Jelenlegi hely

DC Cinematic Universe

Utolsó bejegyzés


Choose your next words with excpetional care!



Arkhamos pizsi meg stricikabát és az összes gyökér tetoválás... Még mindig nem rajongok ezért a Jokerért.



nekem tetszik, valahogy próbál új lenni és elszakadni a kliséktől amennyire lehet

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


LY képe
LY
Donator

Azzal hogy behoz más kliséket? :P



Pont most szembesültem vele én is ahogy kibontottam az újságot. Felröhögtem. Vicc. Meh.



Marhák

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.




Koszos pufajkás startrek, SEMMI ÉRTELME :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




Csak nehogy bukta legyen -úgy szeretném, ha az lenne, csak a poén kedvéért... Még nem láttunk egy DC - shared universe filmet sem, de már forog a harmadik a sorban és készen van kettő...

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Vagy a jövőbe látnak, vagy hatalmas önbizalam van a producereknek, hogy ezt bevállalták. Én amellett, hogy sose voltam dc fan, de kíváncsian várom ezt a batman vs superman-t és a suicide squad előzetese is totál megvett, de szvsz rettentően fel akarnak zárkózni a Marvelhez és úgy gondolják, hogy már nem is kell felépíteni a mozis univerzumot hozzá, mert az túl sok idő. Ez pedig akár simán ki is nyírhatja az igazság ligája terveket, ha a BVS-en kívül (mert az tuti aratni fog) bukták lesznek a filmek.



rwurl=https://youtu.be/Wbyajik0WwA
Ovatosan, kb az egesz film benne van ebben s 2 es fel percben.


Lou képe
Lou
Donator

legalább nem is nagyon kell már megnézni.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Ja XD.




Egy ügyfél üzenete:

Reggeli TV-zes kozben a duna teven lattam 1 erdekesseget - allitolag iden BatMan megkuzd IronMan-nel a mozikban ( a magyar film szovetseg 1ik kepviseloje mutatta be az ideji nagy filmeket amik majd jonnek a magyar vasznakra... kicsit felrenyeltem

:D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw




gáz

ibi amentia latet



Legszarabb pasizós duma evör.

Szar napja lesz Batmannek, amikor majd a biztosítónál megkérdezik a károkot.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.






láma vagyok
balról a második az ki?



Nokedli írta: balról a második az ki?

Magyarán a második?
https://en.wikipedia.org/wiki/Cyborg_%28comics%29
http://www.dccomics.com/characters/cyborg

ibi amentia latet


LY képe
LY
Donator

Ebben is messzire előzi őket a Marvel... Most nemtom hogy a jó emberek fogytak el a piacról - ami valószínűtlen - vagy télleg ennyire képtelenek még egy ilyen jól dokumentált gépezetet lemásolni...



Sorold az általad ismert DC hősöket és csapatokat. Valójában töredék annyi ismert és bejáratott karakterük van (és ez nem csak nálunk, de világszerte így van).
Az emberek (első sorban az eredeti képregény világ ismeretének a hiányában) nem érzik a szakadékot, ami a Marvel és a DC között reálisan húzódik.

Van a csúcs szint, amiben a DC talán máig erősebb. (Spider-man vs. Superman/Batman)
Viszont van az ez alatti szint, ahol a Marvelnek több tucat karaktere, sőt csapata van, míg a DC-nek sokkal kevesebb, ill. sokkal kisebb 'társadalmi beágyazottsággal'.

Ők egyszerűen nem tudnák azt megtenni, amit a Marvel most csinál.
(Mondjuk részben azért, mert sikeresen rugdosták ki saját maguk alól a széket az elmúlt bő tíz évben, ez is igaz.)

