Jelenlegi hely

Cyberpunk 2077

Utolsó bejegyzés


KiZo írta: ez csak nekem tűnik kicsinek?

Lehet sebességkorlátozás lesz 40-re és úgy már is nagyobbnak tűnhet... :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan
Verdák sütik.

Non serviamKár, hogy a gameplay videók alapján a fizika gagyinak tűnik.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Belső nézetből olyan, mint valami 90-es évekbeli autóversenyzős játék, csak szebb, de a mozgás, a fizikai érzet teljesen olyan :Dyayy az a kanyarodás 1:38-nál, egyszerűen beleégett a retinámba...

ShowHide spoiler #szopójler


Fú, én tényleg nem látom ezekből a videókból, hogy olyan szörnyű lenne a járművek fizikája.
Gondolom, senki sem simet vár egy ilyen játéktól.
Lehet, hogy fos, meg szar az irányítás, de én ezt a videók alapján nem tudom kijelenteni.
Vannak konkrét momentumok, amik erre engednek következtetni? (Ezt a kanyarodósat pl. nem értem.)


Lou képe
Lou
Donator

marhára nincs szinkronban a kerék fordulása a kocsi kanyarodásával ;)

szerk: de nyilván várjuk ki a végét, meg nem is hiszem, hogy az autós rész lenne a lényeg ebben. meg Witcher 3 ló után én nem várok sokat egy CD Projekt-es utazóeszköztől :D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen KingSokan varjak -> szarfos az egesz. Mit nem lehet ezen erteni? :Dés az a baj, hogy a 10/10-es reviewk már kb. 1 éve a fiókban hevernek. Sztem Angry Joen kívül nem lesz újságíró, aki bármi rosszat is mer mondani róla...Az egy lassított felvétel egy alulkormányozott autóról. ;-)

@Joda, :-D Úgy persze érthető.Persze, mert igy mukodik a vilag. Angry Joe-t meg mar ne haragudj, de hagyjuk mar. Az az ember egy vicc mar evek ota. Hetekkel kesobb jon ki minden reviewja, mert kivarja mi epp az internet hivemind gondolata, osszeollozza mint sajat gondolat aztan kihanyja egy 1 oras videoban.ööö, nem? Talán inkább beletesz pár órát a játékba mielőtt megírja a kiadó útmutatásai alapján a cikket + nem kapja meg early releaseben, mint a seggnyaló újságok, stb.Sure. :D Ha ezt akarod hinni akkor hurra. Igazabol meg totalisan mind1. Felolem lehet a vilag szarja vagy a legjobb jatek a vilagon a reviewk szerint, akkor is jatszani fogok vele. Majd en eldontom magamnak, hogy bejon-e vagy nem. Te meg varhattal volna kicsit a Cyberpunkos xbox vasarlassal ha mar ennyire nem jon be a dolog. Ciki lesz a cyberpunkos konzol ha mindenki utalni fogja majd.Jah, mert ha valaki előrendel egy játékot az nem kritizálhatja? Én is évek óta várom a cuccot, de sajnos az utóbbi időben elég sok kiábrándító tartalom jelent meg belőle - nem csak számomra. Ettől még biztos jól fogok vele szórakozni, de tudom reálisan értékelni, te viszont szokásos ultrafanboyként viselkedsz.Aki nem fikazza minden alkalommal az ultrafanboy? En is eszrevettem par dolgot ami szurta a szemem, de majd meglatjuk a teljesben milyen. Pl amikor az autok csikot huznak maguk mogott gondolom a TAA miatt, vagy a sample text felirat az utjelzo tablakon vagy a szar kanyarodas stb. A 2 evvel ezelotti nagy demoban is voltak ilyen aprosagok, javitva is lettek. A hand to hand combat se tetszett mikor eloszor mutattak, azota az is jobban fest. A most megmutatott videorol se tudja senki hogy mikori build es szerintem osszessegen kurva jonak tunik meg mindig. En csak szimplan bizakodva varom evek ota, ha szar lesz akkor szar lesz, ez van. Ha ez neked ultrafanboysag, am legyen. Majd Angry Joe megmondja a tutit. :`D

A legnagyobb vicc, hogy ezt mar par oldallal ezelott leirtam neked ugyanigy, de vagy ignoralod vagy elfelejted vagy csak szimplan probalsz beallitani valaminek ami most epp megfelel a narrativadnak.
bbbbbboring. Jöjjön már valami értelmes gameplay újra.
Mint aki nem ismeri túlzottan a CP2020/2077 világát, ez egy jó kis összefoglalónak tűnt nekem, gondoltam bedobom ide is:

rwurl=https://youtu.be/qYgcRmzn71Y

+ Who is Johnny Silverhand?
rwurl=https://youtu.be/GPr2LXlw9scMegjött a magyar artbook, fumax adja ki:
rwurl=https://i.imgur.com/JcOy9TJ.jpg

és ez is tele van reklámmal :D
rwurl=https://i.imgur.com/53DIQSi.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/PKsZc9G.jpgBaromi igenyes, csak ajanlani tudom! :) En meg nem olvastam vegig, csak atfutottam rajta meg elkezdtem, de nagyon fasza kis konyv... :)))Detto. Még aránylag az elején vagyok de nagyon jól összevan rakva és igényes.Hű de megszagolnám :)) de viccet félretéve tényleg.. régi pc gurus meg 576os emlékek ;( bár asszem a Gurunak voltak ilyen full fotó papír like lapjai egy tonna festékkelÉn nagyon várom, megrendeltem előre. Rengeteget játszottunk a múlt évezredben, akkor még CP 2020-nak hívták. A szabályrendszert sokszor használtuk fel kis módosításokkal saját világokhoz is, és máig a kedvenc szerepjáték-rendszerem.

Tango

"Lagging is a lifestyle."Rongyosra játszottuk a gimiben. Otthon még a polcon figyel a magyar kiadás.:)
rwurl=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71bf3Z-Ab3L._AC_SY450_.jpg

btw.: A másik hatalmas kedvenc akkoriban ő volt, kb. ugyan azon témában:
rwurl=https://m.blog.hu/th/theszeusz/image/borito-armageddon2092mars.jpg

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron SwansonTényleg valamilyen jó kis könyv Cyberpunk világban. Jöhet több is magyar is akár.

Amit tudom, hogy olvastam és tetszett bár nem CP az a Shadowrun sorozat első pár kötete.Sajnos csak Shadowrun-t tudok mondani, ott a Dunkelzahn trilógia erősen ajánlott.

Cyberpunk-ból (nem 2020, hanem általánosságban) meg a Gibson-i klasszikusokat (Neuromancer, Count Zero, Mona Lisa Overdrive)..................................................
rwurl=https://i.imgur.com/cTNa7LW.pngProblem? :D kevés az RTX 3080. Cyberpunk 2077 doesn’t have a supply issue, it has a demand issue!!!!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!