Jelenlegi hely

Game of Thrones

Utolsó bejegyzés


A sárkánytűzzel nem az a baj, hogy összeomlottak a házak meg a vár (hőhatásról hallottál-e már?), hanem hogy

ShowHide spoiler #

Non serviam



roodie írta: Ha Bronn az utolsó részben sem kap kastélyt, én szomorú leszek :-(

Most már mégis mit csinálna...? Pont, hogy nem illene a végére, ha vigyorogva előjönne, aztán ellovagolna a napnyugtába.

Non serviam


LY képe
LY
Donator

Szerintem amugy nem az a gond hogy mi tortenik, hanem hogy nem tudtak hitelesse tenni.

Valahol az otodik kotetnel ra kellett volna jonni hogy egy ekkora tortenetet lezarni is sokaig kell. Kellett volna egy kilencedik evad.



Hihetetlen, de elertek, hogy elozo reszek meg rosszabbnak tunjenek :D
Ennel jobban nem lehet ezt megfogalmazni:
rwurl=https://preview.redd.it/80gqt8tpm0y21.png?width=700&auto=webp&s=aa9e6e16...

Rohogok azokon, akik meg megprobaltak esszeket irni, hogy mi is fog tortenni az utolso ket reszben. Megprobaltak a lehetetlent es valami ertelmes dolgot fabrikaltak a latottakbol. Ehhez kepest ugye

ShowHide spoiler #

Egyik legjobb pelda: Kvajborn Cersei hata mogott manipulal es a no nem is adott neki parancsot arra, hogy fizesse le Bronnt. Ezt a csavart valaki tenyleg kineze a ket majombol?

Euron meg, ecsem. Erre mar nincsenek szavak



Vagy egy teljes 8. évad, 10x60 perccel. Mostanra állt be a tempó, az első 5 rész meg vagy túl gyors volt helyenként, vagy túl lassú, a jelentéktelen pontokon.

Non serviam



:D!!!!

Freefolk messze a legjobb subreddit mostanaban :D



Sárkányok - realizmus: válassz egyet, mert mindkettőt nem lehet. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ez a rész mindennek a legalja volt, de látom a látványbuzik egyből újra istenítik ezt a hulladékot...
Amikor Aryaval 10edjére játszották el, hogy végre megdöglik és csak nem, akkor hangosan anyáztam már.
Jaime-t így elbaszni, amikor a legjobb karakterfejlődést bemutató, legjobban megírt szereplő volt előző évadig...
Cleganbowlt én annyira, de annyira leszarom! 100ad rangú dolog a GoT-ban, csak az idióta poszteres meg műanyagszobros gagyifanok vártak erre. Ráadásul nekem röhejes volt, végig Darth Vader jutott eszembe róla.
Az egész sárkányosdi vicc az előzmények után. Ennyire nem lehetnek hülyék az írók.
Euron megint megjelent a semmiből, aztán szépen elbukott a legklisésebb módon, ahogy egy kardozós-baszós filmben el lehet. Az utolsó mondata meg konkrétan szánalmas volt.

Ez a rész tökéletesen mutatja mi a baj a mai filmgyártással! KMZ aki grafikus elélvez a technikai megvalósítástól, bejön neki a rész. Na pont ilyen grafikusok meg földtől elrugaszkodott látványtervezők teszik tönkre a filmeket!

ERRE VÁRTATOK 7 ÉVADON ÁT? ERRE? EZ NEKTEK JÓ LEZÁRÁS? Édes istenem...



Azzal egyet értek, hogy ez már annyira rossz, hogy tanítani kéne. Azzal nem, hogy a garfikusok rontanák el a filmipart. Nem KMZ írja a sztorit :DD

Igazából én nagyon jól szórakozom eddig ezen az évadon. Több meme-t szül pár hét alatt mint az SW prequelek évek alatt.

Régen azért nézték az meberek a GoT-ot mert ha volt egy kedvenc karaktered, érdekelt, hogy vajon mikor és hol hal meg.
Most ha van egy kedvenc karaktered, azt várod, hogy mikor és hol rontják el :DDD

Eskü direkt csinálják amúgy. Ennyire szar se véletlenül, se inkompetenciából nem lehet rossz.

Choose your next words with excpetional care!



+1
Látványos kutyaszar volt,

ShowHide spoiler #

meg ez az évad tele van plot-szolga skizó jelenetekkel... az írói felejtés és csapongás művészetével.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....


KMZ képe
KMZ

Te amugy elolvastad amit irtam? :)

Idezd mar be azt a kommentszekciot a reszemrol ahol kiverem a faszomat a vizualra. Annyit irtam hogy egy sarkanynak minimum ilyen szinten kellene szetbasznia mindent, night king homing missile es 100% crit hajoflotta nelkul.

A sorozat mindig is jol nezett ki, most is jol nez ki, ez evidencia. De a pusztitas a hatasvadasz modon elhamvado civilek es papirmase szinten osszeomlo varfalak ellenere is jobb volt mint a zombicunami.

Cersei es Jaime vegzete gyonyoruen banalis, itt kifejezetten megleptek, elegans es egyszeru, mondhatni logikus befejezes. Ugy gondolom itt szepen racafoltak a sorsszeru badass "story arc endingre"

Termeszetesen tobb sebtol verzik a cucc, de ezt irtam az elozo kommentemben is, szoval nemtom mi ez a kirohanas a reszedrol :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



ezzel az eggyel nem volt bajom amúgy, ennek sztem is így kellett történnie. Csak hülyén oldották előző részekkel együtt.
De amúgy a legjobb, hogy itt mindenki azt emlegette hónapok óta, hogy hú golden company így meg úgy, erre :DDDDDDDDDDDDDDDDDD



Hi. So. Uh. Khaleesi. Two thousand five hundred twenty-eighth of your name, according to the Social Security Administration!

