Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Miami Vice S01E01-04

Múltkor Zaxx ajánlotta, ha jól emlékszem, hogy ez a sori valóban időtálló a régiek közül (bár én bármelyiket szívesen megnézem, ha elkapom egy álmatlan éjszaka közepén), és a Magnum PI-os trailer kapcsán eszembe jutott, hogy meg kéne próbálkozni vele. Anno gyerekként őszintén szólva nem tudott lekötni, de a zenék meg a körítés már akkor is tetszett, a theme songokat szoktam hallgatni gyakran.

Eddig az első 4 rész alapján azt kell mondanom, hogy rohadtul bejön! Zseniális hangulata van, főleg a pilot dupla rész ütött már a 10. másodperctől kezdve. Az eddigi részek végig lekötöttek, sok mostani sorozattal ellentétben. Nagyon ritkán van benne pár gagyibb megoldás, ami mai fejjel vicces, de egyébként abszolút nem karcolta meg az eltelt 30 év. Sztem jegelem is Expanse-on kívül összes jelenlegi sorozatot és inkább végigdarálom ezt.




Hajrá, Miami Vice az nagy ász szerintem is. De hogy hogy eddig kimaradt?



Éppen most végeztem a The Expanse S03E06-al, mikor ez a hír fogadott, kb. 2 órás info:
Amazon in Talks to Revive ‘The Expanse’ for Season 4

The Expanse could find new life on Amazon.

Variety has confirmed with sources that the streaming giant is in talks to pick up the sci-fi series for what would be its fourth season. The news comes after NBCUniversal-owned cable network Syfy announced they would not be picking up the show again once its third season concludes in June. The series is produced and fully financed by Alcon Television Group.



Into the Badlands S03E01-05 / Westworld S02E01-05

Nálam még mindig ez a kettő a csúcs a jelenleg futó sorozatokból. Mind a kettő annyira szuper, hogy minden egyes részt végig szoktam vigyorogni a bennem felhalmozódó elégedettség okán. A Westworld egy lassan érő bor, részről részre lesz jobb ez az évad is, az Into the Badlands meg egy hihetetlenül szórakoztató vidámpark. Kurva jó mind a kettő. Sokkal színvonalasabbak, szórakoztatóbbak és főleg érdekesebbek, mint azok a cuccok, amiben moziban lehet látni mostanában, a tiszteletet érdemlő kivételektől eltekintve természetesen.


LY képe
LY
Donator

Engem mérhetetlenül zavar az új Westworld évadban az, hogy

ShowHide spoiler #spoiler

El tudok mondjuk képzelni erre valamiféle magyarázatot, ha nagyon muszáj - de attól az még erőltetett és logikátlan lehet csak...



Nem feltétlenül.

ShowHide spoiler #


Lethal Weapon
- kivégezve -
Hát ez egy kibaszott jó sorozat volt ami képes volt végig tartani a színvonalt, egyetlen gyenge rész nélkül. Imádtam az utolsó percig. Riggs pedig nagyon fog hiányozni.


LY képe
LY
Donator

Jó de érted

ShowHide spoiler #spoiler

ShowHide spoiler #

LY képe
LY
Donator

Hát de

ShowHide spoiler #spoiler

Szóval ide-oda csapont a sorozat a logikájával és engem ez birizgál.



Az elhalálozós kérdésedre a válasz simán csak annyi egyébként, hogy nem minden android ébredt öntudatra, vagy legalábbis nem úgy, ahogyan gondoljuk (sajnos ebbe egyáltalán nem megy bele a sorozat, szóval csak látszik): tulajdonképpen Dolores, Meave és még néhány másik host az, aki "megcsinálta", a többi ugyanúgy játszik tovább vagy részlegesen van öntudatra ébredve, így nem megtagadja a narratíváját, hanem inkább csak alakítja azt, változtat rajta egyelőre.

Ez Teddyn pl. tök jól látszik, mert ő egyrészt önjáró, ugyanakkor nem is teljesen érti, hogy mi történik körülötte, és részben ragaszkodik a számára megírt szerephez is (el akar húzni Doloresszel úgy, ahogyan az álmodozása mondja a narratívájában). Ezért van az, hogy Dolores folyamatosan próbálkozik vele,

ShowHide spoiler #

Pl. a confederádók sem öntudatra ébredt androidok, őket szimplán csak Dolores irányítja azzal, hogy istenként tetszeleg nekik (ezért is végez velük: aki nem szabadult fel, az nem mehet velük a tutiba, bármi is legyen az).

ShowHide spoiler #

Az ilyen hostok nem szabadok, szóval "meg fognak halni", na meg ugye az előző évadban sem volt az kifejezetten, hogy letörölgették róluk a vért és mehettek vissza, hanem megjavították őket, lefuttattak rajtuk valami diagnosztikát és csak aztán. Meg tudnak hibásodni, és le is tudnak állni a sérüléstől függően, szóval nem érzem a hatalmas csapongást a logikában.

Szerk: Egyébként nekem ez az öntudatra ébredősdi kicsit homályos még, pl. Meave-ről elég nagy bizonyossággal merem állítani, hogy saját maga alakítja az útját, Doloresről viszont simán el tudom képzelni, hogy csak Ford utolsó nagy narratíváját viszi végig, aminek a végén lesz ott a teljes(ebb) felébredés.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


LY képe
LY
Donator

Mondtam én, hogy ki lehet rá találni magyarázatot, de kicsit erőltetett lenne :P



A sorozatban ha valami katyvasznak tűnik, akkor három lehetőség van:
1. Tényleg katyvasz, nem tűnt lényegesnek, lusták voltak kidolgozni vagy szimplán a sztori logikájának ellentmondó hiba maradt benne.
2. Valójában red herring vagy olyan információ, ami szezon közben, végén lévő csavar miatt kell, amikor összeáll a kép vagy már következő szezonra apellált a forgatókönyvíró.
3. Nem figyelt rendesen a néző vagy direkt meg lett vezetve.

