Jelenlegi hely

PC-builder HQ

Utolsó bejegyzés


Németből nekem is így jött a csomag: határig DHL, onnan királyi posta.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Folytatódik a kabaré, most laptop fronton az NV tálalásában:
https://ipon.hu/magazin/cikk/msi-vbios-tol-gyorsul-az-asus-rog-zephyrus-...



Ebben mondjuk pont nem látok kivetnivalót.
Amit gyárilag adnak az jó teljesítmény (az árakat tegyük most félre).Az, hogy van bios modra lehetőség csak vonzóbbá teszi ezeket a kártyákat, persze nyilván mindenki aki belenyúl tudja, hogy ez bőven nem garanciális már.
Szóval ez így nekem pl. tök szimpatikus, hogy saját felelősségre fel lehet pimpelni a kártyát.

Hétköznapi Vér István ugyse fog vele foglalkozni.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Minor update, Digitech fórumába beírta az egyik arc aki hogy a Szeptemberi 3080 orderére Augusztust írnak jelenlegi várható szállításnak.....



Akkor a nyári készlet/árhelyreállást el is felejthetjük valószínűleg..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



1-2 kártya mindig van min 1,75-2x áron. De igen, szeretném nem azt mondani hogy idén el lehet felejteni a videokártya vásárlást, de olybá fest hogy:
rwurl=https://youtu.be/pS6zJ7IsJkM

Lassan amúgy személy szerint úgy vagyok hogyha lesz kívánatos 3080 vagy 3090 modell akkor veszek 1400-2200CHF ár tartományban. Még azzal is elgondolkozom hogy üresjáratban bányásszon ETH-t.



Aki azt hitte, idén helyreáll a rendszer az nem látja a folyamatokat...

Mindegy, én szóltam előre, a 3070 megjelenése előtt..



Pont valamelyik nap gondoltam arra, hogy hallgatni kellett volna rád..



"A legnagyobb gond, hogy az ellátással kapcsolatban felmerülő kérdésekre igazából senki sem tudja a választ. Ha szerencséje van a piacnak, akkor talán tavaszra megoldódik a helyzet, de nem kizárt, hogy még akkor is lesznek problémák." PH-2020-11-26

Ebből lett pesszimista becslés szerint akkor idén nyár, amiből idén tavasszal nézve valószínűleg nem lesz semmi..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Yikes.... A szerencse igazabol az, hogy jatek sincs es nem is jon joforman semmi meg honapokig szal annyira talan nem is gaz. :D

Amugy meg ja, lehetett ekezni mindenki aki day1 rendelt, de ugy nez ki meg "mi" jartunk a legjobban. Mas nem, legalabb olcson meg is uszta aki akkor rendelt. 3070-bol meg 3090-bol mondjuk surubb a szallitas errefele is. Igy is feher hollo kategoria, de legalabb van valami. A 3080 az konkretan nem letezik.



Teljesen jó vétel volt amaz. Hiába írtam fentebb is hogy viszket a tenyerem nekem is hogy vegyek, jól írod cyberpunkon kívül jelenleg nincs semmi más ami indokolná :)



Közben nemrég megérkezett UE4-re a DLSS plugin csak mondom, én meg csak nézem az Raytraced shadows options a 1070-el. De majd idén ősszel :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Álmodozni én is szoktam :)

Keleten már a netkavezok is beálltak bányászni, a Bitcoin még az idén meglesz 100k$.



De mivel nincs játék így mire akar valaki 3080-at? :D
CP2077 simán elfut egy 1080-on is, nagy név meg nem nagyon érkezik. Lehet, hogy ez ilyen kiesett generáció lesz és majd mennek tovább 4000-es sorozatra, amivel megoldanák, hogy minimális teljesítményjavulás mellett tarthatnák a magas árakat. Kár, hogy pont ez az igazán erős generáció futott bele ebbe az anomáliába.



Remélem az arcukba durran a bitcoin lufi.. :) Addig is kénytelen leszek a jelenlegi idejétmúlt raszter UE4 minőségnél maradni, csak kibírok egy évet valahogy, vagy kettőt :)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



1080-on hogy kapcsolsz RayTracinget ? (Amúgy a Valhallának is kellett erős VGA, a FC6-nak is biztos erősebb kell majd..)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nem mindenki jatszik mindennel akkor amikor kijott, nekem is meg ott van a watch dogs 3 ami majd egyszerhaodajutok kategoria, de 1080on szar volt. 1440pre mar sok esetben keves volt a 1080 az utobbi 1-2 evben, meg letekert grafikan is. Aki meg 1080pben jatszik az nem fog 3080at venni (max akkor ha hulye). Letjogosultsaga sok esetbenvan igy is, de a kozeljovoben tenyleg nem nagyon van semmi ami megkovetelne a dolgot. Talan ev vege fele kezdenek jonni a jatekok is.



Btw én érzem csak soknak 27”-t gamingre? Mert néha jól jön de fps-ben már zavaró



Én amióta 32"-re váltottam 15"-ről biztos nem mennék lejjebb max feljebb 34-re WQHD vagy UWQHD-re és 4K-ra.



