Jelenlegi hely

Bitcoin

Utolsó bejegyzés



Az emberiség reménytelen.

Vill du bli ihop med mig?



Kösz a tippet, már rá is küldtem a munkahelyi Epyc-es gépet, napi 5-6 usd nem rossz profit ;D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Asycid írta: Ha nem lenne jobb az átlagembernek, mint a paypal vagy VISA, akkor csájna nem tiltotta volna be az egészet (és nem vezetett volna be egy saját maga által központosított coint!). Ha a hatalom be van szarva valamitől, azt támogatom. Persze, energiafogyasztás, meg minden, de ez is el fog múlni, optimalizálódni fog.

Tök mindegy. Az igazi nagypályások -akik számítanak-, már a kínai tiltás előtt kiköltöztették az USA-ba a cuccaikat. Minden megy tovább. Kizárólag a sok Kis Bélát csapta arcul a tiltás. Én még naívan reménykedtem benne, hogy betiltják mindenhol ezeket a szarokat és végre emberi áron vehetek VGA-t, de most meg azt olvasom, hogy nemsokára már a procikat is lenyúlják a csírák. A kenyérpirítóm nem kell? Ha liszttel és ivóvízzel lehetne bányászni, akkor azt is felvásárolták volna és kopogna a szemünk. Persze ebbe az államok beavatkoztak volna nyilván, de mindegy is.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



kosz a tippet, elkezdtem ezt is banyaszni.

Parizer forever.



Környezeti különadót kell ranyomni tisztán látszik. azért valljuk be nem normális, hogy otthon nyomtatják a pénzt az emberek, kiváncsi vagyok h az energia válság hogyan fog kihatni erre



Nem nyomtatják. Tranzakciókat ellenőriznek vissza, matrixmuveletekek vegeznek, és ezért fizettseget kapnak.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



miert csak a jegybank csinalhatna penzt? :)

Parizer forever.



Amúgy azt nezem, hogy mindenki oda meg vissza van a csúcs ryzenek teljesítménye miatt ennél a coinnal, de egy alap epyc is sokkal gyorsab,, nem mellesleg 75-80w-ot fogyaszt közben. Miért nem azt ajnarozzak?

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Igen, 100%-ban felesleges, haszontalan és kornyezetszennyezo platformokon.



Nem pénzt csináltok, hanem inflációt, és emellé energiapazarlast, kornyezetszennyezest.



nem tom mi az az epyc. nekem valami ryzenem van, azzal tolom, bar meg nem tudom hol birom majd $-ra valtani es csak 5db van meg a tarcamban.

Parizer forever.



nem tudom, nekem ft-ot hoz. akkor is, amikor ket rig volt, azota is, amiota csak egy vacak 580 8gb-al turok. (35000ft-ert vettem egy banyabol anno)

Parizer forever.



Az Epyc a Ryzen szerveres verziója. Gondolom sokkal több cache van benne, szóval ideálisabb erre a cuccra, mert az írják, a nagy L3 cache-et szereti. A Ryzen 9XXX-es és Ryzen Threadripper procikban is buzisok cache van.

Chief Exorcist



ja kosz. nem kovetem mar annyira a hw-t mint regebben.

Parizer forever.



Itt át tudod váltani BTC-be, aztán mehet ahova akarod:
https://main.southxchange.com/Market/Book/RTM/BTC

Nyilván nem a legoptimálisabb, de mivel aranybányát találtak, nem kell sok idő, hogy pl. a Coinbase is felvegye a listájába. Addig meg inkább gyűjtögess, nagyon megy felfelé az értéke.

AMD EPYC meg szerver proci, nagyon alacsony fogyasztással, és elég jó teljesítménnyel. Én egy "fostos" EPYC 7252-t állítottam rá, plusz az irodai gépem RYZ 3600-át :)

Amúgy milyen poolban bányászol?

Szerk:
Ez a durva, nem a 480-as benzin :D
rwurl=https://imgur.com/a/QzJXleY

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



nekem ryz 7 2700 van, 750h/s korul tur. vegul is az az epyc se sokkal dragabb, mint tetszoleges vidkari :)

szerk: alap fockpool

coinbase jo lenne, akkor direktben oda turnek (vagy nicehash meg jobb)

Parizer forever.



