Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


90. Volt két félrekattintásom (ja, fáradt vagyok már), meg a Bondokat én is elszartam.

Eléggé kockák vagyunk mi itt mind, megmutattam random kolléganőmnek és kb 60 körül lett neki.



98, qrva Bond...



Tomorrowland

Megvolt itt is. Fanyalgást én sem értem. Ahogy elhangzott ez egy teljesen jó kis kikapcsolodós film. Se több sem kevesebb. Egynek teljesen fogyasztható volt.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Terminator: Genisys = Die Hard 5.

Respect is not given. It's taken.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

85/99, de speedrunt nyomtam, többször nem is arra kattintottam, amire akartam, csak "ikszeltem".

Az Austin Powerseket láttam, de nem találtam el, hogy melyik, Bond-filmből megh sose láttam két percnél többet, mégis eltaláltam mindet :)

Komolytalan kissé, vadidegen filmeknél is kitalálható cím alapján, hogy melyik - és ötször látottnál is elcsesztem, mert nem tudtam, hogy mi az angol címe :)

Sors bona, nihil aliud.



Terminator Salvation

Álmos voltam tegnap este, ez ment valahol. Gondoltam majd jól bealszom rajta. Nem aludtam el, végignéztem és meg kell állapítsam, ez a film baromi szarul öregszik. Persze "fénykorában" sem volt több egy összecsapott közepes akciófilmnél (terminátor, my ass), amiben úgy dobálják a régi részekre való utalásokat, mintha valami hülye fanboy rakta volna össze.
Ami külön érdekes: a CGI jó része súlytalan szar... Erre futotta a 200 milliós büdzséből?



82, volt pár régi film, bondok, meg batman. Meg aminek nem tudtam az angol címét és rosszul tippeltem, mert utána nézni azért nem volt kedvem.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



71

Kicsit többet vártam tőle. Majdnem átment itt-ott dokumentum film jellegű kicsit thriller filmbe.
Érdekes, meg lehet nézni, de se nem rendes háborús film, se nem rendes dráma.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Everest

Nem volt rossz ez, de talán három-négy éve hogy nem láttam szinkronosan filmet moziban. Viszont túl hosszú a film, az egész drámát sokkal kevesebb játékidővel is ki lehetett volna ugyanígy, ha nem jobban bontani. Így kicsit túldramatizált volt. Mindamellett hogy elkerülhetetlenek voltak a bullshotok a valódi felvétele lélegzetelállítóak is lenyűgözőek voltak.



Grifter írta: rwurl=http://trillian.kepregeny.net/grifter/cws.gif

ShowHide spoiler #

Ő ki? Csak nem Murdál? :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Van bajod. Nekem 96.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



The Gamechangers

rwurl=https://i.imgur.com/7lZwLKc.jpg

Ennél pongyolább filmet a játékfejlesztésről és a jogról egyszerre összehozni? Lehetetlen! A film alapján Sam Houser a világ legidiótább játékfejlesztője, Jack Thompsonnál rosszabb ügyvédet pedig el sem tudnék képzelni. Bill "Game over, man, game over!" Paxtonnak üzenném, hogy a karrier szempontjából sajnos tényleg game over, man.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



cikis 71 ponty
osszes bondot megszivtam

Parizer forever.



Mármint neked 96 perces romantikus filmet kellett végignézned egy jó szopásért?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Mindenki beszopta. 86 pontom volt, csak trollkodtam.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Sunshine
Jofele scifi, amivel meg mindig az utolso 30 perc a baj, amikor atmegy agyfaszba az egesz. De ez sem rontja el teljesen, a hangulat es a film tobbi resze siman elviszi az egeszet, elvezheto meg mindig.



Martian

F---- good ;)

Tenyleg nagyon jo volt. Kb minden a helyen. Narrativa, rendezes, Damon, latvany; na meg meglepoen humoros.
Oke, halivudi nagyon, de ez akkor is a legjobb dolog, amit Scott csinalt az elmult 10 evben.
Haver szerint ev eddigi legjobbja, nalam nem, de hihetetlenul szolid film. Tobbszor nezos! Tipikusan az a film, aminel nem veszed eszre, hogy, hm, milyen hosszu is volt ez? :)
Oke, a zene szar ;)))

(Konyvet nem olvastam)



