Jelenlegi hely

League of Legends

Utolsó bejegyzés


Morgana, Lux, Kayle. Illetve most kezdtem Nautilus-t próbálgatni még. De elég bénák vagyunk, szóval Blind pick-el szoktunk bohóckodni, így ha akarnék se tudnék counter pick-elni, szóval mindegy hogy mit hozok. Na meg sokszor át kell vennem a carry szerepet..., úgyhogy jók ezek a burst dmg-es supportok nekem. Abszolút nem való nekem amúgy, mert utálom másokra bízni a meccs kimenetelét, úgyhogy egy tessék-lássék support item után már kb. a Rabadon-t rakom. :D

Morgana-t amúgy nem hoznék komolyabb játékra. Stun-ját csak az nem kerüli ki, aki nem akarja. Lux/Kayle meg ugyebár átüt az első/sokadik minionon is. Kayle viszont az elején harmat, játék végére mondjuk megállíthatatlan egymagában is, nem hogy még mellette az egész csapatot is boostolja extrém pajzs/heal/sebességgel.

HOTS-al is azért vagyok már képtelen játszani, mert ha nem assassin role-t hozok, akkor kitépem a hajam, inkább befeedelem az egész játékot azon, hogy megfogom/elkülönítem a healer-t és 4-en verik a tankot, vagy hogy az assassin-ok kullognak annyi dmg-el, amennyit healerként kidobálok 1 random skill nyomogatásával.


CJ képe
CJ

Régi pantheon global ultija hiányzik... :'(

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Nautilus nagyon erős jelenleg és ha jól sejtem a következő seasonban sem lesz kutya. Igazából valamennyi champ erősödik majd jövőre. Én imádom a Naut suppoakt amúgy, szerintem alul vannak értékelve, bár azért volt időszak amikor tényleg nem volt meta.

Na meg sokszor át kell vennem a carry szerepet..., úgyhogy jók ezek a burst dmg-es supportok nekem.

Szóval support vagy de afféle dmg carry support. :D Pont ezt akartam amúgy mondani, hogy nem mindenki bízik meg egy olyan roleban, amelynek a célja hogy csupán támogass valakit, akinek a kezében sebzés van, aztán vagy tudja osztani vagy vérpocsék (és még sebzése sincs).

Stun-ját csak az nem kerüli ki, aki nem akarja

Eben egyetértünk. Nem nehéz kikerülni, csak figyelni kell. Persze be tud akasztani egy-egy rootot teamfightban, de nem feltétlenül az lesz a döntő mozzanat. Amellett szerintem unalmas karakter is, túl kiszámítható (ez eleve hátrány).

Én kerülöm a support rolet, mint macska a vizet pedig azt mondják, hogy a lányok főleg ahhoz ragaszkodnak. Jómagam is assassin, vagy fighter kasztot preferálok (esetleg bizonyos típusú tank), meg néhány mage is bejön. A champion poolom (bárkit elviszek szinte, szóval inkább a kedvenceket sorolom fel) jelenleg kb így néz ki: Kha'Zix, Pantheon, Mordekaiser, Aatrox, Urgot, Renekton Kayn, Irelia, Nocturne, Qiyana, Swain, Kayle, Talon, Jhin, Kai'Sa, Draven

Ha nagyon suppolni kell akkor meg: Pyke, Karma, Thresh, Leona, Nautilus esetleg Janna meg Braum (Orianna suppom is egész erős volt anno amikor vittem).

Vicces azért, mert a HOTS meg fele annyira sem bonyolult, mint a LoL, különösen most... félelmetes, hogy sokaknak még ez is problémát okoz fejben. :D Nem problémás "kétfelé" játszani? Vagy melyiket tolod gyakrabban?

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Engem kielégít a jelenlegi is. De ha ráadásul még global is lenne...

