Jelenlegi hely

Cicás homártopik

Utolsó bejegyzés


"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



nem kell mondani, az iylen szar melo mindig ram maradt a haz korul. pedig en eleve nem akartam allatot semmit, mert tudtam, hogy minden az en dolgom lesz veluk.

asszony kutyat akar majd, ha lesz hazunk es osszekoltozunk (kinnti persze), mondtam, csak akkor, ha allatorvos, kutyaszar, etetes az o feladata :) bevallalta, majd meglatjuk :)

Parizer forever.



bevallalta, majd meglatjuk :)

ne dőlj be ennek :D



eleg megbizhato csaj :)
macska meg a fiam miatt kell.

Parizer forever.



akkor is rád fog ez hárulni, 100% :D



lehet :)

Parizer forever.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Húgomnsk se volt még okyan állata, melyet ö gondozott utána. A másik véglet persze az állatbolond lány, akinek mindene a cicusa, kutyusa, az is gyakori típus. De ha Gabika nöje is ilyen lenne, jó eséllyel lett volna állata eddig is.

Sors bona, nihil aliud.



volt amig hazban lakott.

Parizer forever.


Lou képe
Lou
Donator

Nálunk ugyanígy, kutyát akart a párom, de mondtam, hogy lakásba nem akarok kutyát, meg úgyis tudom előre, hogy bármit mond, végül nekem kéne napi 3x kivinni sétáltatni.
Szóval ebből lett bent tartott macska, mert azt is nagyon szeretett volna. Még sosem volt macskám, csak nagymamámnál kint tartott, még nagyon fiatalon, szóval az kb semmit se számít tapasztalatként. Hát lássuk be, jó döntés volt, mert macskánál is rám hárul a feladatok 80%-a. :D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Hasonlóképp jártam egy jó hosszú fűszállal, vagy valami hosszú szálas növénnyel :)
Az állattartás fun, they say!

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.




Az előbb szóltak, hogy egy macska fekszik az úton és hát PERSZE hogy miénk volt. :( Két macsekunk van/volt egy idősebb cirmos (egy igazi tank) és egy izgága kis másfél éves fekete cica és a feketét ütötte el az autó. Alig 10 perccel előtte kérezkedett ki. A macsekokkal általában jóban vagyok de semmi extra, de őt nagyon szerettem.
A nagy macsek (Maci) most éppen keresi. :(
Nyugodj békében. :(

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Sajnálom.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



szegeny :(

Parizer forever.



Nagyon sajnálom :(
Mi most fogadtunk be 1 hónapja egy kis fekete cicát, de csak lakásban fogjuk tartani, mert nem bírom ki az állatok elvesztését :(



:(

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Moken írta: Mi most fogadtunk be 1 hónapja egy kis fekete cicát, de csak lakásban fogjuk tartani

Akkor készülj fel a hajnali fél ötös madarakkal keléshez 20 éven keresztül, itt egy elég pontos eset tanulmány:

rwurl=https://youtu.be/w0ffwDYo00Q



Nem annyira igaz ez. Nekünk is benti cica, pedig házban lakunk, de nem akarjuk, hogy maszkaljon, sok itt az utcamacska, plusz minden szart behozna.

A lényeg,hogy nálunk este a hálószoba ajtaja zarva, a macska kint a ház többi részében. Kaját dél felé kap először. Így nem basztat minket hajnalban :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



nekem még egyszerűbb, mert két lakásom van a folyosón, egyikben mi lakunk, másikat kvázi a lakás kiterjesztésének használjuk (tudom, tudom, ki kéne adni albérletbe, de akkor nem férnénk el :D ), és éjszakára vagy ha elmegyünk, akkor ott vannak a macskák.
Szegény idősebb cicám 9 évig volt egyedül velünk, most a picivel nagyon jól kijönnek. Biztos segít a dologban, hogy ugyanúgy néznek ki, csak egyik a miniatűr változata a másiknak :D
Meg attól féltem, hogy a nagy fogja bántani a kicsit, de igazából a pici az aki mindig betámadja játékból a nagyot, az meg nem érti :D 4-5 próbálkozás után aztán megunja és lenyomja fél másodperc alatt :D



ez most kimondottan jó lett

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=W85oD8FEF78



jaja, ez óriási :D



Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson


LY képe
LY
Donator

Nagyon sok ilyen Owl Kitty videó van amúgy és kb mind zseniális. Nemtom a csávó érdemben tud-e ezzel pénzt is keresni, de tök jó lenne ha igen - megvan az eredeti ötlet, megvan a szaktudás, megvan a meló amit ezekbe beletol, és hát erről kéne szólnia az internetnek, hogy közvetítő ügynökök meg stúdiók meg ilyenek nélkül működjenek az ilyen dolgok...



amúgy nagyon sokat fejlődött 2018 óta a szint, most néztem a Behind the Scene videót. Én is nagyon drukkolok az arcnak, mert ez valóban kreatív, minőségi cucc.

szerk: most mondta videóban, hogy nincs szponzoruk. Póló eladás + Patreon donációk. Nem tom tudják-e monetizálni youtubeot meg facebookot.


KMZ képe
KMZ

na hozzám tegnap jött egy ifjú, 4 hetes titán, a nevén még gondolkodom, eddig Pukk-nak neveztem, de lehet Cicero lesz, meg amúgy az egyik gyolyszija fehér, a másik meg fekete, lehet valami zenmester név kéne neki :)
amúgy vagány és cuki kis srác!

rwurl=https://i.imgur.com/qxd9JKG.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/rJv8y9Z.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/dWreX7r.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/9pPM5CT.jpg

aww

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



cuki kis dog, de agybol, lakasbol rugnam ki hogy a laba se erne a foldet :)

Parizer forever.


KMZ képe
KMZ

téged akkor nem hívlak vendégségbe!

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



irtó aranyos és gyönyörű kiscica! Sok boldog évet nektek együtt!



Az kimaradt, hogy olyan ordenáré büdös, mint a 120 napos redvás rohadás. Főleg az olyanoknak, akik annyira kifinomult és igényes szaglással rendelkeznek, mint én és aki egész eddigi életét rózsalugasok alatt töltötte a fövenyen.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!