Teljesen jo, a 25os utan nekem nagyon bejon.



Én vígan elvagyok full HD-n.
Egyrészt hely sincs az íróasztalomon egy 27 esnek másrészt meg értelmetlen lenne feljebb váltanom.
Ha váltanék akkor ---> új monitor, új vga(amit most pl nem lehet kapni), új táp is kellene.
Játék közben úgy sem látod, hogy most 60cm a monitorod átlója vagy 68.
Ugyan ez filmnézés közben. Ha egyszer beleéled magad akkor nem foglalkozol ilyen dolgokkal.



27-est cseréltem 34-es ultrawide-ra (magassága ugyanaz, mint a 27-nek). Kisebbet már nem tudnák elképzelni, de elsősorban munkára van e az gép. Viszont FPS-ben is jobb így, sokkal.



Egyetértek, de a fentebb írtakkal is a kollégáktól. Ha megszokod akkor úgyis jó lesz, ellenben 32-34 full elfedi a perifériás látásom javarészét is főleg ívelten.



A hardver hiánytól eltekintve: a már általánosnak tekinthető módi miatt, miszerint kijön a bugos, félkész játék, amit aztán 1 évig patchelnek mire nagyjából elfogadható lesz, eleve nem értem, hogy egy felnőtt emberben egyáltalán miért merül fel az igény, hogy nekiálljon egy játéknak a megjelenés után. Főleg, hogy sokszor ugyancsak min. 1 év mire a sztori DLC-k is kijönnek (lásd Witcher 3), amiket sokszor kár kihagyni. Néhány ritka kivételtől eltekintve nekem személy szerint már sem időm, sem kedvem nincs valamit többször végigjátszani.

Egy tizenéves gyerek esetében még meg tudom érteni, hogy neki azonnal játszania KELL valamivel.



Elvileg FPS-re 24" az ideális, progamerek is ezt használják, sokan még mai napig beszűkítik a képet 4:3-ba.
Nekem ezek a széles gamer monitorok nagyon nem jönnek be, nem akarnék magamtól ilyenen játszani soha. Nem is igénylem, hogy közelről nagyobb képet nézzek, talán 27"-t még elviselném. Egyszer azért kipróbálnám pár órán át milyen ezeken az ultrawide szörnyeken játszani, de nem hiszem, hogy meg tudnám szokni.



Single player játékoknál egyetértek, de multinál minél később csatlakozol be, annál rosszabb.



Így van, mikor 24-ről váltottam 27-re kellett kis idő, míg megszoktam. Ellenben UW-re váltásnál nem volt ilyen, valószínűleg mert magasságra ugyanaz, mint a 27 csak szélesebb lett. És nem ívelt, azzal nincs tapasztalatom.
Viszont nekem elég mély az asztalom (sarok asztalt csináltattam ismerőssel sok éve), normál íróasztalra ez már nagy lenne szerintem is.

Moken: Nekem pár perc volt megszokni, de egyénfűggő gondolom. Mindent jobb rajta játszani és megválhattam a második monitoromtól, mivel munkára így ez az egy is elég, van rajta annyi hely, hogy pl. PS mellett nyitva legyen a mail vagy bármi más.



WagnerUr írta: Néhány ritka kivételtől eltekintve nekem személy szerint már sem időm, sem kedvem nincs valamit többször végigjátszani.

+végtelen. Witcher 3-at szeretném végigjátszani még egyszer legalább, de egyrészt van más játék is, másrészt meg már nagyon rég nem 16 éves vagyok, így "sajnos" van egyéb dolgom. Család nélkül is. =D

Egy jó játék meg 2-3 év múlva is az, nem egyszer pótolok 10+ éves játékokat, oda meg nem kell erős GPU. Nem mintha nem vennék szívesen valami jobbat, ha lehetne kapni...



Mondjuk vannak azért olyan kiadók amelyek megbízható minőséget szállítanak. Nekem utóbbi időkből a Machine games a Wolfensteinekkel, és az id a doomokkal. Mikor az első trailert láttam, tudtam, hogy first day kell a doom, eternal szintén. Wolfensteineket már nem premierkor vettem, mert nem akkora kedvenc, de azokban sem csalódtam eddig, DeadSpace1-2 is hibátlan volt. És egy játék manapság már totál olyan mint egy mozifilm, vagy sorozat.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Hát LOL. Végül vettem egy RTX 3090-et (ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 OC Edition) 1745 CHF-ért. Már egy hete nézegetem a különböző webshopokoat közvetlenül, conrad-nál pont le volt árazva 2000-ről és azt mondja elérhető Márc 1-4 kiszállítással. Hát LOL.... jelenlegi ETH-s hashrate-eknél akár még ki is termelheti az árát 3-4 hónap alatt. (Megjegyzem totál újkrumpli vagyok a témában de poénból befogtam a 2070S ma AwesomeMinerrel) Ha a régit eladom legalább 400-ért akkor elmondhatom hogy 1345-ért vettem RTX 3090-et ami nem is rossz :)

Edit: Még jó hogy fentebb írtam hogy viszket a tenyerem.... meg még jó hogy tudok mutatni önmegtartóztatást...

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!