ShowHide spoiler #Spoiler



Ash vs. Evil Dead S2-S3

Újranéztem a második meg a harmadik évadot, mert a másodiknál annó kihagytam ezt az élményt, a harmadik évad vége meg remek indok volt a pótlásra, és ha már ott voltam, hozzácsaptam a lezárást is. Nekem az első szezon is így, nagyrészt "egyben" működött igazán, és itt is megvolt az a vad fun, amit akkor kaptam, szóval megérte.

Összességében még mindig a második évadot tartom a sorozat fénypontjának, ott bűnös élvezet minden egyes rész, és imádom benne Ash apját, az Ashy Slashy cuccost meg az időutazást. A harmadik is jó, van is benne "OMG mit csinálnak ezek?" momentum a spermabankos bunyónál és még néhány résznél, de kicsit kár azért, hogy Elk Grove-ban hagyták a cselekményt, és mintha kisebb költségvetésből is dolgoztak volna. Ettől még a vége üt rendesen, és őszintén szólva Evil Dead-fanként nekem már amiatt is megérte, hogy rendesen a "kánonba" rakják a poszt-apokalipszist a lezárásban.

Fasza volt ez a sorozat, kár, hogy nem lesz folytatás.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



+1000

Jó lesz az.



Szerintem is a második évad volt a csúcs. Főleg az újra használt helyszínek és cselekmény szegénység miatt a harmadik kissé fáradt volt. Az utolsó rész viszont nagyon tetszett, szívesen megnéztem volna azt MadMax vonalat is.



Hát igen, egy ilyen negyedik évadért komolyan vérzik az én szívem is:
rwurl=https://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNmYxZTJlNGItN2UyNS00YmJkLTk0YjUtY...@._V1_SY1000_CR0,0,999,1000_AL_.jpg
Mondjuk szvsz látszik a sorozaton, hogy tudtak már a kaszáról a végére, szóval ki tudja, mi lett volna az eredeti terv.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A harmadik évadot még nem néztem meg, hány rész jelent meg valójában?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



10, mint az összes többinél, szóval csonkának nem csonka, csak "olcsóbb" néhol.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Viszont a lezárás tényleg menő, szerintem sem így akarták befejezni, de jól odacsaptak vele.

Jó lesz az.



Legends of tomorrow.

Egyik Flash crossovernél vettem tudomást erről a sorozatról. Fenntartásokkal letöltöttem az első évadját, hogy majd Bostonba menet a repülőn belenézek.

Közel sem tökéletes sorozat, a CGI általában gagyi. Viszont több olyan sorozatot is végignéztem már, ahol a CGI ultra gáz volt, de a történet bejött. Most ez itt sincs másként.

A DC világból a rajzfilmes Flash a kedvenc karakterem és ez a sorozat jobban tetszik, mint a Flash sorozata. Full tökéletlen minor hősökből verbuvált csapat csetlik-botlik az időben egy időutazó kapitánnyal, hogy megállítsanak egy halhatatlan gonosz mukit, aki a jövőben elfoglalja az egész Földet. Elég színes a társaság és szinte minden questet eltolnak. Nem tudom elmagyarázni, de szórakoztató volt számomra az első évad.

Akinek a Flash sem jön be, meg a Zöld íjász, az el se kezdje.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Sunyi írta: Legends of tomorrow.

Akinek a Flash sem jön be, meg a Zöld íjász, az el se kezdje.

Nekem a Flash bejött de a Grüne íjász meg a Legends nem.



A zöld íjász nekem sem. A Flash meg túl sokat rinyál, miközben a rajzfilmekben egy igazi nagydumás, nagyképű muki. Aki előbb cselekszik, aztán gondolkodik.

Szinte ellentéte a sorozatbeli karakternek. Ja és minden részben én vagyok a Föld leggyorsabb embere, oszt mindenki gyorsabb nála.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



A hetes Expanse :O :DD

Ez nagyon kemény volt! Remekül megfestették benne a slingshot racer karaktert, biztos vagyok benne, h. a 100 év múlva megtapasztalható mindennapjainkban simán lesznek ilyen figurák, akik pontosan ezt csinálják majd, ugyanilyen motivációkkal, ugyanilyen IQ-val, stb. Piszkos jó volt.
Az első videó, amit a bnőjétől kapott... :D.
Az idegenes vonal kezd erősödni, és mivel fogalmam sincs mire megy ki a sztori, így kezd súlyosan érdekes lenni.
Az effektek is egészen jók, az utolsó speckó meglepetés jelenet ütött rendesen :D.

Szörnyű így mindig egy-egy hetet várni az új részekre. Ezért szoktam egyben ledarálni sorozatokat, mert ez így egy rémálom.
Az Amazon is egyszerre szokta elérhetővé tenni a teljes sorozatot, mint a Netflix?
Nagyon jó lenne a 4. szériát egyben azonnal elérni majd.



Jaja, sőt, igazából az utolsó 3 rész nagyon epic.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Szerintem a legrosszabb rész volt a mostani.
Olyan érzésem volt mintha kimaradt volna 1 rész. Le is állítottam és megnéztem, hogy biztos láttam e az ez előtti részt.
Unalmas töltelékrésznek érződött. Na mind1 nem tetszhet minden mindenkinek egyformán.
Nekem ez a rész nem jött be.




REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!