogy a beléjük zárt sok ezer csomag ellenőrzésével senki még csak meg sem próbálkozik. De az is jó, ha csak odaülünk a Deux Magots egyik asztalához, és a bőröndöket a La Joie de Lire könyvesbolt kirakata előtt hagyjuk. Egy-két perc alatt lábuk kél, aztán már főjön tőlük a tolvaj feje. Mindazonáltal okozott bennem némi feszültséget a történet: no persze az is igaz hogy a művészileg bonyolult és tökéletes feladatok véghezvitele mindig feszültséggel jár.
Olaszországba visszatérve egy kicsit ideges voltam, így hát elhatároztam, hogy átruccanok Lcarnóba pihenni. Valami megmagyarázhatatlan bűntudat, a felismeréstől való leheletnyi félelem okán úgy döntöttem, farmerban és trikóban, másodosztályon utazom.
A határon buzgó vámtisztviselők vetették rám magukat, a poggyászomat végigvizsgálták, el egészen a legintimebb ruhadarabokig, és a fejemre olvasták, hogy illegálisan Svájcba akarta exportálni egy doboz füstszűrős MS cigarettát. Kiderítették továbbá, hogy az útlevelemben a pecsét két hete lejárt. Végül azt is fel vélték fedezni, hogy a záróizmomban egy bizonytalan eredetű svájci ötvenfrankost rejtegetek, és ezen összegről nem áll módomban szabályos pénzintézeti dokumentumot felmutatni.
Ezerwattos lámpa fényénél vallattak, vizes törülközővel vertek, majd előzetes letartóztatást foganatosítva magánzárkába vetettek, és az ágyhoz kötöztek.
Szerencsére eszembe jutott, hogy bevalljam, miszerint megalakulása óta tagja voltam a P2 páholynak, továbbá hogy ideológiai okokból bombákat helyeztem el néhány gyorsvonaton, valamint hogy politikai fogolynak tekintem magamat.
Egyágyas szobát kaptam a Grand Hotel des Iles Boromées Üdülőközpontjában. Egy dietológus azt javasolta, hagyjak ki néhány étkezést, hogy visszaszerezzem az ideális súlyomat, a pszichiáterem pedig kezdeményezte, hogy anorexia miatt helyezzenek át háziőrizetbe. Én mindeközben írtam egypár névtelen levelet a járási bíróságoknak, azt sugallva, hogy a bírók névtelen leveleket írogatnak egymásnak, és feljelentettem a kalkuttai Teréz anyát, amiért tevőleges kapcsolatban áll terrorista sejtekkel.
Ha minden jól megy, egy héten belül otthon vagyok.



ez eleg rejto klon atultetve modernbe, de eltudnek viselni egy kisregeny terjedelmu okorseget belole.:)

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Umberto Eco jópár regényt írt :-) Bár többnyire nem vidámak. Ez a Bábeli beszélgetések c. gyűjteményes kötetéből van, antikvárban fillérekért megkapod, abban van még sok ilyen kis szösszenet, változó hogy mennyire jók. Némelyik nagyon, némelyik abszolúte értelmezhetetlen ha nem olaszországban jártál általános iskolába, stb...



Bernard: If it's our job to carry out government policies, shouldn't we believe in them?
Sir Humphrey: Oh, what an extraordinary idea! I have served 11 governments in the past 30 years. If I'd believed in all their policies, I'd have been passionately committed to keeping out of the Common Market, and passionately committed to joining it. I'd have been utterly convinced of the rightness of nationalising steel and of denationalising it and renationalising it. Capital punishment? I'd have been a fervent retentionist and an ardent abolitionist. I'd have been a Keynesian and a Friedmanite, a grammar school preserver and destroyer, a nationalisation freak and a privatisation maniac, but above all, I would have been a stark-staring raving schizophrenic!

-Yes minister



lol
olvastam is tole (rozsa neve ofc), de aszittem h valaki nick-kent hasznalta a nevet ehez az irashoz :D

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



LY képe
LY
Donator

Ez akkora zseni




Hogy ezt pofátlanul leloptad tőlem =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Így történt! A kulászacskós posztod alól nyúltam le.
rwurl=https://i.imgur.com/cK7q8Gb.jpg




Erről most eszembe jutott ez a klasszikus :D
rwurl=https://youtu.be/O6Wa3MsOctE

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Vill du bli ihop med mig?





Hogy mi? Van olyan falu, hogy Szalonna? :DDD


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem ez a kérdés, hanem hogy miért Budapest a föváros helyette?!

Sors bona, nihil aliud.



Mert már rég megszűnt ez a krimó.



itt van, leftynek sajnos igaza van

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!