Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Akkor már 5x az Edge of tomorrow

Bár ott tüdőben nem túl erős

rwurl=https://www.gannett-cdn.com/-mm-/55a0e84083d6c53ccb57e64f77c3ccc542fad4b...



Ebben a jelenetben azért eléggé kilóg a lóláb, hogy másodperccel előtte, még messziről egy olyat mutatnak, aki tud is láb nélkül fekvőzni :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Igen az nekem is elsőre feltűnt. :D



Az csak fix pozíció volt és Google barátommal meg is találtam

rwurl=https://youtu.be/8Gfjj8FMORo



jol hangzik :)

Parizer forever.



Krúdék 2

Jól szórakozott rajta az egész család.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



no sudden move

zsenialis! a fura halszem optikas fenykepezes zavart csak be nehol, de a film (sztori, szineszek, fordulatok, humor) perfekt. reg tetszett ennyire film.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Blood Red Sky 2021

Horrornak mondják, de inkább dráma. Modern kori vámpíros film. Közepes.

Jungle Cruise 2021

Tipikus Disney családi film, bár helyenként talán kicsit ijesztősebb, mint a fent említett horror. Aki szereti a "dad joke"-okat, az jól fog szórakozni. Egyébként jópofa, még fordulat is van benne, egyszer simán nézhető.

The Hitman's Wife's Bodyguard 2021

Szvsz ez is olyan film, ami miatt Deadpool visszajön az időben és fejbelövi Ryant (aki nem tudja miről beszélek, nézzen Deadpoolokat). Elég jó a szereposztás, még Gary Oldman is szerepel benne. Mivel Samu is van benne, meglepően sok a "motherf*****" is. Salma Hayeknek még mindig jó alakja van. Banderastól többet vártam. Ha nincsenek nagy elvárásaid, akkor ez is jó egyszer, de nálam azon a határon volt, amikor még nem elég rossz ahhoz, hogy rendesen élvezhessem.

A Million Ways to Die in the West 2014

Seth MacFarlane (a Family Guyos fickó) western filmje. A parádés szereposztásba befért Ryan Reynolds, Jamie Foxx, Ewan McGregor, Christopher Lloyd és Patrick Stewart is. Valójában nem, ezek csak kameók.

Sajna a film megmarad a Family Guy primitív szintjén, kaki, pisi, elsődleges és másodlagos nemi szervek sokat szerepelnek a "poénokban". Ha ezeket nem erőltetné ennyire, és bármilyen más poénok lennének helyette, még jó is lehetett volna, de így inkább az ember a fejét fogja, hogy "hány éves vagy, b+??".

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Sztem a Million ways to die oriasi :D bar egyszer lattam csak meg amikor kijott, de emlekeim szeribt sok jo, szellemes poen volt benne, kult filmekre vagy masra utalva. Pl. Vissza a jovobe 3 :DD



Szerintem is viszonylag szar volt. Az egyetlen kifejezetten jó poénként az maradt meg, amikor a szülei mondják, hogy "késtél", mire a csávó: Miről, most komolyan?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Elfelejtettem említeni, hogy a Bodyguardos filmben egyszer körözik Ryan Reynoldsot. Azon jót röhögtem, hogy a körözési fotója a nagyon gáz karácsonyi pulcsis fotó, amivel Hugh Jackman szívatta.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



F9

Nyilván a trailerből is látszott, hogy teljesen elgurult a gyógyszer, de kíváncsi voltam, hogy mennyire.
Gyerekek, annyira.
Az egy dolog, hogy a fizika nem suspension of disbelief kitétellel szerepel a filmben, hanem konkrétan torkon szarják. Mondjuk ezen fennakadni talán felesleges, de az egész cucc dramaturgiája olyan, mint a Barátok Közt... a random történő dolgok és a feleslegesen sok helyszín pedig az egészet lazán kapcsolódó videoklipek csokrává redukálja.
Olyan, mintha egy 12 éves írta volna a scriptet. Igazából ajánlom a megtekintést, mert katasztrófaturizmusnak kiváló. Filmnek csapnivaló.



Terence Hill: Virtual weapon

Atya ég, Zs kategória legalja volt. Kis makett autós üldözési jelenetek, filmvásznon robbanás előtt állás és nagy gagyi viccek, meg akció jelenetek.

A fiamnak bejött, de én kényelmetlenül fészkelődtem.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Megnéztem a Johnny Got His Gun c. filmet.
Ez a világ egyik legjobb filmje, emellett a világ legintelligensebb filmje.
Nem hatásvadászkodja el az iszonyatos tragédiát.
A srác narrációja brutálisan jól meg van írva és kitalálva.
A film egyszerre hiperrealisztikus és művészi.
Nagyon jó a rendezés, a színészek és minden. Ahogy máshol is olvastam, ez a film nagyon durván megelőzte a korát.
Teljesen egyedülálló film.
Érdekesség: a Metallica együttes csinált egy videóklippet a film alapján, elég jó zenével, és a klipp is jó, de teljesen ellentéte a kemény metál zene, és a kétségbeesést és őrületet átadó klipp a filmek.
https://www.imdb.com/title/tt0067277/
https://youtu.be/WM8bTdBs-cw



+1
Ajánlom a könyvet is. Én együltő helyemben kiolvastam
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Dalton_Trumbo_Johnny_haboruja...

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Delfin kaland 2

Jó kis családi szórakozás, kisebb gyerekekkel is.

Sötét főnix

Ez még hiányzott az X-men filmekből. A Loganba beletekergettem, az még azért erős lenne nekik.
Szerintem nem volt annyira szar, mint lehúzták. A CGI vonat az gagyi volt, de Magneto megint badassül intézte a dolgokat. Főnix képregényben is táp volt, ha előbújt. A trónok harcás csaj nekem nem jött be már ott sem.