:DD



mi értelme volt jaimet kétszer megszúrni, ha utána így végzi :D Mi értelme volt elküldeni északra a faszba ezért. Lannisterek a legnagyobb túlélők voltak, banálisnak banális, de rohadt kiábrándító a haláluk így. Semmit nem éreztem kb., pedig a kedvenc karaktereim voltak. Vannak a történetírásnak évszázadokra visszanyúló szabályai, amit nem lehet csak úgy semmibe venni, vagy ha igen, akkor azt sokkal jobban kell megvalósítani.
Hasonlítsuk már össze ezt a jelenetet pl. az előző évadból, amikor úgy tűnt, hogy Cersei megöleti Jaimet. Na ott 200on pörgött mindenki pulzusa, itt meg csak mehh...


KMZ képe
KMZ

Hogy lovagga usse es megbassza Briennet, hat nem kezenfekvo? :) azota mar tuti terhes a lovagina. Szerintem te Jaimevel vagy olyan zavarban mint en nightkinggel, szoval nagyjabol ertem hogy miert irrital.

Azt hogy en grafikus letemre szopom a sorozat faszat betudom trollkodasnak :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



LY írta: Szerintem amugy nem az a gond hogy mi tortenik, hanem hogy nem tudtak hitelesse tenni.

Valahol az otodik kotetnel ra kellett volna jonni hogy egy ekkora tortenetet lezarni is sokaig kell. Kellett volna egy kilencedik evad.

+1 (Még ha a történet hasonlóan végződne is. Több mellékszállal jobban működött volna szerintem is.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Jut eszembe. A készítők vajon trollkodásból módosították a páncélokat papírra, vagy elfelejtették, hogy még nem a SW-t forgatják?

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Amúgy a Clegan párbajnál beugrott, hogy na ilyen sithetek kérnénk, mint Ser Gregor :D (Kicsit nekem is beugrott Darth Vader mikor ledobta a sisakot)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Sokkal jobb volt mint a zombis rész. De ez még nem jelenti azt, hogy jó is volt.
Csak a látványra mentek rá. Az Aryás rész tökéletes időhúzás volt a 15 perc bolyongásával az utcákon. Gondolom az írók elégedettek voltak, hogy na ezzel is elment negyed óra.
Ahogy a sárkány szétfújta a kő épületeket az eléggé wtf volt. A tejszínhabot nem tudnám ilyen könnyen lefújni egy torta tetejéről...
Sándorunk kár, hogy nyomott egy Dugovics Tituszt. Én végig azt vártam, hogy majd agyonbassza a zombit egy 3szor akkora tetőszerkezet mint ő.



Amúgy tényleg érdekes a sárkánynál, hogy ha egy embert okád le, akkor az egy helyben áll csak meggyullad, míg a kőépületeket papírként rombolja le a lehelete...
Most komolyan Aryaval akarják még Danyt is kinyíratni? Vagy majd váratlanul mégis Jon fogja? Más már nem nagyon él... Vicc. Witz.



biztos van +1000% siege damage trait-je a sárkányoknak.
emlékezzünk vissza, hogy NK újdonsült hátasa is úgy fújt pinát a nagy és 7 évadon át csodált FAL-ba mint óvodás a habfürdőbe

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



de amúgy a Night King ennyire előre tervezett, hogy majd lenyúlja a sárkányt és lerombolja a falat, de Arya szétszivatja egy olcsó trükkel :DDD
Arya is a facér kellett King's Landingbe, amikor tudni lehetett, hogy úgyis meghal Cersei vagy így vagy úgy :D



Ezt a részt Tyrion és Jamie jelenete mentette meg. Meg persze a látvány, Moken leköpköd, de nekem az bejött :-D



Nekem a Jaime - Tyrion jelenet se működött, mert már ezerszer volt hasonló és már 3x elbúcsúztak örökre korábban... Ez az egész évad teljesen immunissá tett a karakterek iránt, kb. tényleg csak röhögni tudok mindenen, mást nem vált már ki.



LY írta: Szerintem amugy nem az a gond hogy mi tortenik, hanem hogy nem tudtak hitelesse tenni.

Valahol az otodik kotetnel ra kellett volna jonni hogy egy ekkora tortenetet lezarni is sokaig kell. Kellett volna egy kilencedik evad.

Egyet értek veled meg Tompival. Ugyanezt a storyarcot, ha lett volna rá 9-10 évad a motivációk kibontására, a részletek feltárására, az egyes karaktereknek megfelelő időre, akkor jóval kevesebben fikáznák a végeredményt.

Vill du bli ihop med mig?



Az eddigi legjobb teória, amit láttam, redditről szintén:

ShowHide spoiler #


Én adnám, ha így lenne (bár kit érdekel már mi lesz...), de akkor ezt Bran miért nem látta. Jon-nak ráadásul van papírja is a Targérienségéről, Tyrionnak max. Bran tudná leigazolni meg a tűzpróba. Amúgy miért kellene Tyriont megöletni? Senki sem látta Euronon kívül Jaimet szabadon bóklászni.
Ilyenekre meg nem hiszem, hogy lenne idő utolsó évadban, hogy valami új figura mellé beálljon észak. Ráadásul akkor Jon-t is ki kell venni a képletből, mert ő azért legalább félig Stark.
Amúgy meg, hogy lenne ő Targaryan? Megkamatyolta a Mad King Lannisternét?


CJ képe
CJ

Szerintem ez a teória finoman szólva is over the top. :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!