Most hogy mondod, megnéztem mennyiért adják... jó ég, másfél éve töredéke volt az ár :O

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



51000-ert vettem a ryz7-et

Parizer forever.



Kíváncsi vagyok az öreg FX 6300-asom hogy teljesítene :D itt porosodik a gép, kéne bele valami vidkari, hogy működjön.

Chief Exorcist



Szerintem csak fűtene (8MB L3 van rajta, és 95W TDP), de túl sok profitot nem hozna. Nincs valamelyik kormányzati épületben "fölös" szerver? :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Ilyen ügyekben a DK az illetékes. :D

Valószínűleg igazad van, semmit nem érnék vele :(

Viszont jövőre jönnek a marha nagy, akár 196MB-os 3D V-Cache-es Ryzenek, ha ez a Raptoreum felpörög, akkor túl sok jóra nem számítok az elérhetőségükkel / árukkal kapcsolatban.

Chief Exorcist



Ezt írtam amúgy korábban már többször is. Látszik, hogy az ETH lassacskán tényleg átáll POS-re, emiatt jönnek elő az újra, nagy profittal bányászható új algo-k. Sose lesz vége. Viszont legalább GPU-t lehet majd venni, de a CPU lesz hiánycikk, ha ez tényleg felfut :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Be akartam linkelni egy videót, de túl sok csatornára vagyok feliratkozva és az előzményekben sem lelem. Van egy magyar manus, aki ilyen "szegény ember Öveges profeszora" módon egy ilyen garázs/műhelyben szokott barkácsolni teszem azt kisüléses lézert és persze elmélettel, rajzokkal, elmagyarázva mindent, hogy értse aki nézi. Rakott ki egy videót számokkal, hogy letseztelte miszerint mennyibe kerűl a műhelye fűtése ha BÁNYÁSZGÉPPEL a CPU és GPU hőjével fűt. Nyilván elmondja azt is, hogy az ingadozó crypto árfolyamok miatt ez seperc alatt átmehet mínuszba is. De a lényeg, hogy HA jó az árfolyam ÉS felhasználod a hulladék hőt, akkor már nem környezetszennyyezőbb mint bármilyen elektromos fűtés.



Aha.

Ezzel csak az a gond, hogy egy 2KW-os fűtőtest 10e Ft alatt van. Nyilván nem kell nonstop használni, csak amíg meleg nem lesz.

Ami ezt kiváltja az mondjuk egy legalább 1000W-os SZGep, az ugye a számolás és hotermeles alapján lassabban is, de befuti a műhelyt, és valszeg tudja is tartani a hőt.
Ezt rád bízom, lehet 2db 3080, 3db 3060,, 4 db 5700, kinek mi.
Az ára olyan 1000e Ft alatt lehet...

Tudom, hogy "visszahozza" a cripto az árát, de nem véletlenül kerül 100x annyiba valami. Azért mert több eroforrast igényel az előállítása.



igy van, nekem telen alig kell futenem, pedig csak egy rx580 megy nonstop. a ket rig mas teszta volt, ott nyitva volt abban a szobaban az ablak es igy is 25+ fok volt a lakasban.

Parizer forever.



Tegnap 13:30-kor kezdtem.
Disz iz dö bigining of a bjutiful frencsipp :D
rwurl=https://imgur.com/a/P7AoKln

Most állítom rá az itthoni CPU-t is (az rx580 ugyis tolja magában is), az még egy óra mire bekerül,mert még csak optimalizálja (ryz 5 1600AF -- vagyis kb 2600-as).

Az tuti, hogy most megszedem madagm RTM-bol, aztan ha Isten is úgy akarja, meg a befektetők, szép summa lesz a vége.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



hajra :)

Parizer forever.



580-al is ezt tolod? melyik szofttal?

Parizer forever.



Nem, az 580 csak ETH-t bányászik. Ehhez a coinhoz nincs még túl jó GPU miner (szerencsére!).

Amúgy egy tipp: ha 12 szálas a CPU-d, akkor 11-et allits be bányászni ha kozben GPU-val is bányászol, mert visszafoghatja utóbbit ha az osszes CPU mag fullra terhelt.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!