Justice league, a 2 órás verzió =)

Lényegesen több humorral, világosabb képekkel, 2 órával kevesebb jelenettel és ultra gagyi Steppenwolfal. Szerintem a kettőt ötvözni kellett volna, illetve a 4 órás verziót 2 db. 2.5 órás filmben létrehozni. És nem 4:3-ban.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Suicide Squad

Bakker... ezt aki teheti moziban nézze. Én tartva a vírustól inkább kihagyom most. Elkezdtem nézni feliratosan, de megvárom inkább szinkronosan, így lelőlette a negyedénél (nekem túl gyorsan pörög, hogy minden átjöjjön ill. a feliratot meg hagyjuk).

Viszont a negyedéig kétszer is majd lefordultam a székről a röhögéstől.

ShowHide spoiler #


The Suicide Squad

Olyan időket élünk, amikor egy ilyen, alapvetően léha filmért is hálás lehet a kommersz akciófilmeket kedvelő mozi gore. Elvárások nélkül ültem le a film elé, a hype nem igazán hatott meg, és James Gunnt inkább tartom egy öntelt seggfejnek, mint visionary rendezőnek, de jobb híján adtam neki egy esélyt. Remekül szórakoztam, és végig volt egy kis nosztalgia érzésem is jó értelemben. A film nem megidézte a 80-as, 90-es évek hangulatát, hanem pont azt a laza, szarok bele mindenbe életérzést sugallta, amit én speciel nagyon kedvelek. Őszinte tufaság volt végig, de a remek (!!!) színészi alakítások (igen), a poénok, az akciójelenetek elegye remek vasárnap esti szórakozást biztosítottak. Az egyik kedvenc pillanatom az volt, amikor

ShowHide spoiler #

Jó volt. Tetszett, de csak azért érdemes beszélni róla, mert olyan silány mostanában a közönségfilmek színvonala, hogy már ezzel a teljesítménnyel is ki lehet emelkedni az átlagból.



Széna János filmeket láttam. Úgy tűnik a kiöregedett birkózók a moziban látják a karrierjük meghosszabbítását. Adalékként mindkettőben van Michael Rooker is (Yondu).

F9

Hát, ezek már rég kifogytak a használható ötletekből, és most már előszedik a régen kukába dobott korábbi ötleteket. De szerencsére lesz folytatás is, szóval mindig van lejjebb. Legközelebb már a Holdon fognak driftelni, síruhában és bukósisakban, az is megteszi űrruhának.

The Suicide Squad

Ugyanaz az érzésem, mint a Taken-nel. Nem kéne az alapötletet erőltetni sorozatként (pláne, hogy az alapötlet is lopott). Totál kiszámítható, hogy mi történik. Szóval nekem nem jött be.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



The SS 2

Egy kicsit jobb mint az előző, de azt nem volt nehéz megugorni.
Néha unatkoztam rajta, Cena továbbra is rossz színész.

Vége főcím után van egy jelenet.

Kis jóindulattal 6/10.



SS a Costneres

King Shark
A szinkron meglepően jó volt.
A buszon drámázás annyira nem jött át. Lehet, szar volt a szinkron?
Harley elég üres és unalmas lett.
Széna lehet, hogy szar színész, de az ő karaktere volt a legszórakoztatóbb.
És Pöttyösnek is voltak vicces pillanatai.
Milton
KING SHARK

Jó lesz az.



Az jutott még eszembe az SS 2 közben, hogy olyan, mintha a DC görcsösen próbálna felülni a Marvel vonatra. Még erőszakosabb, még viccesebb akar lenni, mint a Deadpool. Amikor Idris Elba karaktere (fene se emlékszik a nevére, talán itt a probléma, nem túl izgalmas a karakter) elkezdi osztani az észt a végén az kb. az Avengersből az ikonikus jelenet akar lenni, amikor körbepásztázza őket a kamera és Captain America kiosztja a feladatokat. Szerintem az nem szerencsés, ha egy film nézése közben a rivális filmjei jutnak eszedbe, ahelyett, hogy a filmet élveznéd.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Justice league is ezzel a marveles vonallal lett megerőszakolva. Egyszerűen a DC-nek ezt el kéne felejteni, nekik meg van a saját stílusuk, ahhoz kellene tartani magukat. Azért így is termeltek a filmjeik szépen, a saját rajongótáboruk imádta a komorabb, komolyabb hangvételű filmeket, nem kellett volna elkurvulni, azért hogy az agyatlan marveles tömegeket bevonzzák.



Suicide squad
Nem igazán értem, mi szükség volt erre... Az előzőtől nem különül el karaktereiben, hangulatában sem és minőségileg sincs nagy ugrás. Na mármost, az előző szar volt és ez sem jó. Azért az egy-két jó poén miatt fölösleges volt elkészíteni.



No sudden move
Érdekes volt. Jó a hangulata, de annyira tulbonyolították a sztorit, hogy amiatt erősen fókuszt vesztett. Apropó fókusz: aki rábólintott arra, hogy egy fos halszemoptikás lencsével vegyék fel a filmet, annak adnék egy jókora pofont...



Azzal a halszemoptikával próbálták meg leplezni, hogy milyen döbbenetesen olcsó fim. Nekem dög unalmas volt, de sokaknak bejött ezek szerint.



Miért, milyen budgetből készült?



8 millió dolcsiból.



:O
Az tényleg durva.



Suicide Squid:
Késő esti RTLKlubos akciófilm kategória, tehát aként kell kezelni, és akkor tök szórakoztató. A vége szar volt sztem, amúgy végigvigyorogtam. Mittomén, a The Expendables csak vicces-véres.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!