Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Igen! Pont ezt várnám el a Skywalker tesóktól! Hogy elpityerednek, ha beüt a szar! Pont ilyennek ismertük meg őket. Vagy, aki öreg az már gyenge is? Mint Yoda a maga 900 évével, ugye. Komolyan mondom, a Zahn-féle trilógia klasszisokkal jobb, mint a hivatalos kánon, amit idehánytnak nekünk ezek a túlfizetett amatőrök.



:D Szóval ők túl hatalmasak és fontosak ahhoz hogy lehessenek olyan gyengeségeik mint az érzelmek. Ráadásul testvérek ami egy nagyon erős kapocs.
De amúgy meg már le kéne szállni erről a Ti mit vártatok el - vonatról mert sehova nem visz.



Megint ismételni tudom csak magam, hiszen Palpatine a jedi rend fénykorában vette át a hatalmat. Előtte ugye béke volt a galaxisban kvázi. Akár azzal is magyarázhatnánk, hogy az egyensúly az erőben mindkét irányba működik. Ha a világos oldal van hatalmon a sötét oldal megerősödik, és fordítva. Azt aláírom, hogy az Első Rend kicsit bohókásabbra lett véve az EP8-ban, de annyira szerintem nem volt borzasztó. Én már úgy nézem a SW filmeket, hogy örülök annak ami van, ami meg nem tetszett azt elfelejtem az adott filmből. :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nem hatalmasak és fontosak, hanem erősek, mert velük van az erő. Érted. Amiről szól ez az egész STAR WARS! Ááááá!!! A bátorságról, kalandról, a fénykardozásról, a fasza robotokról, űrlényekről, bolygókról meg űrcsatákról. Erre kapunk egy anger managementre szoruló hülye gyereket meg pár demens bácsit és nénit.



... és nem kell azzal jönni, hogy elhagyta őket az erő, mert az egyiknek arra azért van ereje, hogy

ShowHide spoiler #spoiler


A kortárs amerikai blockbustereket minden szempontból vonalzó mentén rajzolják meg. Miért pont ezt az aspektusát tartod fontosnak kiemelni?

A blockbusterek évtizedek óta nézői igények mentén épülnek fel: azaz fizetési hajlandósággal bíró társadalmi csoportokat céloztak mindig. Ez megfigyelhető a múlt század első vetítéseitől kezdve, amikor fekete karakterek csak elvétve jelentek meg a filmekben. Az amerikai társadalom változásával viszont már nem csak kipingált fehérbőrű színészek alakították a színesbőrű karaktereket. Ez a gazdaságszociológiai változás levezethető egészen napjainkig, amikor már nem csak fehér színészeket éri meg szerződtetni. Ezek a produkciós realitások zavarnának?



Az zavar, hogy a koherens világépítés és történetmesélés már nem számít. Csak a merch szempontok, meg hogy senki se sértődjön meg a Twitteren meg a Redditen, mert akkor jaj, mi lesz!?



Skiptrace, zűrös páros

Nem a legjobb filmje Jackie Channek, egynek elment, mindig csinos kis kínai csajokat tudnak összeszedni a filmjeihez.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nézd, nem fogok olyan vitába menni aminek nem látom értelmét. Egy bizonyos kor felett minden ember megismeri a veszteség, fájdalom, kudarc, szomorúság és kilátástalanság érzését. Ahogy azt is hogy hogyan tegyék magukat túl ezeken. Nem értem miért zavar hogy ilyen sok esendő vonással lettek ábrázolva hőseink. Mert a film végén ismét érezhető a remény.
Nem értem hogy bizonyos kor felett hogy hiheti valaki azt hogy aki erős az nem sebezhető. Amíg vannak érzelmeid addig sebezhető vagy. Az a pár könnycsepp magányában amit Han-ért és a többiek miatt hullat, az talán gyengeség? Ugyan már.
De értem hogy benned egy más Luke élt, és nem tetszik RJ verziója. Rendben, fair enough.



Egy bizonyos kor felett minden ember megismeri a veszteség, fájdalom, kudarc, szomorúság és kilátástalanság érzését.

Pont ezt éreztem, mikor kijöttem az Ébredő erőről. De az legalább szórakoztató volt nyomokban. Ne érezd azt, hogy védened kell az Utolsó Jedit. Lévén, hogy nem érdemli meg. Valóban esendőek a főhösök, ha nem voltak képesek egy rendes hírszerző hálózatot fenntartani a galaxisban, és hagyták, hogy a fejükre nőjön az Első Rend. De akkor se sírjanak. Vállalják fel, hogy elbaszták. :P



Azt mondod, hogy az ázsiai színésznő a történetmesélés rovására ment?

Biztosan számolnak a közösségi médián érkező reakciókkal, de ez lenne a fő oka az etnikailag sokszínűbb kasztolásnak? A Black Panther a sértődések elkerülése okán került és kaszált a mozikban?



Cuki vagy, hogy megpróbálod félremagyarázni a szavaimat. Mindenképp jár egy pacsi a próbálkozásért, de hadd tételezzem fel egy pillanatra, hogy bonyolultan fogalmaztam, és nekimegyek még egyszer. Nem a pufok ázsiai csaj a baj, hanem az, hogy láthatóan volt igényük a megfelelő rassz arány kialakítására, ez szempont is volt, minden más meg nem.