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Amúgy, ha már Braum szóba került. Ezt a buildet ki kell derítenem rá, aztán veszem is a karácsonyi skinjét, hogy teljesen legyen a szett... :'D

rwurl=https://youtu.be/3HRXj_rbmCs?t=463

(Szerintem egyébként tuti, hogy van egy Wit's Endje. Az nálunk is szent grál, amit rengetegen elfelejtenek.)

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Igazából még Dota2 -zök is közben néha, sőt tegnap még Smite-ot is belőttem újra, szóval van az 3-4 fele is :D Annyira szerintem nem zavaró, engem sose izgatott, hogy magas rank-ot farmoljam, vagy bármi. Dota2 -vel voltam úgy, hogy stabilan csak azt nyomtam 1000-1500 órát, de nagyon fölé vagyok rankolva a többieknek, úgyhogy nem izgi együtt játszani.



Na, a Dota2-be fogalmam sincs, hogy tettem bele 94 órát, de már azt is sokallom. Nem azért, mert alapjáraton gondom volna vele, de szerintem túl van már bonyolítva. Persze lehet, a LoL-t tartanám "egyszerűbbnek", ha a Dotával indítottam volna a MOBA pályafutásom, s akkor másképp viszonyulnék a kettőhöz (a HOTS ugyanúgy egyszerű maradna ofc).

de nagyon fölé vagyok rankolva a többieknek, úgyhogy nem izgi együtt játszani.

Akkor kiélhetik maguk a társaságodban a riften. :D

Most hogy mondod, nekem is hiányoznak kicsit a srácok. Lehet rá kéne kérdezni, mikor jönnek haza mert felkarolnánk őket játszani Discordon. Legalább nem külsősek az idiótáink. :D

Amúgy ahogy látom, az új riften könnyebb lesz a meglepetésgank. Már alig várom, hogy a teleportot kihasználhassam toposként úgy, hogy a külső részre teleportolhassak "gankelni". :x

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Mármint Dota-ban indokolatlanul magas a Rank-om, LOL-ban össze vissza vannak kis szintű, unranked/bronze accountjaim :D.

Nem mondanám egyiket se egyszerűnek, inkább csak máson van a hangsúly. Baj az, hogy pl. HOTS-ban hiába nem kell csak a pozicionálásra, küldikre stb. figyelni, mégis birkák hozzá. Bár Dota-ban tény, hogy hamarabb jön az el, hogy képtelen az ember mindenre koncentrálni.



Hogy lehet az, hogy ott magas a rankod, de Lolon nem igazán törtettél bronzenál fentebb (most már van Iron is, ha azt unnád :D)? Hogy működik pontosan Dotán a rank? Gondolom hasonló rankedetek alapú az is, nem?

Bár Dota-ban tény, hogy hamarabb jön az el, hogy képtelen az ember mindenre koncentrálni.

Könnyű belezavarodni a dolgokba igen, ráadásul úgy tapasztaltam, hogy ha hátrányba kerülsz, akkor ott tényleg szinte biztos, hogy buktad a gamet, sokkal nehezebb visszahozni mint pl. mostanáig Lolon.
Az új Riften már szintén nehezebb lesz megfordítani egy meccset tekintve, hogy milyen hatalmas előnyöket adnak a sárkányok, meg az elder drake is. Annak mondjuk kifejezetten örülök is, hogy ezzel rövidítették a meccsek időtartamát.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Tno képe
Tno

Az új pantheon már nem is volt pék,nem?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



De, még az. :D

Csekk.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Ott úgy működik, hogy játszol x darab ranking match-et, amire meghatároz neked egy rankot. Viszont következő season-nél már figyelembe veszi a régi rankodat, gyakorlatilag nem nagyon tudod elbukni, ha az összes ranking matched elbukod is magasba fog tenni, ha már az voltál egyszer. Viszont akiket alacsonyba rakott először, azok meg abból nem tudnak kitörni. Amúgy onnantól, hogy ranked-elve vagy már kiírja az MMR pontszámod pontosan. -> szóval röviden régen kaptam egy magas rankot, amikor napi szinten csak dotáztam, aztán azóta is az van.

