Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ja, akkor ez is kimarad moziban :(

Sors bona, nihil aliud.


Lou képe
Lou
Donator

Dune

Hibátlanul hozta a film, amit elvártam tőle. Ajánlom, hogy tényleg igaz legyen, hogy zöld utat kapott a második rész.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Dűne

Nekem nagyon tetszett, jól követhetően vitték a sztorit szerintem jó tempóban. Zendayat is megszoktam a végére.
Sztem minden színész helyén volt, de Momoa nagyon béna így frissen borotváltan :D Valahogy nekem nem jön be, mint Duncan, de legalább hiteles harcos.
A kosztümök nagyon tetszettek, jó hogy a Lynch féle ruhákat vették alapul.
A zene viszont egyáltalán nem akkora nagy szám, mint azt sokan mondták. Teljesen jól kiszolgálja a látványt, valóban kicsit "nem evilági", de nem is olyan emlékezetes. Zimmer legjobbjától (Last Samurai) mérföldekre van.
Nagyon remélem, hogy lesz folytatás, a 4DX terem szinte fullon volt, viszont jobbról is balról is hallottam, hogy a sok proli már vergődött a székében, hogy "mikor lesz már vége ennek a szarnak", "a trailer basszus tök jó volt, nem gondoltam, hogy ilyen fos lesz". Hú de megütöttem volna őket :D



jah és a szinkron nagyon rendben van, régi minőséget idézi.



DUNE

Végre sikerült adaptálni a könyvet, csak tudják is majd befejezni.
Teljesen lenyűgözött, nagyon elégedetten jöttem ki a teremből.
Annyi szívességet megtehetne mindenki a jövő filmgyártásának h erre moziba ül be.


LY képe
LY
Donator

Szombat este, várooooooooom



Dűne

Minden szempontból hozta azt, amit elvártam a filmtől, de - mivel most olvastam a könyvet újra - de rettenetesen leegyszerűsített az irodalmi alapanyaghoz képest és egy csomó dolog érthetetlen is lehet. A látvány és az atmoszféra viszont egészen elképesztő és epic. A 3D persze egy nagy nulla volt IMAX-ben is, és külön bosszantó, hogy megvetetik most már oda is külön azt a hülye szemüveget. A szinkron nem rossz, de pár nap múlva majd újra fogom nézni itthon is eredeti hanggal. Tetszett. Remélem nem kell három évet várni a folytatásra, hanem mondjuk csak max. kettőt.



Dűne

A Westend 2-es termet kerüljétek el. Hibás a vetítő és balhátul istentelenül recseg a hangszóró. A film közepénél pedig kinyílt a terem tetején a vészkijárat (amin ömlött be a fény a vászonra) és a nézőknek kellett küzdeni vele, hogy vissza lehessen csukni.

Viszont a film jó volt, jót tett neki, hogy nincs elkapkodva a történetmesélés. A látvány és a casting is elég jó. Momoa-t bírom, de nem jó színész... a többiek szerintem mind jók voltak, hozták amit kell, Zendaya-t leszámítva, nála eléggé kilógott a lóláb.



Dune

Hat, en nagyon szeretem Villleneieoe munkassagat es lehetett azert arra szamitani, hogy jo lesz, de azert probaltam visszafogni az elvarasaimat - ebben azert valljuk be, a trailerek segitettek - de ez ugyebar mindig nehez. A film meg igy is boven meghaladta ezeket, ez nalam hihetetlenul betalalt. Kicseszett jo ELMENY volt

Foszereplo srac oriasi pozitiv meglepetes, Fergusonrol tovabbra is tartom, hogy jelenkor egyik legjobb szinesznoje (ezt Tom Cruise is megmondta meg amikor az elso kozos MI-t forgattak, hat lehet vele vitatkozni?), latvany csillagos tizes, a baro!!!! es a hangzas, ahogy remegett az egesz terem bizonyos jeleneteknel. Tokeletes volt

Remelem szerzodesek szulettek a forgatas kapcsan es nem kell 5 evet varni, mert X es Y masik filmet forgat.



Dune

Kibaszott egyben volt a látvány, a hangulat és a zene. De felbasz, hogy ez az intro és a jó ég tudja, mikor jön a folytatás. Bezzeg az a szarhalom Justice League 4 órás volt :)



Előre is köszönöm annak, aki a Dűne topikjába írja az élménybeszámolót!
https://rewired.hu/comment/262955#comment-262955



Bezzeg az a szarhalom Justice League 4 órás volt

Nem, az 2 oras volt. A 4 oras az a legjobb kepregenyfilm Watchmen utan ever.



Ebbe nem megyünk most bele :D



The closer

Érdekes, ez Chapelle utolsó Netflixes standupja, ami mostanában elég nagy hullámokat vetett, hiszen a transz közösség vérig sértődött rajta.
Érdekes, mert ha ezen berágtak, akkor bizony kibaszottul nem figyeltek arra, amit mondott. Rohadt vicces fellépés és egy csomó érzékeny témát érint úgy, hogy közben releváns marad, nem tahó és néhol kurva szenzitív is a görbe tükör. Ezt tényleg csak olyan tudja összehozni, aki mestere a műfajnak.
Szerintem remek volt.