The Martian
Mit is mondjak. Tegnap este fejeztem be a könyvet, kurva jó volt. Tudtam, hogy sokminden ki fog maradni. Nyilvánvalóan nem lehet a film 4-5 órás. Persze hagytak is ki dolgokat, igazából azt mondom, hogy rendben. Nem mehetnek minden SOL-on végig ezért kb 10-15 SOL-okra van összesűrítve egy log. Kvázi összefoglaló. Teljesen jó amúgy az első órában ez a módszer, persze volt pár fájó pont, de egye fene. Viszont utána elkezdődik az igazi nyirbálás. Teljesen érthetetlen miért változtattak pár dolgot és miért írtak át pár dolgot konkrétan. Értem én, hogy vágni kell a hosszon, de a kb katasztrófális problémák több mint felét kivágták a fenébe. Ezáltal a végére nem igazán érzi át az ember, hogy mi a fenéért olyan eszméletlen, hogy túlélte ezt az egészet. Erre mindjárt ki is térek spoilerben ha valakit érdekel. Kellett volna ide nagyon még plusz legalább fél óra azt mondom. Azért a humor megmaradt ami néha kegyetlen módon üt. :D Vizuálisan is teljesen rendben van (3dben néztem, okés volt az is). Szóval ha valaki nem olvasta szerintem teljesen jó szórakozást fog nyújtani, én is próbáltam elvonatkoztatni azért és nem tudom rámondani, hogy rossz, csak épp annyira kiherélték és emiatt bármennyire is próbálok elvonatkoztatni akkor is fáj, hogy mennyivel jobb is lehetett volna egy extra fél órával. :(

Node:

ShowHide spoiler #

szerk.: na tessék. úgy néz ki a könyv nélkül teljesen jól működik. :D Áldásos tudatlanság. ^^



A könyv után bármelyik filmadaptáció szar. Just sayin'.

Non serviam



Egyáltalán nem értek egyet. A Gone Girl se volt szar meg a Girl with the Dragon Tatoo se. Mindkettőt közvetlen a filmek előtt olvastam és egyik se fájt közel se ennyire mint ez.(bár a tetkós lány esetében a svéd verzió átírásai nagyon fájtak, de az amcsi ilyen szempontból szerintem sokkal jobb volt, meg hűbb is a könyvhöz. Ezzel a véleményemmel viszont valószínű az egész univerzumban egyedül vagyok. :D) Lehet jól is csinálni, lehet rosszul. Nyilván mindkét esetben jobb a könyv a filmnél, de legalább nem érzed egy kiherélt szarnak miközben nézed mint itt. Nagy különbség ám.

Vagy még egy másik példa ami hirtelen az eszembe jutott a LotR. Nyilvánvalóan a könyvek jobbak, de ott is meg tudták úgy oldani, hogy ne bazd fel magad a film második felén 5 percenként amiért eszenciális dolgot írnak át vagy dobnak ki teljesen az ablakon.



hát azért a Két toronyban brutális átírások voltak :D



Haha, kicsit azért nyugodj meg Joda! :)

Azt kell hogy mondjam, érthető ez a sok nyírbálás. Mert egy-egy katasztrófa rengeteg időbe telik. Mármint kell neki egy felvezetés (ez ugye lehet 20 perccel korábban is), maga a történés, a hős pánikja, aztán megnyugvása, amikor felcsillan az izzó a feje felett, azután lehet mutatni, mire is jött rá, stbstbstb

Már ha normálisan akarják megcsinálni. Az alternatíva lehet Gravitáció szintű, egyik galibából a másikba esek fárasztó és unalmas(!!!) katyvasz. Merthogy jó volt a Gravitáció, egyszer, moziban. Soha többet! Ez? Simán! Nagyon gördülékeny a film, tényleg huss, vége lett.

Lehetett volna egy-két kisebb dolgot belerakni, ebben persze igazad van. Ezért is írtam, hogy nagyon hálivúdi. Főleg a vége. De amúgy végig érezni, hogy szarban van emberünk és egy könyvvel ellentétben itt folyamatosan látod, hogy ez bizony nem az a hely, ahol kiugrasz a tescoba, ha elfogy a tej vagy a budipapír :)

Könyvet el fogom olvasni amúgy, majd jövök ide vissza jól megmondani a magamét :D :P


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

The Thing, Die Hard, Jaws? Vagy úgy Kubricktól minden a zsengéi (melyek amúgy sem adaptációk) után? OK, a Lolita tényleg gyenge a könyvhöz képest.

Sors bona, nihil aliud.



Igen ezért is mondom, hogy értem a nyirbálást, csak tényleg volt olyan ahol már megvolt az alap csak valami miatt mégse lépték meg amit megkellett volna. Zavaró na. Nem akarom én fikázni a filmet, mert amúgy teljesen okés és ha nagyon nagyon próbálok elvonatkoztatni akkor működik is a maga módján (bár a vége akkor is totál balfaszság). A javára legyen mondva, hogy sok olyan dolog volt ami a könyvben nem lett kidomborítva itt viszont a vizualitás miatt sokkal jobban átjön a dolog. Egyszerűen csak rengeteg apró ziccert hagytak ki érthetetlen módon. Mondok egy apró példát amit érteni fogsz.

ShowHide spoiler #

@Mozes: trú, bár engem ott inkább az ent/csata váltogatás kergetett a halálba nem az átírások. :D



OFF: Talán az egyetlen film ami jobb mint a könyv, az a Forest Gump. Persze a könyvhöz szint semmi köze annak se, de ott pont azért. :D


ShowHide spoiler #

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Az ugyanugy tortenik mint a konyvben.



What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!