Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nekünk lett volna rá lóvénk, csak szüleim smucigok voltak. :D
Amúgy én már a film előtt tudtam vagy 20 dinó fajtának a nevét, tisztába voltam a földtörténeti korokkal stb. Szar volt, hogy minden kis hülye gyerek, aki kinevetett a hobbim miatt, most hirtelen dino fan lett. Sebaj, áttértem az informatikára.



A mi ofőnk azt mondta, hogy csak az elején, a vízesés miatt érdemes megnézni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



A legjobb ebből az időszakban az volt, amikor anyám nem vágta, mi lehet az az Űrgolyhók, aztán nézegette az értelmező kéziszótárban, végül úgy döntött, hogy nem tetszik neki a golyhó értelmezése, ezért nem néztük meg a filmet. (csak apámmal egy héttel később)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



És mégis taníthatott! Basszus, kész vizuális orgia volt a film a tökéletesen megalkotott dinoszauruszok miatt, de szerinte csak a vízesés miatt volt érdemes megnézni? :D

Én kapásból egy egész rakás dolgot fel tudok sorolni, ami miatt gyerekként érdemes volt megnézni. Zene, látvány, rendezés, színészi játék, forgatókönyv, tudományos érdeklődés (interaktív cd rom!), akció, karakterek, ötlet, mondanivaló, Jeff Goldblum (hasa), Ariana Richards (egészében), raptorok, T-REX....



Viszont ott volt a második film is, amit azóta sem értek Spielbergtől: el nem tudom képzelni, hogyan sikerülhetett összehoznia azt az unalomtengert. Emlékszem, hogy kissrácként ott ültem a moziban, a T-Rex zúzza le a várost, én meg unatkozom! :D Azóta sem néztem meg újra.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nekem még elsőre működött, viszont másodjára TV-n már én sem bírtam.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nekem ez a példány volt meg
rwurl=https://www.jptoys.com/toy-database/jurassic-park/jurassic-park-series-1...
rwurl=https://youtu.be/jaF-fyFWzYE
Meg emellett egy Dilophosaurus és egy raptor ha jó emlékszem. Persze idővel költözések során el lettek tökítve, de három éve amikor JW ment a mozikban beszereztem a fenti young T-rexet a lányomnak. Még mindig faszán néz ki, és rohadt jó bőrhatású gumiból van kialakítva, sokkal jobb mint a mai kemény műanyag amorf vackok. A nagy T-rexet is árulták asszem 20 ezresbe fájt.

Jó lesz az.



Drayman (ha olvasod): neked melyik is volt? Köpködős, galléros?



Nyissatok már egy dinós topikot, aztán oda menjen ez.

Non serviam



Ja, ideje hogy a Total Warhammer topicban folytatódjon ez a Lizardmen diskurzus ;-)



A quiet place

Most abba nem mennek bele, hogy van par logikai buktato, mert maga a kivitelezes nagyon hatasos. Egy feszult, otletes film. Kudos!



15p utan lelottem

Parizer forever.



sajnallak. mi a sulival megneztunk moziban, utana pedig a fizikatanarral "elemeztuk" a filmet oran :)

jo reg volt, ta'n igaz sem...

Parizer forever.



15p-ben már én sem néznék semmit.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Tomb Raider

Szerintem ezt is lehet a jobban sikerült játékadoptációk címkéjű polcra tenni a Warcraft mellé gyakorlatilag. Azt nem mondom, hogy kihagyhatatlan, de szerintem kifejezetten nézhető lett, és követi az új Tomb Raiderek kicsit eseőskelős hangulatát, ahol kellett CGI ott volt elég jó minőségben, szerintem olyan 7.5/10. (TR fanoknak, vagy régészős kalandfilm kedvelőknek lehet, hogy több )

Quiet Place

Jó film volt, tetszetős volt a koncepció és a megvalósítás is, olyan 7.5/10 szerintem.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Dante írta: A quiet place

Most abba nem mennek bele, hogy van par logikai buktato, mert maga a kivitelezes nagyon hatasos. Egy feszult, otletes film. Kudos!

a koncepcio tetszik de MOCSKOSUL utalom a hangos jumpscareket, ez a film meg gondolom felorakat szan arra hogy elokeszitsen egyet, mennyire van tele ilyenekkel?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Tompi írta: (TR fanoknak, vagy régészős kalandfilm kedvelőknek lehet, hogy kevesebb)

Fixed.



Egyáltalán nem jellemző rá a hoppfasz.
Ellenben ha már a Hét nővért úgy utáljuk, butaságban majdnem utoléri azt.



a jobban sikerült játékadoptációk címkéjű polcra tenni a Warcraft mellé

:DDD Eszednél vagy? :D

TR fanoknak, vagy régészős kalandfilm kedvelőknek lehet, hogy több

Pont, hogy fordítva.



Tompi, a Moziguru házi-terroristája.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



WarCraft???? Hát az egy dolog hogy kissé elfogult vagyok a téma kapcsán 6 évnyi éjjel-nappal WoW után, de az a film szerintem egy szégyentelen nagy mocsadék lett. Végig olyan szinten mozgott mintha valami Xena részt néztem volna több dellából. Konkrétan utána kibaszott masterpiecenek láttam mind3 Hobbit filmet.



