Jelenlegi hely

Mafia III: Előzetes és infólavina

Utolsó bejegyzés

Mafia III: Előzetes és infólavina
A múltheti bejelentéshez hűen ma megjelent a Mafia III előzetese, melyet a minőségi 3D animációs anyagairól híres Blur Studios követett el. 1968-at írunk, a szabályok megváltoztak. A Vietnamot megjárt Lincoln Clay jól tudja ezt. Nem az a család, amibe beleszületünk, hanem az, amiért készek vagyunk meghalni.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=YYhlmUd9Xoc

HD letöltés: GamerSyde

FRISSÍTVE - Zaxx által

Gengszterkedésünk helyszíne ezúttal New Orleans és környéke, ami a korszakkal együttvéve bizony tökéletes választásnak tűnik. A Gamescomon elhangzott nyilatkozatok alapján a stílus leginkább a második részre hajaz majd: ismét egy mindenféle romantikától mentes, vértől lüktető világ vár ránk, ahol mindent a politikai-ideológiai ellentétek, a faji feszültségek és a drogok irányítanak. A rasszizmus igazán sikamlós téma, hiszen Martin Luther King meggyilkolásának évében járunk, de a fejlesztők elmondása szerint a hangsúly nem a moralizáláson lesz, hanem a problémák realisztikus bemutatásán. A Hangar 13-es fiúk egyebekben is el szeretnék érni a hibátlanul autentikus hangulatot, így kapunk egy adagot a hippimozgalomból és a jazzkultúrából is.

A szabadon formálható tartalmat hiányolók nagy örömére a játékmenetben már jócskán akad újítás. Ezek közül egyelőre az tűnik a legfontosabbnak, hogy a bandaháborús sztorinak megfelelően ezúttal saját bűnszervezetünk kialakításában is tevékeny szerepet vállalunk majd. Ebben alvezéreink lesznek segítségünkre, akikből mindjárt három is akad: a haiti csoportot kezében tartó Cassandra, az íreket istápoló Burke és egy régi ismerős, a rajongók által egyszerre imádott és gyűlölt Vito Scaletta a Mafia II-ből - gondolom senkit sem ér meglepetésként, hogy ő az olasz srácokat terelgeti. Az alvezéreknek különböző bónuszok érdekében kedvezhetünk, de ha túljutalmazzuk valamelyiküket – pl. aránytalanul sok csehó futtatását engedjük át neki –, akkor a többiek megorrolnak ránk, szóval érdemes lesz tiszteletben tartani egójukat. Ebből következően valamiféle terület- és épületfoglalós mechanika is lesz a játékban, de az ezt illető konkrétumokra sajnos még várnunk kell.

Komoly ráncfelvarrást kapott a történetvezetés is. A Mafia III-ban sem vonul nyugdíjba a feszes, filmes hatást keltő cselekmény, de az a döntéseink és alvezéreink révén nagyban befolyásolható lesz. A Hangar 13 az alakítható narratívát tekinti csapatuk legfontosabb célkitűzésének, szóval valószínűleg nem mókusvakításról van szó, sőt, állítólag még Lincoln karaktere is változni fog a különböző eseményeknek megfelelően.

Ezt a sok információt elnézve csak bólogatni lehet, szóval hajrá, Mafia III!

Források: GameSpot, DSOGaming, IGN
 

Szerkesztette: Strato - 2015 aug 06


Ilyen zenéket trailerbe rakni cheat kategória.

ibi amentia latet



Eléggé. :D

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Hangulatos, bár a korábbi Mafia játékok nálam egy idő után unalomba fulladtak. És ... lesz most co-op? Vagy csak én látok bele minden jött-ment mellékszereplőbe co-op módot? :)

The strong eat, the weak are meat.



Jó lesz az.



Ez eddig nagyon harmatos, arról nem is beszélve, hogy a főszereplő ismét abszolút antipatikus.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Elég semmitmondó, ha nem írták volna ki a végét, kb. ilyen GTA szintű gagyiságra gondoltam volna.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Idézet egy másik oldalról, amivel tökéletesen egyet tudok érteni.

"Amcsi fejlesztőcsapathoz kerül a játék és rögtön meg is kapjuk a fekete/félvér főhőst, jöhet a rasszizmus kérdésköre is, egy kis koccanástól vagy 2 golyótól az autók már a levegőben pörögve robbannak fel és akkor még ki tudja mi lesz.
Ez minden csak nem Mafia."
rwurl=https://youtu.be/cAUj7YJQv_c

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Koval írta: és akkor még ki tudja mi lesz.