LOL-ban egyik ismerős NE szerveren van, másik West, tökömtudja már hány accountot nyitottam. Nem nagyon tud izgatni, hogy rankot húzzak, egyébként is szeretem ha alacsonyra vagyok rankolva, ha attól "könyebb" a játék. Meg ezen biztos nem fogom stresszelni magam. Bár LOL-ban, Dota-ban is úgy van, hogy alacsony rankon borzalmasan szar a matchmaking, szóval ha nem vagy legalább egy középszinten, akkor az sokat ront a játékélményen.

Úgyhogy HOTS/LOL-ban el se indítom a rankedet, Quick match/blind pick-el bőven eljátszogatok. Akkor legalább relatív nyugi van, bár épp tegnap írták be annak, akivel játszok, egy blind pick matchben, hogy égetett volna el Hitler... (lengyelnek nézték)


Tno képe
Tno

Hát ez egy gecisAr video volt,se elhiszem.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



rwurl=https://streamable.com/tou03

Csak hogy lásd milyen jó fej vagyok :D


Tno képe
Tno

Time to full breads? Oké, elhiszem :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



"bountiful breads" lesz az :D



Nem nagyon tud izgatni, hogy rankot húzzak, egyébként is szeretem ha alacsonyra vagyok rankolva, ha attól "könyebb" a játék.

Én nem szeretem az alacsony rankos vagy unranked accountokat. Jó, néha kell a kikapcsolódás, de én a Lolt régen sem azért játszottam.
Azt nem szeretem, ha a meccs túl könnyű és azt sem, ha elképesztően nagy idiótákkal vagyok körülvéve és 1v9 a felállás, bár néha így is lehetséges a carry. Én mindig is a nehéz, kihívásokkal teli, minőségi játékmenetekre vágytam, ezért van a legalacsonyabb, "fun" accountom is Platinumban. Habár valójában már az sem nagy rank szerintem, noha az Iron bejött. Talán jövőre ha lesz időm összehozom rá a Diamondot, csak hogy kitoljam az mmr-t de nem hiszem, hogy sok motivációm lesz hozzá. Alapvetően nem nehéz, csak időigényes és nem nagyon van kedvem grindolni.

Mondjuk, ha Aphelios kap ikont és emoteot a rankedekért, ahogy Qi és Morde is, akkor feltétlenül muszáj lesz. Valójában amúgy is csak a játéktartalmak miatt rankedeztem már jó ideje. Szezon végi ajándékok, kiegészítők (summ icon, ward skin, emote) és hasonlók.

Örülök, mert végre a jungle clearelési rendszer is úgy állt be, ahogy én szerettem volna.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Ó, csak mondani kellett. (Sajnos már nem tudom editelni az előző kommentem)

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=sSgyzHDuDkU&feature=emb_title

Szuper kis kitje van. Végre, VÉGRE egy hős akit tényleg nem lehet majd megunni, amennyi stílust képvisel.

http://www.surrenderat20.net/2019/11/aphelios-weapon-of-faithful-champio...

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Tno képe
Tno

nehogy meg a vegen elkezdjek lolozni

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Nem azt mondtad, hogy jönnél velünk aramozni? :D Legutóbb is ott vártunk voiceon de inadba szállt a bátorság...

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Tno képe
Tno

ugy erted mantraztal 50 percet en meg 40nel inkabb elinditottam a sajat jatekom, kikaptunk, eleg is volt:)
aszongya voiceon vartak amikor abban sem voltam biztos hogy hova beszelek.
mondtam mar hogy gecijo ez a master boot record?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Nem, nem így volt. Elmondtad, mennyi ideig vagy távol én az idő alatt le is mantráztam. Három meccset mentünk te már az első után írtál. Utána mikor mondtam neked, hogy gyere, inkább elbújtál.