Játékadoptáció kategóriában láttunk már sok sokkal rosszabb filmeket, mint akár a Warcraft akár az új TR, és valószínűleg még fogunk is. Én ezek mentén tenném a TR-t a bőven nézhető kategóriába. (Imdb átlagnak kb. 1.0-el lőttem fölé nabumm. :D )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



asszem en is eleg sokat WoWoztam, de sztem tok jo lett a film. egyedul az eredeti zeneket hianyoltam.
szal izlesek es pofonok...

"okey-dokey!"



Láttunk már szarabbat nem jelenti azt, hogy automatikusan jó. Engem kurvára zavart az átírt lore, a kiherélt karakterek, a balfasz casting / acting. Katasztrófa volt az egész. TR jó vagy nem jó kérdése is határeset. Egy másfél órás akció/kaland film klisé az egész ami a vicc kedvéért a legalapabb tr sztorit változtatja plusz a végére is inkább az unchartedet másolta mint az alapul szolgáló játékot. :D

Persze elhiszem, hogy vannak akiknek így is bejön mert magasról szar a változtatásokra vagy a klisékre vagy a szar pacingre és ez így is van rendjén csak megnézi a filmet aztán két nap múlva már nem is emlékszik rá, de attól még...

/teljesen más, de baszki kezdjetek már el moziba járni. :D Minden filmet ilyen 4-5 hónappal később lehet csak kitárgyalni mire méltóztatik letölteni a nép nagyja.../



/Felénk nincs mozi, 40km-re van a legközelebbi, ha a gyereket el is tudjuk passzolni, kb. évente 1-2 filmre tudom elcsalni az asszonyt. Az is valami képregényesség. Így megvárom míg felkerül valamelyik store-ba/.



A Warcrafttal kapcsolatban kicsit már az eladta a filmet, hogy full normális CG volt benne, de voltak benne tényleg jó jelenetek és a sztorival sem voltak gondok szerintem sőt. (mondjuk én csak a sima Warcraftokkal játszottam, a WoW nekem kimaradt) A színészek közül a Lothart játszó Travis Fimmel kifejezetten jó volt (Akár Aragornként is el tudnám képzelni egy LOTR mozifilmben pl. vagy sorozatban is) a többi szereplő valóban kb. whatever, de nem volt vészes, nem nagyon kellettek oda Oscar díjas alakítások.

A korábbi TR filmek után a jelenlegi azért kicsit magasabbra rakta már a lécet, és látszott, hogy valamelyest odafigyeltek a CG-re és a sztorira is. Nem mondom, hogy nem nézegettem volna kicsit több sírrablós ugrálós csapdamegfejtős jelenetet, de játszottam az egyik új TR-el és nekem a film hozta a játék minőségét. Lehet, hogy elfogult vagyok a két filmmel, mert a megszokott mehh helyet valamivel többet kaptunk, de részemről ez hozzátartozik egy játékadoptáció filmhez.

Én is olyan vidéken lakok, hogy utazni kell az első moziig, így kb. akkor megyek moziba, ha a többiek is mennek, és a többiek többnyire csak blockbustereket néznek, néha azt se. (Szerintem egyébként többet járnék moziba ha nem kellene utazgatni hozzá..)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



A Warcraft tökéletes példája annak, hogy az a dizájn max full 3D renderrel lett volna etetős (amilyenek a cinematikok is) és még a maga giccsességében egységes, de az élőszereplős mix kurva sokat rontott az összképen, és itt most csak a vizualitás koherenciájáról beszéltem csak...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Szóval az, hogy jó a cg már közel jóvá teszi a filmet? Ne legyünk már ennyire sekélyesek. Orgrim is milyen jó volt Frostwolves tagnak nem? Meg Garona karaktere is telitalálat volt. ;) Stormwind is milyen fasza már, hogy kvázi érintetlenül megmaradt miközben pont .... Áh inkább el se kezdjük. Ráadásul ezek pont olyan sztorik és karakterek amik bőven a wow elötti warcraftból vannak.

Aztán persze rá lehet sütni, hogy "alternatív univerzum" csak attól még pontosan a célközönség szemenhugyozása volt a film sztorija. Meg még a sztorin kívül nagyon sok más dolog is ami egy katasztrófává tette a filmet, de azt inkább hagyjuk is.

TR-ben az a 20 perc amíg valóban TR volt én is tökre élveztem. A többit nagyon nem. Ha már nagyon rangsorolni kell inkább mondanám azt "jó" filmnek mint azt a hulladék warcraft filmet.



A részletek nekem nem mondanak semmit pl. hogy melyik fő karakter melyik törzsbe kellett volna, hogy tartozzon, (A Promocsi 2 méterrel kisebb humanoid SpaceJockeyt fel tudom idézni, ha neked olyan a Warcraft film mint nekem a Promcsi, akkor menthetetlen :D ) de a Fel-el élő ork varázsló vezette invázió a belső viszályok az emberekkel kötött szövetség a viadalok, a csatajelenetek stb. szerintem teljesen vállalható volt. Nem volt tökéletes film, de hogy jobb játék adoptációs filmet nemigen fogunk látni az majdnem biztos.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nekem nagy gondom nem volt a látvánnyal, sőt kifejezetten tetszetős volt, az orkok hozták a cinematikokban látott karaktereket.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!