PlayStation

Utolsó bejegyzés


Egyből el tudod adni 300ért..
Vagy nem? Már nem követem szerencsére az aprót...



Már nem tehető kosárba, pedig neked adtan volna 295ért :)

Jó lesz az.


Lou képe
Lou
Donator

és a lemezes vagy digital változatot volt pofájuk ennyiért vesztegetni?

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Én a lemezest kattintottam be előjegyzésre, ez ki tudja mi akar lenni, a levélből nem derül ki.
Már nem is elérhető.

"A megadott mennyiséget nem rendelheted a termékből!"

:)

Jó lesz az.



nem rossz taktika, a szoftver részleg gondolom a fejőstehén nem a hardver



Ma voltam bent egy konzol boltban ahol elorendeltem és megkérdeztem mi a szitu. Azt mondta az eladó hogy az előrendelők valószínűleg megkapják februárban. A következő adag meg szeptember.

Reméljük azért nem így lesz.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


Lou képe
Lou
Donator

Nagyon remélem, hogy nem így lesz... Kicsit későn rendeltem meg fixen 2 helyen, tartok tőle, hogy nem esek bele az "előrendelők" körébe.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



nagyon remélem, hogy így lesz, és megtanulják, hogy a prev gen gamereket nem lehet hátrahagyni pofátlanul instant.



Instant. :D Ki hagyott teged hatra? :D Faj, hogy MINDEN jatek mar CSAK uj konzolokra jon? Instant hatra lettel hagyva... :D Ja.



Disregard hogy ez kb az elmúlt 30-40 évben mindegyik konzol generáció váltásnál így volt platformfüggetlenül :)



Tudja o is pontosan, hogy mindig igy ment. A PS2es 150 millios tabor is telesirta az internetet, hogy 1 ev utan mar joforman csak sport jatekok jottek a gepre par evig, mert minden ment "next gen". :D Iden meg lesz kb 2 darab jatek ami tenylegesen nextgen only, de azert muszaj sirni. Hihetetlen.



Na várjál csak. Szóval bármennyi kerül a boltokba a PS5-ből, az azonnal elfogy. És ebből majd megtanulja a Sony, hogy nem hagyunk hátra játékosokat? Mármint így is több ment el PS5-ből azonos idő alatt, mint PS4. Mit fognak ebből majd jól megtanulni?



na várjál csak. Boltokba kerül pár ezer/pár százezer PS5 fél év alatt. Azonnal elmegy. Ez azt jelenti, hogy lett potenciálisan pár ezer ember aki meg tudja venni új next gen játékot. Miközben ott van a 100+ millió Ps4 gamer.
És a business sose a konzol volt, hanem a játék.



Jaja, pár ezer darabot adtak el, igaz.

És akik vettek gépet (2-3 000 ember max világszerte, ugye) azok tuti nem vesznek rá játékot, szóval becsődöl idén a Sony. Ideje volt!

Nem igazán érdekel a PS5, egyelőre nem tervezem venni, jól megvagyok PC-n. Csak szemet szúrt a hülyeség, amit leírtál =D



bazmeg nem tudsz olvasni? LAST YEAR!
Abból a 4.5-ből a nagyja elment első 3 napban vagy pre-orderben. Te meg azt írod, hogy amint van elérhető új példány azonnal elkapkodják. Na az a pár ezer, pár százezer.
4.5 millió vs 110 millió melyiknek nagyobb a vásárlóereje gondolkozz már édes Istenem... És még előadod, hogy én beszélek hülyeséget :Đ



Szoval tobbet adtak el elso honapban mint azonos ido alatt a ps4bol, de rohadjanak meg. Kevesebb ps5 only jatek van jelenleg mint megjeleneskor ps4 only jatek volt, de a kurva anyjat a sonynak es megis hogy kepzelik.

A csodalatos logikadat alapul veve pedig akkor legalabb addig ne jojjon nextgen jatek amig el nem erik az eladasok a 90-100 milliot, mert a vasarloero nem lesz ott ahol a ps4 van most. Isten ments, hogy veletlen azt feltetelezzek, hogy az ember azert vesz uj konzolt mert arra jon egy csak ott elerheto jatek ezzel haladva a korral. Oszinten szolva meg kellett volna ragadnunk a ps2 idoszakban, mert annal nagyobb vasarloereje semminek nem volt.

Most amugy tenylegesen mi a bajod? Hogy nem jatszhatsz a Soulsal?



az lenne a normális, hogy folyamatos az ellátás, és nő a szám szépen, ahogy egyre több a next genes úgy csökken a current genes, de basszus itt nincs ilyen, mert minimális a fluktáció a készlethiány miatt.



Mond meg, hogy most miert nincs ez igy?



Amit Joda írt. És igen, tudom hogy tavalyi szám az. De akkor kérek egy linket, ahol leírják, hogy pár ezer darab PS5 érkezik a boltokba világszerte. De az se mindegy ám, hogy naponta vagy havonta.



Nem pont a Sony viszakozott pár PS5 ex-nek tervezett játéknál és jött/jön PS4-re is végül?



De.


Lou képe
Lou
Donator

És pont zavar is a dolog, mert a francnak kell erre erőforrást pazarolni... Inkább lenne sokkal faszább a PS5 verzió. HZD2 is jön PS4 és 5-re is..

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



És majd az új God of War is. Szóval nagy ugrásra nem kell számítani, de majd tesznek Kratos tarkójára ray tracinget.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az viszont már csak ezért is durva volt, hogy 2007-ben még kijött egy GoW 2 csak PS2-re, és a játék jobb lett, mint az év nagy, minősgileg szinte első fecske PS3-as exkluzívjai (R&C: Tool of Destruction, UC1). Bár mindhárom játék fasza, de a ToD a PS2-es Up Your Arsenalhoz nem ér fel, míg a GoW 2 ugyanazon a platformon lenyomja az első részt.

Sors bona, nihil aliud.



Az igazi nextgen szerintem majd az UE5-el jön. Ott ugye a RT csak egyik eleme a látványnak a 'végtelen' sculpt polycountos LOD nélküli geometria is tesz majd rendesen a csimborasszóhoz, és rakja prevgenbe a jelenlegi grafikai minőséget RTX-estül kb.
(És ez a nextgen minőség ugye a Valve nélkül nem jöhetne létre.. :D)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök




Remélem azért lesz már szabad PS5 júniusban... Nem tud valami legit oldalt, ahol elő lehetne rendelni, de nem kell előre kifizetni (lásd Alza)? Minden honnan leszedték.
rwurl=https://youtu.be/pw9Myl3C-Og


Lou képe
Lou
Donator

Ha lenne is ilyen, tippre semmi előnnyel nem jár az előre kifizetés, és jó eséllyel a scalper-ek telenyomták az összes boltot előrendelésekkel, akár előre fizetéssel is...

Én már kurvára pesszimista vagyok a PS5 vétellel, örülök, ha karácsonyra lesz.

szerk: Az hogy egy kurva fillérrel nem fizetek többet érte a hivatalos bolti árhoz képest, az viszont biztos.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Az hogy egy kurva fillérrel nem fizetek többet érte a hivatalos bolti árhoz képest, az viszont biztos.

Dettó. Vicces, hogy már itthon is megjelentek a scalperek. Jófogás színig van PS5-tel. Undorítóak...300ért árulni.



Az egyetlen ésszerű ok amiért bárkinek kellhet egy ps5 jelenleg. rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=2UhO5iA4Fns

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!