Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés




Amíg a Valve újabb 4 embert vett fel akik a Steamből folyamatosan potyogó pénzt számolják (+2 büfést + 1 arcot aki félévente random változtatgatja a Dota herok talent treejét, hogy elbassza a kiötlött taktikákat az adott herokkal :D ) addig modder dudeok elkezdték átportolni a HL2-t a HL Alyx-t meghajtó enginere, azaz VR remake várható a HL2-ből, Project17 néven fut jelenleg a cucc, és egyelőre csak egy rövid video van belőle. Íme:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=wCcomuDoWhk

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Jól hangzik, 2035re kész is lesz gondolom :/



A fejlesztők szerint egyelőre kezdeti fázisban van, és azt is említik, hogy vannak toolok amikhez egyelőre nincs hozzáférésük, és a point insertion a cél egyelőre, ami illik is a VR-os játékmenethez az inkább mászkálós, mint gunfightos játékmnetével. Szerintem nem lenne rossz, ha a srácok epizodikusan adnák ki a már kész fejezeteket, már ha lesz folytatása a point insertion után.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök




aztakurva O.o



Hát most igy hirtelen rohadtul nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz lesz ez nekünk... Inkább óvatosan bizakodok és remélem az id-et ráállitják egy Quake 1 folytatásra.



Talan rakenyszeritik a bethesdat hogy ne egy bugos foshalom legyen az osszes jatekuk releasenel. :D + minden jon gamepassba day1, no more bethesda launcher? Jol hangzik oszinten szolva. Meglatjuk.



Igen, nálam is ezek merültek fel elsőként, de azért ott van a "nagyvállalati stúdióbedarálás" félsz :)



Nice.



Bethesda alatt azért visszahozták egy Doom és a Wolf frencsajzt a semmiből. Plusz Evil Within is jó lett sztem. Microsoft alatt középszernél nem lesznek jobbak szvsz főleg ha az instant gamepass miatt majd kevesebb pénz lesz a AAA játék fejlesztésre.



Érdekes :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Valamelyikőtök most komolyan azt gondolja, hogy egy ilyen felvásárlás jó lehet...? :O

Ha tényleg, akkor vagy nagyon naívak, vagy roppant buták vagytok.

Non serviam



A Bethesda játékai amúgy is szarok (meg hát minden játék), akkor végülis nem mindegy, ki fogja a pórázt?

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Kemény és éles kritika! Bármi előfordulhat, én mindenesetre már annak örülök, hogy ha a még mindig 60 eurós Doom Eternal bekerül a 10 dolcsis Passba. Minden más csak bónusz. :-)



Kemény. Meg a Bungieval is tárgyalnak... meg még ki tudja, kivel...

Lehet ebből még jó is.

Vagy rossz is, ha megy minden kekszboksz exkluzívra :D


Lou képe
Lou
Donator

hogy jobb állapotban jelenik meg a játék? elképzelhető. hogy jobb a helyzet, hogy MS van a háttérben. hááát... kezdem én is unni, ami mindent pofátlanul begyűjtenek, amikbe belekényszerítenek.

illetve speciel most próbálom a game pass-t először, még elkaptam a 300Ft-os opciót, másfél hete próbálgatok mindenféle játékot belőle.
az egyéni ízlés kérdése, hogy ki mennyire van elájulva a kínálattól, azt most hagyjuk.

ellenben az milyen már, hogy egy full védett könyvtárba telepít mindent, a programhoz semmilyen szinten nem férek hozzá, ha nem a documents-be menti az adatokat, akkor egy config file-t se lehet manuálisan átírni (vannak guide-ok, hogy hogyan tudod birtokba venni az adott könyvtárat, de nálam nem működött), szóval már 3 játékot is töröltem, mert (persze ez a rész nem MS hibája,) képtelen volt a játék rendesen kezelni az Ultrawide monitort és széthúzta a képet, ami engem marhára zavart. Young Blood meg vmi iszonyat rosszul ment, fele olyan sebességgel, mint a tesztek szerint illene neki, megint csak játékban tudtam állítgatni, az meg nem bizonyult elégnek.
A dupla xbox bejelentkezés, hogy rá kell nyomni, igen, használni akarom az account-omat meg egy érthetetlen dolog. Az app jogosultság is fura egy kicsit. Mindegy, 1 hónap kifut, Plague Tale miatt simán megérte a 300 Ft, a többi játéknál meg legalább meggyőződhettem, hogy mégse érdekelnek annyira, hogy pénzt adjak értük, szóval erre mindenképpen jó volt.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