Ok. Nem akarom küldetés szerűen védeni a filmet, azon már túl vagyok. Nekem tetszett, nektek nem. Itt most inkább erről a számomra megható jelenetről volt szó, amin elég érdekes érvekkel kerested a fogást. De vitát már nem vállalok a témában mert az mindig oda fut ki hogy nem tiszteljük egymás véleményét, ami távol álljon tőlem.



A Black Panther a sértődések elkerülése okán került és kaszált a mozikban?

Igen. Pontosan. :D



Nem a szavaid kiforgatása a szándékom, csak ha szembeállítasz két dolgot, akkor a kiindulópontból fakadóan erre is lehet következtetni - ezért kérdeztem konkrétan rá.

[az] a baj, hogy láthatóan volt igényük a megfelelő rassz arány kialakítására, ez szempont is volt, minden más meg nem.

Mi alapján jutottál ezekre a következtetésekre? A film megtekintése alapján nem ismerheted a készítők pontos szándékát, így az összefüggésed teljes mértékben feltételezéseken alapszik. Érted, nem tudhatjuk, hogy mi miért került bele a filmbe, és milyen prioritást kapott. A "rassz arány" szembeállítása "minden mással" ezáltal értelmezhetetlen. A kérdésem ezen összefüggés felállításának miértjére irányult, de nem szükségszerű megválaszolnod. A többiekkel folytatott kommentjeidből átjött, hogy miért nem tetszett a film.



Pontosan! Fasznak kell 2 órás dráma, baszot nagy, nyáladzó monstrét akarok, nem tejtől duzzadó emlőjű madárlényt. Ha végképp sírós részt szeretnének bele, vágják Ray kezét, és kéz. Kész.



GOTO Star Wars topik PLS!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Attila1234 írta: The Last Jedi

Fél óra után lekapcsoltam. Egy inzultus az intelligencia és a jó ízlés ellen. A totál súlytalan Első Rend már az előző részben is idegesített, és kurvára nem tudok komolyan venni egy sehonnan jött CGI fővezírt a maníros gonosz mostoha szövegével. A közügyektől visszavonult, zsémbes Nagymester, aki elsőre nem akar kötélnek állni meg mekkora eredeti karakter már!! Meg miért kéne bármit is éreznem olyan karakterek hősi halála miatt, akikről semmit nem tudok? A dagi ázsiai csaj feltűnésél álltam le. A patikamérlegen adagolt PC-séget már rég nem veszi be a gyomrom. Azért talán majd megnézem egyszer, mert bírom Adam Drivert, de egyébként leszarom. Tiszta szerencse, hogy bejelzett a pókösztönöm, és kihagytam a moziban.

De miért kellett ez a tetemre hívás? Hullákat nem ásunk ki és rugdalunk meg, hanem hagyjuk a Prometheus mellett csendben elrohadni. :D

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Maga Mark Hamill is utálja amit a karakterrel csináltak szvsz lehet pont ő kardoskodott az melett ,hogy ne legyen egy ilyen jelent a filmben: https://www.telegraph.co.uk/films/2017/12/22/mark-hamill-admits-doesnt-like-luke-skywalker-last-jedi/
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=i0biqMZrxJ0



rwurl=https://i.imgur.com/xj32HqZ.jpg

Annihilation
Nekem nagyon bejött.



Tno képe
Tno

Ez pl. lehetne spoilerben. Bár megértem, hogy már majdnem több, mint egy egész hónapja a mozikba került.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



szerk: semmi



Ha a kép miatt, az vótmá trailerekben..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



These Final Hours
Nem tudom írtam már-e róla, de most néztem újra. Mit tennél ha órák múlva eljönne a világvége egy meteor formájában? Első nézésre egy low budget B filmnek tűnik, aztán amikor hónapok után is simán előjönnek a képek és a jelentek a filmből akkor esik csak le, hogy ez egy kibaszott jó film. Szívből ajánlom.



Off, de jó lesz itt:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=_3rb5IKvkUw

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



De ennyi erővel az összes ilyet ide lehetne linkelni...

Strato, ne legyél már trehány!

Non serviam



Unsane
Nem a legbonyolultabb sztori a vilagon, de a kivitelezes zsenialis. Elkepesztoen feszes es nyomaszto hangulata volt amihez nagyban hozzajarult a technika amivel rogzitettek. Egy kicsit Cronenberg erzesem volt tole. :) Imadtam na. A foszereplo csajszi is telitalalat volt a szerepre. Ezeken kivul sajnos semmi igazan ujat nem sikerult bemutatni vagy barmi meglepot ugyhogy feltetlen nem tudom ajanlani.



Az Annihilation film a leírtak és saját tapasztalat alapján nem is attól rossz, hogy sok mindent megváltoztattak, vagy attól, hogy túl művészi akart lenni a rendező, de nem sikerült a puki mert nyeles fing lett belőle. Hanem attól, hogy a sztori, szereplők (pedig alapból se sok van), meg az a kevés amit tudni a Térségről, na annak 80%-a ki lett baszva a kukába. Konkrétan olyan a film, mint ha csak 4 órába tudták volna leforgatni és utólag próbáltak egy 90 perces gyerekmatinét vágni az egész anyagból. Ez van. És mivel jól láthatóan az első ÉS második kötetből lett összeollózva, viszont a sok kivágás miatt soha nem lehet összehozni a harmadik kötetből értelmes filmet, így aki nem olvas az így járt.



Közös Player One nézés?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!