Egyébként eligazítottunk volna ha mertél volna írni. De azt sem. Tessék... a Rewired meleg otthonkától távol már nem is olyan bátor. :')

Mindenesetre hamarosan újra vissza kell állnom a játékra, talán ARAM mellé sűrűbben társul majd a Rift is. Az ÁVÓ klubunkba meg bárkinek van helye, aki jönne.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Tno képe
Tno

a tortenet tanulsaga hogy nem voltam eleg bator.
Szerk. :Nem az, hogy shay elkezdett 40 percig mantra modba valtani miko jeleztem h 10 perc es jo
szerk2 hat manapsag mar viccelni se lehet.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



lolozunk esetleg nemsoká?
30 perc 40

Pont végeztem a mantrázással addigra. :e

Na de off stop. Pulttól való távozás után reklamációd tudod hova dugd. :')

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Na ne... egy Lee Sin skin ami néz is ki valahogy!?

(Nightbringer Lee Sin)
rwurl=https://1.bp.blogspot.com/-W3PX7ZOMh10/XdyT3NZeOwI/AAAAAAABblY/p86qWZAey...

Prestige (várom a splashartot rá):

rwurl=https://1.bp.blogspot.com/-rxh_GYZrx1o/XdwgU1umQrI/AAAAAAABbio/IwN84PrOW...

Oké, innentől kezdve nem sajnálom elpickelni, ha kikapom. Ellaposodott kapcsolat volt a mienk de van az a jellegű szépészeti beavatkozás amiért szívesen (ezután a skin után most úgy érzem magam mint egy apa, aki lement tejért a gyerekeknek és hat év után visszatért)... különben is meglesz így a 100 Prestige kártya, jól tettem, hogy nem vertem el másra.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Ma hajnalba lefutottuk gyorsan az első teszt meccset normalon bnőmmel. Rég nem játszottunk együtt bot lanen (egyébként együtt játszunk, csak külön laneken). Ő előkapta az új szezonos Threshét, én pedig drágalátos Apheliosomat, a bőrével együtt amire nyomban le is csaptam. Junglerünk nem volt, el is vittem így a redet a bot lanere a kezdéskor, ami azonnal megtérült egy double kill formájában. A sárkány kontroll aktuális jungler híján, ex junglerként az enyém volt botlaneről is, különösen most, hogy egyébként is sokkal erősebbek. Szerencsére már egyedül is el lehet vinni őket, de Yasuo is kezeskedett, valójában meglepően együttműködő volt (és nem egy agyhalott Yasuo).

Mondanom sem kell, hogy emlékezetes kis meccs volt az első. Ráadásul azonnal egy Quadrát tudhattam a magaménak, ami pozitív visszajelzés számomra, elvégre valóban egy nehéz karakterről van szó. Mégis úgy érzem, megérte gyakorolni practice toolsban még PBE-n. Nagyon, nagyon, nagyon tetszik, hogy folyamatosan változtak a fegyvereim a mérkőzés alatt, mert ezzel nekem is alkalmazkodnom kellett az ellenfélhez, a kialakuló szituációkhoz s mint fentebb említettem, nekik is. Bár ebben ők nem voltak túl effektívek. :'D

rwurl=https://i.ibb.co/HTQy2Wq/74.png

Remélem, azért az ellenséges Apheliost motiválta a teljesítményem a hős használatára.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Tno képe
Tno

Ez az Aphelios a karakterváltogató karakter? Vagy az egy régebbi? Ennyire követtem mostanság:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Most adták ki tegnap. A "válogatóst" eltaláltad, de ő nem karaktert, hanem fegyvereket cserél. Szám szerint ötöt.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Tno képe
Tno

Ez elég jól hangzik. Akkor karakterváltogatós karakter még nincs is?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Kayn a játék egy pontján átváltozik. A képességeinek hatásai és a passzívja megváltozik, gyakorlatban maga a karakter is, hisz Kayn és Rhaast két külön karakter, "egyben". Mégis egy marad meg, ha úgy tetszik. Ez pedig a te döntésed.

Más nem ugrik be jelenleg.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!