Line of Duty

Messziről kerüljétek, egy szóval sem érdemel többet.

Meet Dave

Kisebb gyerekeknek marhára tetszik, Eddie Murphy családbarát vígjátéka, alpári szójátékokat mellőzve. Nekem kicsit gyenge eresztés volt, de egyszer végig lehetett ülni.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Always Be My Maybe

Limonádé, a jobb fajtából, szerethető szereplőkkel, nap végi páros levezetésnek tökéletes. Sajnos a trailer ellő egy nagy meglepetést, de utána parádésan építik tovább a helyzetet, szóval nincs veszve semmi, ha valaki tudja. Van benne egy-két vinnyogva nevetős poén, ajánlom mindenkinek



Amazing spiderman

Vegyesek az érzelmeim. Egyrészt ez a pókember is beszólós fajta, meg a hálóját kreatív módon is használta, nem csak a közlekedésre. Másfelől a bunyók elég laposak voltak, a CGI nem volt a legizmosabb.

A gyík doki azért tudott para lenni.

A gyerekeknek az MCU-s pókember tetszett a legjobban, legkevésbé meg ez a Garfieldes.

Bigfoot 2

Az első 10 percben elaludtam és az utolsó 10-ben keltem fel. A gyerekek azt mondták nem volt rossz, de többet nem akarják megnézni, úgyhogy perma törölhető a gépről.

Ez is egy kritika náluk. Egyszer nézős film, meg amit fent hagyok azokat akár 4x-5x is újrázzák.
Pl.: Bosszúállók, Dr. Strange, Galaxis őrzői 1-2, Thor Ragnarök, pár X-men film, Krúdék, Jég korszakból az UFO-s rész, stb.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Dune 2d ENG vs 3d HUN

Maga a film nekem bejött, várom a folytatást. Nem is akarok erre nagyon kitérni.
2D angol után beültem 3D magyar vetítésre is. +1 dimenzió nem adott túl sokat nekem ebben a filmben. Cserébe viszont elvett, mert valahogy a színek nem voltak az igaziak. Több jelenet túlságosan sötét volt, és ami nem ott sem voltak fantasztikusak a világosak. Nemtudom imax-ben ez milyen vagy mitől függ ez. 2D-t cinemacity-ben 3D-t a makói moziban néztem. Így eddig először mondom azt, hogy jobb a 2D-t nézni.
Szinkron 99% rendben volt, Leto magyarhangjával viszont nem tudtam megbarátkozni.



Én már mindent csakis 2D-ben nézek. A 3D hatalmas parasztvakítás. Tulajdonképpen szerintem már halott a műfaj, csak még kell egy kis idő, amíg erre a mozik a rájönnek.
Magyarul már láttam de azóta is próbálok felhajtatni egy angol dűnét. Pénteken, vagy szombaton lehet hogy sikerülni fog.

Ja és ha már Dűne... az a jelenet

ShowHide spoiler #

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



ProfWilliam írta: csak még kell egy kis idő, amíg erre a mozik a rájönnek.

Amíg az emberek rájönnek...!



Re@l már rájött, csak nem szeretné bevallani :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



ProfWilliam írta: A 3D hatalmas parasztvakítás. Tulajdonképpen szerintem már halott a műfaj

Tévedés. A konvertált 3d az ami soha nem éri el a már a forgatáskor speckó kamerákkal, eleve 3d-nek készített filmek minőségét. Ami konvertált, azt nem kell megnézni. Viszont ami eredeti 3d, annak a készítése nyilván drágább, ami miatt senki nem forgat ilyen filmet. Majd az Avatar 2 megint odabasz és visszahozza.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Egyedül az Avatar az, aminél emlékeim szerint pluszt adott a 3D. Ezen kívül talán egyik Marvel filmnél a 4Dx vetítésnél is jó volt. Ez elég nulla 10+ év alatt...



Hobbit széria is fasza volt nekem bejött a 48fps is



ja, csak az avatarnal ert valamit. en nem is megyek ilyenre, fosszar.

Parizer forever.



aztán volt egy 2D-s Interstellar, aminél meg az állam leesett a látványtól...



ödönke írta: Hobbit széria is fasza volt nekem bejött a 48fps is

A 48fps szerintem egyáltalán nem működik :( teljesen olyan volt tőle a film, mint valami színdarab, ahol egyértelműen látszik, mi a "díszlet", ami előtt játszanak a karakterek vagy hogy is mondjam..... szóval teljesen kamunak tűnt tőle a film.

Chief Exorcist


LY képe
LY
Donator

Gravity IMAX-ben eredeti hanggal :O



sajnos erről lemaradtam, de annál elhiszem, hogy durván jó lehetett :(



Ezt adom, csak ez meg annyira jó volt, hogy a végére konkrétan majdnem rosszul lettem :D

Chief Exorcist

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!