Evidens, hogy világvége. Elvégre néger főhős. Hallatlan.

A TNT-fuvarozói másodállású városi közlekedőket mondjuk tényleg nem tudom mire vélni.

ibi amentia latet



Mondjuk New Orleans esetében én talán egy kicsit meg is sértődnék, ha nem fekete vagy félvér lenne a főhős. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



GTA szintű gagyiság.

They see me trollin' they see me hatin'

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Vélemény öreg, vélemény. A harmadik rész volt az utolsó, ami számomra értékelhető tartalommal bírt. :)
Bár, a közepe felé már azt is nagyon untam.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Kíváncsi vagyok mennyit játszottál az 5-el. Illetve komolyan a 3. rész utána a Vice city is gagyi...

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



damoqles írta: Ilyen zenéket trailerbe rakni cheat kategória.

Hát basszus, KETTŐT is :D

Mondjuk amikor először olvastam róla, első gondolatom az volt, hogy copy-paste-elték a korábbi maffiát, csak világháború helyett vietnamival.

A belinkelt germán videó gameplay alapján viszont sajnos eléggé gáz lesz, full retard. a GTA V-ben több realizmus volt. :-/ Főleg ez a "hozzáérsz és robban az autó" szánalmas.

Pedig nincs ellenemre a korszak, koránt sem.



3:10-nél az ott kurvára Vito. :D

Mellesleg rohadt jó lett.

Az antipatikus főhős dologhoz meg: ezek bűnözők, bakkmeg, milyenek legyenek?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A negyedik részt a felénél untam meg, az ötödikkel elhülyültem kb. 3-4 órát, de unalomba fulladt. Inkább elkezdtem Witcher 3-azni.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Strato írta: Mondjuk New Orleans esetében én talán egy kicsit meg is sértődnék, ha nem fekete vagy félvér lenne a főhős. :)

Váó, a tizedik kommentre eljutottunk a Koval féle "néger a főhős, rasszista vagyok, nem kell" véleménytől a fekaság okáig. Ha egy NO-ra épülő fantáziavárosról lenne szó, mint Lost Heaven és Empire Bay esetében, akkor talán még beleférne az olasz főhős, de így, hogy nevén is van nevezve a dolog, ide bizony fekete főhős kellett legalább annyira, mint a GTA San Andreasbe.

Most komolyan New Orleansben, Martin Luther King korában hogy a fenébe nézne már ki egy fehér fickó főszereplőként? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hagyd ra.

A trailer mev amugy szar. :(



Joda írta: Hagyd ra.

A trailer mev amugy szar. :(

Nálam meg az év meglepetése eddig, de én a Gabriel Knight óta szeretnék New Orleansben autókázni-lövöldözni egyet, szóval elfogult vagyok.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta: Váó, a tizedik kommentre eljutottunk a Koval féle "néger a főhős, rasszista vagyok, nem kell" véleménytől a fekaság okáig.

Az itteni kommentekből tudtad meg, hogy mi a helyszín? :D

Különben most is beleférne fehér főszereplő (amennyire utána tudtam nézni, a New Orleans-i família a sápadtabb fajtából való, szóval értelme éppenséggel annak is volna), ahogy a San Andreasban is lehetett volna (illetve voltak, lásd a két trailer trasht [sic] a GTA V-ben), a GTA III-ban meg sárga, a IV-ben pedig hupilila, vagy akármilyen. Szeretném azt hinni, hogy az ilyen részleteket nem pusztán a helyszín + éra kombóból leglogikusabban következő – netán valamiféle polkorrekt kvóta meghatározta – megfontolás szüli, hanem egyszerűen az eredeti alkotói szándékhoz/vízióhoz való ragaszkodás. Ami a nagykiadók, nagy költségvetések, SJW-k stb. korában, tudom, kissé naiv gondolat, hja...

ibi amentia latet



A klasszikus New Orleans-i maffia teljesen olasz volt, de szvsz itt a korszak miatt nem igazán jönne ki jól, ha ők kerülnének előtérbe. A 70-es években már nem történt velük olyan hú de sok minden. Ha a 30-tól 65-ig játszódna mondjuk a játék, akkor még akár érdekes is lenne (a 60-as évek eleje már szimplán a sok Kennedys összeesküvés miatt is), de így nem.

