Jelenlegi hely

PC-re is jöhet az Xbox-exkluzívként beharangozott ReCore

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
PC-re is jöhet az Xbox-exkluzívként beharangozott ReCore
Emlékszik valaki a ReCore-ra az E3-ról rajtam kívül? Ha a 2014-es Microsoft-konferenciának az azóta befutott Ori and the Blind Forest volt a fénypontja, a 2015-ösnek nálam ez a robotkutyás akció-kaland. Fájdalom, más kamuexkluzívokkal szemben a Comcept és az Armature Studio koprodukciójában készülő játékot tényleg Xbox One-exkluzívként harangozták be, de úgy tűnik, hogy a redmondiak megőrzik régi-új jó szokásukat, és ezúttal sem kötik le a kelleténél jobban a hálójukba tévedő ígéretes falatot. Igaz, ezzel például a Sunset Overdrive-nál nem mentünk sokra, hála a játék bukásának és az Insomniac notórius mód konzolos mivoltának.

Egyelőre pezsgőt bontani még korai, mert semmi sem biztos, de ahogy azt a NeoGAF kémjei felfedezték, az egyik designer netes portfóliójában már Xbox One és PC platformok is szerepelnek a ReCore neve mellett.

Homályosabb memóriájuknak addig is újra itt az E3-as ízelítő:

rwurl=https://youtu.be/D2xgu4QnYA0
Jobb minőségben letölthető a Gamersyde-ról.
Szerkesztette: Zoo - 2015 aug 19


Én emlékszem. Mérsékelten érdekel is, főleg, ha jön PC-re is. Egyik szemem rajta továbbra is.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Hátööö.. látványosan hülyének néznek már ebben a (gondolom) játékmenethez egyáltalán nem köthető videóban is, szóval maradhat konzolon felőlem nyugodtan.



a 2014-es Microsoft-konferenciának az [...] Ori and the Blind Forest volt a fénypontja

Ha a fényességet giccs-faktorban mérjük, akkor mindenképp. Egyébként a trailer alapján még akármi lehet belőle, ahogy a fejlesztő stúdiók nevei alapján sem lettünk sokkal okosabbak.

Mindenesetre a multiplatformitással a fejlesztők és a játékosok is csak nyerhetnek, de hosszú távon már nem biztos, hogy a verseny hiánya annyira kedvezne a konzolos ökoszisztémának. Habár a mostani generáció túlszárnyalta az előzőt mind hardver, mind pedig szoftvereladások terén, szóval végső soron azzal is ki tudok egyezni, ha mind a kettő (Nintendót is beleértve három) szoftvergyártó el van a saját felhasználóbázisával.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

MS-konferenciáról van szó, és bár szerintem 2014-15-ben javuló tendenciát mutattak, ez nem feltétlen nagy érdem, de ígéretesnek tűnt maga a játék (és azóta is ennyiben maradtunk). Ez persze nem csak rájuk áll, sok év után nehéz odalenni a videojátékos konferenciák szívonaláért éppúgy, mint a kínálatukért.

Egyébként jogos, elég sok játék valóban a giccs határán mozog (látványra értve, de akár azon túl is), az ígéretesek közül is. Említhetném a ma megjelent Trine 3-at is vagy fantasy játékok sorát. Közelebb állnak Boris Vallejóhoz, mint Hieronymus Boschhoz :)

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!