De hol volt a Marvel 30 évig, amikor a Batman és Superman filmek sorra taroltak? ;)
// Nah meg nem szokás a DC-hez írni a pontot sok olyan dologért, ami nem 'tipikus szuperhősös'. Pedig a Watchmen vagy V for Vendetta jóval kiemelkedőbb dolgok (még filmként is), mint BÁRMELYIK Marvel film - csak más kategóriában.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


LY képe
LY
Donator

Hát...

Én erről a poszterről mint alkalmazott művészeti alkotásról írtam. Ehhez még Batmant és Supermant sem kell ismerni, az egész úgy ahogy van, szerintem nem elég erős.
Ezen a fronton a Marvel egy kivételesen jó csapatot épített fel már az első saját filmjeihez is, bevonta a legjobb képregényes alkotóktól kezdve a VFX stúdiók krémjéig a legnagyobbakat. Sztem nem azért jöttek fel, mert jobban ismeri a geek közösség a másodvonalbeli karaktereiket, hanem mert jobban tudtak ezekből az alapokból érdekes filmeket készíteni és azokat a közönségnek eladni.

A DC legalább mittomén egy Alex Ross posztert készítetthetett volna ide, ha már a nagyágyúikat mozgósítják a karakterekben. Különösen annak fényében, hogy mekkora vagyonokat tolnak Snyder meg a stáb alá. Ennek az izének keresnivalója se nagyon van bármelyik Marvel poszter mellett, és ez nagyon sokat elárul minden másról is, sajnos.
Pedig nekem a Man of Steelben egy csomó dolog azért tetszett, és Nolan Batman filmjeit is mind kedvelem...



Jah, hogy jah.

Nem mondtam, hogy azért jöttek fel, pusztán arról beszéltem, hogy nem járhatják ugyan azt az utat - de ugye félig félre értve, hogy te mire gondolsz.

Amit a DC egyébként ezen a téren művel (de még a DKR-re is igaz ez), az alapjaiban érthetetlen.
Pedig még 'cágen belül' is vannak a kreatívok ugye...

Mintha szándékosan csinálnák mindet gagyira.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


LY képe
LY
Donator

Ez egy tök érdekes kérdéskör...

Lassan egy évtizede tol már a Digic külsős melókat, és ez alatt az idő alatt néha egészen elképesztő dolgokkal találkoztam az ügyfelek részéről. Viszont sok esetben ezekből a látszólag halálra ítélt projektekből a végén anyagilag és nem ritkán kritikailag is sikeres produktum született.
Sőt, igazából objektíven nézve a Nolan és Snyder féle DC filmek is ilyennek mondhatóak. Tudom, sok képregény- és filmrajongónak rengeteg kifogása van velük, de a metacritic meg imdb pontszámok és a box office eredmények összességében mégis erősebb mutatók. Ja, és ezt most nem vitaindítónak szántam ;)

Szóval sok esetben a valóság látszólag szembe megy mindenféle logikával. Komoly, felelős szakemberek hoznak idióta döntéseket, vagy egy rakás szerencsétlenkedő makimajom rak össze valami sikereset.

A magam részéről arra jutottam, hogy ezekben az esetekben a kívülállóknak egyszerűen nincs tudomása egy csomó fontos információról vagy súlyos kényszerről, és ennek hiánya vezet a rossz következtetések levonásához; vagy egyszerűen csak tévesen ítéljük meg az egyes tényezők valós hatását.

A végére egy tipp még; úgy érzem, hogy pl. arról nagyon kevés a tényleges infó, hogy milyen is a DC együttműködése a stúdiókkal. A Marvelnél elég egyértelműen látszik, hogy a saját filmjeiknél ez nagyon szoros és erős, ráadásul olyan emberek a döntéshozók is, akik alkalmasak a szerepükre.
Lehet hogy a DC-nél az a baj, hogy nincs elég beleszólásuk; de az is lehet, hogy valójában legalább olyan kontrolljuk van, mint a Marvelnek, csak egyszerűen az ő embereiknek fogalmuk sincs a filmekről... Mind a két variációra lehet egy csomó érvet felhozni,

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!