A rasszizmus témája nyilván benne lesz a játékban, szvsz ez nem is lehet kérdéses, mert abban az időben nagyon előtérben volt. Polkorrektnek biztosan az, de sokkal inkább szükséges plusz ez szerintem. Egyébként meg nem igazán láttunk még olyan játékot, ami komolyan foglalkozna ezzel a témával (oké, RPG-kben mindig menő volt, csak ott absztraktabban került elő), szóval tőlem jöhet simán. A Mafia 2-ben egyébként dögivel volt rasszizmus már, tulajdonképpen teljesen realisztikusan ábrázolták, csak nem foglalkoztak vele mélyebben.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Lassan trollkodásnak tűnik, hogy nem érted, hogy mi értjük, hogy egy bűnözőnek a te nézőpontodból antipatikusnak KELL lennie, de attól még nem élmény ilyet se irányítani se nézni. Az első rész (amelyről tudom, tudom, "túlmisztifikálta" a dolgokat) ebből a szempontból tökéletes volt, mert kedvelhető volt a karakter a maga módján, de még a GTA V-ben is meg tudták oldani, hogy a visszavonult bankrablóval (bűnöző!), kisstílű fekával (bűnöző!) retardált kanadai pszichopatával (bűnözőőőő!!44) az embernek van kedve játszania, addig sem a Mafia 2-ben nem sikerült kedvelhető főhőst összerakni, és ránézésre itt se nagyon. Persze ne legyen igazam.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Strato hírét nem szeretném kibővíteni apróságokkal, de egy tévhitet azért eloszlatnék: a Mafia 3 a fejlesztőket tekintve NEM amerikai produktum. A Hangar 13 egy új fejlesztőstúdió, amit kb. 1 éve hoztak létre és tulajdonképpen a 2K Czech Amerikába való átrakását jelenti. A csapat gerince tehát továbbra is cseh, a bandát viszont a könnyebb menedzselhetőség miatt közelebb hozták a 2K főhadiszálláshoz és kiegészítették egy rakat ex-Lucasartos (zömében az SW: 1313-et kalapáló), amcsi-német stb. arccal.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Vito nem csak a karakter miatt volt kedvelhetetlen, ahogyan a GTA V karakterei sem a személyiségük miatt kedvelhetőek (taszító rohadékok mind egy szálig), hanem az eseményekre való csekély ráhatása miatt. Kicsit úszott az árral emberünk és ennek a levét itta meg a befejezésben. Lincoln ennél sokkal öntörvényűbb lesz, a sztori pedig teljesen körülötte fog forogni.

Szerk: Az infók alapján úgy tűnik, Lincoln lesz a szervezet feje, a trélerben látható többi karakter - így a jó öreg Vito is - pedig kápói szerepben tetszeleg majd. Ez egyre jobban és jobban hangzik. :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Már bocsánat de az nem az én véleményem, én csak ctrlc ctrlv-t használtam, mint mondtam is volt.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Koval írta: Már bocsánat de az nem az én véleményem, én csak ctrlc ctrlv-t használtam, mint mondtam is volt.

Idézet egy másik oldalról, amivel tökéletesen egyet tudok érteni.

Köszönjük, csüccs.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



LoL. Az hogy idézet, nem jelenti azt, hogy AZ az én véleményem. Még ha egyet is értek vele, mert valószínű máshogy fogalmaztam volna. Köszönjük, csüccs.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Nagyon jellemző rád, hogy szemantikai kérdést csinálsz egy tartalmiból. :D Nekem bármelyik változat megfelel, mivel ugyanahhoz a tartalomhoz vezet, de oké, akkor mondjuk legyen mindenkinek egyéni véleménye, amire senki más nincs hatással, hiába mondták már el előtte 50 millióan.

Én azért hadd sajnáljam, hogy egyetértesz, elvégre ritka buta következtetésről van szó, aminek az alapja téves információ, no de evvan. Egyébként eddig is egy kisebbség ügyes-bajos kalandjairól szólt a Mafia, itt meg kisebbség is van meg maffia is, szóval nem értem a problémát.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Meglátjuk megjelenés után.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Tökéletesen egyet tudsz vele érteni, saját elmondásod szerint. Ennél jobban nem lehet felvállalni, hogy az a te véleményed is. Ne táncolj most félre.

ibi amentia latet



De nem az én szavaim. -.-

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!