A MS pont hogy nem kenyszerit bele a sajat hulyesegebe. Mindent megvehetsz steamen es gondolom a jovoben is igy lesz. Flight Sim-et is lehet modolni ha akarod tobbek kozt.


Lou képe
Lou
Donator

Egyszer már szerették volna kényszeríteni a népeket. Belátták, hogy üzletileg nem éri meg. Kompromisszumot hoztak. Most erősen rágyúrnak cloudra, bevásároltak stúdiókból. Sztem pár év távlatában ott van a lehetősége egy újabb MS erőszaknak.
De persze most tényleg jófiúnak tűnnek, és a többihez képest szimpatikusnak. Drukkolok, hogy maradjanak is így.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Tárgyalhatnak bárkivel ha aztán nem sikerül jól az együttműködés. Ékes példája ennek a scalebound. Legjobb játék ever lesz...annyira jó volt, h meg se jelent. De mondhatnám a bleeding edge-t is, halo szériát úgy az elmúlt 10 évből.



Bleeding Edge egy sidenote ötletből lett budget játék volt ahol nem tudta megfogni a célközönséget. Maga a jatekmenet langyos volt de szórakoztató. Viszont 0 reward és grind lootbox whatsoever hogy érdekes maradjon. Karakterek kurvajók voltak, Mekko delfin!!!, Kulev a vipera gec!!!!, Nidhoggr!!! Túl gyorsan s “féláron” adták ki, 20 körül ment volna kontenttel...



Innen nézve fogalmazhatunk úgyis, h a Microsoft management és a gamepass budget áldozata lett. Bár nekem a koncepció és a karakterek se jöttek be.



Térjünk majd vissza erre a témára 1-2-3-5 év múlva. Egyelőre persze, hogy elhúzzák a mézesmadzagot a hülyék orra előtt, aztán idővel meg... volt már precedens a szopórollerre, csak az emberek hirtelen kurvára feledékenyek tudnak lenni, ha valami ingyen van vagy akciós (= éppen megéri nekik).

Viszont a teljesség kedvéért: ha most tévedtem, készséggel megkövetem majd magam X idő múlva. De persze nem tévedek, a M$ pedig nem lett hirtelen jótékonysági szervezet, akiknek csak az lebeg a szeme előtt, hogy minőségi PC-s játékok jelenjenek meg.

Non serviam




7,5 milliárd dollárért nem is volt rossz vétel. 8 studió, és a hozzájuk tartozó összes neves frencsájz. Az már más kérdés, hogy a Bethesda látott szebb napokat is.



Meggyőzött ez a lépés bárkit azok közül aki eredetileg Ps5 konzolt vett volna, hogy helyette a Series x-et válassza, vagy esetleg egy baszó videokártyát?

Jó lesz az.



rune írta: baszó videokártyát?

:D



Én nem érzem ennyire komolynak a helyzetet. Most van havonta 15 millió előfizetője a PC-s Passnak, és még be se kerültek az EA Play meg a Bethesda játékok. Reméljük, hogy a bevételből olyan játékokat is sikerül fejleszteni, melyek megfelelnek a te kényes igényeidnek is. Ha meg nem, akkor se történik tragédia. :-)



Pl. én Wolfensteineket akciósan vettem, de ha premier környékén bekerül Gamepassba (Mint a GoW5) valószínűleg úgy játszottam volna ki 15 dodóért, mert 10-15 órás Single játék. GoW5 és Metro Exodust is Gamepassban játszottam, de mondjuk egy TES már más tészta, vagy egy sokszor játszható Doom, de mondjuk egy Doom sztori DLC pakk gamepassban már megint megfontolandó, mondjuk egy megvett teljes játék esetén is.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!