Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


nálam is kilengett a troll-o-meter, de who knows

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Egyébként röhely az is hogy ennyire rápörögtek, maximum egy 5. osztályos fizikakönyvet belinkeltem volna neki, aztán viszlát (ha tényleg komolyan gondolja).



Ó, wmiki külön fogalom a magyar interneten...

Mindenhol nagyívű pályát fut be, de aztán hamar kiteszik. Sokan még az ős index.hu-s időkből ismerik (én is), de ahol csak lehet, ott "térít" a tudomány ellen - pontosabban állít ki magáról bizonyítványt.

Biztos van valami elmeproblémája sajnos, így nem nagyon érdemes vele foglalkozni :(

Mindazonáltal ő ezeket komolyan gondolja.



Elég youtube-on az ufo-s doksik alatt belenézni a hozzászólásokba mondjuk, hogy rájöjjön az ember hogy hány hülye van, aki ezeket komolyan gondolja. ("már 2000 éve tudjuk, hogy higany cirkulálásával antigravitációs hajtóművet lehet építeni" és társai)



már 2000 éve tudjuk, hogy higany cirkulálásával antigravitációs hajtóművet lehet építeni

:-D
Birkavesével meg földrengést megelőzni, természetesen :-)



a legviccesebb ezen az agyhalotton, hogy a mobilarénán meg lelkesen posztol mindenféle okostelefonos technikai témában. gondolom ezeknek a kütyüknek a csakráját kell feltölteni éjjel hogy napközben intenzív akupresszúrás energetizálással tudjuk beléjük szuggerálni a működést.

Vill du bli ihop med mig?



Most, hogy mondod, mintha ősrégi pdamania-n is lett volna anno.... legalábbis így már nagyon gyanúsan dereng valami.

(ott voltam tag/olvasó, aztán technet.hu-vá válása után újságíró)



https://444.hu/2018/05/11/halalra-iteltek-a-19-eves-szudani-not-aki-lesz...
Szudán... másnéven középkor b+. Fel kéne kötni azt a bírót is, meg akik lefogták.



Na várjál... most lebuktál. :)

Miért is nézegetnék ufo doksikat, és pláne pont a youtubeon?



Már bevallottam régebben hogy egyfolytában azokat nézem elalváshoz :D. Ha valami érdekesebbet indítok, akkor elkezdek figyelni és nem tudok aludni.



nekem volt egy eros gyanum, hogy wmiki ugyanaz a srac aki meg a HW-n is fennt volt, o csinalt egyedul egy jatekot blenderben-nem jut eszembe a neve/nickje pedig meg 3D meloztam is egyutt vele valamikor az idok kezdeten
szerk-kismalacka vagy vmi hasonlo volt a HW-n

"okey-dokey!"



Malacka animált, Geri mester hasított a bíborkával. Tény, hogy mindketten hülyék, csak máshogy.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



amikor en elkezdtem meg a 3D-t mindenki mindenhez kellett hogy ertsen, animalt, 3d-zett, texturazott, uv mappelt (lehetoleg az osszes 3d szoftverrel) es meg a farkara is lampast akasztott. szal ez nem kizaro erv.:)

"okey-dokey!"


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Á, ázsiai* bulizósöreg vagy, elittad az agyad, nem emlékszel már jól semmire!

*magyar

Sors bona, nihil aliud.



Zoo írta: Á, ázsiai* bulziósöreg vagy
*magyar

Ősmagyar?

Zoo írta: elittad az agyad

Ősmagyar.

ibi amentia latet



:D

"okey-dokey!"



kozben rajottem, eliszom barki agyat. :)

"okey-dokey!"



ibi amentia latet



Hát, annyi van benne, hogy könnyebb a dolgod, ha nem ellenkezik kézzel-lábbal. De a szarból akkor is ki kell venni a babát, ha a szakértő néni saját maga szereti a sok szart a saját fejecskéjében :-)



Ilyen és hasonló dolgok olvasásakor, mindig eszembe jut, hogy milyen jó dolog a régi gyereknevelés. Fateromékat már pár hónapos korba kivitték a szántóföldre, úgy bepólyázták, hogy ne tudjon mozogni, majd kapáltak az öregek (szünetben cicire tették, oszt' jócakát). Vagy kis máktejet, esetleg páleszt tettek a tejbe, ha nagyon pörgött. Kapta a sallert, pár évesen meg már kint játszott a parlagfüves mezőkön, tökig érő porba szaladgált és ha leesett a telített zsírsavas zsíroskenyér a mocsokba, ették tovább. És semmi bajuk sincs, normális felnőttek lettek stb. Ha anno egy ilyen szöveggel bement volna valaki a faluba, ott ütötték volna agyon :D
Oks, én is már felvilágosultabb módon nevelem a gyereket (ügy ötöm, hogy nem látszódjon :P), de azért kis punci sem szeretnék nevelni belőle. Személyiségi jogok, a kis nagy faszom, majd tudom én mikor jár neki az egyenrangúság.



Jobb helyeken be is ásták a gyereket a földbe :D

Ami azt illeti manapság kezd is hoditani a telitett zsir, pl a vaj sokkal jobb a margarinnal, ott a kokuszzsir is (bár abban van MCT is )

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Cartwright írta: és ha leesett a telített zsírsavas zsíroskenyér a mocsokba, ették tovább.

Még mindig élesen emlékszek arra, amikor a norvég cserediákok kiköpték, eldobták a skanzeni zsíros kenyeret, miután kurvára ízlett nekik és megkérdezték, ez mégis mi. Gimnazistaként égett a pofám, (meg az egész csoportnak), hogy ilyen neveletlen, hálátlan idióta csapatot hoznunk...



Ezt nem értem, miért köpték ki ha ízlett nekik?



Megtudták, hogy szeretet is jutott a szendóba.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ez abszolúte szocializáció kérdése. Ha jól tudom, a japánok rosszul vannak a sajt gondolatától, mert hogy az rohadt tej :-) Vagy pl. fél Ázsia sült bogarat zabál és imádják, mi meg kitennénk a taccsot ha meg kéne enni.



Sőt a japánok képesek 5 fokos vízben mosni...

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



egyszer belebotlattam egy doku filmben, hogy japánba kiházasodott egy magyar faszi, és ránevelte őket a magyar étketkre. és ezt nézték a japók
aztán mikor vacsorára nézik hogy mi az a fehér amit kennek kenyérre, és mondja a narrátor hogy disznózsír, "Ooooooohhhh"

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nokedli írta: Ez abszolúte szocializáció kérdése. Ha jól tudom, a japánok rosszul vannak a sajt gondolatától, mert hogy az rohadt tej :-) Vagy pl. fél Ázsia sült bogarat zabál és imádják, mi meg kitennénk a taccsot ha meg kéne enni.

Ez annyira igaz, hogy kínában pl nehéz tejfölt is találni, hasonló okokból :)



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Macedóniában (és a máshol is) megnyúzzák a disznót, és a bőrét eldobják, mert fújj. :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!